Μαδουραίος έγραψε: ↑02 Δεκ 2023, 16:49
Όταν έβαζε φούστα ο Σάκης ο Κουβάς σκίζατε τοτε τις κυλότες σας απο καύλα μαλάκες Νεοέλληνες
Σημασία δεν έχει το ότι έσκιζαν τα βρακιά τους ή τις κάλτσες τους (ή δεν ξέρω κι εγώ τι) οι ΑΛΛΟΙ. Προσωπικά δε θυμάμαι να επικροτήθηκε η επιλογή του Σάκη τότε (μάλλον το αντίθετο), αλλά όπως είπα έτσι κι αλλιώς δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι το ήθελε ο ΙΔΙΟΣ ο Ρουβάς, που (από όσα ξέρουμε) δεν τον ανάγκασε κανένας να φορέσει φούστα. Στο εν λόγω περιστατικό όμως πήγαν να φορέσουν στον άνθρωπο φούστα χωρίς ο ο ίδιος να θέλει. Για τα ροζ τρολ και τους κόκκινους φασίστες όμως, που κατά τα άλλα (δήθεν) αγωνίζονται για τη «δημοκρατία», την «ελευθερία του λόγου» και την «ελευθερία της επιλογής», αυτά είναι ψιλά γράμματα.

vantono έγραψε: ↑02 Δεκ 2023, 18:58
Εν τω μεταξυ, για άτομο που "δεν του ποαλυαρέσουν οι φουστες", δεν θεωρείται και πολυ παντελονάτο να λες οτι δεν χτυπησες εσυ την πορτα αλλα "χτυπησε απο μονη της". Μαλλον λιγο φουστάτο θεωρείται αυτο.
Σε εμένα πάντως φάνηκε να λέει απλώς ότι δεν της την έκλεισε «στα μούτρα» επειδή αυτή ήταν μακριά του την ώρα που έκλεισε η πόρτα.