Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Juno
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Juno » 27 Σεπ 2023, 08:43
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 23:31
Juno έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 23:25
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 12:25
Η καταγγελία δεν "καταπέφτει", απλά δεν οδηγεί κάπου. Δεν είναι δικαστήριο.
Είναι σα να λες στην αστυνομία ότι μυρίζεις κάτι σάπιο από τον πάνω όροφο. Αν παέι η αστυνομία και δεν βρει πτώμα, λες να μπορεί ο από πάνω να σου κάνει μήνυση για συκοφαντία ως δολοφόνο; Όχι βέβαια, εσύ απλά είπες αυτό που μύρισες.
Άρα κάνεις και συ ανώνυμη καταγγελία ότι αυτός που σε κατηγόρησε, κακοποιεί τα παιδιά του.
Άμα είσαι ψυχοπαθής, sure.
Ο άλλος είναι ψυχοπαθής και αφού η νομοθεσία είναι υπέρ του δράστη, μόνον έτσι θα καταλάβει.

Εκεί μας καταντήσανε.
-
anastasiaM
από anastasiaM » 27 Σεπ 2023, 14:26
Juno έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 08:43
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 23:31
Juno έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 23:25
Άρα κάνεις και συ ανώνυμη καταγγελία ότι αυτός που σε κατηγόρησε, κακοποιεί τα παιδιά του.
Άμα είσαι ψυχοπαθής, sure.
Ο άλλος είναι ψυχοπαθής και αφού η νομοθεσία είναι υπέρ του δράστη, μόνον έτσι θα καταλάβει.

Εκεί μας καταντήσανε.
Καταρχάς δεν θα το έκανα..μόνο και μόνο επειδή αφορά παιδί..Αν είχε παιδί όμως δεν θα το έκανε και αυτή πιστεύω. ΔΕΝ εχει παιδιά. Γατιά έχει. Μην παρεξηγήτε, δεν έχω θέμε με τα ζώα αν και προτιμώ τους σκύλους αλλά με το δίποδο ζώο. Όπου τέτοια υπάρχουν πολλά. Οπως φάνηκε στην πορεία (κάτι που μου διέφυγε να αναφέρω) έκανε καταγγελία ανώνυμη και στη δίπλα της. Εμείς μένουμε κατω από την άλλη μαμά που μένει δίπλα της. Πάλι επειδή είχε διαφορές. Μια μέρα που λέτε ακουω να φωνάζει μέσα στα νεύρα η πάνω ότι εχουν συνάντηση για καταγγελία ανώνυυμη στο χαμόγελο του παιδιού.
Η κυρία είχε διαφορές με όλη την πολυκατοικία. Και βρήκε την τέλεια λύση αν εχεις παιδί. Καταγγελία να ασχολείσαι με άλλα και όχι με αυτήν. Για αυτό ειπα να κρατάνε στοιχεία να δίνουν στην εισαγγελεία και να τρέχει τον καταγγελοντα η εισαγγελεία αν είναι ψευδής. Ας μην μου πει εμένα ποιος ήταν. Αλλά εφόσον εβαλε τις δημοσιες υπηρεσίες να ασχολουνται με μια μαϊμού υπόθεση να πληρώσει να εχει να το θυμάται
Αυτή τη στιγμή γνωρίζω ότι εφυγε από την περιοχή.
-
Juno
από Juno » 28 Σεπ 2023, 21:52
anastasiaM έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 14:26

Εκεί μας καταντήσανε.
Καταρχάς δεν θα το έκανα..μόνο και μόνο επειδή αφορά παιδί..Αν είχε παιδί όμως δεν θα το έκανε και αυτή πιστεύω. ΔΕΝ εχει παιδιά. Γατιά έχει. Μην παρεξηγήτε, δεν έχω θέμε με τα ζώα αν και προτιμώ τους σκύλους αλλά με το δίποδο ζώο. Όπου τέτοια υπάρχουν πολλά. Οπως φάνηκε στην πορεία (κάτι που μου διέφυγε να αναφέρω) έκανε καταγγελία ανώνυμη και στη δίπλα της. Εμείς μένουμε κατω από την άλλη μαμά που μένει δίπλα της. Πάλι επειδή είχε διαφορές. Μια μέρα που λέτε ακουω να φωνάζει μέσα στα νεύρα η πάνω ότι εχουν συνάντηση για καταγγελία ανώνυυμη στο χαμόγελο του παιδιού.
Η κυρία είχε διαφορές με όλη την πολυκατοικία. Και βρήκε την τέλεια λύση αν εχεις παιδί. Καταγγελία να ασχολείσαι με άλλα και όχι με αυτήν. Για αυτό ειπα να κρατάνε στοιχεία να δίνουν στην εισαγγελεία και να τρέχει τον καταγγελοντα η εισαγγελεία αν είναι ψευδής. Ας μην μου πει εμένα ποιος ήταν. Αλλά εφόσον εβαλε τις δημοσιες υπηρεσίες να ασχολουνται με μια μαϊμού υπόθεση να πληρώσει να εχει να το θυμάται
Λάθος πιστεύεις.
Έχουμε μία βρωμόγρια στην πολυκατοικία με τέσσερα μεγάλα παιδιά και αρκετά εγγόνια.
Το τι κατάρες είχε ρίξει σε μία έγκυο που τα κατάφερε μετά από προσπάθειες ετών (και είχε ξεκινήσει μικρή να προσπαθεί), δεν λέγεται. Κατάρες στο αγέννητο τότε. Η κοπέλα είχε βάλει τα κλάματα.
-
anastasiaM
από anastasiaM » 30 Σεπ 2023, 08:26
Juno έγραψε: ↑28 Σεπ 2023, 21:52
anastasiaM έγραψε: ↑27 Σεπ 2023, 14:26

Εκεί μας καταντήσανε.
Λάθος πιστεύεις.
Έχουμε μία βρωμόγρια στην πολυκατοικία με τέσσερα μεγάλα παιδιά και αρκετά εγγόνια.
Το τι κατάρες είχε ρίξει σε μία έγκυο που τα κατάφερε μετά από προσπάθειες ετών (και είχε ξεκινήσει μικρή να προσπαθεί), δεν λέγεται. Κατάρες στο αγέννητο τότε. Η κοπέλα είχε βάλει τα κλάματα.
Χωρίς να δικαιολογώ τη γριά. Πιστεύω ότι είχε ψυχιατρικά προβλήματα. Συν ότι την έγραψαν κανονικά τα παιδιά της. Οι γέροι έχουν αυτό που λέγεται οργανικό ψυχοσυνδρομο. Θέλουν χαμηλή δόση αντιψυψωσικης αγωγής. Αλλιώς κάνουν τρελές. Δούλεψα σε αυτά τα φάρμακα για 3,5 χρόνια.
Ξέρω πως ένιωθε και η κοπέλα γιατί εμένα η μαμά μου δεν συμπαθούσε τον άντρα μου. Σε έναν καυγά λιγες πριν γεννήσω ανέβασα ζάχαρο 200. Αν δεν ηρεμούσα ήταν επικίνδυνο.
Αλλά γενικά η κοπέλα αυτή είναι τέρας
-
-
- 242 Απαντήσεις
- 4779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 16:20
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
12 Δεκ 2024, 09:25
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
22 Ιούλ 2024, 18:03
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
02 Απρ 2024, 07:10
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.