Νημα Αλληλεγγυης/Συμπαραστασης σε πλαστογραφους πτυχιων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Νημα Αλληλεγγυης/Συμπαραστασης σε πλαστογραφους πτυχιων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 24 Νοέμ 2018, 14:39

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 11:17

To νημα ειναι νημα αλληλεγγυης
Περιμενουμε απο σενα, απο τον βατραχο,απο το μιτσσουκοι πως τον λενε, απο το ΚΚΕ, απο το ΠΑΜΕ να κραυγασετε υπερ των αστυνομικων και των υπαλληλων της βουλης που προσεληφθησαν με πλαστα πτυχια
Mα κανείς δεν υποστήριξε τις προσλήψεις με πλαστά πτυχία. Μπήκες πάλι σε ριταρντ μουντ;

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 24 Νοέμ 2018, 14:40

24 Νοέμ 2018, 14:35
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 14:33
αγαπητέ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα αντίληψης
από το "είναι υπερβολική ποινή τα 10 χρόνια χωρίς αναστολή για μία που πλαστογράφησε μία τάξη δημοτικού για μια θέση καθαρίστριας" μέχρι το "αλληλεγγύη ανεξαιρέτως σε όλους τους πλαστογράφους που πλαστογράφησαν/παραποίησαν πτυχία πανεπιστημίου και απολυτήρια λυκείου για να μπουν σε αστυνομίες, βουλές και υπηρεσίες", υπάρχει μία απόσταση δεν νομίζεις;

Τι διαφορα εχει μια καθαριστρια που πλαστογραφησε τον πτυχιο της για να προσληφθει με εναν αστυνομικο η την κλητηρα της βουλης που πλαστογραφησαν επισης το πτυχιο τους για να προσληφθουν;
η πλαστογραφία είναι πλαστογραφία
εντάξει
είναι διαφορετικό όμως να πλαστογραφήσεις ένα πτυχίο ΑΕΙ πχ, για να πάρεις μια θέση που απαιτεί συγκεκριμένα προσόντα τα οποία ΔΕΝ έχεις, και άλλο η πλαστογραφία του δημοτικού για μια θέση που δεν απαιτεί κανένα απολύτως προσόν
εν πάση περιπτώσει, κανείς δε νομίζω να διαφωνεί πως αυτό που έκανε η καθαρίστρια είναι παράνομο.
αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως το δημόσιο ΔΕΝ ζημιώθηκε από την καθαρίστρια και συνεπώς θα έπρεπε να πάει μόνο για τη πλαστογραφία και όχι για οικονομικό έγκλημα, ακριβώς διότι οι υπηρεσίες που παρείχε δεν ήταν χαμηλότερης ποιότητας από τις απαιτούμενες μόνο και μόνο επειδή τελείωσε την Ε΄και όχι την ΣΤ΄ δημοτικού.
Και τέλος, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
εντάξει είμαστε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 24 Νοέμ 2018, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Νοέμ 2018, 14:41

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Η πλαστογραφια συνηθως αφορα την αλλαγη του βαθμου στο πτυχιο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 24 Νοέμ 2018, 14:42

enaon έγραψε:
sys3x έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 14:24
Έλα ρε, έχουμε δύο ανθρώπους (ο ένας είναι ο Στάθης) που μιλάνε σοβαρά σαν άνθρωποι εδώ μέσα και θα τους αφήνουμε έτσι απροστάτευτους; θα χαλάσουν στο τέλος.
Με εμάς ναι ρε φυσικά κάτι δεν πάει καλά, λες τον άλλον απροκάλυπτα γλύφτη και ούτε ένα μπαν δεν τρως.
(:
σαν την μαμά μου ακούγεσαι συς, πρόσεχε μην πέσεις κλπ :)

αστον να δούμε πώς το κάνει, αφού βλέπεις, γίνεται. Και ναι ρε γαμώτο, και εγώ νιώθω μερικές φορές αόρατος, αλλά καλύτερα μάλλον. :003:
Καλά μην νομίζεις ότι μετά δεν θα σε πω εγώ στα 'λεγα.
:D
Επίσης δεν είναι θέμα ότι είμαστε αόρατοι, απλά είμαστε συνδιαμορφωτές του πιο γαμάτου φόρουμ του πλανήτη, μέχρι στιγμής, να τα λέμε κι αυτά ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Νοέμ 2018, 14:43

xaris85 έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 14:40
24 Νοέμ 2018, 14:37
Εγω θα φταιω αν κανω νημα να διεκδικησουμε την αναπηρικη μας συνταξη εμεις οι μορφωτικα αναπηροι;
Καν' το. Το κάνεις τόσα χρόνια. Είσαι αεργος ιντενετικος θαμώνας τόσα χρόνια. Δεν έχει καμία σημασία αν ανοίξεις ΑΛΛΟ ΕΝΑ νήμα για την ιντερνετική ψευτοζωή.

Ναι αλλα εσυ γιατι εχεις ολες και ολες 3 δημοσιευσεις οι οποιες ολες αναφερονται σε εμενα;
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Νοέμ 2018, 14:43

sys3x έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 14:38
ΓΑΛΗ έγραψε:
sys3x έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 14:26

Σόρρυ ρε συ, σε έχασα.
Αν θέλεις κάντο μου 0.60ράκια να καταλάβω.
(:
Δεν πρόκειται για 60ράκια.

Τα 60ράκια ή όσους χτυπάνε 60ράκια φωσφορίζουν.

Ο Γιαννόπουλος είναι τελείως άλλη φάση.
Οκ, τώρα τουλάχιστον κατάλαβα ότι μιλάς για τον γλύφτησυγκεκριμένωναστώντουσυστήματοσπασοκονδήσκέτοόλονπασοκ, οπότε τώρα προκύπτει το ερώτημα, τι φάση (λες);
Να σου πω, κάπου τους έχω βαρεθεί αυτούς τους όρους.

Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην είναι γλείφτης του συστήματος τόσο εντός όσο και εκτός δημόσιου χώρου.
Το θέμα είναι το σύστημα που επιλέγεις για συμβιβασμό και η κατανάλωση του σάλιου και ενέργειας που είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Νοέμ 2018, 14:46

24 Νοέμ 2018, 14:41
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Η πλαστογραφια συνηθως αφορα την αλλαγη του βαθμου στο πτυχιο
Αυτό είναι αφελέστατη γενίκευση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Νοέμ 2018, 14:47

Εχω παραθεσει στην αρχη του νηματος τρια περιστατικα με αστυνομικους που εμπιπτουν σε αυτην την κατηγορια
Αρίστος for Tsirpas

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Νοέμ 2018, 14:50

24 Νοέμ 2018, 14:47
Εχω παραθεσει στην αρχη του νηματος τρια περιστατικα με αστυνομικους που εμπιπτουν σε αυτην την κατηγορια
Κι εγώ έχω παραθέσει αυτά:

Γιαννόπουλε, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις επαναλήψεις.
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 12:43
24 Νοέμ 2018, 08:57
Γιατι ειμαι πολιτης αυτου του κρατους πληρωνω σε αυτο φορους εχω απαιτησεις απο το κρατος κτλ κτλ κτλ
Όλοι έχουμε. :lol:
Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στους διοικητές των οργανισμών που ουδέποτε έδωσαν στοιχεία για τον σαφή αριθμό εργαζομένων και τον τρόπο που προσελήφθησαν έτσι;

