Τι θα είχε γίνει αν δεν είχε σκάσει η βόμβα στα χέρια του Σάββα Ξηρού;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Τι θα είχε γίνει αν δεν είχε σκάσει η βόμβα στα χέρια του Σάββα Ξηρού;
Θα υπήρχε ακόμα η 17 Νοέμβρη; Και αν ναι, πως θα είχε επηρεάσει αυτό τα πολιτικά πράγματα;
- Space_Passenger
Re: Τι θα είχε γίνει αν δεν είχε σκάσει η βόμβα στα χέρια του Σάββα Ξηρού;
Θα τους πιαναν παρακατω για αλλο λογο η θα σταματουσαν απο μονοι τους. Η τεχνολογια πλεον ειναι σε αλλο επιπεδο δεν επιτρεπει τετοιου ειδους ενεργειες. Μια δυο θα σε πιασουν στο τελος. καμερες εχουν και τα περιπτερα πλεον.
θα τους επιαναν, αλλα ισως (ΙΣΩΣ) ειχαμε γλιτωσει τον χρυσοχοιδη. δεν ειμαι σιγουρος για το τελευταιο βεβαια γιατι τα σκατα παντα επιπλεουν
- Golden Age
Θα είχαν πιάσει και πάλι μέλη τους γιατί είχαν ανακαλύψει, εντοπίσει και παρακολουθούσαν κάποιους απο αυτούς. Θα έπιαναν και τον Γιωτόπουλο γιατί θα τον έδιναν αιφνιδιασμένοι συλληφθέντες, αλλά θα είχαμε περισσότερους ασύλληπτους σε σχέση με ότι έγινε το 2002.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 09 Μάιος 2025, 21:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ήταν θέμα χρόνου έτσι κι αλλιώς. Είχαμε και Ολυμπιακούς λίγο μετά, οπότε...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Έχω κάποια κενά με αυτή τη θεωρία
Τους ήξεραν και επ ευκαιρία των Αγώνων είπαν 'ας τους μαζέψουμε για να δείξουμε ότι η χώρα είναι ασφαλής ' ή αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας εν όψει Αγώνων και έκαναν το λάθος;
Κάποιο κενό έχει όλο αυτό

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ε, εδώ που τα λέμε, αν σκεφτεί κάποιος τις προσωπικότητες της δυναστείας των Ξηρών, θα έλεγα ότι λόγω νομοτέλειας και όχι Ολυμπιακών, έσκασε η βόμβα. Για την ακρίβεια, άργησε πολύ να σκάσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επίσης λόγω της προσωπικότητας του Κουφοντινα θεωρώ αδύνατον να έκανε το λάθος να αφήσει το 33 της 17Ν δίπλα στον Ξηρό και έτσι να συνδεθεί με αυτήν.
Επίσης λόγω της ιδιότητας μου θεωρώ αδύνατον να αναγνώρισε πρόσωπα ο Ξηρός από τις φωτογραφίες που του δείξανε.
Δεν θα συνεχίσω άλλο διότι θα με πει ο Beria ψεκασμενο
Επίσης λόγω της ιδιότητας μου θεωρώ αδύνατον να αναγνώρισε πρόσωπα ο Ξηρός από τις φωτογραφίες που του δείξανε.
Δεν θα συνεχίσω άλλο διότι θα με πει ο Beria ψεκασμενο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγώ θεωρώ ότι παραηταν βολική σύμπτωση να σκάσει η βόμβα στα χέρια του Σάββα εκείνο το καλοκαίρι
Ομοίως παράδοξο είναι να ήταν όλη η 17Ν η οικογένεια Χωραφά και ο καθηγητής Μυστήριος, ο γιος του Βήτα
Ομοίως παράδοξο είναι να ήταν όλη η 17Ν η οικογένεια Χωραφά και ο καθηγητής Μυστήριος, ο γιος του Βήτα
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τα κενά εξηγούνται μόνο εάν τα συνδέσεις με την διεθνή κατάσταση.

Στις 11/9/2001 έγινε η επίθεση στους Πύργους της Νέας Υόρκης.Ο πρώτος που δήλωσε συμμετοχή στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας που κήρυξε ο Μπους ήταν ο Πούτιν που έτσι βγήκε από την διεθνή απομόνωση.Αλλά για να είναι πιστευτός ως σύμμαχος έπρεπε να αποδείξει ότι κόβει όλους τους δεσμούς με τρομοκράτες και οι Αμερικανοί δεν είναι ηλίθιοι,ξέρουν ποιά είναι η πηγή πάσης αριστεράς στην Ελλάδα άσχετα με τι πιστεύουν οι Έλληνες.
Ένα πουλάκι λοιπόν ξεκίνησε από τη Μόσχα και πήγε στο Λονδίνο όπου έδωσε στοιχεία.
Ήδη από το φθινόπωρο του 2001 άρχισαν οι "φιλικές ανακρίσεις" από ανθρώπους της Ιντέλλιτζενς Σέρβις σε αντιστασιακούς επί χούντας.Ο Γιωτόπουλος στοχοποιήθηκε λίγο μετά.Τώρα εάν η έκρηξη ήταν τυχαία ή κάποιος έδωσε χαλασμένο μηχανισμό στον Ξηρό είναι μια σημαντική λεπτομέρεια αλλά όχι αποφασιστική.
Λόγοι ευρύτερου γεωπολιτικού συμφέροντος επέβαλαν να λήξει ο τέταρτος γύρος με τον τρόπο που έληξαν και οι προηγούμενοι.Αναμένουμε την έναρξη του πέμπτου.

Το τι παίχτηκε ακριβώς, φυσικά και δεν το ξέρω. Ούτε και ξέρω αν το μάθουμε ποτέ.
Αλλά, δεν σού κάνει εντύπωση, ότι με το που τέθηκαν θέματα ασφαλείας από τα αφεντικά μας, τους εξαρθρώσανε ζατ-πατ; Τους ξέρανε ήδη και τους χρησιμοποιούσαν (το γνωστό με τους "χρήσιμους ηλίθιους"...) μέχρι που δεν τους χρειάζονταν ή μέχρι που μας έβαλαν χέρι; Δεν τους ξέρανε ακριβώς, αλλά επισπεύσανε κάποιες διαδικασίες (πχ ρουφιανιλίκια); Ήταν τυχεροί; Άγνωστο...

- Golden Age
Στον εντοπισμό μελών βοήθησε ένα παλιό μέλος του ΕΛΑ, το οποίο - άγνωστο πως και γιατί - επισκέφθηκε και συνομίλησε με τον Χρυσοχοίδη και αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής, δίνοντάς τους πληροφορίες, το καλοκαίρι του 2001. Αυτός τους βοήθησε στο να ανακαλύψουν μέλη της 17Ν και του ΕΛΑ, τα οποία εντόπισαν και άρχισαν να παρακολουθούν.Isildur έγραψε: ↑Χθες, 14:29Το τι παίχτηκε ακριβώς, φυσικά και δεν το ξέρω. Ούτε και ξέρω αν το μάθουμε ποτέ.
Αλλά, δεν σού κάνει εντύπωση, ότι με το που τέθηκαν θέματα ασφαλείας από τα αφεντικά μας, τους εξαρθρώσανε ζατ-πατ; Τους ξέρανε ήδη και τους χρησιμοποιούσαν (το γνωστό με τους "χρήσιμους ηλίθιους"...) μέχρι που δεν τους χρειάζονταν ή μέχρι που μας έβαλαν χέρι; Δεν τους ξέρανε ακριβώς, αλλά επισπεύσανε κάποιες διαδικασίες (πχ ρουφιανιλίκια); Ήταν τυχεροί; Άγνωστο...
Μα, γι' αυτό είπα ότι παίζει να επισπεύσανε κάποιες διαδικασίες και να χρησιμοποίησαν τέτοια μέσα όπως τα ρουφιανιλίκια. Πιθανόν να μπορούσαν και παλιότερα, αλλά το αφήσαν μέχρι το ισοζύγιο να έγερνε προς την εξάρθρωση παρά προς την χρησιμότητά τους. Φαντάζομαι δηλαδή, δεν λέω ότι ξέρω κάτι...Golden Age έγραψε: ↑Χθες, 14:33Στον εντοπισμό μελών βοήθησε ένα παλιό μέλος του ΕΛΑ, το οποίο - άγνωστο πως και γιατί - επισκέφθηκε και συνομίλησε με τον Χρυσοχοίδη και αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής, δίνοντάς τους πληροφορίες, το καλοκαίρι του 2001. Αυτός τους βοήθησε στο να ανακαλύψουν μέλη της 17Ν και του ΕΛΑ, τα οποία εντόπισαν και άρχισαν να παρακολουθούν.Isildur έγραψε: ↑Χθες, 14:29Το τι παίχτηκε ακριβώς, φυσικά και δεν το ξέρω. Ούτε και ξέρω αν το μάθουμε ποτέ.
Μπορεί πάλι να ήταν συνδυασμός των παραπάνω, με αρκετή δόση τύχης (Ξηρός), αλλά τόσο τύχη πια και τόσο την κατάλληλη στιγμή; Τι να πω;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα είχε γίνει αν ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός είχε παντρευτεί τη Ματίνα Μανταρινάκη;
από Έκτωρ » 15 Μαρ 2024, 11:07 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 1251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
17 Μαρ 2025, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα είχε γίνει αν δεν είχε υπάρξει εμφύλιος κατά την Ελληνική Επανάσταση;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 20 Μαρ 2025, 11:25 » σε Ιστορία - 20 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
25 Μαρ 2025, 17:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα είχε γίνει αν δεν είχε υπάρξει η Ελληνική Επανάσταση του 1821;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 16 Μαρ 2025, 23:28 » σε Ιστορία - 19 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
17 Μαρ 2025, 13:42
-
-
- 93 Απαντήσεις
- 3309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
31 Οκτ 2023, 15:35