Επεισόδιο Κούγια Λαζόπουλου - απόρρητο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Επεισόδιο Κούγια Λαζόπουλου - απόρρητο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 03 Μαρ 2019, 18:49

Maspoli έγραψε:
03 Μαρ 2019, 15:11
Daje έγραψε:
03 Μαρ 2019, 14:30
Ρε παιδια το προβλημα ειναι οτι αφησε να εννοηθει οτι ο πελατης του εκανε ψευδη μαρτυρια για να σωσει τον Λαζοπουλο...
Εκει ειναι το προβλημα και η ειδηση.
Οτι «εδωσε» δηλαδη τον πρωην πελατη του και οχι οτι ο Λαζοπουλος ηταν μεσα στο κοτερο (που μας το εχει ηδη μαρτυρησει ο Κουγιας αλλες 100 φορες στο παρελθον).
Για την ακριβεια λεει κατι ακομη χειροτερο. Ο Κουγιας δηλωσε οτι ο ιδιος συνεταξε την απολογια του Λυμπερη (ο ιδιοκτητης του σκαφους) ωστε να μην υπαρχει υποψια για τον Λαζοπουλο. Ο Κουγιας δηλωνει οτι δε χειραγωγησε μονο τη Δικαιοσυνη αλλα και τον ιδιο τον τοτε πελατη του για οφελος τριτου.
Αρα μηπως ο πραγματικος στοχος δεν ειναι ο Λαζοπουλος αλλα οι πρωην "πελατες" του Κουγια?
Ποιος ξερει.

υ.γ. Αν ηταν κοντος στο πουλι, θα τον ειχε ξεμπροστιασει η Βατιδου τις εποχες που τρωγονταν σαν τα κοκορια.
Η τελοσπαντων θα ειχαν αναρτησει πανο οι Αλβανοι που τον κυνηγανε στα γηπεδα.
Πρεπει να διελευκανθει η υποθεση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Sporos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sporos » 04 Μαρ 2019, 01:21

Nandros έγραψε:
03 Μαρ 2019, 14:38
Sporos έγραψε:
03 Μαρ 2019, 10:28
Όχι για τους πλούσιους. Έχω βρεθεί σε κύκλους από ιατρούς, δικηγόρους, αστυνομικούς, μέχρι τον τελευταίο barman, και όλοι είναι τίγκα στην κόκα. Οι νόμοι στο ελλάντα είναι ελαστικοί, υπάρχει κατανόηση.

Επί του θέματος, αυτοί σας αξίζουν ρε παιδιά τι να κάνουμε τώρα; Αυτούς αναδείξατε, άρρωστους κοκάκηδες πουτανιάρηδες, να ξεκατινιάζονται σαν χωριάτισσες του 1950 σε κάτι βρωμομάγαζα της μαφίας του βόθρου. Τι να γίνει τώρα; Εσείς τους αναδείξατε αμόρφωτοι, αγράμματοι, χαρείτε τους λοιπόν, και πολύ σας είναι κιόλας τέτοια άτομα. Τουλάχιστον αυτοί κατάφεραν και βγάλανε τα εκατομμύρια τους από σας τα κορόιδα, εσείς τι έχετε καταφέρει; Πάρτε τους και πείτε και ευχαριστώ.
Εμφανίζεται εδώ μέσα ο κάθε περίεργος και το παίζει κήνσορας ΟΛΩΝ των άλλων!
Ο ίδιος δε είναι ο μοναδικός αθώος του αίματος, μόνο οι άλλοι φταίνε!

Αχ ρε κακόμοιρο πχόρουμ, τί σαβούρα μαζεύεις!
Αφήνω στην άκρη τα προσωπικά, εντελώς εκτός θέματος. Εγώ δεν έχω στηρίξει με κανέναν τρόπο τον Κούγια και τον Λαζόπουλο. Δεν έχω δει εκπομπές, δεν πήρα εφημερίδες, δεν είχα καμία σχέση και ούτε θέλω, με αυτές τις γελοίες και εμετικές φιγούρες. Και φυσικά ποτέ δεν έτρεφα την παραμικρή εκτίμηση για κανέναν από τους δύο. Εσείς τους αναδείξατε, τους τα σκάγατε, γελούσατε με τις μαλακίες τους. Όχι εγώ, μη μπερδεύεσαι. Δεν έχω να κερδίσω τίποτα ούτε το παίζω κάποιος, απλά αναφέρω γεγονότα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 04 Μαρ 2019, 01:26

Sporos έγραψε:
04 Μαρ 2019, 01:21
Αφήνω στην άκρη τα προσωπικά, εντελώς εκτός θέματος. Εγώ δεν έχω στηρίξει με κανέναν τρόπο τον Κούγια και τον Λαζόπουλο. Δεν έχω δει εκπομπές, δεν πήρα εφημερίδες, δεν είχα καμία σχέση και ούτε θέλω, με αυτές τις γελοίες και εμετικές φιγούρες. Και φυσικά ποτέ δεν έτρεφα την παραμικρή εκτίμηση για κανέναν από τους δύο. Εσείς τους αναδείξατε, τους τα σκάγατε, γελούσατε με τις μαλακίες τους. Όχι εγώ, μη μπερδεύεσαι. Δεν έχω να κερδίσω τίποτα ούτε το παίζω κάποιος, απλά αναφέρω γεγονότα.
Οκ. Αλλά και αυτός ο πληθυντικός "εσείς" λες και μας ξέρεις έναν έναν ακούγεται κάπως. Γιατί δηλαδή δεν μπορεί κάποιοι από εμάς να μην είχαν καμία σχέση όπως και εσύ; Γιατί είμαστε σε διαφορετικές βάρκες;

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 04 Μαρ 2019, 01:35

Sporos έγραψε:
04 Μαρ 2019, 01:21
Nandros έγραψε:
03 Μαρ 2019, 14:38
Sporos έγραψε:
03 Μαρ 2019, 10:28
Όχι για τους πλούσιους. Έχω βρεθεί σε κύκλους από ιατρούς, δικηγόρους, αστυνομικούς, μέχρι τον τελευταίο barman, και όλοι είναι τίγκα στην κόκα. Οι νόμοι στο ελλάντα είναι ελαστικοί, υπάρχει κατανόηση.

Επί του θέματος, αυτοί σας αξίζουν ρε παιδιά τι να κάνουμε τώρα; Αυτούς αναδείξατε, άρρωστους κοκάκηδες πουτανιάρηδες, να ξεκατινιάζονται σαν χωριάτισσες του 1950 σε κάτι βρωμομάγαζα της μαφίας του βόθρου. Τι να γίνει τώρα; Εσείς τους αναδείξατε αμόρφωτοι, αγράμματοι, χαρείτε τους λοιπόν, και πολύ σας είναι κιόλας τέτοια άτομα. Τουλάχιστον αυτοί κατάφεραν και βγάλανε τα εκατομμύρια τους από σας τα κορόιδα, εσείς τι έχετε καταφέρει; Πάρτε τους και πείτε και ευχαριστώ.
Εμφανίζεται εδώ μέσα ο κάθε περίεργος και το παίζει κήνσορας ΟΛΩΝ των άλλων!
Ο ίδιος δε είναι ο μοναδικός αθώος του αίματος, μόνο οι άλλοι φταίνε!

Αχ ρε κακόμοιρο πχόρουμ, τί σαβούρα μαζεύεις!
Προσωπικό το έκανες εσύ με το γενικό ταμπέλιασμα που αφορά ΚΑΙ εμένα ΚΑΙ όλους τους άλλους!
Ούτε εγώ, ούτε οι γνωστοί μου στηρίξαμε τους εν θέματι.
Επομένως κόψε τα γενικευμένα ταμπελιάσματα με τα "Εσείς" και την χρήση β΄ προσώπου Πληθυντικού.

Από κηρύγματα και κήνσορες έχουμε χορτάσει.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Κλειώ
Phorum.gr user: Κλειώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κλειώ » 04 Μαρ 2019, 03:14

Ο Sporos πάνω-κάτω μια χαρά τα λέει. Το "εσείς" υποθέτω δεν πήγαινε στον Στάθη.
Ο Κούγιας και ο Λαζόπουλος δεν είναι τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο από δύο πολύ καλούς επαγγελματίες, ο καθένας στο αντικείμενό του. Γι'αυτόν το λόγο εξάλλου πληρώνονται αδρά γι'αυτό που κάνουν. Εάν χαλάει η αισθητική ορισμένων με σκηνές που θα χαρακτήριζαν Φαρ Ουέστ, δεν έχουν παρά να ρίξουν μερικές γερές ματιές προς την κοινωνία που τους ανέδειξε: κάθε γωνιά και σαλούν. Χωρίς τους πιανίστες.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 04 Μαρ 2019, 09:10

Κλειώ έγραψε:
04 Μαρ 2019, 03:14
Ο Sporos πάνω-κάτω μια χαρά τα λέει. Το "εσείς" υποθέτω δεν πήγαινε στον Στάθη.
Ο Κούγιας και ο Λαζόπουλος δεν είναι τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο από δύο πολύ καλούς επαγγελματίες, ο καθένας στο αντικείμενό του. Γι'αυτόν το λόγο εξάλλου πληρώνονται αδρά γι'αυτό που κάνουν. Εάν χαλάει η αισθητική ορισμένων με σκηνές που θα χαρακτήριζαν Φαρ Ουέστ, δεν έχουν παρά να ρίξουν μερικές γερές ματιές προς την κοινωνία που τους ανέδειξε: κάθε γωνιά και σαλούν. Χωρίς τους πιανίστες.
Ο ένας της εκκλησίας, ο άλλος του παρακράτους της ΚΝΕ, τους ανέδειξαν τα ιδιωτικά κανάλια. ΚΑι για αυτούς φτάιμε;

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 04 Μαρ 2019, 09:12

Daje έγραψε:
03 Μαρ 2019, 18:49

υ.γ. Αν ηταν κοντος στο πουλι, θα τον ειχε ξεμπροστιασει η Βατιδου τις εποχες που τρωγονταν σαν τα κοκορια.
Ισχύει λαιμαι. Έχει πνίξει πολλά μοντέλα και ως γνωστό αυτές είναι και κουτσομπόλες, και μαθεόνται αυτά

Άβαταρ μέλους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ » 04 Μαρ 2019, 10:10

Ερμής έγραψε:
03 Μαρ 2019, 12:15
Από τη στιγμή που ο ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι ο Λαζόπουλος, αναγκαστικά θα ταχθω με την πλευρά του αλλου, χωρίς να εξετάζω ιδιαίτερα το ποιος είναι.
:smt038
SpoilerShow
:e040:
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις

And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Μαρ 2019, 10:12

Υδράργυρος έγραψε:
04 Μαρ 2019, 09:12
Daje έγραψε:

Ισχύει λαιμαι. Έχει πνίξει πολλά μοντέλα και ως γνωστό αυτές είναι και κουτσομπόλες, και μαθεόνται αυτά
Κι εσύ που το ξέρεις ;
Πηγές κι εσύ με κάποια από αυτές και στο είπε ή σε πέρασε και σένα ένα μανίκι ο δικηγόρος;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Atheos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Atheos » 04 Μαρ 2019, 10:14

Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2019, 10:12
Υδράργυρος έγραψε:
04 Μαρ 2019, 09:12
Daje έγραψε:

Κι εσύ που το ξέρεις ;
Πηγές κι εσύ με κάποια από αυτές και στο είπε ή σε πέρασε και σένα ένα μανίκι ο δικηγόρος;
Aποτελεί μέρος της high society.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Μαρ 2019, 10:15

Α οκ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 04 Μαρ 2019, 10:26

kameron έγραψε:
03 Μαρ 2019, 01:12
Atheos έγραψε:
03 Μαρ 2019, 00:37
kameron έγραψε:
03 Μαρ 2019, 00:34

Αυτό θα το σχολιάσει κανείς ή το μόνο θέμα είναι το ξεκατίνιασμα του Κούγια;
Δικαίωμα του αν ήταν για προσωπική χρήση.
Δεν απαγορεύει ο νόμος τη χρήση κοκαϊνης;
Οχι οταν προκειται για κομματοσκυλα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 04 Μαρ 2019, 10:27

2 βρωμερα διποδα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Sporos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sporos » 04 Μαρ 2019, 10:54

Καλημέρες! Όταν λέω εσείς, αναφέρομαι γενικά στην ελλινικι κοινωνία, η οποία έδινε 70% τηλεθέαση στον Λαζόπουλο και έκανε τον Κούγια τον μεγαλύτερο δικηγόρο. Δεν δείχνω συγκεκριμένα με το δάχτυλο κάποιους, προφανώς αυτό δεν έχει νόημα γιατί μιλάμε για εκατομμύρια ανθρώπων οι οποίοι είτε ανέχονται είτε στηρίζουν τα συγκεκριμένα άτομα.

Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros » 04 Μαρ 2019, 11:41

Μου κάνει εντύπωσιν το ότι ένας άνθρωπος που ασχολείται ενεργώς με τον αθλητισμό, μπορεί να είναι μικροπρεπής,

Εξ όσων γνωρίζω από την μακροχρόνια ενασχόλησίν μου με τον υγιή αθλητισμόν (υποστηρίζω την ποδοσφαιρικήν ΠΑΕ "ΠΑΟ"), ο αθλητισμός ανυψώνει τα ήθη και δημιουργεί παράγοντας με ακεραίους χαρακτήρας, που ως μόνην ανταμοιβήν αποβλέπουν εις τον δάφνινον κότινον της υγιούς άμιλλας :102:
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών