Δυο από αυτά είναι στην υπογραφή μου. Και κάμποσοι ομοφρονούντες, που μασούν το συνολικό πακέτο του σύριζα, προδοσία included.
.
Δυο από αυτά είναι στην υπογραφή μου. Και κάμποσοι ομοφρονούντες, που μασούν το συνολικό πακέτο του σύριζα, προδοσία included.
Οι αριστεροί και προοδευτικοί είναι αυτονόητο ότι υποστηρίζουν και προστατεύουν δίχως αστερίσκους τα δικαιώματα των μειονοτήτων...southern έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:51Το ξέρουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω γαβρογλου κλείνει το μάτι στο ουράνιο τόξο.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:48Δηλαδή άτομα που προάγουν την φιλία και τη συνεργασία των λαών. Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοια άτομα.
Εγώ δεν είμαι τεμπέλης που μοστράρω τον αριστερισμό μου για να καλύψω την τεμπελιά μου.σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:53ενώ εσύ εδώ στις επάλξεις, ατόφιος υπερασπιστής του εφοπλισμού και εργοδοτισμού.
Ξεκάθαρη στάση. Είναι κρίμα που ο μέσος ψηφοφόρος δεν βλέπει το τι γράφουν οι συριζαιοι. Απολαύστε την εξουσία γιατί δεν πρόκειται να τη ξαναδείτε.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:57Οι αριστεροί και προοδευτικοί είναι αυτονόητο ότι υποστηρίζουν και προστατεύουν δίχως αστερίσκους τα δικαιώματα των μειονοτήτων...southern έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:51Το ξέρουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω γαβρογλου κλείνει το μάτι στο ουράνιο τόξο.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:48
Δηλαδή άτομα που προάγουν την φιλία και τη συνεργασία των λαών. Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοια άτομα.
Η πλειοψηφία του κόσμου θεωρώ ότι δεν είναι εθνικιστές στρατόκαυλοι που θέλουν να εξαφανίσουν τις μειονότητες, και γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να επικρατεί στην πολιτική σκηνή.southern έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:00Ξεκάθαρη στάση. Είναι κρίμα που ο μέσος ψηφοφόρος δεν βλέπει το τι γράφουν οι συριζαιοι. Απολαύστε την εξουσία γιατί δεν πρόκειται να τη ξαναδείτε.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:57Οι αριστεροί και προοδευτικοί είναι αυτονόητο ότι υποστηρίζουν και προστατεύουν δίχως αστερίσκους τα δικαιώματα των μειονοτήτων...
Έκανες πολύ δύσκολο επάγγελμα. Κρίμα που το ΠΑΣΟΚ εχωσε ένα σκασμο άσχετους στο νατNandros έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:58Εγώ δεν είμαι τεμπέλης που μοστράρω τον αριστερισμό μου για να καλύψω την τεμπελιά μου.σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:53ενώ εσύ εδώ στις επάλξεις, ατόφιος υπερασπιστής του εφοπλισμού και εργοδοτισμού.
Δούλεψα στον καπιταλισμό, διάλεξα τί δουλειά θα κάνω, ανταμείφθηκα πολύ καλά και απολαμβάνω τώρα τους κόπους μου.
Δεν λυπάμαι τους τεμπέληδες, δήθεν αριστερούς, που μισούν την δουλειά που αναγκάζονται να κάνουν και το αφεντικό τους.
.
Ναι και εγώ θα γίνω αστροναύτης. Η χώρα έχει μόνο μία μειονότητα, τη μουσουλμανική της Θράκης. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τι είναι το ουράνιο τόξο.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:02Η πλειοψηφία του κόσμου θεωρώ ότι δεν είναι εθνικιστές στρατόκαυλοι που θέλουν να εξαφανίσουν τις μειονότητες, και γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να επικρατεί στην πολιτική σκηνή.southern έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:00Ξεκάθαρη στάση. Είναι κρίμα που ο μέσος ψηφοφόρος δεν βλέπει το τι γράφουν οι συριζαιοι. Απολαύστε την εξουσία γιατί δεν πρόκειται να τη ξαναδείτε.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:57
Οι αριστεροί και προοδευτικοί είναι αυτονόητο ότι υποστηρίζουν και προστατεύουν δίχως αστερίσκους τα δικαιώματα των μειονοτήτων...
Γύρω στο '85 είχα τις προϋποθέσεις για να προσληφθώ στον Οίκο Ναύτου.southern έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:03Έκανες πολύ δύσκολο επάγγελμα. Κρίμα που το ΠΑΣΟΚ εχωσε ένα σκασμο άσχετους στο νατNandros έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:58Εγώ δεν είμαι τεμπέλης που μοστράρω τον αριστερισμό μου για να καλύψω την τεμπελιά μου.σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:53ενώ εσύ εδώ στις επάλξεις, ατόφιος υπερασπιστής του εφοπλισμού και εργοδοτισμού.
Δούλεψα στον καπιταλισμό, διάλεξα τί δουλειά θα κάνω, ανταμείφθηκα πολύ καλά και απολαμβάνω τώρα τους κόπους μου.
Δεν λυπάμαι τους τεμπέληδες, δήθεν αριστερούς, που μισούν την δουλειά που αναγκάζονται να κάνουν και το αφεντικό τους.
Το "προοδευτικοί" σου έλειπε τρομάρα σου!Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:02Η πλειοψηφία του κόσμου θεωρώ ότι δεν είναι εθνικιστές στρατόκαυλοι που θέλουν να εξαφανίσουν τις μειονότητες, και γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να επικρατεί στην πολιτική σκηνή.southern έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:00Ξεκάθαρη στάση. Είναι κρίμα που ο μέσος ψηφοφόρος δεν βλέπει το τι γράφουν οι συριζαιοι. Απολαύστε την εξουσία γιατί δεν πρόκειται να τη ξαναδείτε.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:57Οι αριστεροί και προοδευτικοί είναι αυτονόητο ότι υποστηρίζουν και προστατεύουν δίχως αστερίσκους τα δικαιώματα των μειονοτήτων...
Τόση αναμπουμπούλα με το μακεδονικό και το μόνο που έγινε ήταν να αυξήσει μία μονάδα τα ποσοστά της η ΧΑ. Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έμεινε εκεί που βρισκόταν και προ μακεδονικού ή μειώθηκε.
Δεν πειραζει θα τους φερει ο Μητσοτος τεταρτο μνημονιο και ολα αυτα θα ξεχαστουν.Nandros έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:17Το "προοδευτικοί" σου έλειπε τρομάρα σου!Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:02Η πλειοψηφία του κόσμου θεωρώ ότι δεν είναι εθνικιστές στρατόκαυλοι που θέλουν να εξαφανίσουν τις μειονότητες, και γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να επικρατεί στην πολιτική σκηνή.
Τόση αναμπουμπούλα με το μακεδονικό και το μόνο που έγινε ήταν να αυξήσει μία μονάδα τα ποσοστά της η ΧΑ. Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έμεινε εκεί που βρισκόταν και προ μακεδονικού ή μειώθηκε.
Κοιμήσου και παρήγγειλα!
Θα φάτε τέτοιο φούμο στην Μακεδονία που δεν το φαντάζεσαι!:
.
Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:02Η πλειοψηφία του κόσμου θεωρώ ότι δεν είναι εθνικιστές στρατόκαυλοι που θέλουν να εξαφανίσουν τις μειονότητες, και γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να επικρατεί στην πολιτική σκηνή.southern έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:00Ξεκάθαρη στάση. Είναι κρίμα που ο μέσος ψηφοφόρος δεν βλέπει το τι γράφουν οι συριζαιοι. Απολαύστε την εξουσία γιατί δεν πρόκειται να τη ξαναδείτε.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:57
Οι αριστεροί και προοδευτικοί είναι αυτονόητο ότι υποστηρίζουν και προστατεύουν δίχως αστερίσκους τα δικαιώματα των μειονοτήτων...
Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑22 Φεβ 2019, 10:48Γεμισε ο τοπος "υγιης" επιχειρηματιες ..«Θα σε θάψω στο υπόγειο» -Νέο περιστατικό επίθεσης σε ντελιβερά από εργοδότη στη Θεσσαλονίκη
ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΡΑΒΑ
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί τη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Δημοκρατίας, η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων, η οποία καταγγέλλει νέο περιστατικό επίθεσης εργοδότη σε διανομέα φαγητού, που εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη.