Δεν το ήξερα θα το δοκιμάσω όταν τύχει να βγω, δεν είμαι και νεροφίδα βέβαια στο ποτό, δεν χρειάζομαι πολύ, είμαι οικονομικιάvantono έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 19:17Ντροπή, τσάμπα σας έφτιαχνε δρόμους η χούντα, αχάριστοι!user έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 19:12Όταν είμαι έξω και πίνω πάντα ζητάω κι ένα λίτρο νερό και το σηκώνω και πίνω όλη νύχτα παράλληλα με τα ποτά. Μπορεί και δεύτερο. Μετά τους ζητάω κάντε μου κάτι να φάω ένα τοστ με πατατάκια κάτι κι είμαι κομπλέ μέχρι να ρθει η ώρα να φύγωvantono έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 18:59
Ούτε εγώ γουστάρω τα τρία πρώτα. Τη μπύρα δεν τη γουσταρω ουτε με αλκοόλ, βεβαια. Και κανένα από τα τρία δεν συγκρίνεται με τη στεβιάρα φυσικά, που μας έχει ξελασπώσει/σώσει αρκετές φορές.
Τη μπύρα χωρις αλκοόλ θα αρχίσεις να την εκτιμάς όταν δοκιμάσεις κρασί χωρίς αλκοόλ. Εκεί μιλάμε για ό,τι χειρότερο.
Η μπύρα χωρίς αλκοόλ ειναι τόσο απαραίτητη όσο και τα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη. Παίζει και περισσότερο.
Γιατί ειναι πολύ σημαντικό να θες να βγεις εξω να πιεις με την παρέα σου, και να μην εχεις να σκέφτεσαι τί και πως θα οδηγήσω μετά, αλκοτέστ και τα ρεστα, μηπως να παω με ΜΜΜ ή ταξι κτλ.
Και την άλλη μέρα ούτε πονοκέφαλο
Για να αποφύγω μπλόκα πάω από χωματόδρομους
Το μεγάλο χακ σε αυτές τις περιπτώσεις, ειναι να πίνεις ενα ποτήρι γάλα πριν αρχίσεις να πίνεις αλκοολ. Εχω διαβάσει κάπου οτι επιβραδύνει την επίδραση του αλκοόλ στον οργανισμό, αλλά δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ γιατί δεν είμαι πότης και δεν θα σωθεί από 'μένα η ανθρωπότης. Οπότε δεν ξερω αν ισχύει πραγματικά ή είναι μύθος.
Δοκιμάστε το κάποια στιγμή όσοι πίνετε, να μου πείτε.

Σαν τους χωματόδρομους δεν έχει! Στην καραντίνα έχουμε σωθεί. Μια νύχτα με φεγγάρι βρισκόμασταν σε παράλληλο με από πάνω μας δρόμο όπου οι μπάτσοι βολταρανε και πήγαμε μια χαρά με σβηστά τα φώτα ούτε γάτα ούτε ζημιά...
Καραμπαμπιζμός φορέβερ