τα ποιηματα σου ειναι για την τεχνη οτι ηταν η ρωσσικη πολεμικη αεροπορια για την ρυμοτομια του Αλεππο.hellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 01:50Έλα. Δεν είναι τέχνη τα πάντα; Με σοκάρεις τώρα. Άλλα θυμάμαι να λες.blackpaint έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 00:53οσο και τα ποιηματα σου, γλυκε μου αταλαντε.hellegennes έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 23:36
Εμένα όλα τα σχόλια μου είναι επιτυχημένα, καλή μου χορεύτρια.
νοτια αφρικη βιασαν κι σκοτωσαν νεαρη λευκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: νοτια αφρικη βιασαν κι σκοτωσαν νεαρη λευκη
Κι εμένα. Το καλύτερό μου ειναι να ακούω να μου απαγγέλουν ποίηση Eλληγενούς και να απολαμβάνω εδέσματα από scintillating jeweled crabs φρέσκα απευθείας από Vogosphere.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 01:56Εμένα μου αρέσουν τα ποιήματα σου.hellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 01:50Έλα. Δεν είναι τέχνη τα πάντα; Με σοκάρεις τώρα. Άλλα θυμάμαι να λες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
Διακρίνω μια ελαφριά ανακολουθία στις απόψεις σου περί τέχνης, αγαπητέ. Τσκ, τσκ....blackpaint έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 16:20τα ποιηματα σου ειναι για την τεχνη οτι ηταν η ρωσσικη πολεμικη αεροπορια για την ρυμοτομια του Αλεππο.hellegennes έγραψε: ↑21 Οκτ 2018, 01:50Έλα. Δεν είναι τέχνη τα πάντα; Με σοκάρεις τώρα. Άλλα θυμάμαι να λες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εμφανώς
Να αποπειραθώ να σου εξηγήσω:
-
Ελπιζω να μην εχει παιδια η αν εχει να μην επηρεαζονται απ αυτονblackpaint έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 16:02εισαι αρρωστακι. τελειως ομωςOtto Weininger έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 15:51Γιατί φυλακή; Βασανιστήρια.
Δεμένοι και θα τρώνε μπιφτέκια από κιμά που θα γίνεται παρουσία τους από τα άκρα τους.
Επιτιθονται και σε ξενους μαυρους δεν εχουν θεμα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Έστω ότι το έγκλημα έχει ρατσιστικά κριτήρια. Έστω λέω. Το να θεωρείς ότι η ρατσιστική επίθεση εναντίον μίας λευκής τόσο μακριά από εδώ από τρεις (3) μαύρους σου δίνει το δικαίωμα να είσαι ρατσιστής απέναντι σε όλους τους μαύρους μου λέει ότι είσαι ρατσιστής από τη φκιάξη σου κι απλά ψάχνεις δικαιολογίες. Έσω ειλικρινής: το ίδιο ρατσιστής θα ήσουν κι αν δεν είχες ακούσει αυτή την είδηση, έτσι δεν είναι;
Γραφικός έγραψε: ↑28 Οκτ 2018, 00:40Έστω ότι το έγκλημα έχει ρατσιστικά κριτήρια. Έστω λέω. Το να θεωρείς ότι η ρατσιστική επίθεση εναντίον μίας λευκής τόσο μακριά από εδώ από τρεις (3) μαύρους σου δίνει το δικαίωμα να είσαι ρατσιστής απέναντι σε όλους τους μαύρους μου λέει ότι είσαι ρατσιστής από τη φκιάξη σου κι απλά ψάχνεις δικαιολογίες. Έσω ειλικρινής: το ίδιο ρατσιστής θα ήσουν κι αν δεν είχες ακούσει αυτή την είδηση, έτσι δεν είναι;
Μετανάστρια έγραψε: ↑20 Οκτ 2018, 00:16Δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα αυτού του νήματος. Είμαι σίγουροι ότι αν κάτσουμε και ψάξουμε τις νοτιοαφρικανιές εφημερίδες θα βρούμε και περιπτώσεις όπου νεαρές μαύρες γυναίκες βιαάστηκαν και δολοφονήθηκαν. Τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλουμε δηλαδή;
Ότι οι μαύροι θα έρθουν να σας βιάσουν τις γυναίκες και για αυτό πρέπει να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή;
Βασικά προτείνω στο διαχειριστή να ανοίξει ένα στίκυ νήμα με τίτλο "Έγινε το Χ, Ψ, Ω. Πρέπει επειγόντως να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή" και όλα τα σχετικά νήματα να συγχωνεύονται εκεί μέσα.
-
Τα στοιχεία που παραθέτει είναι συλλήψεις της αστυνομίας.Δεν είναι καταδικαστικές αποφάσεις οπότε δεν δείχνουν τίποτα ούτε αποτελούν στοιχεία.μίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 16:01Είναι επειδη οι βιασμοι απο Έλληνες δεν καταγγέλονται, για προφανείς λόγους. Αλλο να τα βάλεις με ενα ελληνα τον οποιο τον σέβεται το χωριο και οι γίδες του, και άλλο να καταγγείλεις ενα πρόσφυγα. Πιο ευκολο ειναι το δεύτερο. Για παράδειγμα ο βιασμός ανήλικης στο ΤΟ Σπάρτης, απο χρυσαυγίτη, δεν εχει καταγγελθει, παρότι το αναφέρανε σε συνομιλίες ο δεβελέγκος με τον κούνελο (λαγό)Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 15:57Κατά το 2017 και σύμφωνα με τις εξιχνιάσεις, ένας στους δύο βιαστές ήταν αλλοδαποί.μίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 15:51ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΝ ΒΙΑΣΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ, Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ
Ενοχο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση έκρινε τον χρυσαυγίτη πρώην γυμναστή από την Ιεράπετρα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου και τον καταδίκασε σε 12 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή. Η υπόθεση αφορά την καταγγελία πρώην αθλήτριάς του για κατ’ επανάληψη εξαναγκασμό της σε συνουσία το 2001, όταν εκείνη ήταν 14 ετών, και είχε συγκλονίσει την Ιεράπετρα όταν αποκαλύφθηκε δημοσίως το 2012.
http://www.efsyn.gr/arthro/hrysaygitis-viastis-anilikis
Και μιλάμε για χώρα που οι αλλοδαποί είναι μειοψηφία και οι γυφταίοι με διαφόρους Αλβανούς έχουν ελληνική υπηκοότητα...
Δυστυχώς τα πράγματα για το 2018 έγιναν χειρότερα ώστε αποφάσισαν να μην δημοσιεύουν την υπηκοότητα των δραστών. Για το 2018 η πλειοψηφία των βιασμών γίνεται πια από αλλοδαπούς...
Ειδικά στο κακούργημα του βιασμού τα πράγματα πολλές φορές είναι πολύ συζητήσιμα.Δεν ξέρουμε τις δικογραφίες ούτε την έκβαση της δίκης.
Γραφικός έγραψε: ↑28 Οκτ 2018, 00:40Έστω ότι το έγκλημα έχει ρατσιστικά κριτήρια. Έστω λέω. Το να θεωρείς ότι η ρατσιστική επίθεση εναντίον μίας λευκής τόσο μακριά από εδώ από τρεις (3) μαύρους σου δίνει το δικαίωμα να είσαι ρατσιστής απέναντι σε όλους τους μαύρους μου λέει ότι είσαι ρατσιστής από τη φκιάξη σου κι απλά ψάχνεις δικαιολογίες. Έσω ειλικρινής: το ίδιο ρατσιστής θα ήσουν κι αν δεν είχες ακούσει αυτή την είδηση, έτσι δεν είναι;
μπλου μπλου μπλου
ρατσιστης ρατσιστης ρατσιστης
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Εδώ να πούμε ότι οι λευκοί βρίσκονται εκεί πέρα κάτι αιώνες, αλλά ένας γραφικός αριστερούλης δεν τους θεωρεί γηγενείς ενώ τα παιδιά των λαθρομεταναστών "πρέπει να γίνουν Έλληνες". Αν αυτή η απαίτηση του για τα λαθρομεταναστάκια δεν περιλαμβάνει γενετικό μεταλλάκτη, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον γιατί δεν θεωρεί γηγενείς τους λευκούς της Ν.Αφρικής.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 15:42Εδώ να πούμε ότι οι μαύροι στην Νότια Αφρική είναι γηγενείς....
Προσωπικώς δεν θεωρώ γηγενείς ούτε τους μεν ούτε τους δε.
Επίσης να πούμε πως στη Ν.Αφρική είθισται πλέον οι τράιμπαλ γηγενείς να σκοτώνουν τους γαιοκτήμονες, να αρπάζουν τη γη τους, να κάνουν την παραγωγή σαν τα μούτρα τους μια που δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν, να ψωμολυσσάνε και μετά να παρακαλούν να πουλήσουν τη γη για πενταροδεκάρες. Σε κάποιες περιπτώσεις επιτέθηκαν και στον λευκό αγοραστή της γης που κατάφερε και ξανακαλλιέργησε.
Ούτε πρόγραμμα να είχαν: να σκοτώνουν τον λευκό μετά τη συγκομιδή και πριν πουλήσει και να πουλάνε σε άλλον πριν τη σπορά.
Δεν είναι το αντίστοιχο γιατί αν συνέβαινε αυτό που λες, οι αριστεροί θα σκουζάτε στα ξένα φόρους με ψεύτικα profiles "μην πάτε διακοπές στην Ελλάδα"Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 15:42..
Το αντίστοιχο στην Ελλάδα θα ήταν Έλληνες να βιάσουν κινέζα φοιτήτρια...
Ενώ τώρα δεν είπατε κάτι τέτοιο για την Ν. Αφρική.
-
Ο λευκός στην Αφρική είναι σαν τον μαύρο στην Πανεπιστημίου. Όλα τα άλλα είναι κλάψες.Juno έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 15:03Εδώ να πούμε ότι οι λευκοί βρίσκονται εκεί πέρα κάτι αιώνες, αλλά ένας γραφικός αριστερούλης δεν τους θεωρεί γηγενείς ενώ τα παιδιά των λαθρομεταναστών "πρέπει να γίνουν Έλληνες". Αν αυτή η απαίτηση του για τα λαθρομεταναστάκια δεν περιλαμβάνει γενετικό μεταλλάκτη, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον γιατί δεν θεωρεί γηγενείς τους λευκούς της Ν.Αφρικής.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 15:42Εδώ να πούμε ότι οι μαύροι στην Νότια Αφρική είναι γηγενείς....
Προσωπικώς δεν θεωρώ γηγενείς ούτε τους μεν ούτε τους δε.
Επίσης να πούμε πως στη Ν.Αφρική είθισται πλέον οι τράιμπαλ γηγενείς να σκοτώνουν τους γαιοκτήμονες, να αρπάζουν τη γη τους, να κάνουν την παραγωγή σαν τα μούτρα τους μια που δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν, να ψωμολυσσάνε και μετά να παρακαλούν να πουλήσουν τη γη για πενταροδεκάρες. Σε κάποιες περιπτώσεις επιτέθηκαν και στον λευκό αγοραστή της γης που κατάφερε και ξανακαλλιέργησε.
Ούτε πρόγραμμα να είχαν: να σκοτώνουν τον λευκό μετά τη συγκομιδή και πριν πουλήσει και να πουλάνε σε άλλον πριν τη σπορά.Δεν είναι το αντίστοιχο γιατί αν συνέβαινε αυτό που λες, οι αριστεροί θα σκουζάτε στα ξένα φόρους με ψεύτικα profiles "μην πάτε διακοπές στην Ελλάδα"Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 15:42..
Το αντίστοιχο στην Ελλάδα θα ήταν Έλληνες να βιάσουν κινέζα φοιτήτρια...
Ενώ τώρα δεν είπατε κάτι τέτοιο για την Ν. Αφρική.
Όπως δεν λυπάμαι τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα δεν λυπάμαι και τους λευκούς της Νοτίου Αφρικής. Και πες με και αριστερό και ισαποστάκια και ρατσιστή...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όχι ρε Χανιμπαλ!Otto Weininger έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 15:51Γιατί φυλακή; Βασανιστήρια.
Δεμένοι και θα τρώνε μπιφτέκια από κιμά που θα γίνεται παρουσία τους από τα άκρα τους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Otto Weininger
Θες τη συνταγή;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Οκτ 2019, 15:56Όχι ρε Χανιμπαλ!Otto Weininger έγραψε: ↑19 Οκτ 2018, 15:51Γιατί φυλακή; Βασανιστήρια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
28 Αύγ 2024, 23:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η λευκή κυριαρχία στην έμπνευση των μαύρων καλλιτεχνών
από ΓΑΛΗ » 23 Νοέμ 2023, 08:59 » σε Eικαστικές τέχνες - 0 Απαντήσεις
- 1015 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Νοέμ 2023, 08:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η αντεργατική Λευκή βίβλος της ΕΕ στα εργασιακά και η 6ήμερη εργασία
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Ιούλ 2024, 01:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
12 Ιούλ 2024, 12:07
-