Μόνο Ντουμπάι αγορά...
Σε ποιά κοινωνική τάξη ανήκουν οι Φορουμίτες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Σε ποιά κοινωνική τάξη ανήκουν οι Φορουμίτες;
100K βγάζω από τα μέλια κάθε μήνα.
Μόνο Ντουμπάι αγορά...
Μόνο Ντουμπάι αγορά...
SpoilerShow
Και μετά ξύπνησα
Σοβαρά τώρα οι οικονομικές απολαβές καθορίζουν την κοινωνική τάξη που ανήκει κάποιος.
Το διευθυντικό στέλεχος που παίρνει μισθό 24.000 τον χρόνο ανήκει στην ίδια τάξη με τον μαγαζατορα που έχει 4-5 άτομα προσωπικό και βγάζει και αυτός 24.000 τον χρονο
Το διευθυντικό στέλεχος που παίρνει μισθό 24.000 τον χρόνο ανήκει στην ίδια τάξη με τον μαγαζατορα που έχει 4-5 άτομα προσωπικό και βγάζει και αυτός 24.000 τον χρονο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καίνε καλώδια στην αυλή?

- Urzaring13
Μπορεί να συντρέχουν άλλοι λόγοι και να μην θέλεις να φύγεις. Οταν είχα τους γονείς μου δεν ήθελα να τους εγκαταλείψω γιατί ήμουν το στερνοπούλι τους τώρα έχω τους φίλους μου...και με αυτό το σκεπτικό έφτιαξα και το poll οτι δηλαδή στην Ελλάδα υπάρχει αλληλουποστήριξη απ' το περιβάλλον. Το έχει πει κι ο Μητσοτάκης. Επιπλέον δεν είναι το παν για όλους το χρηματικό...στην Ελβετία μια πλαστική σακούλα έχει 2 ευρώ.
- Urzaring13
Δεν υπάρχει πάντα και κάθε οικογένεια είναι διαφορετική. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει πια αλλά είχε φύγει από νωρίς και έφτιαξε άλλη οικογένεια. Η οικογένειά μου είναι πολύτεκνη. Θα ήταν πολύ καλύτερο ένας να τα καταφέρει στο εξωτερικό και να στέλνει χρήματα παρά η βοήθεια που θα προσέφερε εδώ.Urzaring13 έγραψε: ↑28 Απρ 2025, 07:53Μπορεί να συντρέχουν άλλοι λόγοι και να μην θέλεις να φύγεις. Οταν είχα τους γονείς μου δεν ήθελα να τους εγκαταλείψω γιατί ήμουν το στερνοπούλι τους τώρα έχω τους φίλους μου...και με αυτό το σκεπτικό έφτιαξα και το poll οτι δηλαδή στην Ελλάδα υπάρχει αλληλουποστήριξη απ' το περιβάλλον. Το έχει πει κι ο Μητσοτάκης. Επιπλέον δεν είναι το παν για όλους το χρηματικό...στην Ελβετία μια πλαστική σακούλα έχει 2 ευρώ.
Επίσης το ότι εκμεταλλεύονται αυτή την αλληλουποστήριξη (που δεν υπάρχει πάντα) δεν νομίζω ότι μας τιμά.
Παντού η οικογένεια βοηθά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επαναπατρισμενοι Φορουμιτες, πως ειναι η εμπειρια της επιστροφης;
από Portia » 12 Ιούλ 2024, 13:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 24 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
16 Ιούλ 2024, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποδοση τιμων στους φορουμιτες που προσπαθησαν να σωσουν την χωρα
από Λουκας » 06 Ιουν 2023, 22:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 261 Απαντήσεις
- 5529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γκοτζμπενι
22 Αύγ 2023, 19:12
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
16 Νοέμ 2023, 00:31