Τρανς άτομα και εργασια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τρανς άτομα και εργασια
ένας κολωκοτρώνης παραλίγο να πιάσει δουλειά στη βουλή πάντως
Προσωπικα βλεπω τα τρανς ατομα ως φρικους. Με την παλια εννοια...
Άτομο που μη θέλοντας να συμβιβαστεί - από δική του επιλογή και με πλήρη (;) συναίσθηση του περιβάλλοντος χώρου - αποστασιοποιείται και αποφασίζει να ξεχωρίσει από το κοινωνικό πλαίσιο, το οποίο θεωρεί σαν σύνολο άβουλων ατόμων. Ντύνεται «διαφορετικά» και συμπεριφέρεται «διαφορετικά», για λόγους προσωπικής του ικανοποίησης ή για να αναπληρώσει ψυχολογικό κενό. Φυσιολογική κατάσταση που οφείλεται σε αντίδραση κατά του κατεστημένου.
https://www.slang.gr/lemma/12125-frikio
Ο παλιος τροπος πλεον ειναι μεηνστρημ και ισως μοδατος, οποτε τα νεας γενιας φρικια βρηκαν αλλη διεξοδο.
Και εφοσον ειναι φρικοι, υποστηριζω. Φυσικα στην εργασια εχουν τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις με τους υπολοιπους.
Άτομο που μη θέλοντας να συμβιβαστεί - από δική του επιλογή και με πλήρη (;) συναίσθηση του περιβάλλοντος χώρου - αποστασιοποιείται και αποφασίζει να ξεχωρίσει από το κοινωνικό πλαίσιο, το οποίο θεωρεί σαν σύνολο άβουλων ατόμων. Ντύνεται «διαφορετικά» και συμπεριφέρεται «διαφορετικά», για λόγους προσωπικής του ικανοποίησης ή για να αναπληρώσει ψυχολογικό κενό. Φυσιολογική κατάσταση που οφείλεται σε αντίδραση κατά του κατεστημένου.
Ο παλιος τροπος πλεον ειναι μεηνστρημ και ισως μοδατος, οποτε τα νεας γενιας φρικια βρηκαν αλλη διεξοδο.
Και εφοσον ειναι φρικοι, υποστηριζω. Φυσικα στην εργασια εχουν τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις με τους υπολοιπους.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ένας άσχημος ή κακοντυμένος τρανς έχει την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση και απόρριψη από το εργασιακό περιβάλλον από έναν άσχημο η κακοντυμένο στρέιτ. Ανεξαρτήτως "περιεχομένου".Blackdog έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 15:14Προσωπικα βλεπω τα τρανς ατομα ως φρικους. Με την παλια εννοια...
Ενστάσεις δεκτές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εχω ενστασηΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 15:19Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ένας άσχημος ή κακοντυμένος τρανς έχει την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση και απόρριψη από το εργασιακό περιβάλλον από έναν άσχημο η κακοντυμένο στρέιτ. Ανεξαρτήτως "περιεχομένου".Blackdog έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 15:14Προσωπικα βλεπω τα τρανς ατομα ως φρικους. Με την παλια εννοια...
Ενστάσεις δεκτές.

Πιστευω οτι ενας ασχημος η κακοντυμενος ανθρωπος ειναι μεσα στα υπαρχοντα κοινωνικα ορια. Ενας μουσατος με ξωπλατο και φουξια τριχες στο στηθος εχει πιο πολλες πιθανοτητες να βρεθει στο περιθωριο.
Δεν ειναι νομιζω μεγαλη διαφορα, αλλα υπαρχει.
Έτσι πιστεύουν οι Τρανς;Green Dragon έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 06:28Πόσο κάνει για την δουλειά κάποιος που φαντάζεται ότι είναι ο Κολοκοτρώνης;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πιστεύουν ότι είναι άλλο φύλο, το ίδιο κάνει. Δεν έχουν καλή επαφή με την πραγματικότητα, ζουν σε παραισθήσεις και χρειάζονται βοήθεια.
- hellegennes
Μάταια προσπαθείς. Πιο πίσω είπε ότι το μόνο κριτήριό του για πρόσληψη είναι οι εργασιακές ικανότητες και στην αμέσως επόμενη απάντησή του είπε ότι δεν θα προσλάμβανε κάποιον που έχει τις εργασιακές ικανότητες αλλά είχε φυλακιστεί για φόνο.Green Dragon έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 20:43Πιστεύουν ότι είναι άλλο φύλο, το ίδιο κάνει. Δεν έχουν καλή επαφή με την πραγματικότητα, ζουν σε παραισθήσεις και χρειάζονται βοήθεια.
Δεν το είπε έτσι ακριβώς βέβαια, έκανε την τρελή, αλλά είναι τέρμα ανακόλουθος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
10 Ιούλ 2024, 19:16
-
- 46 Απαντήσεις
- 866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
02 Αύγ 2024, 11:26
-
- 0 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
26 Οκτ 2023, 14:05
-
-
Νέα δημοσίευση Περιστασιακή εργασία ως φωτογράφος
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 13 Μαρ 2024, 10:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 979 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
13 Μαρ 2024, 13:34
-