Οι απατεωνες της paypal επιτελους στα δικαστηρια!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Οι απατεωνες της paypal επιτελους στα δικαστηρια!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 04 Ιαν 2025, 13:22

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
04 Ιαν 2025, 03:48
Chilloutbuddy έγραψε:
04 Ιαν 2025, 03:45
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
04 Ιαν 2025, 01:38
Για καποιο λογο οι Αμερικανοι (που ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο των πελατων μου) ειναι κολλημενοι με το paypal και ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι.
Προσωπικά γιατί μπορώ να συνδέσω το πέϊπαλ να πληρώνεται απ'την πιστωτική μου. Έτσι αν γίνει μαλακία έχω πρώτη επιλογή να αμφισβητήσω την πληρωμή στο πέϊπαλ, κι αν αυτοί μαλακίζονται μπορώ να κάνω το ίδιο στην τράπεζά μου. Δηλαδή έχω δύο επίπεδα προστασίας.
Δεν υπαρχει λογος. Πολυ σπανια η τραπεζα δε θα σε καλυψει σε περιπτωση απατης.
Η τράπεζα δεν σε καλύπτει εάν γίνει μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό με έμβασμα, μόνο εάν γίνει online πληρωμή.

Μετά έχεις και τις πιστωτικές που πολλοί βάζουν αυτόματες πληρωμές και μετά δεν μπορούν να τις ακυρώσουν γιατί η τράπεζα σου λέει πρέπει να ενημερώσεις τον άλλον για να ακυρώσεις αλλιώς σου γαμιεται το credit score. Ο άλλος εντωμεταξυ για να ακυρώσεις την συνδρομή σου σου ζητάει να του στείλεις με φαξ την επικείμενη ταυτότητα σου και να πάρεις γραπτή άδεια από την Μητρόπολη στην οποία ανήκεις.

Με το PayPal απλά πατάς ένα κουμπί και ακυρώνεις την συνδρομή.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 04 Ιαν 2025, 13:22

GoBzi έγραψε:
04 Ιαν 2025, 13:16
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
Για καποιο λογο οι Αμερικανοι (που ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο των πελατων μου) ειναι κολλημενοι με το paypal και ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι. Ειναι κατι σαν τα McDonald's των πληρωμων για αυτους :102:
Γιατί δεν χρεώνει συνάλλαγμα όπως οι τράπεζες, είναι αρκετά εύκολο να πάρεις τα χρήματα σου πίσω εάν παιχτεί μαλακία και είναι πιο ασφαλές, για τον μέσω ανίδεο, σε σχέση με τις τραπεζικές συναλλαγές.
Δεν ισχυει τιποτα απο αυτα.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 04 Ιαν 2025, 13:24

Και εν παση περιπτωση το νημα ειναι για την απατη που κανει το honey (paypal)

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 04 Ιαν 2025, 13:25

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
04 Ιαν 2025, 13:22
GoBzi έγραψε:
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
Για καποιο λογο οι Αμερικανοι (που ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο των πελατων μου) ειναι κολλημενοι με το paypal και ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι. Ειναι κατι σαν τα McDonald's των πληρωμων για αυτους :102:
Γιατί δεν χρεώνει συνάλλαγμα όπως οι τράπεζες, είναι αρκετά εύκολο να πάρεις τα χρήματα σου πίσω εάν παιχτεί μαλακία και είναι πιο ασφαλές, για τον μέσω ανίδεο, σε σχέση με τις τραπεζικές συναλλαγές.
Έλα μου ντε που το χρησιμοποιώ, έχω πληρώσει σε ευρώ και μου κάνανε απευθείας συνάλλαγμα χωρίς το foreign exchange fee που χρεώνει η τράπεζα μου και έχω πάρει refund μέσα σε 10 λεπτά. :102:

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 04 Ιαν 2025, 13:30

GoBzi έγραψε:
04 Ιαν 2025, 13:25
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
04 Ιαν 2025, 13:22
GoBzi έγραψε:

Έλα μου ντε που το χρησιμοποιώ, έχω πληρώσει σε ευρώ και μου κάνανε απευθείας συνάλλαγμα χωρίς το foreign exchange fee που χρεώνει η τράπεζα μου και έχω πάρει refund μέσα σε 10 λεπτά. :102:
Μπορεις να χρησιμοποιησεις wise αν δε σ'αρεσει το exchange rate/ fee της τραπεζας σου.

Αλλα οπως ειπα, το νημα ειναι για τις αλητειες της paypal με το honey

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 04 Ιαν 2025, 13:50

Άλλαζε το παιυπαλ στη ψύχρα το λινκ; Πολύ χοντρό μου φαίνεται αυτό. Και περίμενε ότι δεν θα το πάρει πρέφα κανείς;

Μήπως είναι μπουγκ :smt047

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 04 Ιαν 2025, 14:31

sharp έγραψε:
04 Ιαν 2025, 13:50
Άλλαζε το παιυπαλ στη ψύχρα το λινκ; Πολύ χοντρό μου φαίνεται αυτό. Και περίμενε ότι δεν θα το πάρει πρέφα κανείς;

Μήπως είναι μπουγκ :smt047
Αυτο ακριβως κανουν. Δε το κρυβουν.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιαν 2025, 14:52

sharp έγραψε:
04 Ιαν 2025, 03:06
Αν κατάλαβα καλά το χάνυ έπαιρνε την προμήθεια των ινφλουένσερ; Το οποίο είναι ένα πλαγκιν της παίυ-παλ;
Και όχι μόνο. Είναι απάτη, αλλά απάτη πολυεθνικής και τόσο ξεκάθαρα απάτη που πιστεύω ότι θα γίνει της καραπουτανάρας. Btw, ο τύπος, τον οποίο παρακολούθησα στο προηγούμενό του εξποζέ, είναι ο ορισμός του δημοσιογράφου χωρίς να είναι δημοσιογράφος. Μιλάμε για μήνες δουλειάς, όχι αστεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 04 Ιαν 2025, 14:56

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
04 Ιαν 2025, 13:21
Η paypal θα μεταφερει τα χρηματα στην τραπεζα σου στo επισημο νομισμα της χωρας. Αν πχ εισαι στην Ελαδδα και εχεις paypal deposit σε $ και εχει μεσα 10 χιλιαδες δολλαρια, αν θελεις να τα μεταφερεις στον τραπεζικο σου λογαριασμο θα αναγκαστεις να τα μετατρεπεις σε ευρω με τους δικους τους ορους. Και να εχεις $ λογαριασμο στη τραπεζα δε μπορεις να τα μεταφερεις σ'ευτον τον λογαριασμο.
I see, ναι η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν δοκίμασα να μεταφέρω στον δολλαριακό λογαριασμό, κρατούσα τα δολλάρια για συναλλαγές με ΗΠΑ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιαν 2025, 14:59

sharp έγραψε:
04 Ιαν 2025, 13:50
Το θέμα ήταν ότι και αυτοί που το πήραν πρέφα θεώρησαν μάταιο να κάνουν μήνυση σε τεράστια εταιρεία, όπως καταλαβαίνω και φοβήθηκαν να το δημοσιοποιήσουν. Ο τύπος αυτός που το έβγαλε στην φόρα έχει τεράστια αρχίδια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Piter de Vries
Phorum.gr user: PdV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Piter de Vries » 04 Ιαν 2025, 15:04

Ανάλογα την χώρα.
Υπάρχουν χώρες που μπορείς να κάνεις μεταφορά σε βίζα, και βάζεις ό,τι νόμισμα θες.
Πχ Κύπρος
Στην Ελλάδα η επιλογή είναι αποκλειστικά για μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, οπότε μόνο Ευρώ.
Υπάρχουν κ χειρότερα, πχ Ουγγαρία κ Τσεχία, όπου η μεταφορά γίνεται αποκλειστικά στα τοπικά νομίσματα.
Η χρέωση είναι 3.5% της κάθε συναλλαγής και ένα φιξ ποσό 30 λεπτών αν θυμάμαι καλά.
Αυτά, για πληρωμές εντός χώρας κ εντός ΕΕ.
Για ο,τιδήποτε έρχεται εκτός ΕΕ, τότε παίζουν κ διατραπεζικές χρεώσεις.

Άλι μπάμπα και τα συναφή κινέζικα, επειδή πιάνουν ως συνδρομές, αν υπάρχει θέμα, πρέπει να αμφισβητηθούν κατευθείαν στην πλατφόρμα αγορών και όχι στην πλατφόρμα πληρωμής. (Κοινώς, τσεκάρετε τί έχετε ενεργές ως συνδρομές στο προφίλ σας).
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 04 Ιαν 2025, 15:12

Δεν έχω ασχοληθεί ούτε ξέρω τι είναι το χάνει, αλλά έχω πέη παλ σχεδόν από τότε που βγήκε, και δεν είχα ποτέ παράπονο. Τουναντίον, όποτε είχα πρόβλημα διευθετήθηκε υπέρ μου. Και το έχω συνδεδεμένο με κάρτα και τραπεζικό σε κινητό και τάμπλετ. Το μόνο που με δυσκόλεψε λίγο είναι το KYC, γτ έκανα αλλαγές χωρών ενδιαμέσως
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Piter de Vries
Phorum.gr user: PdV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Piter de Vries » 04 Ιαν 2025, 15:15

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
04 Ιαν 2025, 15:12
Δεν έχω ασχοληθεί ούτε ξέρω τι είναι το χάνει, αλλά έχω πέη παλ σχεδόν από τότε που βγήκε, και δεν είχα ποτέ παράπονο. Τουναντίον, όποτε είχα πρόβλημα διευθετήθηκε υπέρ μου. Και το έχω συνδεδεμένο με κάρτα και τραπεζικό σε κινητό και τάμπλετ. Το μόνο που με δυσκόλεψε λίγο είναι το KYC, γτ έκανα αλλαγές χωρών ενδιαμέσως
Τυπικά, πρέπει ν' ανοίξεις νέο λογαριασμό σε κάθε χώρα, γτ έχει διαφορετικούς κανόνες και πρόσβαση σε διαφορετικές υπηρεσίες.

Οι Τούρκοι πχ, που δεν έχουν καθόλου πρόσβαση (κόπηκε με τις κυρώσεις Τραμπ στην προηγούμενη θητεία του) ανοίγουν λογαριασμούς Ελλάδα, Βουλγαρία και Γεωργία.
Το ΚΥC είναι ευρωπαϊκή οδηγία, γτ η ΠΠ λειτουργεί ως τράπεζα με έδρα το Λουξεμβούργο εντός ΕΕ.
Εκτός ΕΕ η έδρα είναι Σιγκαπούρη.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 04 Ιαν 2025, 15:17

Piter de Vries έγραψε:
04 Ιαν 2025, 15:15
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
04 Ιαν 2025, 15:12
Τυπικά, πρέπει ν' ανοίξεις νέο λογαριασμό σε κάθε χώρα, γτ έχει διαφορετικούς κανόνες και πρόσβαση σε διαφορετικές υπηρεσίες.

Οι Τούρκοι πχ, που δεν έχουν καθόλου πρόσβαση (κόπηκε με τις κυρώσεις Τραμπ στην προηγούμενη θητεία του) ανοίγουν λογαριασμούς Ελλάδα, Βουλγαρία και Γεωργία.
Το ΚΥC είναι ευρωπαϊκή οδηγία, γτ η ΠΠ λειτουργεί ως τράπεζα με έδρα το Λουξεμβούργο εντός ΕΕ.
Εκτός ΕΕ η έδρα είναι Σιγκαπούρη.
γιαπ, αυτό με έσκισε γτ είχα κατοικία σε μία χώρα και τραπεζικό σε άλλη. αλλά βγήκε άκρη τελικά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών