Μαρτυρίες σοκ για την επίθεση στον 29χρονο με τη σημαία στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελαν να τον σκοτώσουν!»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Μαρτυρίες σοκ για την επίθεση στον 29χρονο με τη σημαία στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελαν να τον σκοτώσουν!»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 16 Δεκ 2018, 20:54

the_black_planet έγραψε:
16 Δεκ 2018, 20:47
μίστερ μαξ έγραψε:
16 Δεκ 2018, 20:42
Εν τω μεταξυ η πιθανοτητα να ειναι fake news ή να ειναι τραβηγμενη απο τα μαλια η ιστορια δλδ να επεσε κατω σαν τον νεημαρ και να το παιζει ετοιμοθανατος ειναι καπου στο 99%
Γι'αυτο σε ρωτάω, λες δεν ήσουν μπροστά, έχεις κάποια πληροφόρηση από έμπιστο σου άτομο; Γνωριζεις προσωπικά και θύμα και ξέρεις ότι έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο;; Για βοήθησε μας να καταλάβουμε πώς φτάνεις σ' αυτό το συμπέρασμα.
Διοτι δεν εμπιστευομαι τα κλικοθηρικα σαητ της πλακας ουτε και τους δραματικους τονους των φιλων τπυ που προφανως εχουν πολιτικο κινητρο να παραχαραξπυν τα γεγονοτα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Μαρτυρίες σοκ για την επίθεση στον 29χρονο με τη σημαία στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελαν να τον σκοτώσουν!»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 16 Δεκ 2018, 20:55

Athos έγραψε:
16 Δεκ 2018, 20:51
τπ μίσος Μαξ και Κοστί αποδεικνύουν ότι για τη σημαία έγινε η επίθεση ..
Το αν ειμαι εγω μλκας....αποδεικνυει τους σκοπους της επιθεσης.... Γελανε και οι πετρες...

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 16 Δεκ 2018, 21:04

Εαν βρουν τους δραστες και τους μαχαιρωσουν, θα στεναχωρηθω πολυ.

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 16 Δεκ 2018, 21:04

μίστερ μαξ έγραψε:
16 Δεκ 2018, 20:55
Το αν ειμαι εγω μλκας....αποδεικνυει τους σκοπους της επιθεσης.... Γελανε και οι πετρες...
εδώ θα απαντήσεις ;
Athos έγραψε:
16 Δεκ 2018, 20:48
μίστερ μαξ έγραψε:
16 Δεκ 2018, 17:02
Ποια παρολιγο δολοφονια ρε φιλε; Σιγα μην ηταν και γενοκτονια.
όταν τρως εικοσαπλάσια χτυπήματα από του Ζακ πώς λέγεται μαξούκο ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 16 Δεκ 2018, 21:05

panos291 έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:04
Εαν βρουν τους δραστες και τους μαχαιρωσουν, θα στεναχωρηθω πολυ.
Αν

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Δεκ 2018, 21:05

the_black_planet έγραψε:
16 Δεκ 2018, 20:49
Kauldron έγραψε:
16 Δεκ 2018, 20:45
the_black_planet έγραψε:
16 Δεκ 2018, 20:35

Ναι ενώ οι δικοί σου όταν κάνουν τα ίδια είναι λεβέντες. Ουστ ρε όλοι σας!!!
30 αρουραίοι ενάντια σ' έναν άνθρωπο:
Οταν τα κάνουν οι δικοί σας όμως είναι σωστοί, επιτίθονται σε κατώτερα όντα που τα έφτιαξε ο καλός Θεός για να σας υπηρετούν. ΟΥΣΤΤΤΤ ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ!!!!!!
Πού το κάνανε ρε μπαγλαμά?
Για πές. :smt005::smt005::smt005::smt005:
Πρώτα απ' όλα 10 άνθρωποι ενάντια σ'ένα αναρχοποντίκι, τί να προλάβουν να κάνουν? Ο μέσος αναρχομαστούρης, αν του ρίξεις μια μπάτσα η μισή θα πάει χαμένη. Έτσι έχει καταντήσει ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ, με τις σκατοπρέζες του και τα κουραδοχασίσια του. Και όπως είναι το σώμα του, έτσι είναι και το μυαλό του. Και φυσικά μαστουρωμένος πρέπει να είναι κανείς για να πιστεύει σ' αυτές τις μαλακίες.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 16 Δεκ 2018, 21:07

Athos έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:04
μίστερ μαξ έγραψε:
16 Δεκ 2018, 20:55
εδώ θα απαντήσεις ;
Athos έγραψε:
16 Δεκ 2018, 20:48
μίστερ μαξ έγραψε:
16 Δεκ 2018, 17:02
Ποια παρολιγο δολοφονια ρε φιλε; Σιγα μην ηταν και γενοκτονια.
όταν τρως εικοσαπλάσια χτυπήματα από του Ζακ πώς λέγεται μαξούκο ;
Μιση σπρωξια θα εφαγε και ξαπλωσε να φωτογραφηθει.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Δεκ 2018, 21:08

Ο Έρντο σου τα στέλνει σε λίρες Τουρκίας?
Να τί λέει άνθρωπος που ήταν παρών:
Ο Φίλιππος, φοιτητής από την Κύπρο, έτυχε να περνά από το σημείο της επίθεσης την ώρα εκείνη. «Είδα τρία άτομα που κρατούσαν κράνη να χτυπούν το παλικάρι με μανία σε όλο του το σώμα. Κλωτσούσαν με δύναμη το κεφάλι του και τον έβριζαν. Εγώ και κάποιοι άλλοι που ήμασταν μπροστά αρχίσαμε να φωνάζουμε να σταματήσουν. Αυτοί συνέχιζαν. Ήταν δολοφόνοι. Ήθελαν να τον σκοτώσουν. Αυτός φώναζε βοήθεια με όλη του τη δύναμη. Μόνο όταν πέρασε ώρα και μαζεύτηκε κόσμος έφυγαν τρέχοντας. Ήρθε η Αστυνομία όμως δεν έδωσα τα στοιχεία μου γιατί δεν θέλω να πάθω το ίδιο» δήλωσε ο στο thestival.gr.
http://www.real.gr/koinonia/arthro/soka ... ki-515191/
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 16 Δεκ 2018, 21:17

Kauldron έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:08
Ο Φίλιππος, φοιτητής από την Κύπρο, έτυχε να περνά από το σημείο της επίθεσης την ώρα εκείνη. «Είδα τρία άτομα που κρατούσαν κράνη να χτυπούν το παλικάρι με μανία σε όλο του το σώμα. Κλωτσούσαν με δύναμη το κεφάλι του και τον έβριζαν. Εγώ και κάποιοι άλλοι που ήμασταν μπροστά αρχίσαμε να φωνάζουμε να σταματήσουν. Αυτοί συνέχιζαν. Ήταν δολοφόνοι. Ήθελαν να τον σκοτώσουν. Αυτός φώναζε βοήθεια με όλη του τη δύναμη. Μόνο όταν πέρασε ώρα και μαζεύτηκε κόσμος έφυγαν τρέχοντας. Ήρθε η Αστυνομία όμως δεν έδωσα τα στοιχεία μου γιατί δεν θέλω να πάθω το ίδιο» δήλωσε ο στο thestival.gr.
Νταξει μια ανωνυμη μαρτυρια απο ενα ομοιδεατη του.

Αντικειμενική.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Δεκ 2018, 21:22

μίστερ μαξ έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:17
Kauldron έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:08
Νταξει μια ανωνυμη μαρτυρια απο ενα ομοιδεατη του.

Αντικειμενική.
Για δώσε μας εσύ στοιχεία, αναρχοτρολλάκι.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Δεκ 2018, 21:41

Πάντως έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ. "Ο 29χρονος", σ' αυτή την περίπτωση, "η 19χρονη" στην περίπτωση της κοπελίτσας που χτύπησαν με φωτοβολίδα οι αναρχομαστούρηδες. Μόνο με την ηλικία τους, για να μη μπορεί κανείς να τους θυμάται.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 16 Δεκ 2018, 22:36

Δεξιοι στην ελλαντα
*υποστηριζουν την χουντα τα εατ εσα κτλ.
*κλαιγονται για τον νεημαρ.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 16 Δεκ 2018, 22:36

Kauldron έγραψε:
16 Δεκ 2018, 21:41
Πάντως έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ. "Ο 29χρονος", σ' αυτή την περίπτωση, "η 19χρονη" στην περίπτωση της κοπελίτσας που χτύπησαν με φωτοβολίδα οι αναρχομαστούρηδες. Μόνο με την ηλικία τους, για να μη μπορεί κανείς να τους θυμάται.
Να τον λεμε νευμαρ αν θες σωνει και καλα καποιο ονομα.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 16 Δεκ 2018, 22:50

Όσων αφορά στην ιδεολογία, των φασιστών είναι εγκληματική ενώ των αναρχικών χαριτωμένη.
Όσων αφορά στον τρόπο που δρουν και στην ανασφάλεια που προκαλούν σε όποιον δεν ανήκει στις ομάδες τους είναι τα ίδια σκατά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών