"Είμαι ο αρχηγός της πλατείας"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

"Είμαι ο αρχηγός της πλατείας"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 30 Μαρ 2025, 16:47

Όταν ο Σαμαράς κυνήγησε την Χρυσή Αυγή με σκευωρία, κυνήγησε ταυτόχρονα και αγωνιζόμενο κόσμο από τον Άγιο Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα να διαλυθεί ο αγώνας της επιτροπής κατοίκων. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει.... Για να δούμε σήμερα πως είναι η κατάσταση.

Άγιος Παντελεήμονας: Καρέ καρέ η η καταδίωξη του 37χρονου με τη χατζάρα

Απείλησε να σφάξει ακόμη και τους αστυνομικούς

Αιγύπτιος με «βαρύ» ποινικό παρελθόν έβγαλε χατζάρα στον Άγιο Παντελεήμονα, επιχείρησε να αποκεφαλίσει δύο Παλαιστίνιους και απειλούσε να σφάξει ακόμα και τους αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο για να τον συλλάβουν.

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος έχει καταγράψει τον Αιγύπτιο κακοποιό να τρέχει στην Αχαρνών και από πίσω να τον καταδιώκουν πεζοί δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Άγιος Παντελεήμονας: «Θα σου κόψω το κεφάλι, είμαι αρχηγός της πλατείας»
Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σκορπίσει τον τρόμο στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Αρχικά είχε ληστέψει έναν Παλαιστίνιο, στη συνέχεια είχε πρωταγωνιστήσει σε μια συμπλοκή, βγάζοντας μάλιστα μια χατζάρα, μήκους 47 εκατοστών και απειλούσε Θεούς και δαίμονες. Κάποια στιγμή φέρεται να είπε σε έναν απ΄αυτούς που απειλούσε:

«Θα σου κόψω το κεφάλι! Είμαι ο αρχηγός της πλατείας!», είπε ο Αιγύπτιος.

Άγιος Παντελεήμονας: Απειλούσε να σφάξει ακόμα και αστυνομικούς

Στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Δεριγνύ οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 37χρονο και να του περάσουν χειροπέδες. Και μετά τη σύλληψη του ο επικίνδυνος αλλοδαπός κακοποιός δεν σταμάτησε να απειλεί και μάλιστα ακόμα και τους αστυνομικούς.

«Θέλω να σφάξω αστυνομικούς και θα πάω στην Αίγυπτο να κάνω live ότι θα σφάξω Έλληνες».

Το αδιανόητο συμβάν συνέβη ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και εντάσσεται ουσιαστικά στον ακήρυχτο «πόλεμο» των συμμοριών αλλοδαπών που λυμαίνονται την περιοχή.

Άγιος Παντελεήμονας: Άγρια συμπλοκή μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών

Έξω απ’ την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και ακριβώς αυτό το σημείο της πλατείας ξεκίνησε η άγρια συμπλοκή μεταξύ των αράβων χρησιμοποιήθηκαν από πέτρες, σφυριά, καδρόνια μέχρι μαχαίρια και χαντζάρες.

Συνελήφθησαν άλλοι δύο αλλοδαποί που συμμετείχαν στη συμπλοκή. Ο ένας απ΄αυτούς έκρυβε στο μπουφάν του ένα τσεκούρι! Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα ζητούν ενίσχυση των Όταν ο Σαμαράς κυνήγησε την Χρυσή Αυγή με σκευωρία, κυνήγησε ταυτόχρονα και αγωνιζόμενο κόσμο από τον Άγιο Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα να διαλυθεί ο αγώνας της επιτροπής κατοίκων. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει.... Για να δούμε σήμερα πως είναι η κατάσταση, καθώς όπως καταγγέλουν φοβούνται να βγούν έξω από τα σπίτια τους.

Και οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη και μετά την απολογία τους αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

https://www.star.gr/eidiseis/ellada/685 ... th-xatzara

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Re: "Είμαι ο αρχηγός της πλατείας"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 30 Μαρ 2025, 16:52

και το κλασικο για Ελ δικαιοσυνη στο τελος
και μετά την απολογία τους αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 30 Μαρ 2025, 17:11

Αρχηγός της πλατείας :smt005:

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 30 Μαρ 2025, 17:25

Ας τον απελάσουν. Τρελοί υπάρχουν, όπως ο άλλος σήμερα με το κατσαβίδι. Δεν φταίνε σε τίποτα όσο δεν είναι
https://www.protothema.gr/greece/articl ... unomikous/
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 30 Μαρ 2025, 17:41

Ο τύπος με το κατσαβίδι στο Κορωπί μακέλεψε και 3-4 ανθρώπους.
Ο ''αρχηγός της πλατείας'' τη χατζάρα μάλλον την έχει για μόστρα αφού όπως φαίνεται συμπεριφέρεται σαν κοτούλα.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 01 Απρ 2025, 12:17

αυτόν με το κατσαβίδι γιατί δεν τον κάνουν ευθανασία; Ούτε να θεραπευτεί δεν γίνεται ούτε να στρώσει ούτε να μετανιώσει , και κάποια μέρα κάποιος άνθρωπος θα χάσει τη ζωή του χωρίς να φταίει. Ηδη ένας έχασε το μάτι του.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 01 Απρ 2025, 12:24

Σέλευκας έγραψε:
01 Απρ 2025, 12:17
αυτόν με το κατσαβίδι γιατί δεν τον κάνουν ευθανασία; Ούτε να θεραπευτεί δεν γίνεται ούτε να στρώσει ούτε να μετανιώσει , και κάποια μέρα κάποιος άνθρωπος θα χάσει τη ζωή του χωρίς να φταίει. Ηδη ένας έχασε το μάτι του.
Ευθανασία πρέπει να κάνουν σ'αυτούς που νομοθέτησαν να μην μένουν μέσα ισόβια τέτοιοι ψυχοπαθείς. Από τη στιγμή που δεν έκανε ακόμα φόνο, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος. Και τότε οι πιθανότητες να κάνει φόνο θα είναι πολύ μεγάλες.

Όχι βέβαια ότι και φόνο να κάνει θα μείνει μέσα για πολύ...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Απρ 2025, 12:27

Rocco Siffredi έγραψε:
30 Μαρ 2025, 16:52
και το κλασικο για Ελ δικαιοσυνη στο τελος
και μετά την απολογία τους αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Αυτό ακριβώς είναι το παρανοϊκό σε τέτοιες φάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 02 Απρ 2025, 10:21

micmic έγραψε:
01 Απρ 2025, 12:24
Σέλευκας έγραψε:
Ευθανασία πρέπει να κάνουν σ'αυτούς που νομοθέτησαν να μην μένουν μέσα ισόβια τέτοιοι ψυχοπαθείς. Από τη στιγμή που δεν έκανε ακόμα φόνο, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος. Και τότε οι πιθανότητες να κάνει φόνο θα είναι πολύ μεγάλες.

Το μέσα τι ακριβώς χρησιμότητα έχει; Για να πληρώνεις δέκα ΔΥ μόνο για αυτόν και να έχεις σε κλουβί και δεμένο σαν ζωντανό ένα ον χωρίς λογική. Δεν είμαι υπέρ της θανατικής ποινής ούτε για το χειρότερο εγκληματία, αλλά εδώ δεν υπάρχει πίσω σε αυτή την κατάσταση.
Azzurra Carnelos

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 02 Απρ 2025, 10:24

Σέλευκας έγραψε:
02 Απρ 2025, 10:21
micmic έγραψε:
Σέλευκας έγραψε:

Το μέσα τι ακριβώς χρησιμότητα έχει; Για να πληρώνεις δέκα ΔΥ μόνο για αυτόν και να έχεις σε κλουβί και δεμένο σαν ζωντανό ένα ον χωρίς λογική.
To μέσα είναι εφικτό. Ακόμα καλύτερα, να τον έχεις φυλακισμένο ισόβια με υποχρεωτική εργασία ώστε να βγάζει τουλάχιστον ένα μέρος απ'τα έξοδά του.

Η ευθανασία είναι σαφώς προτιμότερη αλλά εντελώς ανέφικτη στην Ελλάδα και στην ΕΕ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 02 Απρ 2025, 10:28

micmic έγραψε:
02 Απρ 2025, 10:24
Σέλευκας έγραψε:
02 Απρ 2025, 10:21
micmic έγραψε:

Το μέσα τι ακριβώς χρησιμότητα έχει; Για να πληρώνεις δέκα ΔΥ μόνο για αυτόν και να έχεις σε κλουβί και δεμένο σαν ζωντανό ένα ον χωρίς λογική.
To μέσα είναι εφικτό. Ακόμα καλύτερα, να τον έχεις φυλακισμένο ισόβια με υποχρεωτική εργασία ώστε να βγάζει τουλάχιστον ένα μέρος απ'τα έξοδά του.

Η ευθανασία είναι σαφώς προτιμότερη αλλά εντελώς ανέφικτη στην Ελλάδα και στην ΕΕ.
Η πολιτεία βάζει το κεφάλι στην άμμο.
Azzurra Carnelos

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 02 Απρ 2025, 10:38

Golden Age έγραψε:
30 Μαρ 2025, 16:47
Όταν ο Σαμαράς κυνήγησε την Χρυσή Αυγή με σκευωρία, κυνήγησε ταυτόχρονα και αγωνιζόμενο κόσμο από τον Άγιο Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα να διαλυθεί ο αγώνας της επιτροπής κατοίκων. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει.... Για να δούμε σήμερα πως είναι η κατάσταση.

Άγιος Παντελεήμονας: Καρέ καρέ η η καταδίωξη του 37χρονου με τη χατζάρα

Απείλησε να σφάξει ακόμη και τους αστυνομικούς

Αιγύπτιος με «βαρύ» ποινικό παρελθόν έβγαλε χατζάρα στον Άγιο Παντελεήμονα, επιχείρησε να αποκεφαλίσει δύο Παλαιστίνιους και απειλούσε να σφάξει ακόμα και τους αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο για να τον συλλάβουν.

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος έχει καταγράψει τον Αιγύπτιο κακοποιό να τρέχει στην Αχαρνών και από πίσω να τον καταδιώκουν πεζοί δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Άγιος Παντελεήμονας: «Θα σου κόψω το κεφάλι, είμαι αρχηγός της πλατείας»
Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σκορπίσει τον τρόμο στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Αρχικά είχε ληστέψει έναν Παλαιστίνιο, στη συνέχεια είχε πρωταγωνιστήσει σε μια συμπλοκή, βγάζοντας μάλιστα μια χατζάρα, μήκους 47 εκατοστών και απειλούσε Θεούς και δαίμονες. Κάποια στιγμή φέρεται να είπε σε έναν απ΄αυτούς που απειλούσε:

«Θα σου κόψω το κεφάλι! Είμαι ο αρχηγός της πλατείας!», είπε ο Αιγύπτιος.

Άγιος Παντελεήμονας: Απειλούσε να σφάξει ακόμα και αστυνομικούς

Στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Δεριγνύ οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 37χρονο και να του περάσουν χειροπέδες. Και μετά τη σύλληψη του ο επικίνδυνος αλλοδαπός κακοποιός δεν σταμάτησε να απειλεί και μάλιστα ακόμα και τους αστυνομικούς.

«Θέλω να σφάξω αστυνομικούς και θα πάω στην Αίγυπτο να κάνω live ότι θα σφάξω Έλληνες».

Το αδιανόητο συμβάν συνέβη ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και εντάσσεται ουσιαστικά στον ακήρυχτο «πόλεμο» των συμμοριών αλλοδαπών που λυμαίνονται την περιοχή.

Άγιος Παντελεήμονας: Άγρια συμπλοκή μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών

Έξω απ’ την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και ακριβώς αυτό το σημείο της πλατείας ξεκίνησε η άγρια συμπλοκή μεταξύ των αράβων χρησιμοποιήθηκαν από πέτρες, σφυριά, καδρόνια μέχρι μαχαίρια και χαντζάρες.

Συνελήφθησαν άλλοι δύο αλλοδαποί που συμμετείχαν στη συμπλοκή. Ο ένας απ΄αυτούς έκρυβε στο μπουφάν του ένα τσεκούρι! Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα ζητούν ενίσχυση των Όταν ο Σαμαράς κυνήγησε την Χρυσή Αυγή με σκευωρία, κυνήγησε ταυτόχρονα και αγωνιζόμενο κόσμο από τον Άγιο Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα να διαλυθεί ο αγώνας της επιτροπής κατοίκων. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει.... Για να δούμε σήμερα πως είναι η κατάσταση, καθώς όπως καταγγέλουν φοβούνται να βγούν έξω από τα σπίτια τους.

Και οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη και μετά την απολογία τους αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

https://www.star.gr/eidiseis/ellada/685 ... th-xatzara
:+1:
είχε πάει ολο το αφαν γκατέ της χώρας να στηριξει τους λάθρο και τον εποικισμό και να κάνει μάθημα από την άνεση των πλούσιων καθαρών συνοικιών στους φουκαράδες "συμπατριώτες" τους που ζουσαν τον εφιάλτη χωρίς τέλος από ότι φαίνεται. είχε πάει και ο εξαφανισμένος από τα δεινά που περνάει 15 χρόνια τώρα το ποιμνίο του αρχιεπίσκοπος να κουνήσει το δάκτυλο και να του πουν μπράβο τα πολιτικά γραφεία. υπάρχει σίγουρα ειδικός χώρος στην κόλαση για τέτοια αποβράσματα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών