Βόλος: Καταδικάστηκε 82χρονος για τον θάνατο πρώην σταθμάρχη του ΟΣΕ Κωστα Πρασσα σε τροχαίο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Βόλος: Καταδικάστηκε 82χρονος για τον θάνατο πρώην σταθμάρχη του ΟΣΕ Κωστα Πρασσα σε τροχαίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 02 Μάιος 2025, 19:28

SeaHawk έγραψε:
02 Μάιος 2025, 19:23
Ποτε αλλαξες "γνωμη";
Τι σε εκανε να αλλαξεις "γνωμη";
Δεν ειναι γνωμη να λες οτι ο ταδε δεν πεθανε σε τροχαιο αλλα δολοφονηθηκε

Τελικα ενω αλλαξες "γνωμη" δεν θεωρησες σωστο να το γραψεις στο νημα στο οποιο ο ιδιος εφτιαξες και μιλουσε για δολοφονια.

Παλι μαλακιες λες, οτι μπορει να ηταν και δολοφονιες ειπα, γιατι φυσικα δεν ειχα αποδειξεις και οταν δεν εχω αποδειξεις μιλαω με το ισως.

Εκει που ειπα οτι ξεκαθαρα εχουμε να κανουμε με δολοφονιες ηταν και στους τρεις θανατους της οικογενειας Μαυρικου.

Και εχω αναλυσει με το νι και με το σιγμα γιατι.

Για τον Χρυσαγη θεωρω οτι κατα 70% ηταν δολοφονια.

.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Βόλος: Καταδικάστηκε 82χρονος για τον θάνατο πρώην σταθμάρχη του ΟΣΕ Κωστα Πρασσα σε τροχαίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 02 Μάιος 2025, 19:40

Δεν απαντησες σε καποιες ερωτησεις
Ποτε αλλαξες γνωμη'Τι σε εκανε να αλλαξεις γνωμη;

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 02 Μάιος 2025, 19:44

Οτι ο Πρασας σκοτωθηκε απο πολυ ηλικιωμενο ατομο που αποκλειοταν να ηταν εκτελεστης.

Οσο για τον Χρυσαγη εχω αναφερει αναλυτικα γιατι ειναι ΥΠΟΠΤΟΣ ο θανατος του, πρωτον γιατι ξερουμε οτι ηταν εμπειρος οδηγος και νηφαλιος ανθρωπος οποτε λιγο δυσκολο να οδηγουσε με προθεση του στο αντιθετο ρευμα της Ποσειδωνος μεσημεριατικα και δευτερον οτι σε λιγες μερες θα κατεθετε στον ανακριτη για τα Τεμπη και ολοι συμφωνουν οτι ηταν μαρτυρας-κλειδι.

.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 02 Μάιος 2025, 19:47

Η ηλικια του εμπλεκομενου στο τροχαιο ηταν γνωστη εξ αρχης
Αλλα εσυ επαιζες δολοφονια
Δεν εξηγει την αλλαγη στασης απο πλευρας σου

Δεν απαντησες στο ποτε αλλαξες γνωμη.Πριν εναμιση χρονο;Πριον ενα χρονο;Πριν ενα μηνα;Χτες που ανεβασα το νημα;

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 02 Μάιος 2025, 19:49

SeaHawk έγραψε:
02 Μάιος 2025, 19:47
Η ηλικια του εμπλεκομενου στο τροχαιο ηταν γνωστη εξ αρχης
Αλλα εσυ επαιζες δολοφονια
Δεν εξηγει την αλλαγη στασης απο πλευρας σου

Δεν απαντησες στο ποτε αλλαξες γνωμη.Πριν εναμιση χρονο;Πριον ενα χρονο;Πριν ενα μηνα;Χτες που ανεβασα το νημα;

Ανακριση κανε αλλου, σου εξηγησα αναλυτικα τη σταση μου.

Εσυ θα μπεις εδω να μας πεις τι μετρα θα παρει η ελληνικη κυβερνηση να εμποδισει αυτη την καταστροφη η ακομη δεν εχει βγαλει γραμμη αμυνας η Ομαδα Αληθειας;

Η γερμανική κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι θα μας στείλει δεκάδες χιλιάδες άνδρες μετανάστες!

.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 03 Μάιος 2025, 04:01

Αρίστος έγραψε:
02 Μάιος 2025, 19:21

Εφερε σκριν απο το 2023
Και τι παει να πει αυτο ? τα γραπτα μενουν . και αν δεν ειχε πεσει το παλιο θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον .

οι αποψεις σας πανε με τις εποχες ?

κανονικα θα επρεπε να βαλει το θεμα να διαβαζαμε και απαντησεις . σε ολα τα μπακ φαιρ αυτη ειναι η απολαυση να βλεπεις τους προφητες να ξεφτυλιζονται ...

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 03 Μάιος 2025, 04:04

Νon4me έγραψε:
03 Μάιος 2025, 04:01
Αρίστος έγραψε:
02 Μάιος 2025, 19:21

Εφερε σκριν απο το 2023
Και τι παει να πει αυτο ? τα γραπτα μενουν . και αν δεν ειχε πεσει το παλιο θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον .

οι αποψεις σας πανε με τις εποχες ?

Αναλογα με τα στοιχεια που εχουμε στη διαθεση μας.

Και δεν σε παιρνει για συγκριση γιατι θα σου θυμησω τι ελεγε ο Μητσοτακης για το παρανομο φορτιο αμεσως μετα τα Τεμπη, τι ελεγε μετα την πρωτη μεγαλη διαδηλωση στην Ελλαδα και πως τα γυρισε για δευτερη φορα αργοτερα.

«Και γιατί ήμουν απόλυτα βέβαιος εκείνη τη στιγμή; Διότι γι’ αυτό με είχαν διαβεβαιώσει οι εμπλεκόμενοι: η Hellenic Train, με απάντηση σε ερώτηση που είχε γίνει στην Βουλή, η Πυροσβεστική, ο ΟΣΕ. Έναν χρόνο μετά, όμως, είπα ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Άρα, εξίσου ενδιαφέρομαι και εγώ να μάθω εάν υπήρχε κάποιο λαθραίο…

Αυτό το οποίο μπορεί να φάνταζε τότε απίθανο σενάριο, μπορεί τελικά να είναι πιθανό».

https://www.tovima.gr/2025/01/29/politi ... eipa-tote/

:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 03 Μάιος 2025, 04:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 03 Μάιος 2025, 04:06

Θα μου θυμισεις εσυ εμενα που ελεγες δε θα βγει και βγηκε και μετα δε θα κανει η φωφη συγκ και πηρε αυτοδυναμια 2 φορες ?

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 03 Μάιος 2025, 04:11

Νon4me έγραψε:
03 Μάιος 2025, 04:06
Θα μου θυμισεις εσυ εμενα που ελεγες δε θα βγει και βγηκε και μετα δε θα κανει η φωφη συγκ και πηρε αυτοδυναμια 2 φορες ?

Κανεις λαθος, εγω ελεγα δεν θα βγει μονο αν ο Τσιπρας κανει εκλογες το Σεπτεμβριο η τον Οκτωβριο του 2019 ωστε να εχει μια καλη χρονια στον τουρισμο και να δωσει πακετο ελαφρυνσεων στη ΔΕΘ ωστε να εχει πιθανοτητες, απαξ και εκανε εκλογες τον Ιουνιο ηταν καταδικασμενος. Και για τις εκλογες του 2023 δεν ειπα κουβεντα.

Να σου θυμισω επισης οτι το 2015 δυο φορες προβλεψα οτι η κυβερνηση θα ηταν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στο δημοψηφισμα οτι η διαφορα θα ηταν διψηφια.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 03 Μάιος 2025, 04:18

Νon4me έγραψε:
03 Μάιος 2025, 04:14
σοβαρεψου θα σε μαλωσω...

Σοβαρος ειμαι, μια χαρα ροκανισε τη διαφορα απο τις ευρωεκλογες του Απριλιου, τον Ιουνιο ο Τσιπρας παιρνοντας 31,53%, αν ειχε μια καλη χρονια στον τουρισμο και ανακοινωνε παροχες στη ΔΕΘ κανοντας τις εκλογες τελος Σεπτεμβριου θα ροκανιζε κι αλλο τη διαφορα και ολα επαιζαν, στη χειροτερη δεν θα ειχε αυτοδυναμια ο Κουλης.

Θα μου απαντησεις γι' αυτο;

«Και γιατί ήμουν απόλυτα βέβαιος εκείνη τη στιγμή; Διότι γι’ αυτό με είχαν διαβεβαιώσει οι εμπλεκόμενοι: η Hellenic Train, με απάντηση σε ερώτηση που είχε γίνει στην Βουλή, η Πυροσβεστική, ο ΟΣΕ. Έναν χρόνο μετά, όμως, είπα ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Άρα, εξίσου ενδιαφέρομαι και εγώ να μάθω εάν υπήρχε κάποιο λαθραίο…

Αυτό το οποίο μπορεί να φάνταζε τότε απίθανο σενάριο, μπορεί τελικά να είναι πιθανό».

.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 03 Μάιος 2025, 06:11

Αρίστος έγραψε:
03 Μάιος 2025, 04:04
Αναλογα με τα στοιχεια που εχουμε στη διαθεση μας.

Απο την ωρα που εγινε το τροχαιο δεν εχει προκυψει κανενα νεο στοιχειο που να δικαιολογει την αλλαγη στασης σου.
Υπηρξε μονο η ανακοινωση της οικογενειας του η οποια δεν σε εκανε να αλλαξεις σταση
Αν δε με απατα η μνημη μου η αντιδραση ολων των ψεκ στην ανακοινωση της οικογενειας Πρασσα ηταν πως ¨"φοβουνται για την ζωη τους γι αυτο εβγαλαν την ανακοινωση"
Δεν μας τα λες καλα ψεκΑριστο.
Γι αυτο δεν μας λες ουτε ποιο νεο στοιχειο σε εκανε να αλλαξεις σταση ουτε μας λες ποτε αλλαξες σταση ενω σε εχω ρωτησει 3 φορες.
Σε χτυπαω κατω σταν ψεκοχταποδο που εισαι και νομιζεις οτι κερδας.
Παραδειγματισου απο το αλλο ψεκι τον χελωνο που επελεξε να κρυβεται για να φας εσυ ολο το διαδικτυακο ξυλο
Ψεκ Brothers αλλα λακισε ο αλλος και σε αφησε μονο σου.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 03 Μάιος 2025, 06:18

Αρίστος έγραψε:
03 Μάιος 2025, 04:18

Θα μου απαντησεις γι' αυτο;

.
Εγω το εχω απαντησει 10 φορες και συγκεκριμενα μαλιστα
Οταν εδωσε ο Μητσοτακης την συνεντευξη υπηρχαν ΜΟΝΟ κατι ψεκ θεωριες για γελια,δεν υπηρχε καν η θεωρια του ξυλολιου ουτε τα αποτελεσματα του χημειου του κρατους στα οποια βρεθηκε ξυλολιο
Αυτα εγιναν αρκετους μηνες μετα το δυστυχημα.
Οταν εδωσε συνεντευξη ο Μητσοτακης αναφερθηκε στις θεωριες που κυκλοφορουσαν τοτε για χημικα στο κοντεινερ της σιωνιστικης ζιμ,για οπλα για ουκρανια,για βομβα,για κατασκοπο του Πουτιν που ηταν στο τρενο,για την μαυροφορεμενη χηρα που ελεγε μην ανεβεις στο τρενο,για το τρενο του σατανισμου,για την καταραμενη κοιλαδα των τεμπων κτλ κτλ κτλ

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 05 Μάιος 2025, 14:10

SeaHawk έγραψε:
02 Μάιος 2025, 00:09
Αρίστος Kauldron
το phorum περιμενει την τοποθετηση σας
82χρονος=Ψηφοφόρος της ΝΔ.
Παίζει να ήταν και ο πατησιώτης.
Για το Χρυσάγη θα μας πείς κάτι?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 05 Μάιος 2025, 14:39

Τι να σας πω για τον Χρυσαγη βρε ορνεο.
Αν καποιος υποστηριζει οτι τον δολοφονησαν ας καταθεσει αποδειξεις.
Η οικογενεια του μιλαει για δολοφονια;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών