Αρκετά με τους σκυλοφιλους που μας ζαλίζουν για τα βαρελοτα στην Ανάσταση

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
phorumaster

Re: Αρκετά με τους σκυλοφιλους που μας ζαλίζουν για τα βαρελοτα στην Ανάσταση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumaster » 20 Απρ 2025, 21:37

Νon4me έγραψε:
20 Απρ 2025, 21:36
Έχουν απαγορευτεί . πριν 20 χρόνια έβρισκες ''γουρούνα '' στα περίπτερα [αυτα τα δυνατα σε κιτρινο η κοκκινο χρωμα που αναβαν χωρις φυτιλι . σαν σπιρτο ] . για ψάξε να αγοράσεις τώρα να δούμε κατι . μάλλον πιο εύκολα θα βρεις κοκαΐνη .
Φέτος όντως δεν είχε βαρελοτα.

phorumaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumaster » 20 Απρ 2025, 21:38

Nantia114 έγραψε:
20 Απρ 2025, 21:16
Οι φιλόζωοι καλό θα είναι να κάνουν καμία δουλεια εκεί στις φιλοζωικες για τα αδέσποτα που τους παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα..
Αντί να παίρνεις τηλέφωνο γιατί δεν τα βοηθάς εσύ τα αδέσποτα;

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 20 Απρ 2025, 21:45

georgebi έγραψε:
20 Απρ 2025, 21:27
Σκυλοφιλοι......ψηφοφόροι του Δουκα..... αυτό τα λέει όλα :102:

Εικόνα

***προφανώς είμαι υπέρ της απαγόρευσης, δια ροπάλου, κάθε μορφής βαρελοτου :102:

αλλά φοβάμαι πως είμαι ισχνή μειοψηφία :cry
Vegan μαγειρίτσα, αθόρυβα πυροτεχνήματα...

Τι άλλο θα σκεφτείτε ρε τύποι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 20 Απρ 2025, 21:48

phorumaster έγραψε:
20 Απρ 2025, 21:37
Νon4me έγραψε:
20 Απρ 2025, 21:36
Έχουν απαγορευτεί . πριν 20 χρόνια έβρισκες ''γουρούνα '' στα περίπτερα [αυτα τα δυνατα σε κιτρινο η κοκκινο χρωμα που αναβαν χωρις φυτιλι . σαν σπιρτο ] . για ψάξε να αγοράσεις τώρα να δούμε κατι . μάλλον πιο εύκολα θα βρεις κοκαΐνη .
Φέτος όντως δεν είχε βαρελοτα.
Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως εχει βγει νομοθεσία . γουγλισα λίγο . . .

https://www.kodiko.gr/nomothesia/docume ... s-456-1976

Με τις τελευταίες αλλαγές από το Νόμο 5187/2025

Άρθρον 5
Απαγορεύσεις και περιορισμοί κατοχής - χρήσεως

Όπως τροποποιήθηκε με την Παρ.1 Άρθρο 8 Νόμος 3944/2011 με ισχύ την 5/4/2011

Κοινώς τους παν σπέρμα και αίμα .

Λογικα μονο οι χουλιγκαν οι οργανωμενοι θα εχουν ακρες να βρουν ακομη ( οπως και ναυτικες φωτοβολιδες ) αλλα εκει μιλαμε για παραεμποριο αντιστοιχου των οπλων .

Nantia114
Phorum.gr user: Alexandra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 20 Απρ 2025, 21:54

phorumaster έγραψε:
20 Απρ 2025, 21:38
Nantia114 έγραψε:
Οι φιλόζωοι καλό θα είναι να κάνουν καμία δουλεια εκεί στις φιλοζωικες για τα αδέσποτα που τους παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα..
Δεν είναι δουλειά μου να μαζεύω σκυλιά που κάνουν επιθέσεις σε κόσμο και κυρίως σε μικρά παιδιά χωρίς λόγο...

Να βοηθήσω σε τι ; Να αρχίσω να τα κυνηγάω ή να κάνω τον αστυνόμο σε εκείνο το μέρος μήπως περάσει κάποιος να τον προειδοποιώ..
Σοβαρευτειται μερικοί που ταιζεται αδέσποτα που κάποια ειναι επιθετικά ειδικά σε παιδιά...πάρτε τα σπίτια σας αν τα αγαπάτε σαν φιλόζωοι...

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 20 Απρ 2025, 22:35

Nantia114 έγραψε:
20 Απρ 2025, 21:54
phorumaster έγραψε:
Nantia114 έγραψε:
Δεν είναι δουλειά μου
Ούτε και των φιλόζωων είναι . εθελοντισμό προσφέρουν πολλές φορές βάζοντας χρήματα από την τσέπη τους . . .

Υπευθυνοι ειναι οι δημοι οι οποιοι λογικα χρηματοδοτουνται για αυτο . οποτε καταληγουμε στο ελλ δημοσιο ... :102:

Τελος φταίει και ο ελλ γενικότερα πρώτον γιατι δε στειρώνει το κατοικίδιο , 2ρο παίρνουν ζώο λες και ειναι παιχνίδι γατα - σκυλος κλπ και μόλις

βαρεθούνε :bored: το παρατάνε εδω και κει . χαρακτηριστικότερο των παραδειγμάτων ο σηφης στην κρητη :lol:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 20 Απρ 2025, 23:10

Nantia114 έγραψε:
20 Απρ 2025, 21:31
Τόσοι άνθρωποι έχουν ακρωτηριαστει από ολο αυτό, κανένας δεν βγήκε να μιλήσει για απαγόρευση....

Μισανθρωποι είναι όχι φιλόζωοι...
Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ακρωτηριαστεί ήταν τύποι που πήγαν να ρίξουν κροτίδες, επομένως ήξεραν τί έκαναν, ήξεραν τους κινδύνους.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 20 Απρ 2025, 23:18

Όταν συμφωνηθεί να μην πηγαίνει σε νοσοκομείο ακρωτηριασμένος από βαρελοτο θα είμαι μαζί σου. Μέχρι τότε είμαι με τους σκυλους
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

giotis2005
Phorum.gr user: Giotis2023

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giotis2005 » 20 Απρ 2025, 23:28

Ακόμα υπάρχουν μικροτούτσουνοι άντρες που νομίζουν ότι μεγαλώνει το μόριο τους ανάλογα με το πόσο δυνατό θα είναι το βεγγαλικο που πετάνε?

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 20 Απρ 2025, 23:32

αυτοι ειμαστε :102:

«Ο Σήφης δημιουργεί ανάπτυξη», φέρεται να έλεγε τοπικός πολιτικός που μάζευε υπογραφές για «να μείνει ο Σήφης στην περιοχή», ενώ άγνωστοι προκαλούσαν σαμποτάζ στις επιχειρήσεις ειδικών για την αιχμαλωσία και τη σωτηρία του.

Η αλήθεια για τον Σήφη όμως ήταν ότι ήταν ένα ζώο, το οποίο κάποιος τοπικός επιχειρηματίας προμηθεύτηκε από παράνομα κύκλωμα εμπορίας ζώων και το χρησιμοποίησε ως «ατραξιόν» για το κατάστημά του.

Σύμφωνα, με τις ίδιες πληροφορίες όταν αναγκάστηκε να κλείσει το εστιατόριο, «ξεφορτώθηκε» και την «ατραξιόν» του στο Φράγμα γιατί «δεν πήγαινε η καρδιά μου να το σκοτώσω».

Ο Σήφης ήταν μόλις ενός έτους, ήταν κροκόδειλος του Νείλου και μπορούσε να ζήσει τόσο σε νερό λίμνης όσο και σε θαλασσινό. Στο μέγεθος του (ένα μέτρο κυρίως σώμα και δύο μέτρα ουρά) δεν αποτελούσε κίνδυνο για ανθρώπους και μεγάλα ζώα. Με δεδομένο όμως ότι θα μεγάλωνε και θα μπορούσε να βγει από το φράγμα στις θαλασσινές παραλίες, δεν υπήρχε τρόπος για την ελεύθερη παρουσία του στην περιοχή.

Η λύση ήταν να αιχμαλωτιστεί και να μεταφερθεί στον Νείλο, όπου θα ζούσε ελεύθερος στο φυσικό του περιβάλλον, με εναλλακτική λύση τη μεταφορά του στο θαλάσσιο ενυδρείο του Ηρακλείου.

Όμως, ο Σήφης δεν είχε αυτή τη τύχη, μία μέρα εντοπίστηκε νεκρός να επιπλέει στη θάλασσα, κάποιοι τον είχαν τραυματίσει με πέτρες. Ουδεμία δίωξη ασκήθηκε για τον θάνατο του Σήφη.
Πως θα την πάλευε κροκόδειλος του Νείλου στον ελλ χειμώνα η πσυχουλα τους το ήξερε . :102:

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 20 Απρ 2025, 23:42

Με τα βαρελότα δεν μπορεί να γεννήσει η καρέτα καρέτα, επίσης το σχήμα τους είναι φαλλοκρατικό.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 20 Απρ 2025, 23:48

Εκτος απο τη μια ακρη του εμμονικου ζωοφιλου μεχρι την αλλη του τυπου που εχασε το χερι γιατι ψαρευε παρανομα με δυναμιτη , η του πιτσιρικα οπαδου που του δωσαν καπνογονο στο γηπεδο και το κρατουσε αλλα τελικα εκτος απο καπνο εκανε και μπαμ και εχασε 2-3 δαχτυλα ( αληθινη ιστορια ) υπαρχει και η μεση .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 21 Απρ 2025, 00:02

Νon4me έγραψε:
20 Απρ 2025, 22:35
Nantia114 έγραψε:
phorumaster έγραψε:

Δεν είναι δουλειά μου
Ούτε και των φιλόζωων είναι . εθελοντισμό προσφέρουν πολλές φορές βάζοντας χρήματα από την τσέπη τους . . .

Υπευθυνοι ειναι οι δημοι οι οποιοι λογικα χρηματοδοτουνται για αυτο . οποτε καταληγουμε στο ελλ δημοσιο ... :102:

Τελος φταίει και ο ελλ γενικότερα πρώτον γιατι δε στειρώνει το κατοικίδιο , 2ρο παίρνουν ζώο λες και ειναι παιχνίδι γατα - σκυλος κλπ και μόλις

βαρεθούνε :bored: το παρατάνε εδω και κει . χαρακτηριστικότερο των παραδειγμάτων ο σηφης στην κρητη :lol:
Συμφωνώ απόλυτα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 21 Απρ 2025, 00:27

Γενικά μου αρέσει η φάση με τις κροτίδες στην ανάσταση αλλά όντως τρομάζουν πολύ τα ζωάκια, οπότε προτιμώ πλέον την αθόρυβη εκδοχή του εθίμου.

Nantia114
Phorum.gr user: Alexandra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 21 Απρ 2025, 06:47

Νon4me έγραψε:
20 Απρ 2025, 22:35
Nantia114 έγραψε:
phorumaster έγραψε:

Δεν είναι δουλειά μου

Απομόνωσες μια λέξη και αφαίρεσες όλο την υπόλοιπη φράση...Γιατί άραγε;

Δουλειά τους είναι και κανείς λάθος που λες για τα χρήματα...Οι περισσότερες ειναι χρηματοδοτουμενες και όταν εγώ φοβάμαι να περπατήσω από αδέσποτα αυτούς θα πάρω...

Έχουν και πληρώνουν δεν θα τους λυπηθώ που τα βάζουν από την τσέπη τους ..
Δεν πεινάνε οι ίδιοι και ο καθένας μας όπου θέλει διαθέτει τα χρήματα του..
Άσε λοιπόν την θυματοποιηση αυτών γιατί αν δεν είχαν χρήματα ούτε καν θα τους έμοιαζαν τα αδέσποτα..

Από εκεί και πέρα ας κυνηγήσουν αυτοί τους δήμους...Αν πάρω ένα ξύλο και χτυπήσω τον σκύλο επειδή μου κάνει επίθεση αμέσως η φιλοζωικη θα μου κάνει μήνυση για να πάρει λεφτά..

Αυτή ειναι η δουλειά της ;

Ελάτε τώρα να απαντάτε σε αυτό που σας ρωτάνε και όχι να κάνετε επίκληση στο συναίσθημα για να τους λυπηθουμε .

Ταΐζουν όλα τα αδέσποτα και τα συντηρούν...Να τα πάρουν στις δομές τους να τα κάνουν στειρώσεις ....

Και εγώ ειμαι φιλόζωη έχω σκυλάκι στο σπίτι μου πληρώνω την τροφή του τα εμβόλια του αν βγω έξω και δω κάποιο ζωάκι που κινδυνεύει θα το πάρω και θα το παω στον δικό μου κτηνίατρο...εγώ θα το πληρώσω και μάλιστα αδρά....
Η φιλοζωικη ούτε κτηνίατρο δεν σου στέλνει αν τους πάρεις τηλέφωνο για άρρωστο αδέσποτο...σου λένε πήγαινε το εσύ χωρίς να ρωτάνε αν έχεις λεφτά από τη στιγμή που αυτοί έχουν γιατρούς που συνεργάζονται δωρεάν..

Πες τα αλλου αυτά λοιπόν και θα το ξαναπώ..Σοβαρευτειται μερικοί περάσατε στο άλλο άκρο στο όνομα της δήθεν αγάπης σας για τα ζώα κρύβοντας την μιασανθρωπια σας ...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών