Τις έχεις για αυγά ή για κρέας;
Πλαφόν στο κότες βάζει η νέα δημοκρατία στα χωριά
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Re: Πλαφόν στο κότες βάζει η νέα δημοκρατία στα χωριά
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Μα το αναφέρει το άρθρο:Καραμελίτσα έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 09:50Μ' οποιονδήποτε τρόπο.
Στον όρο ορνιθοειδή υπάγονται, οι ωοτόκες όρνιθες, τα κοτόπουλα πάχυνσης, οι πάπιες, οι χήνες, οι ινδιάνοι (γαλοπούλες), φραγκόκοτες, φασιανοί, πέρδικες, ορτύκια.
-
Άργος;vantono έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 09:51Εγώ στο χωριό μου μια χαρά βλέπω ακομα. Οσοι δεν ζουν απο το πορτοκάλι/γκρέηπ/λεμόνι, που ειναι το πρώτιστο εκει, ζουν απο πτηνοτροφία, και μετά απο ελιές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 09:26εκεί λέει εντός πόλεως, ακόμα και επαρχειακες απαγορεύεται αυστηρά. αν είσαι περιφερειακά σε κάνα συνοικισμό, μέχρι 6 ,και δέκα στο κατσικοχωρι στην ερημιά. ντροπή, αίσχος.
αν κι εδώ που τα λέμε, στο κομποτι που πάω για Πάσχα, πλέον δεν βλέπω καμιά κότα. όλα τα γερόντια πεθάινουν, και η προηγούμενη γενιά ζει στις πόλεις. κατάθλιψη.
Η θεσπέσια χωριάρα μου εδω και πάνω απο δεκαετία είναι τίγκα στις βιλάρες που εχουν σηκωσει κυρίως Ελληνες του εξωτερικου βεβαια, οπότε ο χαρακτηρισμός "χωριό" ίσως και να ειναι και στα όρια της προσβολής για αυτό το μέρος.
μεχρι να σε οδηγησουν σε ενα μηχανημα οπου πατωντας το κουμπι θα βγαινει ο χυλος που θα τρως -καπως ετσι
-
Chilloutbuddy έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 10:56Επίσης πλαφόν μέχρι μία πόρτα ξεκλείδωτη και 1 (ολογράφως: ένα) γιασεμί να μυρίζει στην αυλή

Καλά ρε φώς, εσύ έχεις τόσο μικρό εργαλείο που χωράει και σε κότα ρε?foscilis έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 09:56ναι και τις γαμούσες κιόλας άμα ήθελες. Καλώς ήρθες στον 21ο αιώνα, Μπόρατ. Που δεν είμαστε όλοι οι άλλοι υποχρεωμένοι να κυκλοφορούμε μες στη σαλμονέλα. Και που άμα έχεις 100 κότες είναι επάγγελμα και έχεις υποχρεώσεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 09:19διόρθωσα, λέει μέχρι 10 κότες και 4 κουνελια. αλλιώς πρέπει να το δηλώσεις ως κτηνοτροφική μονάδα. όλοι ψήφο στην αριστερά, για να έχεις όσες κότες θέλεις, όπως η γλυκιά μας η γιαγιά, κι εμείς μικρά που τους πετάγαμε ψωμάκι.

ΔΙΚΑΙΟΣΥδράργυρος έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 11:07Πάντως πέρα από τις μαλακίες καλό είναι να μπει σε μια τάξη αυτό το θέμα. Αν ο γείτονας σου έχει στήσει ένα μίνι ορνιθοτροφείο με 50-100 κότες και σε ενοχλεί, ποιός έχει δίκιο; Αν έχεις παραπάνω από τα ζώα που αναφέρει προφανώς δεν τα θες για τις ανάγκες σου αλλά δίνεις και σε γείτονες. Τι παραστατικά κόβεις; Πως σφάζονται τα ζώα και σε τι συνθήκες προετοιμάζονται για κατανάλωση; Τι τροφές και φάρμακα χρησιμοποιείς και που διαθέτεις την έστω μικρή παραγωγή σου; Μήπως φτάνει στον χασάπη της γειτονιάς; Με τι όρους και συνθήκες φτάνει στην κατανάλωση;
Καλό είναι να μπει μια τάξη στο πότε είναι για ίδια κατανάλωση και πότε είσαι μικροπαραγωγός

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ε όχι και Αργοςlikosmokeses έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 11:08Άργος;vantono έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 09:51Εγώ στο χωριό μου μια χαρά βλέπω ακομα. Οσοι δεν ζουν απο το πορτοκάλι/γκρέηπ/λεμόνι, που ειναι το πρώτιστο εκει, ζουν απο πτηνοτροφία, και μετά απο ελιές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 09:26
εκεί λέει εντός πόλεως, ακόμα και επαρχειακες απαγορεύεται αυστηρά. αν είσαι περιφερειακά σε κάνα συνοικισμό, μέχρι 6 ,και δέκα στο κατσικοχωρι στην ερημιά. ντροπή, αίσχος.
αν κι εδώ που τα λέμε, στο κομποτι που πάω για Πάσχα, πλέον δεν βλέπω καμιά κότα. όλα τα γερόντια πεθάινουν, και η προηγούμενη γενιά ζει στις πόλεις. κατάθλιψη.
Η θεσπέσια χωριάρα μου εδω και πάνω απο δεκαετία είναι τίγκα στις βιλάρες που εχουν σηκωσει κυρίως Ελληνες του εξωτερικου βεβαια, οπότε ο χαρακτηρισμός "χωριό" ίσως και να ειναι και στα όρια της προσβολής για αυτό το μέρος.

Αλλα ναι, παρα πολυ κοντα επεσες. Περιξ του Ναυπλίου.
Λέει εξαιρούνται τα θηλάζοντα ,μέχρι της σφαγής τους. Μια κουνέλα μπορεί να γεννήσει ως και 12. Έστω ότι γεννάει 8. Αν εσύ τα σφάξεις στους τρεις μήνες, μπορεί να έχεις και δυο ακόμη γέννες. Δεν είναι και λίγα ως προς τη διαχείριση.Belladonna έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 11:06Ναι, αλλά δεν επιτρέπονται μετά άλλα εκτός αν είναι θηλάζοντα (;;;)
- Υδράργυρος
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ισχύει, αλλά όχι για μένα.Υδράργυρος έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 11:23Όλοι οι Αργείτες από Ναύπλιο λένε οτι είναι (επειδή το Άργος είναι χάλια)
εγώ απέχω κάνα 10αρι+ χλμ από Άργος.
- Υδράργυρος
Και μην εξιδανικεύουμε την ασφάλεια των τροφίμων που παράγει ο μικροεκτροφέας της γειτονιάς. Δεν ξέρουμε τι τα ταϊζει και τι φάρμακα τους δίνει. ΚΑι αυτός πάει στο μαγαζί με τις ζωοτροφές, και στον κτηνίατρο όπως και οι κανονικοί εκτροφείς. Εγώ έχω το παράδειγμα του πατέρα μου που στον κηπο του ήταν τρομερά φαρμακομανής. Συνέχεια με μια ψεκαστήρα στην πλάτη ήτανε. Ώσπου στο τέλος τσακωθήκαμε για να σταματήσει
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Από πίσω υπάρχει ο σύλλογος κρεοπωλών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 385 Προβολές