Προτείνω λοιπόν, να εντείνεις τις δαιμόνιες έρευνες σου τόσο σε αυτό το πεδίο όσο και στις προσλήψεις/συμβάσεις/μετατάξεις που έγιναν και γίνονται χωρίς κοινοποίηση στο ευρύ κοινό. Προτείνω να μας φωτίσεις αναφορικά με το τι ακριβώς σημαίνει "πάγια και διαρκής ανάγκη" σε έναν οποιοδήποτε κρατικό φορέα. Διάλεξε έναν, μικρό ή μεγάλο, όποιον γουστάρεις και παράθεσε μια λίστα με το ποιος δουλεύει που, τι ακριβώς κάνει, ποιες είναι οι αρμοδιότητες/αποδοχές του κλπ
Υποθέτω ότι αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στις απαιτήσεις σου, έτσι;

Μέχρι την καθαρίστρια σε παίρνει.
Κι αυτό.
Κατά τα άλλα, οι συγκρίσεις με περιπτώσεις Παπαγεωργόπουλων, Τσοχατζόπουλων και λοιπών επίτιμων είναι απολύτως άκυρες.

Γιατί παίζουν δύο πολύ βασικά στοιχεία διευκρίνησης αναφορικά με την ηθική και νομική βαρύτητα του κάθε αδικήματος.

Το πρώτο είναι το κατά πόσον ο κατηγορούμενος είχε τη δυνατότητα διαχείρισης του δημόσιου χρήματος. Βασικό.
Και το δεύτερο, η περιουσία που απέκτησε από τη στιγμή που ανέλαβε τη μικρή ή μεγάλη κρατική θέση.

Υπάρχουν και άλλα φυσικά αλλά αυτά τα δύο είναι επαρκή ως βάση.
Και περιμένω κάποια απάντηση, την οποία επιμελώς αποφεύγεις.

Και ξέρω γιατί την αποφεύγεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 24 Νοέμ 2018, 14:51

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 14:43
sys3x έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Δεν πρόκειται για 60ράκια.

Τα 60ράκια ή όσους χτυπάνε 60ράκια φωσφορίζουν.

Ο Γιαννόπουλος είναι τελείως άλλη φάση.
Οκ, τώρα τουλάχιστον κατάλαβα ότι μιλάς για τον γλύφτησυγκεκριμένωναστώντουσυστήματοσπασοκονδήσκέτοόλονπασοκ, οπότε τώρα προκύπτει το ερώτημα, τι φάση (λες);

Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην είναι γλείφτης του συστήματος τόσο εντός όσο και εκτός δημόσιου χώρου.
Το θέμα είναι το σύστημα που επιλέγεις για συμβιβασμό και η κατανάλωση του σάλιου και ενέργειας που είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις.
Κοίταξε, επειδή μπορώ να μιλήσω με μεγάλη ασφάλεια για μένα μπορώ να σου πω υπεύθυνα ότι ουδέποτε έχω γλύψει για να κερδίσω κάτι είτε από το δημόσιο με το οποίο δεν έχω καμία σχέση είτε στον ιδιωτικό τομέα, κάνω απλά καλά την δουλειά μου και γι αυτό νομίζω ότι έχω ακόμη δουλειά. Είχα πάρα πολλές ευκαιρίες να το κάνω και σε πολλές περιπτώσεις δεν θα χρειαζόταν καν λόγω πολλών γνωριμιών. Νομίζω ότι αν ήμασταν λίγο περισσότεροι θα ήταν αρκετά διαφορετικά τα πράματα αλλά δεν είμαστε και επίσης το ούτε ένας που λες δεν υφίσταται, καταλαβαίνω νομίζω εντούτοις πως και γιατί το λες (γιατί πάνω κάτω ισχύει, αλλά όχι απόλυτα όπως το αναφέρεις).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 24 Νοέμ 2018, 14:52

Kostis έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 05:42
Γιαννόπουλε εφαγες μεταλλαγμένα από το Lidl;
:smt005::smt005:
24 Νοέμ 2018, 08:57
panos291 έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 08:42
Γιατι διαχωριζεις τους ΔΥ απο τους ιδιωτικους? Για να ξεκινησουμε απο εκει.
Γιατι ειμαι πολιτης αυτου του κρατους πληρωνω σε αυτο φορους εχω απαιτησεις απο το κρατος κτλ κτλ κτλ
Η αφαίρεση ιθαγένειας σου θα ήταν μία λύση. :lol:
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 24 Νοέμ 2018, 15:03

24 Νοέμ 2018, 14:47
να ανοιξεις και ενα νημα για τα ποσα που χρωσταει η ΝΔ στο Ελληνικο δημοσιο ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Νοέμ 2018, 15:04

Αρίστος for Tsirpas

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Νοέμ 2018, 15:12

sys3x έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 14:51
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Νοέμ 2018, 14:43
sys3x έγραψε:

Κοίταξε, επειδή μπορώ να μιλήσω με μεγάλη ασφάλεια για μένα μπορώ να σου πω υπεύθυνα ότι ουδέποτε έχω γλύψει για να κερδίσω κάτι είτε από το δημόσιο με το οποίο δεν έχω καμία σχέση είτε στον ιδιωτικό τομέα, κάνω απλά καλά την δουλειά μου και γι αυτό νομίζω ότι έχω ακόμη δουλειά. Είχα πάρα πολλές ευκαιρίες να το κάνω και σε πολλές περιπτώσεις δεν θα χρειαζόταν καν λόγω πολλών γνωριμιών. Νομίζω ότι αν ήμασταν λίγο περισσότεροι θα ήταν αρκετά διαφορετικά τα πράματα αλλά δεν είμαστε και επίσης το ούτε ένας που λες δεν υφίσταται, καταλαβαίνω νομίζω εντούτοις πως και γιατί το λες (γιατί πάνω κάτω ισχύει, αλλά όχι απόλυτα όπως το αναφέρεις).
Δεν ήθελα να φανεί ως απολυτότητα γιατί παίζουμε στον ίδιο χώρο.

Απλώς πιστεύω ότι πολλοί παρασύρονται από το "δίκιο που τους πνίγει" και προσπαθούν να παραθέσουν επιχειρήματα απέναντι σε κάποιον που ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει. Κι εκεί κάπου χάνεται η μπάλα.

Αν κάποιος παραθέτει γενικά και αόριστα ψυχοπονιάρικα επιχειρήματα περί δικαίου σε ένα γραφειοκρατικό θέμα, σίγουρα θα χάσει.

Το ερώτημα είναι κατά πόσον υπερβαίνει τη γραφειοκρατία που υποστηρίζει το δημόσιο, το ίδιο το δημόσιο. Πότε, γιατί και για ποιους.
Το ίδιο ισχύει και για τη δικαιοσύνη. Σε ποιες περιπτώσεις δείχνει την "προσήκουσα ευαισθησία" και σε ποιες όχι.

Τελικώς τι σημαίνει "προσήκουσα ευαισθησία"; Είναι ο θεσμικός τρόπος εκφοράς της παράκαμψης του νόμου. Και όπως όλοι ξέρουμε, οι συγκεκριμένες παρακάμψεις, είναι απολύτως επιλεκτικές.

Οπότε, αν σε δύο περιπτώσεις του ίδιου χώρου, θέσης, αδικήματος, στη μία περίπτωση η αντίδραση είναι χ και στην άλλη ψ, τότε τόσο το δημόσιο όσο και η δικαιοσύνη καθίστανται πλήρως ανυπόληπτα. Αυτοί παριστάνουν ότι είναι δίκαιοι κι εμείς παριστάνουμε ότι τους πιστεύουμε.
Στην πραγματικότητα η αμοιβαιότητα σεβασμού των θεσμών προς τους πολίτες και των πολιτών προς τους θεσμούς, είναι ανύπαρκτη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Νοέμ 2018, 15:26

Επ' ευκαρία, υπάρχει έστω και ένας που να έχει εμπιστοσύνη στη νομοθετική εξουσία ή την ανεξαρτησία της δικαστικής εξουσίας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών