Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 20:15

το νήμα θα διανθίζεται κατα καιρούς με διάφορα, αναλόγως και της όρεξης

* τα case study με τίτλο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ , θαρρώ θα έχουν την τιμητική τους, έχω πετύχει πάνω από έναν (1) χρήστη να επισημαίνει το γεγονός
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 16 Φεβ 2025, 20:15

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 20:07
επί τω έργω :

ΕΠΙΒΟΛΗ
Otto Weininger έγραψε:
16 Φεβ 2025, 16:41

Αν ήθελα να σε πείσω για κάτι, ούτε που θα το καταλάβαινες.
Θα το θεωρούσες μάλιστα δικη σου επιλογή.
Να είδες.
Ήδη σε πάω σαν μαριονέτα.
Γράφω κάτι και αμέσως περιστρέφεσαι γύρω από αυτό.

Με ένα ποστ 30 δευτερόλεπτων μπορώ να σε κάνω να ανοίγεις νήματα και να γράφεις αναλύσεις για ώρες.

Το πρόβλημα είναι το εξής: όλο αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι πανέξυπνος.
Σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Για σένα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 20:24

Otto Weininger έγραψε:
16 Φεβ 2025, 20:15
Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 20:07
επί τω έργω :

ΕΠΙΒΟΛΗ
Otto Weininger έγραψε:
16 Φεβ 2025, 16:41

Αν ήθελα να σε πείσω για κάτι, ούτε που θα το καταλάβαινες.
Θα το θεωρούσες μάλιστα δικη σου επιλογή.
Να είδες.
Ήδη σε πάω σαν μαριονέτα.

Γράφω κάτι και αμέσως περιστρέφεσαι γύρω από αυτό.

Με ένα ποστ 30 δευτερόλεπτων μπορώ να σε κάνω να ανοίγεις νήματα και να γράφεις αναλύσεις για ώρες.

Το πρόβλημα είναι το εξής: όλο αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι πανέξυπνος.
Σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Για σένα.
case study no...

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ/ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ

Όττο μου, καλέ μου Όττο, ή μάλλον, με συγχωρείς για την οικειότητα, οκ, Κύριε Όττο...ήθελα να πω,

και να ήθελα, γράφεις τόσα μα τόσα πολλά μέσα σε ένα μόνο εικοσιτετράωρο -και με τόσες υποχρεώσεις μάλιστα στην καθημερινή σου ζωή, αξιοσημείωτο, πρέπει να το πω-που και να ήθελα, εγώ προσωπιικά, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, δεν δύναμαι να σε ακολουθώ στους χρόνους σου.

Οπότε, μάλλον, για να σου διαφεύγει αυτή η τόσο σημαντική λεπτομέρεια, σίγουρα δεν είσαι , όχι πανέξυπνος, αλλά ΤΟΣΟ έξυπνος ωστε να ισχυρίζεσαι κι όλας δημόσια πως έχεις καταφέρει κάτι από όλα αυτά που επισημαίνεις. Και προφανώς , κάπου εκεί, δεν είσαι και ΤΟΣΟ έξυπνος , ωστε να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για εμένα προσωπικά
(φαντάζομαι, για τον Στύγιο θα ισχύει κάτι ανάλογο, αλλά αυτό είναι θέμα δικό του να το απαντήσει, όχι δικό μου)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 20:28

πάντως, ήταν πολυ συγκινητική ομολογουμένως η μακιαβελική χρήση του μετριοπαθούς "δεν σημαίνει οτι είμαι έξυπνος εγώ"

Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιες μεγαλοψυχίες στα μπρα ντε φερ σου :lol:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Φεβ 2025, 20:42

Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:20
Kauldron έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:19
enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:28

μα δεν θελω να το βλεπει με χιούμορ, δεν εχει, αυτο ειναι το πρόβλημα. Μην νομιζεις οτι η πονηριά σου περασε ετσι, σαν εσένα ειναι, υποχθόνιο κοματικο σκουλήκι, αλλα εσυ εχεις και πλακα, εκείνος ειναι πραγματικά ντουβαρακι. Με αγάπη πάντα.
:+1:
Τι έγινε ρε Κουβανέ; Χάρηκες; Ταυτίστηκες; :smt005:
Σε πήρανε όλοι χαμπάρι. :c020:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 16 Φεβ 2025, 20:45

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 20:24

Όττο μου, καλέ μου Όττο, ή μάλλον, με συγχωρείς για την οικειότητα, οκ, Κύριε Όττο...ήθελα να πω,

και να ήθελα, γράφεις τόσα μα τόσα πολλά μέσα σε ένα μόνο εικοσιτετράωρο -και με τόσες υποχρεώσεις μάλιστα στην καθημερινή σου ζωή, αξιοσημείωτο, πρέπει να το πω-που και να ήθελα, εγώ προσωπιικά, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, δεν δύναμαι να σε ακολουθώ στους χρόνους σου.

Duracell
Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη ,Πέμπτη , Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη ,Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή,
Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη ,Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη ,Πέμπτη, Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη ,Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή :smt005:
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 20:51

Niki έγραψε:
16 Φεβ 2025, 20:45
Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 20:24

Duracell
Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη ,Πέμπτη , Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη ,Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή,
Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη ,Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη ,Πέμπτη, Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη ,Παρασκευή , Σάββατο, Κυριακή :smt005:
Προσπάθησα να τον συναγωνιστώ -με ευγενικές προθέσεις και υψηλές ηθικές αξίες ως υπόβαθρο-και να φθάσω στα ύψη που εκείνος βρίσκεται κι εγώ, η ταπεινή πεταλουδίτσα, τον τελευταίο καιρό που ξαναμπήκα, αλλά έχω καεί

Θα ζητήσω να μου συστήσει τίποτα αμφεταμίνες, φαρμακοποιός γαρ :102:

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 16 Φεβ 2025, 21:48

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 16:20
Nemo, εγώ άλλο πράγμα ζήτησα να μου διευκρινήσεις πριν, αφού αναφέρθηκες στο ΟP μου αλλά δεν μου απάντησες.

για πες γιατι δεν καταλαβα τιποτις..αναλυσεις και διευκρινησεις για αυτα ζω εγω

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 16 Φεβ 2025, 21:52

marabou έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:06

Το ξέρεις ότι έχεις πρόβλημα έκφρασης και κατανόησης κειμένου; Θες να μας πεις τι πιστεύεις ότι καταλαβαίνει κάποιος με τη φράση "Δεν είμαι χοντρός για να δώσω αίμα"; Ή ότι "οι άθεοι λένε ψέματα στον εαυτό τους ότι είναι άθεοι επειδή δεν τολμούν να πάνε σε ισλαμικές χώρες"; Επισκέφτηκες το νήμα και δεν μπήκες στον κόπο να καταλάβεις ούτε γιατί σε κράζω. Ανοϊκό λίγο είναι αυτό.
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι...συγνώμη πόσο χρονών είστε;
δεν πρεπει να λες σε κανεναν αυτα ..γιατι και η γαλη και αλλοι τοσοι γραφουν πολυ ωραια και κατανοητα

εσυ βλεπεις κανεναν να καταλαβαινει; ουτε και συ ακομη δεν νιωθεις ..οποτε μην με κουραζεις για να σου απαντω ενω δεν χρειαζεται...

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 21:57

nemo έγραψε:
16 Φεβ 2025, 21:48
Saturn έγραψε:
Nemo, εγώ άλλο πράγμα ζήτησα να μου διευκρινήσεις πριν, αφού αναφέρθηκες στο ΟP μου αλλά δεν μου απάντησες.

:roll:

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 16 Φεβ 2025, 22:01

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 21:57
nemo έγραψε:
16 Φεβ 2025, 21:48
Saturn έγραψε:

:roll:
μαλωνατε και δεν ηθελα να χωθω στην μεση αλλα και δεν καταλαβαινω τι ειναι το ορ; :102:

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 22:03

Οpening Post, δηλαδή το αρχικό ποστ του νήματος

Νομίζω σου έχω ήδη απαντήσει, εννοούσα εκείνα τα "παράπονα" στα οποία αναφέρθηκες και μου απάντησες κι εσύ.

Εκτός αν , μετά από τόση ώρα και τόσα ποστ, είναι κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι. Σορυ, δεν πήγα πίσω να δω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 16 Φεβ 2025, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 22:03

:smt018 δεν μαλώναΜε

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 16 Φεβ 2025, 22:48

nemo έγραψε:
16 Φεβ 2025, 21:52
marabou έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:06

Το ξέρεις ότι έχεις πρόβλημα έκφρασης και κατανόησης κειμένου; Θες να μας πεις τι πιστεύεις ότι καταλαβαίνει κάποιος με τη φράση "Δεν είμαι χοντρός για να δώσω αίμα"; Ή ότι "οι άθεοι λένε ψέματα στον εαυτό τους ότι είναι άθεοι επειδή δεν τολμούν να πάνε σε ισλαμικές χώρες"; Επισκέφτηκες το νήμα και δεν μπήκες στον κόπο να καταλάβεις ούτε γιατί σε κράζω. Ανοϊκό λίγο είναι αυτό.
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι...συγνώμη πόσο χρονών είστε;
δεν πρεπει να λες σε κανεναν αυτα ..γιατι και η γαλη και αλλοι τοσοι γραφουν πολυ ωραια και κατανοητα

εσυ βλεπεις κανεναν να καταλαβαινει; ουτε και συ ακομη δεν νιωθεις ..οποτε μην με κουραζεις για να σου απαντω ενω δεν χρειαζεται...
Τι αναφέρεις άλλα άτομα; Αν θες πραγματικά να αποφύγεις να μιλήσεις μαζί μου, θα ήθελες να το κάνεις γενικά και να μην με ξαναπροκαλέσεις; Θα το ευχόμουν αυτό.
Αλλά ως αν επιμένειις να παίζεις παιχνιδάκια μαζί μου απάντησε, τι σημαίνει δεν είμαι χοντρός για να δώσω αίμα. Μόνο οι χοντροί είναι αιμοδότες;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 16 Φεβ 2025, 22:51

nemo έγραψε:
16 Φεβ 2025, 15:56
εννοειται οτι αν θελουμε να αλλαξουμε κατι στα σιγουρα ψηφιζουμε ακροδεξια ναζι και φασισμο

αμα ειναι και εθνικιστης ακομη καλυτερα ..κατα τα αλλα δεν τα παω καλα με τα παραπονα
Όταν γράφεις κάτι τέτοια, τα θέλει ο πισινούλης σου τα κοροϊδευτικά σχόλια. :lol:
Εσύ ειδικά, όχι χεράκι δεν θα έβγαζες να χαιρετήσεις, αλλά θα χωνόσουν στα βάθη μιας σπηλιάς να διαβάζεις ερεθισμένος τα μάλα, το Mein kampf.
Δούλεμα αβέρτικο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών