μεγάλες αλήθειες.ενώ τι χρειάζεται απλά ο οπαδός?μια τρυφερή κουβέντα,ένα χάδιΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 10:32Το έγραψα και πιο πίσω
Στο γήπεδο ο αστυνομικός πάει με την νοοτροπία τσογλανι για σένα τρέχω κυριακάτικα
Από εκεί ξεκινάει το κακό
Τραυματισμός αστυνομικού χτες από χουλιγκάνια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραυματισμός αστυνομικού χτες από χουλιγκάνια
Ναι ρε δικέ μου, μαζί σου. Ο οπαδός για ποιον λόγο πηγαίνει; Μην αρχίζεις τα γλυκανάλατα για οικογένειες σε γήπεδα, αθλητική άμιλλα και τέτοια. Στην Ελλάδα ζούμε. Να μην πάει η οικογένεια να δει ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 10:32Το έγραψα και πιο πίσωFeindflug έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 10:26Ρε δικέ μου, όπως είπες και συ, στο γήπεδο πας, τι περιμένεις; Να βαράς μόνο εσύ; Να γίνεται ΕΔΕ και έρευνα με τον επιθεωρητή Κλουζώ για κάθε υβριστικό σύνθημα, κάθε κωλοδάχτυλο, πέτρα και προσπάθεια για επεισόδια;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 18:05
Όταν ποτέ επιτραπούν οι εκδρομές και έρθεις στην Τούμπα τα ξαναλέμε
Θα φας καμιά δεκαριά γκλομπιες χωρίς έστω να έχεις κοιτάξει στραβά καποιονκαι δεν θα ξέρεις τι σε συνέβη
Έτσι είναι η φάση σε μαζικές καταστάσεις, βρέχει ξύλο επί δικαίων και αδίκων. Και τυχερός θα είσαι αν είναι μόνο ξύλο και δεν βρεθείς να δείχνεις τα αρχίδια σου και να κάνεις βαθιά καθίσματα με τα παντελόνια κάτω, μπροστά σε έναν αστυνομικό. Τα εγώ πέρασα τυχαία από εκεί, είμαι καλός μαθητής και απλά ήρθα με έναν φίλο μου, είναι καλές δικαιολογίες αν μπλέξει κάποιος άσχημα, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε τί και πώς βρέθηκε κάποιος εκεί.
Στο γήπεδο ο αστυνομικός πάει με την νοοτροπία τσογλανι για σένα τρέχω κυριακάτικα
Από εκεί ξεκινάει το κακό
Φυσικά και δεν είναι όλοι μέσα στο γήπεδο κουρδισμένοι για σκηνικά, αλλά όπως τα γουστάρεις εσύ, έτσι ίσως τα γουστάρει και ο μπάτσος, γιατί στην τελική αυτή είναι η ανδρική μας φύση. Βία, ανταγωνισμός, προσπάθεια επιβολής και τέτοια. Όταν ανάψουν τα αίματα, όλοι γουστάρουν από την αδρεναλίνη, σε όποια πλευρά και να είναι, αλλά κανείς δεν θέλει να βρεθεί στο νοσοκομείο ή στο κρατητήριο. Από την στιγμή που η κοινωνία προσπαθεί να καταπνίξει αυτά τα ένστικτα σε οποιονδήποτε βαθμό, κάπου θα ξεσπάσουν.
Shit happens όμως, ιδίως όταν παίζεις στο όριο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Η λύση για την βία στο εσωτερικό των γηπέδων στην Ελλάδα είναι μια: αποχώρηση της αστυνομίας, ανάθεση των μέτρων τάξης πλήρως στις ΠΑΕ και σύνδεση των εσόδων των ΠΑΕ από κρατικές χορηγίες με την κατάσταση στα γήπεδά τους. Σύντομα, αν η κατάσταση συνεχίσει να είναι έτσι όπως είναι, στο γήπεδο δεν θα πατάει κυριολεκτικά κανένας, εκτός από τα χουλιγκάνια, που όμως είναι πολύ περιορισμένη βάση πελατών (άσε που συνήθως δεν πληρώνουν τίποτα για να μπούνε). Έτσι, οι ΠΑΕ θα υποχρεωθούν να πάρουν πραγματικά μέτρα ή να χρεωκοπήσουν. Αλλά ποιος πολιτικός στην Ελλάδα θα αποφασίσει να πάρει τέτοιο ριζοσπαστικό μέτρο;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Είμαι βλάκας επειδή δεν διαβάζω όλες σου τις δημοσιεύσεις; Εγώ κουλόσκυλο σε ήξερα.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 03:43Εντάξει αν δεν ήσουν βλακας δεν θα ήσουν ακροδεξιός
Οπότε τόσο σου κόβει, τόσο καραλαβαινεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 09 Δεκ 2023, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εντάξει τι θέλεις να κάνουμε τώρα; Η εντολή που έλαβε ο Σαμαράς από τους Εβραίους ήταν μόνο γι' αντιρατσιστικό.πατησιωτης έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 09:39Τα μέτρα δεν επαρκούν.Μόνο ένας αντιρατσιστικός νόμος στον αθλητισμό που θα εφαρμοζόταν θα μπορούσε να τα αντιμετωπίσει : δηλαδή διάταξη που να λέει ότι όποιος προκαλεί αθλητικό μίσοςzteo έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 09:24Όταν έχεις εξαγγείλει μέτρα και εφαρμογές νόμων όπου θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και είτε δεν εφαρμόζονται είτε αποτυγχάνουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα τότε οι αρμόδιοι υπουργοί φεύγουν.πατησιωτης έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 09:15
Aν κάθε φορά που σκοτωνόταν κάποιος, έφευγε ο υπουργός θα αλλάζαμε υπουργό κάθε εβδομάδα.Όταν υπάρχουν χιλιάδες παραβατικοί που δεν φυλακίζονται γιατί δεν μπορούν να φυλακισθούν πριν κάνουν αδίκημα και μερικές φορές ούτε και τότε,στατιστικά θα υπάρχουν και θύματα.φυλακίζεται.Καταλαβαίνεις όμως ότι ένας νόμος που θα έλεγε εάν βρίσεις την ομάδα του άλλου μπαίνεις μέσα θα οδηγούσε σε φυλακίσεις χιλιάδων ατόμων.Και όμως το πρόβλημα είναι ακριβώς παρόμοιο με το λεγόμενο ρατσιστικό πρόβλημα.
Ποιά είναι η λογική του αντιρατσιστικού νόμου;ότι είναι πολύ αργά να επέμβεις εάν έχεις αφήσει να κυκλοφορεί μίσος μιάς ομάδας ανθρώπων προς μια άλλη όταν θα αρχίσουν να δέρνονται και να μαχαιρώνονται.Πρέπει εκ των προτέρων να κυνηγήσεις αυτούς που διακινούν το μίσος για να προλάβεις την επέκτασή του.Αυτό λοιπόν που οι κυβερνήσεις το θεωρούν φυσιολογικό όταν αφορά μαύρους ή ομοφυλόφιλους κλπ συμβαίνει κανονικά μεταξύ οπαδών ποδοσφαίρου και όλοι δεν του δίνουν σημασία πριν υπάρξουν θύματα.Μα θα υπάρξουν εάν αφήνεις ανενόχλητους ολυμπιακούς να βρίζουν παναθηναικούς και το αντίθετο ή παοκτζήδες αρειανούς.Φυσικά εάν απαγορευθεί και το λεκτικό βρίσιμο όλοι θα ξεσηκώθούν για την καταπάτηση της ελευθερίας τους.Μόνο που είναι ακριβώς το ίδιο με τον ρατσισμό.μα ακριβώς : από τη στιγμή που ομάδες ανθρώπων είναι σε συνεχή λεκτικό πόλεμο μεταξύ τους και όλοι μαζί κατά της αστυνομίας εάν πάει να τους σταματήσει,στο τέλος οι πιο φανατικοί ή κάποιοι συμμορίτες από αλλού που θα εισχωρήσουν στις αλλυλουβριζόμενες ομάδες θα πάρουν μαχαίρια,φωτοβολίδες και ότι άλλο φαντασθούν.Κανείς όμως δεν έχει σκεφθεί να ποινικοποιήσει το οπαδικό μίσος και ακόμη περισσότερο να εφαρμόσει τυχόν απαγόρευση.
-
Επειδή είσαι ηλιθιοςΓάταρος έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 12:39Είμαι βλάκας επειδή δεν διαβάζω όλες σου τις δημοσιεύσεις; Εγώ κουλόσκυλο σε ήξερα.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 03:43Εντάξει αν δεν ήσουν βλακας δεν θα ήσουν ακροδεξιός
Το ξέρουμε όμως συτο
Καλά αφού δεν καραλαβαίνω κι αφού το ξέρετε συτό τότε εντάξει.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 13:05Επειδή είσαι ηλιθιοςΓάταρος έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 12:39Είμαι βλάκας επειδή δεν διαβάζω όλες σου τις δημοσιεύσεις; Εγώ κουλόσκυλο σε ήξερα.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 03:43
Εντάξει αν δεν ήσουν βλακας δεν θα ήσουν ακροδεξιός
Το ξέρουμε όμως συτο
Feindflug έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 10:26Ρε δικέ μου, όπως είπες και συ, στο γήπεδο πας, τι περιμένεις; Να βαράς μόνο εσύ; Να γίνεται ΕΔΕ και έρευνα με τον επιθεωρητή Κλουζώ για κάθε υβριστικό σύνθημα, κάθε κωλοδάχτυλο, πέτρα και προσπάθεια για επεισόδια;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 18:05Όταν ποτέ επιτραπούν οι εκδρομές και έρθεις στην Τούμπα τα ξαναλέμεOtto Weininger έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 18:00
Μια χαρά πάμε γήπεδο, μια χαρά έχουμε διαρκείας σε ποδόσφαιρο/μπάσκετ.
Και δεν φτάνει που πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά, έχουμε και τα χουλιγκάνια που μπαίνουν σχεδόν τσάμπα αν όχι εντελώς τσάμπα, να μας λένε και πως πρέπει να είναι τα γήπεδα.
Θα φας καμιά δεκαριά γκλομπιες χωρίς έστω να έχεις κοιτάξει στραβά καποιονκαι δεν θα ξέρεις τι σε συνέβη
Έτσι είναι η φάση σε μαζικές καταστάσεις, βρέχει ξύλο επί δικαίων και αδίκων. Και τυχερός θα είσαι αν είναι μόνο ξύλο και δεν βρεθείς να δείχνεις τα αρχίδια σου και να κάνεις βαθιά καθίσματα με τα παντελόνια κάτω, μπροστά σε έναν αστυνομικό. Τα εγώ πέρασα τυχαία από εκεί, είμαι καλός μαθητής και απλά ήρθα με έναν φίλο μου, είναι καλές δικαιολογίες αν μπλέξει κάποιος άσχημα, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε τί και πώς βρέθηκε κάποιος εκεί.

Αν ρωτήσεις αρκετούς ματατζίδες αν πέρασαν στην εφηβεία τους απ' αυτή τη φάση θα σου πουν, ναι.
Το νοητικό πρόβλημα είναι αν είσαι ενήλικας και εμμένεις στην προβληματική εφηβεία. Η βυθοσκόπηση αν τη βρίσκεις...περί κολοκυθόπιτας

Το ότι θα στην κάνουν τη βυθοσκόπηση αν σε απομονώσουν κάποιοι απ' τους πρώην που ίσως δε γουστάρουν την ομάδα σου εκτός υπηρεσίας, είναι δεδομένο.
κρίμα για τον άνθρωπο που είναι στην εντατική από τη βλακεία που επικρατεί μεταξύ "φιλάθλων".
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Ρε τύπε, αυτά τα κάνουν για να δουν αν έχεις τίποτα κρυμμένο εκεί. Κάποιοι βάζουν ξυραφάκια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα στα αρχιδια τους και άλλοι κρύβουν ναρκωτικά στον κώλο τους. Ελπίζω να μην βρεθείς στην εξευτελιστική θέση να πρέπει να τα κάνεις και συ. Δεν νομίζω ότι είσαι χουλιγκάνος, αλλά δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή και βρίσκεσαι προσηγμένος στο τμήμα.O I έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 14:49Feindflug έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 10:26Ρε δικέ μου, όπως είπες και συ, στο γήπεδο πας, τι περιμένεις; Να βαράς μόνο εσύ; Να γίνεται ΕΔΕ και έρευνα με τον επιθεωρητή Κλουζώ για κάθε υβριστικό σύνθημα, κάθε κωλοδάχτυλο, πέτρα και προσπάθεια για επεισόδια;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Δεκ 2023, 18:05
Όταν ποτέ επιτραπούν οι εκδρομές και έρθεις στην Τούμπα τα ξαναλέμε
Έτσι είναι η φάση σε μαζικές καταστάσεις, βρέχει ξύλο επί δικαίων και αδίκων. Και τυχερός θα είσαι αν είναι μόνο ξύλο και δεν βρεθείς να δείχνεις τα αρχίδια σου και να κάνεις βαθιά καθίσματα με τα παντελόνια κάτω, μπροστά σε έναν αστυνομικό. Τα εγώ πέρασα τυχαία από εκεί, είμαι καλός μαθητής και απλά ήρθα με έναν φίλο μου, είναι καλές δικαιολογίες αν μπλέξει κάποιος άσχημα, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε τί και πώς βρέθηκε κάποιος εκεί.είναι χουλιγκάνι το παιδί;
Αν ρωτήσεις αρκετούς ματατζίδες αν πέρασαν στην εφηβεία τους απ' αυτή τη φάση θα σου πουν, ναι.
Το νοητικό πρόβλημα είναι αν είσαι ενήλικας και εμμένεις στην προβληματική εφηβεία. Η βυθοσκόπηση αν τη βρίσκεις...περί κολοκυθόπιτας
Το ότι θα στην κάνουν τη βυθοσκόπηση αν σε απομονώσουν κάποιοι απ' τους πρώην που ίσως δε γουστάρουν την ομάδα σου εκτός υπηρεσίας, είναι δεδομένο.
κρίμα για τον άνθρωπο που είναι στην εντατική από τη βλακεία που επικρατεί μεταξύ "φιλάθλων".
.,
Βυθοσκόπηση γίνεται μόνο σε ταινίες πορνό και σε φαντασιώσεις όσων την βρίσκουν με τέτοια.
Dein Herz, meine Gier
Λες να κρύβουν και φωτοβολίδες εκεί;Feindflug έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 15:13Ρε τύπε, αυτά τα κάνουν για να δουν αν έχεις τίποτα κρυμμένο εκεί. Κάποιοι βάζουν ξυραφάκια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα στα αρχιδια τους και άλλοι κρύβουν ναρκωτικά στον κώλο τους. Ελπίζω να μην βρεθείς στην εξευτελιστική θέση να πρέπει να τα κάνεις και συ. Δεν νομίζω ότι είσαι χουλιγκάνος, αλλά δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή και βρίσκεσαι προσηγμένος στο τμήμα.O I έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 14:49Feindflug έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 10:26
Ρε δικέ μου, όπως είπες και συ, στο γήπεδο πας, τι περιμένεις; Να βαράς μόνο εσύ; Να γίνεται ΕΔΕ και έρευνα με τον επιθεωρητή Κλουζώ για κάθε υβριστικό σύνθημα, κάθε κωλοδάχτυλο, πέτρα και προσπάθεια για επεισόδια;
Έτσι είναι η φάση σε μαζικές καταστάσεις, βρέχει ξύλο επί δικαίων και αδίκων. Και τυχερός θα είσαι αν είναι μόνο ξύλο και δεν βρεθείς να δείχνεις τα αρχίδια σου και να κάνεις βαθιά καθίσματα με τα παντελόνια κάτω, μπροστά σε έναν αστυνομικό. Τα εγώ πέρασα τυχαία από εκεί, είμαι καλός μαθητής και απλά ήρθα με έναν φίλο μου, είναι καλές δικαιολογίες αν μπλέξει κάποιος άσχημα, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε τί και πώς βρέθηκε κάποιος εκεί.είναι χουλιγκάνι το παιδί;
.,
Βυθοσκόπηση γίνεται μόνο σε ταινίες πορνό και σε φαντασιώσεις όσων την βρίσκουν με τέτοια.

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
δεν προκειται να σταματησει το φαινομενο ... αν σταματησει θα μεταφερθει σε νεο πεδιο αυτο των νεανικων συμμοριων τυπου ΗΠΑ ... ηδη ολη η πιτσιρικαδα εχει εθιστει σε ενοπλη συμμοριτικη βια μεσω της Τραπ μουσικης ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Το φαινόμενο με τους χούλιγκαν υπάρχει στην Ελλάδα από τη 10ετία του '80 . Τα σημερινά φαινόμενα βίας στα γήπαιδα είναι συνέχεια από τότε.
Τα φαινόμενα ομαδικής βίας ξεκινούν από μπουλιγκ στα σχολεία και καταλήγουν σε οπαδική, είτε στα γήπεδα είτε στους δρόμους που συνήθως αποτελούνται από τις ίδιες ομάδες. από τότε.
.,
Απόλυτα σωστό το λέω χρόνια. Τι δουλειά το κράτος να φυλάει μια ανώνυμη εταιρεία; Άν έγω είχα εργοστάσιο θα έιχα τα ΜΑΤ να το φυλάνε;Scouser έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 10:46Η λύση για την βία στο εσωτερικό των γηπέδων στην Ελλάδα είναι μια: αποχώρηση της αστυνομίας, ανάθεση των μέτρων τάξης πλήρως στις ΠΑΕ και σύνδεση των εσόδων των ΠΑΕ από κρατικές χορηγίες με την κατάσταση στα γήπεδά τους. Σύντομα, αν η κατάσταση συνεχίσει να είναι έτσι όπως είναι, στο γήπεδο δεν θα πατάει κυριολεκτικά κανένας, εκτός από τα χουλιγκάνια, που όμως είναι πολύ περιορισμένη βάση πελατών (άσε που συνήθως δεν πληρώνουν τίποτα για να μπούνε). Έτσι, οι ΠΑΕ θα υποχρεωθούν να πάρουν πραγματικά μέτρα ή να χρεωκοπήσουν. Αλλά ποιος πολιτικός στην Ελλάδα θα αποφασίσει να πάρει τέτοιο ριζοσπαστικό μέτρο;
Μετά θα αναγκαστούν οι ίδιες οι ΠΑΕ και θα τους διώξουνε γιατί θα καταστρέφουν το προϊόν τους.
DUHO I έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 15:45Το φαινόμενο με τους χούλιγκαν υπάρχει στην Ελλάδα από τη 10ετία του '80 . Τα σημερινά φαινόμενα βίας στα γήπαιδα είναι συνέχεια από τότε.
Τα φαινόμενα ομαδικής βίας ξεκινούν από μπουλιγκ στα σχολεία και καταλήγουν σε οπαδική, είτε στα γήπεδα είτε στους δρόμους που συνήθως αποτελούνται από τις ίδιες ομάδες. από τότε.
.,
ΚΑΛΑ ηταν τα ακινετον τοτε χριστιανουλη?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραυματισμός πυροτεχνουργών ,αντισμήναρχου και αστυνόμου.
από Niki » 11 Απρ 2025, 16:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
11 Απρ 2025, 16:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι απίστευτο αλλά χτες είχαν γιορτή οι
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 28 Μάιος 2023, 20:39 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
28 Μάιος 2023, 20:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι απίστευτο αλλά χτες είχαν γενέθλια οι
από neon imposter » 28 Μάιος 2023, 20:07 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
28 Μάιος 2023, 20:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εργα και ημεραι των αναρχικων στη Κυψελη χτες το βραδυ
από southern » 31 Ιαν 2025, 07:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern