ΗΠΑ: 13χρονος ξύπνησε από κώμα μόλις οι γονείς επέτρεψαν τη δωρεά οργάνων του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Nameless Ghoul

Re: ΗΠΑ: 13χρονος ξύπνησε από κώμα μόλις οι γονείς επέτρεψαν τη δωρεά οργάνων του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul » 09 Μάιος 2018, 15:33

under έγραψε:
09 Μάιος 2018, 15:26
Nameless Ghoul έγραψε:
09 Μάιος 2018, 15:21
under έγραψε:
09 Μάιος 2018, 15:18
Εσυ ησουν σιγουρος οτι οταν ενας γιατρος λεει οτι ο ασθενης πρεπει να πεθανει τοτε πρεπει να πεθανει.
Για δείξε μου που ακριβώς ψευτράκο.
Δεν ξερω ποιο ποστ σου να πρωτοδιαλεξω.Ολα σου τα ποστ εκει μεσα ηταν της λογικης "τραβηξτε την πριζα να τελειωνουμε".
Ειδικα αυτο που λες οτι αν ηθελες να ησουν κυνικος θα υποστηριζες να πανε το παιδι στην Ιταλια για να δεις τι θα καταλαβουν.
Μιλουσες για τους ΓΟΝΕΙΣ ρε θανατολαγνε και δεν ντρεπεσαι να το παιζεις και αθωα περιστερα...

Όλα, ε; Ε, τότε δεν θα έπρεπε να σε δυσκολέψει. Διάλεξε ένα, που να λεω ότι "οτι οταν ενας γιατρος λεει οτι ο ασθενης πρεπει να πεθανει τοτε πρεπει να πεθανει". Να το λέω όμως. Όχι να το βγάζεις εσύ από την κούτρα σου παρερμηνεύοντας εσκεμμένα αυτά που γράφω.

Μπορείς να το κάνεις αυτό; Προφανώς όχι, γιατί δεν το είπα πουθενά.

Άντε μου στο διάολο λοιπόν.

Άβαταρ μέλους
under

Re: ΗΠΑ: 13χρονος ξύπνησε από κώμα μόλις οι γονείς επέτρεψαν τη δωρεά οργάνων του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 09 Μάιος 2018, 15:36

Nameless Ghoul έγραψε:
09 Μάιος 2018, 15:33
Όλα, ε; Ε, τότε δεν θα έπρεπε να σε δυσκολέψει. Διάλεξε ένα, που να λεω ότι "οτι οταν ενας γιατρος λεει οτι ο ασθενης πρεπει να πεθανει τοτε πρεπει να πεθανει". Να το λέω όμως. Όχι να το βγάζεις εσύ από την κούτρα σου παρερμηνεύοντας εσκεμμένα αυτά που γράφω.

Δεν με δυσκολευει καθολου.Οποιος διαβασει τα ποστς σου εκει θα καταλαβει.Ιδιως εκει που δηλωνεις οτι αν ησουν κυνικος θα υποστηριζες να το πανε στην Ιταλια για να δουν τι θα καταλαβουν.
Στο διαολο μαλλον θα παω.Δεν ειναι κατι που το θελω αλλα δεν ειμαι αγιος για να μην καταληξω εκει.
Εσυ θα πας γιατι εν γνωσει σου αυτον υπηρετεις πανω σε αυτη τη γη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Αίολος
Phorum.gr user: Αίολος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίολος » 09 Μάιος 2018, 15:38

Δεν διαφωνώ με αυτά όλα. Ούτε σε καλώ να ενδιαφερθείς για μένα. Έκρινα τον τρόπο γραφής και μόνο.

Εσύ πάθεις κάτι ή πάθει κάτι το παιδί σου.....

δεν συνεχίζω. Μείνε μόνο στο από πάνω και πες πως φαίνεται. Ότι σε σένα το λέει κάποιος.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 09 Μάιος 2018, 16:06

Αίολος έγραψε:
09 Μάιος 2018, 15:38
Δεν διαφωνώ με αυτά όλα. Ούτε σε καλώ να ενδιαφερθείς για μένα. Έκρινα τον τρόπο γραφής και μόνο.

Εσύ πάθεις κάτι ή πάθει κάτι το παιδί σου.....

δεν συνεχίζω. Μείνε μόνο στο από πάνω και πες πως φαίνεται. Ότι σε σένα το λέει κάποιος.
Νοσοκομείο και βλέπουμε. Να πάω να προσευχηθώ ή να ελπίζω σε θαύμα, χλωμό.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul » 09 Μάιος 2018, 16:07

under έγραψε:
09 Μάιος 2018, 15:36
Nameless Ghoul έγραψε:
09 Μάιος 2018, 15:33

Δεν με δυσκολευει καθολου.Οποιος διαβασει τα ποστς σου εκει θα καταλαβει.Ιδιως εκει που δηλωνεις οτι αν ησουν κυνικος θα υποστηριζες να το πανε στην Ιταλια για να δουν τι θα καταλαβουν.
Στο διαολο μαλλον θα παω.Δεν ειναι κατι που το θελω αλλα δεν ειμαι αγιος για να μην καταληξω εκει.
Εσυ θα πας γιατι εν γνωσει σου αυτον υπηρετεις πανω σε αυτη τη γη.
Ό,τι να'ναι.

Το ένα ποστ δεν το υπέδειξες.

Στην (μάλλον απίθανη) περίπτωση που δεν το κατάλαβες, τώρα μόλις τον ήπιες ΚΑΙ σε αυτό το νήμα.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 09 Μάιος 2018, 16:15

Γραφετε ο,τι γραφετε και δε φαινεται να καταλαβαινετε οτι καθε πριπτωση ειναι διαφορετικη.
Απτη στιγμη που οι γνωσεις των γιατρων ειναι περιορισμενες και οι ιδιοι σηκωνουν τα χερια ψηλα, μπορει να γινει οτιδηποτε. Ειτε προς τη μια πλευρα, ειτε προς την αλλη.

Δυστυχως δεν ξερουμε πολλα. Αμα ερθει (να μην ερθει, δεν το συζητω) η ωρα και ειμαστε μπροστα σε διλημμα, ο καθενας να κανει αυτο που θεωρει σωστο. Εγω, για μενα, τους εχω πει, τραβηξτε μου την πριζα.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 09 Μάιος 2018, 16:22

Nameless Ghoul έγραψε:
09 Μάιος 2018, 16:07
Ό,τι να'ναι.

Στην (μάλλον απίθανη) περίπτωση που δεν το κατάλαβες, τώρα μόλις τον ήπιες ΚΑΙ σε αυτό το νήμα.
Το προβλημα με σενα ειναι οτι εισαι τοσο χαζος που πολλοι δεν μπορουν να συνειδητοποισουν οτι μπορεις να εισαι και κακος ανθρωπος.Μεχρι που ερχονται υποθεσεις σαν αυτη του μικρουλη Alfie και ολοι καταλαβαινουν...
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul » 09 Μάιος 2018, 16:28

under έγραψε:
09 Μάιος 2018, 16:22
Nameless Ghoul έγραψε:
Ό,τι να'ναι.

Το προβλημα με σενα ειναι οτι εισαι τοσο χαζος που πολλοι δεν μπορουν να συνειδητοποισουν οτι μπορεις να εισαι και κακος ανθρωπος.Μεχρι που ερχονται υποθεσεις σαν αυτη του μικρουλη Alfie και ολοι καταλαβαινουν...
Εντάξει ηρέμησε τώρα.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 09 Μάιος 2018, 16:33

Custom_F έγραψε:
09 Μάιος 2018, 16:15
Γραφετε ο,τι γραφετε και δε φαινεται να καταλαβαινετε οτι καθε πριπτωση ειναι διαφορετικη.
Απτη στιγμη που οι γνωσεις των γιατρων ειναι περιορισμενες και οι ιδιοι σηκωνουν τα χερια ψηλα, μπορει να γινει οτιδηποτε. Ειτε προς τη μια πλευρα, ειτε προς την αλλη.

Δυστυχως δεν ξερουμε πολλα. Αμα ερθει (να μην ερθει, δεν το συζητω) η ωρα και ειμαστε μπροστα σε διλημμα, ο καθενας να κανει αυτο που θεωρει σωστο. Εγω, για μενα, τους εχω πει, τραβηξτε μου την πριζα.
Εγω παλι εχω πει κρατηστε με οσο παει.Εκτος αν λειπουν τιποτα χερια ποδια κλπ.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Αίολος
Phorum.gr user: Αίολος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίολος » 09 Μάιος 2018, 16:52

Nameless Ghoul έγραψε:
09 Μάιος 2018, 16:28
under έγραψε:
09 Μάιος 2018, 16:22
Nameless Ghoul έγραψε:
Ό,τι να'ναι.

Εντάξει ηρέμησε τώρα.

Μιλάει για κακία :smt005:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών