Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας
το νήμα θα διανθίζεται κατα καιρούς με διάφορα, αναλόγως και της όρεξης
* τα case study με τίτλο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ , θαρρώ θα έχουν την τιμητική τους, έχω πετύχει πάνω από έναν (1) χρήστη να επισημαίνει το γεγονός
* τα case study με τίτλο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ , θαρρώ θα έχουν την τιμητική τους, έχω πετύχει πάνω από έναν (1) χρήστη να επισημαίνει το γεγονός
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Otto Weininger
Να είδες.Saturn έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:07επί τω έργω :
ΕΠΙΒΟΛΗOtto Weininger έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 16:41
Αν ήθελα να σε πείσω για κάτι, ούτε που θα το καταλάβαινες.
Θα το θεωρούσες μάλιστα δικη σου επιλογή.
Ήδη σε πάω σαν μαριονέτα.
Γράφω κάτι και αμέσως περιστρέφεσαι γύρω από αυτό.
Με ένα ποστ 30 δευτερόλεπτων μπορώ να σε κάνω να ανοίγεις νήματα και να γράφεις αναλύσεις για ώρες.
Το πρόβλημα είναι το εξής: όλο αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι πανέξυπνος.
Σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Για σένα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
case study no...Otto Weininger έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:15Να είδες.Saturn έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:07επί τω έργω :
ΕΠΙΒΟΛΗOtto Weininger έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 16:41
Αν ήθελα να σε πείσω για κάτι, ούτε που θα το καταλάβαινες.
Θα το θεωρούσες μάλιστα δικη σου επιλογή.
Ήδη σε πάω σαν μαριονέτα.
Γράφω κάτι και αμέσως περιστρέφεσαι γύρω από αυτό.
Με ένα ποστ 30 δευτερόλεπτων μπορώ να σε κάνω να ανοίγεις νήματα και να γράφεις αναλύσεις για ώρες.
Το πρόβλημα είναι το εξής: όλο αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι πανέξυπνος.
Σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Για σένα.
ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ/ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ
Όττο μου, καλέ μου Όττο, ή μάλλον, με συγχωρείς για την οικειότητα, οκ, Κύριε Όττο...ήθελα να πω,
και να ήθελα, γράφεις τόσα μα τόσα πολλά μέσα σε ένα μόνο εικοσιτετράωρο -και με τόσες υποχρεώσεις μάλιστα στην καθημερινή σου ζωή, αξιοσημείωτο, πρέπει να το πω-που και να ήθελα, εγώ προσωπιικά, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, δεν δύναμαι να σε ακολουθώ στους χρόνους σου.
Οπότε, μάλλον, για να σου διαφεύγει αυτή η τόσο σημαντική λεπτομέρεια, σίγουρα δεν είσαι , όχι πανέξυπνος, αλλά ΤΟΣΟ έξυπνος ωστε να ισχυρίζεσαι κι όλας δημόσια πως έχεις καταφέρει κάτι από όλα αυτά που επισημαίνεις. Και προφανώς , κάπου εκεί, δεν είσαι και ΤΟΣΟ έξυπνος , ωστε να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για εμένα προσωπικά
(φαντάζομαι, για τον Στύγιο θα ισχύει κάτι ανάλογο, αλλά αυτό είναι θέμα δικό του να το απαντήσει, όχι δικό μου)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
πάντως, ήταν πολυ συγκινητική ομολογουμένως η μακιαβελική χρήση του μετριοπαθούς "δεν σημαίνει οτι είμαι έξυπνος εγώ"
Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιες μεγαλοψυχίες στα μπρα ντε φερ σου
Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιες μεγαλοψυχίες στα μπρα ντε φερ σου

DuracellSaturn έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:24
Όττο μου, καλέ μου Όττο, ή μάλλον, με συγχωρείς για την οικειότητα, οκ, Κύριε Όττο...ήθελα να πω,
και να ήθελα, γράφεις τόσα μα τόσα πολλά μέσα σε ένα μόνο εικοσιτετράωρο -και με τόσες υποχρεώσεις μάλιστα στην καθημερινή σου ζωή, αξιοσημείωτο, πρέπει να το πω-που και να ήθελα, εγώ προσωπιικά, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, δεν δύναμαι να σε ακολουθώ στους χρόνους σου.
Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη ,Πέμπτη , Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη ,Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή,
Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη ,Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη ,Πέμπτη, Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη ,Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Προσπάθησα να τον συναγωνιστώ -με ευγενικές προθέσεις και υψηλές ηθικές αξίες ως υπόβαθρο-και να φθάσω στα ύψη που εκείνος βρίσκεται κι εγώ, η ταπεινή πεταλουδίτσα, τον τελευταίο καιρό που ξαναμπήκα, αλλά έχω καείNiki έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:45DuracellSaturn έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 20:24
Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη ,Πέμπτη , Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη ,Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή,
Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη ,Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη ,Πέμπτη, Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη ,Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή
Θα ζητήσω να μου συστήσει τίποτα αμφεταμίνες, φαρμακοποιός γαρ

δεν πρεπει να λες σε κανεναν αυτα ..γιατι και η γαλη και αλλοι τοσοι γραφουν πολυ ωραια και κατανοηταmarabou έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:06
Το ξέρεις ότι έχεις πρόβλημα έκφρασης και κατανόησης κειμένου; Θες να μας πεις τι πιστεύεις ότι καταλαβαίνει κάποιος με τη φράση "Δεν είμαι χοντρός για να δώσω αίμα"; Ή ότι "οι άθεοι λένε ψέματα στον εαυτό τους ότι είναι άθεοι επειδή δεν τολμούν να πάνε σε ισλαμικές χώρες"; Επισκέφτηκες το νήμα και δεν μπήκες στον κόπο να καταλάβεις ούτε γιατί σε κράζω. Ανοϊκό λίγο είναι αυτό.
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι...συγνώμη πόσο χρονών είστε;
εσυ βλεπεις κανεναν να καταλαβαινει; ουτε και συ ακομη δεν νιωθεις ..οποτε μην με κουραζεις για να σου απαντω ενω δεν χρειαζεται...

μαλωνατε και δεν ηθελα να χωθω στην μεση αλλα και δεν καταλαβαινω τι ειναι το ορ;

Οpening Post, δηλαδή το αρχικό ποστ του νήματος
Νομίζω σου έχω ήδη απαντήσει, εννοούσα εκείνα τα "παράπονα" στα οποία αναφέρθηκες και μου απάντησες κι εσύ.
Εκτός αν , μετά από τόση ώρα και τόσα ποστ, είναι κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι. Σορυ, δεν πήγα πίσω να δω
Νομίζω σου έχω ήδη απαντήσει, εννοούσα εκείνα τα "παράπονα" στα οποία αναφέρθηκες και μου απάντησες κι εσύ.
Εκτός αν , μετά από τόση ώρα και τόσα ποστ, είναι κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι. Σορυ, δεν πήγα πίσω να δω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 16 Φεβ 2025, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Τι αναφέρεις άλλα άτομα; Αν θες πραγματικά να αποφύγεις να μιλήσεις μαζί μου, θα ήθελες να το κάνεις γενικά και να μην με ξαναπροκαλέσεις; Θα το ευχόμουν αυτό.nemo έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 21:52δεν πρεπει να λες σε κανεναν αυτα ..γιατι και η γαλη και αλλοι τοσοι γραφουν πολυ ωραια και κατανοηταmarabou έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:06
Το ξέρεις ότι έχεις πρόβλημα έκφρασης και κατανόησης κειμένου; Θες να μας πεις τι πιστεύεις ότι καταλαβαίνει κάποιος με τη φράση "Δεν είμαι χοντρός για να δώσω αίμα"; Ή ότι "οι άθεοι λένε ψέματα στον εαυτό τους ότι είναι άθεοι επειδή δεν τολμούν να πάνε σε ισλαμικές χώρες"; Επισκέφτηκες το νήμα και δεν μπήκες στον κόπο να καταλάβεις ούτε γιατί σε κράζω. Ανοϊκό λίγο είναι αυτό.
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι...συγνώμη πόσο χρονών είστε;
εσυ βλεπεις κανεναν να καταλαβαινει; ουτε και συ ακομη δεν νιωθεις ..οποτε μην με κουραζεις για να σου απαντω ενω δεν χρειαζεται...
Αλλά ως αν επιμένειις να παίζεις παιχνιδάκια μαζί μου απάντησε, τι σημαίνει δεν είμαι χοντρός για να δώσω αίμα. Μόνο οι χοντροί είναι αιμοδότες;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Όταν γράφεις κάτι τέτοια, τα θέλει ο πισινούλης σου τα κοροϊδευτικά σχόλια.

Εσύ ειδικά, όχι χεράκι δεν θα έβγαζες να χαιρετήσεις, αλλά θα χωνόσουν στα βάθη μιας σπηλιάς να διαβάζεις ερεθισμένος τα μάλα, το Mein kampf.
Δούλεμα αβέρτικο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπογδάνος: Τέμπη- Οι τεχνικές προπαγάνδας της κυβέρνησης για να μην κατέβουν οι πολίτες 28/2
από Saturn » 23 Φεβ 2025, 12:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
23 Φεβ 2025, 15:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η τέχνη του αποπροσανατολισμού - Τέμπη
από Otto Weininger » 25 Φεβ 2025, 11:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 178 Προβολές
-