Natasha, η θρησκεία είναι προσωπική υπόθεση και σίγουρα αυτό που έβαλες δεν εξυπηρετεί την κοινωνική ευνομία στο συγκεκριμμένο ζήτημα. Άμα καλύπτεις τα άσχημα που βλέπεις γύρω σου, αργά ή γρήγορα θα τα βρεις μπροστά σου.Natasha έγραψε: ↑04 Φεβ 2019, 20:22Πνευματικότητα μηδέν. "Κρύψε τα λάθη του πλησίον σου, για να καλυφθούν και τα δικά σου" λέει...
Σε ένα διπλανό νήμα, κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν ντελιβεράδες που κάνουν επικίνδυνες μαγκιές στο δρόμο, χωρίς να σκέφτονται ότι αύριο μπορεί να είναι ξαπλωμένοι μπροστά στις ρόδες τους. Εγώ τουναντίον τους παίρνω με το κινητό (αν δω κάτι παρόμοιο), φροντίζοντας να φαίνεται καλά το νούμερο κυκλοφορίας και το ανεβάζω στο site της αστυνομίας. Μπορείς να σκεφθείς ό,τι θες, αλλά στη Γαλλία που μένω σπάνια να δεις τέτοια φαινόμενα. Επίσης μένω σε ένα οικοδομικό συγκρότημα όπου έχουμε ταμπέλες «Άγρυπνος γείτονας», ωστε να ξέρουν οι κακοποιοί ότι κάποιους γείτονας θα τους δει και θα τους καρφώσει. Προσέχω το σπίτι του γείτονα που λείπει, γιατι τον έχω ανάγκη αύριο που θα λείπω εγώ.