Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γενικά πώς πάει, έχετε περιστατικά με δηλητηριάσεις, ατυχήματα κλπ ή όλα οκ;
Δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα, δεν έχω υποστεί ποτέ τίποτα.
Πριν πολλά πολλά χρόνια, δεν υπήρχαν πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης και το κρασί
το έβαζαν σε μπουκάλια μπύρας τα οποία τα είχαν πλύνει και απολυμάνει σε καζάνι να βράσουν.
Κάθε χωριό είχε και τα μπουκάλια του.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ αν πάρει πελάτης κρασί, να πιεί με το στόμα του. Έπεφτε ξύλο για αυτό.
Διότι, αν είχαν δώσει 1000 μπουκάλια και δεν είχαν άλλα, οι πιτσιρικάδες μάζευαν τα άδεια μπουκάλια
και με ένα γρήγορο πλύσιμο τα ξαναγέμιζαν. Οπότε όποιος πήγαινε σε πανηγύρι, το μπουκάλι,
μόνο το έπιανε και έβαζε στο ποτήρι, τίποτα άλλο. Τότε ήταν και πολύ λιγότεροι και οι περισσότεροι ντόπιοι.
Και πάλι τότε, δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα από δηλητηριάσεις και τα λοιπά.
Ε ίσως είναι τότε απόφαση που καλύτερα να την πάρει κάθε Δήμος για τον εαυτό του. Αν έχουν μια καλή παράδοση όπως το δικό σου νησί ας το αφήσουν στην ησυχία του, σε άλλα μέρη αν έχουνε περιστατικά ας βάλουν και catering και ταμειακές και μπάτσους και ό,τι χρειάζεται. Με το φαϊ δεν είναι να παίζεις, πεθαίνει κόσμος κανονικά. Τώρα σε κάτι Κρήτη, Μύκονο και τέτοια δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουνε, κάποια στιγμή πρέπει να νοικιάσουν το IDF και να κατεβάσουν τανκς ίσως.
Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ.
Κατά τα άλλα, καλό θα είναι να δώσουν το καλό παράδειγμα οι δήμοι των μεγάλων πόλεων και περιχώρων και μετά ν´ αρχίσουν τις συστάσεις για τα κορφοβούνια.
Άντε μπράβο γιατί οι ευαισθητοποιημένες προσεγγίσεις εδώ και αστικός πέλεκυς εκεί, έχουν καταντήσει παρωδία.
Έχω φάει λουκάνικα παραδοσιακά σε πανηγύρι με τραγούδια στην Γερμανία χωρίς απόδειξη και έχω πιεί μπύρα χωρίς απόδειξη.
Το ίδιο και στην Αυστρία.
Έχω φάει πουτίγκα και κεικ με φρούτα σε πανηγύρι με παιχνίδια στην Αγγλία χωρίς απόδειξη.
Έχω φάει ψάρι με πατάτες και μπόλικη μπύρα στην Σκωτία χωρίς απόδειξη.
Κανείς δεν είχε κετερινγκ και αν δεν κάνω λάθος στην Γερμανία τους δίνει και επιχορήγηση το κράτος για πολιτιστικούς λόγους και τουριστικούς γιατί το έγραφε πινακίδα της Ε.Ε. δηλαδή κονδύλι της Ε.Ε.
Σε μάς σκέφτηκαν ότι πρέπει να πνίξουν οτιδήποτε έχει να κάνει με ήθη και έθιμα.
Είναι η αιώνια μαλακία των ελληνικών κυβερνήσεων, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Κοίτα είναι ένας τρόπος να υποβαθμίζεις τους νόμους βγάλε πολλούς και μην τους τηρείς όλους.
Απλά πράγματα μετά κάνεις επιλογή πότε θα τηρήσεις και ποιόν νόμο.
Αν π.χ σε μια κωμόπολη δεν βγαίνει η ΝΔ με καλά ποσοστά τέρμα τα πανηγύρια για αυτούς.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
δώσε πόνο κούλη
προτείνω νόμο να απαγορεύεται γενικότερα η διασκέδαση αν δεν υπάρχει τρόπος να φορολογηθεί
να απαγορεύεται πχ το άραγμα στα παγκάκια χωρίς παρκόμετρο
Να το βάλουν στο app novoville που έχει να παρκάρεις...
Που έχει διαθέσιμο παγκάκι και να το νοικιάζεις
το γράφεις χιουμοριστικά αλλά αυτοί παίρνουν ιδέες έτσι
να βάλουν και QR code σε κάθε παγκάκι για εύκολη πληρωμή
και δημοτική αστυνομία να περιπολεί και να ελέγχει αν κάποιος κάθεται πέραν του χρόνου που έχει πληρώσει και να ρίχνει πρόστιμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Το ότι είναι ανεφάρμοστο είναι το πρόβλημα ή ότι είναι χυδαία παρέμβαση στην ζωή των ιδιωτών; Να απαγορεύσουν και τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια χωρίς πολεοδομική άδεια και σχέδιο ηλεκτρολόγου, να απαγορεύσουν την αγορά χλωρίνης και καθαριστικών χωρίς άδεια από το χημείο του κράτους και την κυκλοφορία πεζών στους δρόμους χωρίς άδεια πεζοπορίας.
είναι φιλελεύθεροι σοβιετικού τύπου
μας λένε διαρκώς για μικρό κράτος (παπαριές αφού όλοι τους ζουν από το κράτος) και από την άλλη παρεμβαίνουν διαρκώς και με κάθε τρόπο που μπορούν να σκεφτούν στις ιδιωτικές υποθέσεις με σκοπό να βγάλουν για φίλους και ημετέρους εργολάβους μεροκάματο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Aν είναι πρόβλημα οι δηλητηριάσεις βγάζεις προσωρινές άδειες ώστε να έχει κάθε ψησταριά ονοματεπώνυμο, και μόλις χώσεις μερικούς φυλακή θα αρχίσουν να προσέχουν οι υπόλοιποι.
Φυσικά και δεν είναι. Στην Ελλάδα οι δηλητηριάσεις είναι ανύπαρκτες στατιστικά. Είναι στα χαμηλότερα επίπεδα παγκοσμίως, πολύ πιο κάτω από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αυτο ειναι παρεμβαση στην ζωη των ιδιωτων;Τι γραφει παλι ο τυπος;
Φυσικά. Οι σύλλογοι είναι ΝΠΙΔ και εξυπηρετούν τα συμφέροντα ιδιωτών.
Τελείωσε το σχολείο πρώτα να μάθεις τα βασικά για να μην ρωτάς μαλακίες.
Oχι.Αν ειναι να μορφωθω και να λεω τετοιες μαλακιες ευχαριστω δεν θα παρω.
Σεβ βλεπω να κατεβαινεις στους δρομοςυ με καπνο υπερ της καατργησης ολου του νομικου πλαισιου που αφορα τους συλλογους γιατι ειναι παρεμβαση στην ζωη των ιδιωτων
Μιλαμε για γραφοκοτητα επιπεδου Ελενης Λουκα
Τι λες μωρέ αμόρφωτε καραγκιόζη; Μαζέψου λίγο, αρχικαρνάβαλε. Σε λίγο θα μας πεις ότι επειδή υπάρχουν νόμοι που αφορούν άτομα αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κανείς ιδιώτης.
Φυσικά δεν έχεις καμμιά αντίληψη του τι σημαίνουν όλα αυτά γιατί εγκατέλειψες το σχολείο και αποφάσισες να το παίξεις σοφός από μόνος σου, αλλά τουλάχιστον περιόρισε τον αριθμό μαλακιών που πετάς. Έχεις καταντήσει ένα σίχαμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο τιτλος ειναι ψευδεστατος.Δεν απαγορευεται το ψησιμο στα πανυγηρια.Οι εταιρειες catering θα μπορουν να ψηνουν.
Ψευδέστατα είναι όλα όσα έχεις γράψει εσύ στο νήμα. Που βρήκες πέντε ράντομ ειδήσεις από πέντε ράντομ πηγές και τα παρουσιάζεις ως γεγονότα απέναντι σε επίσημη έκθεση της ΕΕ για δηλητηριάσεις.
Ψευδέστατο είναι ότι διοργανώνονται 70.000 πανηγύρια τον χρόνο, που είναι εξωφρενικός αριθμός και οποιοσδήποτε έχει ελάχιστη συναίσθηση αριθμητικής κλίμακας αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι δυνατόν να ισχύει.
Για να καταλάβεις πόσο τιτανοηλίθιος είσαι, αν αύριο αποφασίσω να κάνω βραδιά ποίησης και μισθώσω μισό μαγαζί για 40 άτομα και καλέσω 2 άτομα για απαγγελία επί πληρωμή, στην ΑΑΔΕ πρέπει να το δηλώσω ως πανηγύρι. Οποιαδήποτε εκδήλωση δηλώνεται ως πανηγύρι γιατί μόνο αυτόν τον χαρακτηρισμό παρέχει η ΑΑΔΕ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Aν είναι πρόβλημα οι δηλητηριάσεις βγάζεις προσωρινές άδειες ώστε να έχει κάθε ψησταριά ονοματεπώνυμο, και μόλις χώσεις μερικούς φυλακή θα αρχίσουν να προσέχουν οι υπόλοιποι.
Φυσικά και δεν είναι. Στην Ελλάδα οι δηλητηριάσεις είναι ανύπαρκτες στατιστικά. Είναι στα χαμηλότερα επίπεδα παγκοσμίως, πολύ πιο κάτω από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Και οι περισσότερες, όλως τυχαίως αφορούν σε μαζικές δηλητηριάσεις οργανωμένων γκρουπακίων και νομότυπων χώρων και όχι σε μεμονωμένες περιπτώσεις αλλεργιών.
Οπότε, καλό είναι να υπάρχει τουλάχιστον μια στοιχειώδης αντίληψη του μέτρου, γιατί γύφτοι στην πόλη και κοσμοπολίτες στα χωριά, δε λέει.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.