Ναι, αυτο λεω και εγω. Ο Ψινακης ισως να εχει χασει και χρηματα μπλεκοντας με την πολιτικη.
Πατούλαινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πατούλαινα
Αν η συζήτηση για καρακιτσαριά σου έφερε αναγούλα, οι συζητήσεις για Νοβάρτις, Ζημενς, Λίστα Λαγκαρντ, σ' έρριξαν βαριά άρρωστο ε;Northern Spirit έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 00:20Δεν με χαλατε αλλα καλο ειναι να σας αποφευγω...ΟΙ συζητησεις για το ποσο κιτς ειναι οι αλλοι (παντοτε) παντοτε μου φενρουνε μια αναγουλα..poeta έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 00:15Μη κάνεις παρέα μ' εμάς, θα σε χαλάσουμε...Northern Spirit έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 00:07
Τους Πατουλαιους δεν τους γνωριζω ουτε εμ ενδιαφερουνε αλλα νηματα του συτλ: κοιτα φατσα και στυλ ρε ειναι για κατινες πεζοδρομιου..
Προικώο είναι απ' ότι έχω ακούσει. Ο Πατούλης μάλιστα είχε πάρει πόδι, όταν είχε ακούσει η Πατούλαινα ότι σαλιάριζε με μια στον Δήμο.
Έπεσε πολύ κλάμα για να τον πάρει πίσω.
My Life had stood, a Loaded Gun
- Northern Spirit
Οχι διοτι αυτες ειναι πολιτικες συζητησεις...Αντιθετα συζητησεις για το ποσο κιτς ειναι καποιος με ενοχλουνε διοτι δεν στοχευουνε πολιτικες θεσεις αλλα απλα να μειωσουνε προσωπα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Οκ, ήδη βαρέθηκα.Northern Spirit έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 01:21Οχι διοτι αυτες ειναι πολιτικες συζητησεις...Αντιθετα συζητησεις για το ποσο κιτς ειναι καποιος με ενοχλουνε διοτι δεν στοχευουνε πολιτικες θεσεις αλλα απλα να μειωσουνε προσωπα..
- Υδράργυρος
- Υδράργυρος
Θα γελάσουμε με τον Πατούλη. Ευτυχώς που βγήκε. Αν τα ξερα θα τον ψήφιζα και γω.
Άλλαξε μου τα φώτα

Ωχ.. πατούλη... δε σε βλέπω καλάΣτο πλαίσιο αυτό, η κα Πατούλη δήλωσε με νόημα ότι «είναι πολύ αφροδισιακό για μια γυναίκα να βλέπει τον άντρα της, να βιδώνει μια λάμπα».
«Αν και ο δικός μου δεν το κάνει» έσπευσε να προσθέσει, τέλος, αναφερόμενη στον σύζυγό της.
https://sputniknews.gr/politiki/2019060 ... a-giorgos/
Άλλαξε μου τα φώτα

+1Northern Spirit έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 23:52Νημα για σχολιασμο της φατσας του Πατουλη και της γυναικας του;
Πεζοδρομιο κανονικο..
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Υδράργυρος
Αφηστε ρε ξινοι να γελασουμε λιγο. Κοινωνικη κριτικη κανουμε, δε σκοτωσαμε κανενα. Το σηκωνει αλλωστε το πετσι τους.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 12:34+1Northern Spirit έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 23:52Νημα για σχολιασμο της φατσας του Πατουλη και της γυναικας του;
Πεζοδρομιο κανονικο..
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οποιοσδήποτε άλλος ψιλοσοβαρός υποψήφιος θα την είχε πάρει τη Δούρου απο την πρώτη Κυριακή με Μαοϊκά ποσοστά.
Λόγω Πατούλη έγινε η έκπληξη να πάνε σε δεύτερη εκλογική διαδικασία.
Για παράδειγμα αν στη θέση του γιατρού ήταν ο Διονύσης Χατζηδάκης θα μιλούσαμε για διαφορές ρεκορ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η συμφωνία να μην δοκιμαστεί ο Μπακογιάννης κόντρα στον Πατούλη στην Αθήνα, προέβλεψε αντίστοιχα την στήριξη Πατούλη στην ΠεριφέρειαΕρμής έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 12:44Οποιοσδήποτε άλλος ψιλοσοβαρός υποψήφιος θα την είχε πάρει τη Δούρου απο την πρώτη Κυριακή με Μαοϊκά ποσοστά.
Λόγω Πατούλη έγινε η έκπληξη να πάνε σε δεύτερη εκλογική διαδικασία.
Για παράδειγμα αν στη θέση του γιατρού ήταν ο Διονύσης Χατζηδάκης θα μιλούσαμε για διαφορές ρεκορ.