Τι είναι τούτο; Έχω θέμα αρχής να μην δίνω κλικ
καλη Αναπαυσις Αλεξη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: καλη Αναπαυσις Αλεξη
Otto Weininger έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 15:04Ωπ, καλώς τον!EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:41Δεν μου ήταν συμπαθής. Επειδή ίσως μου έχει μείνει ως ο τύπος που υπερασπίστηκε σατανιστές, δολοφόνους, και γενικά κάθε είδους καθάρματα
Πάντως το καλύτερο νομικό μυαλό τόσες φορές που κυβερνησατε, δεν το αναγνωρισατε
Του εχω σούρει πολλά (οχι για σχετικά με τη δουλειά του ζητήματα) που δεν τα αναιρω καθώς θεωρώ οτι τα άξιζε. Αντιμετώπισε ομως με αξιοσημείωτη αξιοπρέπεια και θάρρος το τέλος του. Μακάρι, αν βρεθώ στην ίδια θέση, να βρω την ίδια δυναμη με αυτόν.
καλή ανάπαυση και συγχώρεση βεβαίως βεβαίως.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
.
Ενας που νοιώθει οτι είναι Υπερθεός δεν χρειάζεται να μετα νοεί.....
Η πεθερά του σου λέει του είπε.....δεν πίστευα ότι ήσουν τόσο Ενάρετος άνθρωπος.....

Αγιος Αλέξιος ο Ποινικοπνίχτης.....καλό ακούγεται.....μπορεί και να Μυροβλύσει.....
Τέτοιο θρήνο που βλέπω πάντως ούτε οι Μαφιόζικες Φαμίλιες δεν κάνουν για τον Αλέξις.....

Συνειρμικά ενθυμήθην.....Αθάνατο.....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ναι,αλλα γιατι να εχω κατι με τον Γρηγοροπουλο anyway?Aitwlos έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 15:36paotaris έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 15:16Φιλε μου δεν επρεπε να ανεβασεις την φωτο αυτη,οτι κακο και να εκανε μολις πεθανε.Πρεπει να σεβομαστε τους νεκρους.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:22Ας τον κρίνει η Ιστορία. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Σεβεσαι Γρηγορόπουλο ας πούμε;
Ο συγχωρεμενος εφάρμοζε την τακτική της λάσπης και του οχετού εντός και εκτός δικαστηρίων απέναντι στα θύματα εγκλημάτων από πελάτες του.
Αυτό και έβριζε λες κι είχε το ακαταδίωκτο και έβγαζε ανακοινώσεις μηνύσιμες .
Ποιος να μνημονεύσει τον σκατάνθρωπο;
Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα
Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα
Σουζάνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 28 Φεβ 2025, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Communio Sancta
Αιωνία η μνήμη.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Πολύ έντονη προσωπικότητα. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
Είχα προσωπικές επαφές μαζί του από τα χρόνια της δημοσιογραφίας. Πάντα σήκωνε το τηλέφωνο να πει δυο λόγια, ακόμα και αν αυτός που τον καλούσε δούλευε σε ένα μικρό και ταπεινό σάιτ που το διάβαζαν χίλια άτομα τη μέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα.
Είχα προσωπικές επαφές μαζί του από τα χρόνια της δημοσιογραφίας. Πάντα σήκωνε το τηλέφωνο να πει δυο λόγια, ακόμα και αν αυτός που τον καλούσε δούλευε σε ένα μικρό και ταπεινό σάιτ που το διάβαζαν χίλια άτομα τη μέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα.
Αδελφέ, δυστυχώς τα δικαστήρια και ειδικά τα ποινικά έτσι δουλεύουν. Μακάρι ο εκλιπών να ήταν η θλιβερή εξαίρεση, αλλά μετά λόγου γνώσεως σου λέω ότι ήταν ο κανόνας. Απλά οι υπόλοιποι δεν έχουν την προβολή του εκλιπόντος για να κάνουν τα ίδια. Προφανώς και δεν ήταν παράδειγμα προς μίμηση και ίσως να είμαι υπέρ του δέοντος επιεικής γιατί δεν τον αντιμετώπισα προσωπικά, αλλά στην τελική ο Κούγιας ήταν πρωτίστως υπόλογος απέναντι στον εκάστοτε πελάτη του (και κανείς ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε ότι ο Κούγιας υπήρξε ελλιπής). Επίσης δολοφονίες χαρακτήρα κάνουν πρωτίστως και πολύ πιο ύπουλα τα ΜΜΕ στα εκάστοτε ποινικά, πριν καν ανοίξει το στόμα του ο εκάστοτε Κούγιας.Aitwlos έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 15:35Για εμένα από την άλλη ήταν ένας βρωμιάρης χυδαιος. Ναι όλοι το ξέρουμε ότι η δικηγορία είναι δυσκολη υπόθεση. Επίσης όλοι ξέρουνε ότι οι παπατζιες έχουν ένα όριο. Ο Αλέξης το ξεπέρασε αυτό και χαίρομαι που σαπίζει πλέονaljawn έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:31Ο εκλιπών από εμένα έχει τεράστιο ρισπέκτ, μόνο και μόνο γιατί ασχολήθηκε με πάθος και συνέπεια με το ποινικό δίκαιο και υπήρξε ένας από τους καλύτερους στον χώρο του. Προσωπικά δεν το ακούμπησα ποτέ γιατί προτιμούσα να έχω την συνείδηση μου καθαρή και να κοιμάμαι τα βράδια.
Επίσης υπήρξε εξαιρετικά κατηρτισμένος. Και μπορεί μερικές δηλώσεις του να ήταν κατά καιρούς άστοχες (ή ακόμα και κατάπτυστες) αλλά προς τιμήν του ανέλαβε υποθέσεις που δεν τις ακούμπησε ΚΑΝΕΙΣ άλλος.
My Life had stood, a Loaded Gun
- nik_killthemall
τι μλκιες διαβαζω. Στο διαολο να παει. Το θετικο ειναι πως ο κοσμος θα ειναι καλυτερος χωρις αυτον, το αρνητικο ειναι πως για καθε 1 κουγια που ψοφαει, 10 γεννιουνται.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Εντάξει. Για εμένα ήταν χυδαίος βρωμιάρης. Πειράζει; Δεν έχω πει για άλλους δικηγόρους. Ούτε καν για αυτούς που ασχολούνται με το ποινικό.aljawn έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 19:13Αδελφέ, δυστυχώς τα δικαστήρια και ειδικά τα ποινικά έτσι δουλεύουν. Μακάρι ο εκλιπών να ήταν η θλιβερή εξαίρεση, αλλά μετά λόγου γνώσεως σου λέω ότι ήταν ο κανόνας. Απλά οι υπόλοιποι δεν έχουν την προβολή του εκλιπόντος για να κάνουν τα ίδια. Προφανώς και δεν ήταν παράδειγμα προς μίμηση και ίσως να είμαι υπέρ του δέοντος επιεικής γιατί δεν τον αντιμετώπισα προσωπικά, αλλά στην τελική ο Κούγιας ήταν πρωτίστως υπόλογος απέναντι στον εκάστοτε πελάτη του (και κανείς ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε ότι ο Κούγιας υπήρξε ελλιπής). Επίσης δολοφονίες χαρακτήρα κάνουν πρωτίστως και πολύ πιο ύπουλα τα ΜΜΕ στα εκάστοτε ποινικά, πριν καν ανοίξει το στόμα του ο εκάστοτε Κούγιας.Aitwlos έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 15:35Για εμένα από την άλλη ήταν ένας βρωμιάρης χυδαιος. Ναι όλοι το ξέρουμε ότι η δικηγορία είναι δυσκολη υπόθεση. Επίσης όλοι ξέρουνε ότι οι παπατζιες έχουν ένα όριο. Ο Αλέξης το ξεπέρασε αυτό και χαίρομαι που σαπίζει πλέονaljawn έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:31Ο εκλιπών από εμένα έχει τεράστιο ρισπέκτ, μόνο και μόνο γιατί ασχολήθηκε με πάθος και συνέπεια με το ποινικό δίκαιο και υπήρξε ένας από τους καλύτερους στον χώρο του. Προσωπικά δεν το ακούμπησα ποτέ γιατί προτιμούσα να έχω την συνείδηση μου καθαρή και να κοιμάμαι τα βράδια.
Επίσης υπήρξε εξαιρετικά κατηρτισμένος. Και μπορεί μερικές δηλώσεις του να ήταν κατά καιρούς άστοχες (ή ακόμα και κατάπτυστες) αλλά προς τιμήν του ανέλαβε υποθέσεις που δεν τις ακούμπησε ΚΑΝΕΙΣ άλλος.
- EKPLIKTIKOS
Otto Weininger έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 15:04Ωπ, καλώς τον!EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:41Δεν μου ήταν συμπαθής. Επειδή ίσως μου έχει μείνει ως ο τύπος που υπερασπίστηκε σατανιστές, δολοφόνους, και γενικά κάθε είδους καθάρματα

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
aljawn έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 19:13Αδελφέ, δυστυχώς τα δικαστήρια και ειδικά τα ποινικά έτσι δουλεύουν. Μακάρι ο εκλιπών να ήταν η θλιβερή εξαίρεση, αλλά μετά λόγου γνώσεως σου λέω ότι ήταν ο κανόνας. Απλά οι υπόλοιποι δεν έχουν την προβολή του εκλιπόντος για να κάνουν τα ίδια. Προφανώς και δεν ήταν παράδειγμα προς μίμηση και ίσως να είμαι υπέρ του δέοντος επιεικής γιατί δεν τον αντιμετώπισα προσωπικά, αλλά στην τελική ο Κούγιας ήταν πρωτίστως υπόλογος απέναντι στον εκάστοτε πελάτη του (και κανείς ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε ότι ο Κούγιας υπήρξε ελλιπής). Επίσης δολοφονίες χαρακτήρα κάνουν πρωτίστως και πολύ πιο ύπουλα τα ΜΜΕ στα εκάστοτε ποινικά, πριν καν ανοίξει το στόμα του ο εκάστοτε Κούγιας.Aitwlos έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 15:35Για εμένα από την άλλη ήταν ένας βρωμιάρης χυδαιος. Ναι όλοι το ξέρουμε ότι η δικηγορία είναι δυσκολη υπόθεση. Επίσης όλοι ξέρουνε ότι οι παπατζιες έχουν ένα όριο. Ο Αλέξης το ξεπέρασε αυτό και χαίρομαι που σαπίζει πλέονaljawn έγραψε: ↑28 Φεβ 2025, 14:31Ο εκλιπών από εμένα έχει τεράστιο ρισπέκτ, μόνο και μόνο γιατί ασχολήθηκε με πάθος και συνέπεια με το ποινικό δίκαιο και υπήρξε ένας από τους καλύτερους στον χώρο του. Προσωπικά δεν το ακούμπησα ποτέ γιατί προτιμούσα να έχω την συνείδηση μου καθαρή και να κοιμάμαι τα βράδια.
Εδώ κάνεις λάθος
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 4204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
07 Απρ 2025, 20:43
-
-
Νέα δημοσίευση Άρθρο κόλαφος του Μωραΐτη για τον Αλέξη Τσίπρα
από Τοξοβόλος_UK » 19 Ιουν 2024, 18:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Ιούλ 2024, 12:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεργασία ΣΎΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Αλεξη Τσιπρα ζητά το 70% των ψηφοφόρων
από Ίακχος » 21 Ιουν 2024, 19:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK
21 Ιουν 2024, 23:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστολή προς ΚΚΕ απο 99χρονο αντάρτη : Βρείτε τα με τον Αλέξη. Δώστε τέλος στη δικτατορία Μητσοτάκη
από georgebi » 15 Μάιος 2023, 21:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 2285 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
29 Μάιος 2023, 15:13
-