Επαγγελματικές ψυχικές διαταραχές.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Επαγγελματικές ψυχικές διαταραχές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 24 Ιουν 2024, 00:06

Σήμερα μια φίλη ψυχίατρος μου είπε κάτι που μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Δεν είμαι ειδικός σαν αυτήν αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον.
Αν ένας αστυνομικός κάθε μέρα ασχολείται με βίαιους ανθρώπους πόσο καιρό θέλει να γίνει ο ίδιος βίαιος;
Στην αρχή μου το έφερε σαν ερώτημα μετά μου το έθεσε αλλιώς.
Πόσο καιρό μπορεί να αντέξει ένας αστυνομικός που κάθε μέρα είναι μέσα στην βία πρίν να γίνει και ο ίδιος βίαιος;
Υπάρχουν μελέτες για αυτό στις προηγμένες χώρες τους αλλάζουν τμήματα με χαμηλότερη εγκληματικότητα και στο τέλος τους βάζουν σε γραφεία.
Μετά μου το γύρισε στον γνωστό δικηγόρο.
Αν ένας δικηγόρος βλέπει συνέχεια φωτογραφίες κακοποιημένων γυναικών στα αρχεία του για χρόνια αυτές που χρησιμοποίησε ή χρησιμοποιεί σε δίκες ,πόσο καιρό θέλει για να γίνει ο ίδιος βίαιος;
Εκεί είχαμε τις διαφωνίες μας κράτησε πολύ ώρα ο διάλογος.
Στο τέλος αυτή μου εξήγησε ότι υπάρχουν διάφορες απόψεις για το θέμα , σε γενικές γραμμές όμως όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι ανάλογα με το επάγγελμα που κάνεις αποκτάς ψυχικές διαταραχές όπως την ασθένεια του πωλητή παράδειγμα και μου την εξήγησε.
Κάτι που ήτανε πολύ ενδιαφέρον είναι ότι στο τέλος μου το τελείωσε με αστείο τρόπο , ένας ψυχίατρος που κουράρει επικίνδυνους ψυχοπαθείς πόσα χρόνια χρειάζεται για να γίνει ο ίδιος επικίνδυνος ψυχοπαθής;
Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι οι ψυχίατροι δεν είναι καλή παρέα ούτε για καφέ ούτε για παραλία.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Re: Επαγγελματικές ψυχικές διαταραχές.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker » 24 Ιουν 2024, 00:32

Η φίλη σου ψυχίατρος δεν έχει ακούσει ποτέ για το μετατραυματικό στρες;

Οι υποτιθέμενοι επικίνδυνοι ψυχοπθείς εικάζω ότι είναι πολύ φιλικοί και νορμάλ όταν μιλάνε με τον ψυχίατρο που τους όρισε το δικαστήριο.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 24 Ιουν 2024, 00:55

Niki έγραψε:
24 Ιουν 2024, 00:06
Αν ένας αστυνομικός κάθε μέρα ασχολείται με βίαιους ανθρώπους πόσο καιρό θέλει να γίνει ο ίδιος βίαιος;
Πόσο καιρό μπορεί να αντέξει ένας αστυνομικός που κάθε μέρα είναι μέσα στην βία πρίν να γίνει και ο ίδιος βίαιος;
Υπάρχουν μελέτες για αυτό στις προηγμένες χώρες τους αλλάζουν τμήματα με χαμηλότερη εγκληματικότητα και στο τέλος τους βάζουν σε γραφεία.
Αν ένας δικηγόρος βλέπει συνέχεια φωτογραφίες κακοποιημένων γυναικών στα αρχεία του για χρόνια αυτές που χρησιμοποίησε ή χρησιμοποιεί σε δίκες ,πόσο καιρό θέλει για να γίνει ο ίδιος βίαιος;
Στο τέλος αυτή μου εξήγησε ότι υπάρχουν διάφορες απόψεις για το θέμα , σε γενικές γραμμές όμως όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι ανάλογα με το επάγγελμα που κάνεις αποκτάς ψυχικές διαταραχές όπως την ασθένεια του πωλητή παράδειγμα και μου την εξήγησε.
Κάτι που ήτανε πολύ ενδιαφέρον είναι ότι στο τέλος μου το τελείωσε με αστείο τρόπο , ένας ψυχίατρος που κουράρει επικίνδυνους ψυχοπαθείς πόσα χρόνια χρειάζεται για να γίνει ο ίδιος επικίνδυνος ψυχοπαθής;
Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι οι ψυχίατροι δεν είναι καλή παρέα ούτε για καφέ ούτε για παραλία.
Στην ελλαδα καποια επαγγελματα οπως του γιατρου ειναι φισκα απο ψωναρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 24 Ιουν 2024, 07:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

SARPIS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SARPIS » 24 Ιουν 2024, 01:20

Μήπως η φίλη σου ψάχνει πελάτες,;

Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra » 24 Ιουν 2024, 01:36

Οργισμένος έγραψε:
24 Ιουν 2024, 00:55
Niki έγραψε:
24 Ιουν 2024, 00:06
Στην ελλαδα εισαι κατι επαγγελματα οπως του γιατρου ειναι φισκα απο ψωναρες.
Με πρώτη και καλύτερη εσένα η απάντηση βρίσκεται στην υπογραφή σου και
το φωνάζεις με κεφαλαία.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών