Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
The Rebel
- Phorum.gr user: Wild Rebel
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από The Rebel » 17 Μάιος 2018, 22:37
Δηλαδη τα νεα που δεν σας αρεσουν στις ΚΟΒες τα λετε παραληρημα;

Beria έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 15:49
Και για κάποιο λόγο μια μανία να δείχνει συνέχεια
αυτές τις εικόνες,
Το λες και περίεργο
Το οτι η Αριστερα προσπαθει να κανει τους νεους Τοξικομανεις και Ομοφυλοφιλους δεν ειναι περιεργο;

https://ia800805.us.archive.org/10/item ... re-Gay.mp3
Οποιος δεν θελει να βαλει Πεος στο στομα του ειναι ομοφοβικος;
Εσεις που δεν ειστε ομοφοβικοι τι βαζεται και που;

-
parafrwn
- Μέλη που αποχώρησαν
από parafrwn » 17 Μάιος 2018, 22:39
Δεν μπορεί να σε κάνει κάποιος ομοφυλόφιλο. Μην φοβάσαι. Δεν είναι κολλητικό. Μαλάκα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
hellegennes
από hellegennes » 18 Μάιος 2018, 00:10
The Rebel έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 22:37
Το οτι η Αριστερα προσπαθει να κανει τους νεους Τοξικομανεις και Ομοφυλοφιλους δεν ειναι περιεργο;
Όσο μπορεί κάποιος να σε κάνει στρέιτ, άλλο τόσο μπορεί να σε κάνει και γκέι.
Όχι, ομοφοβικός είναι όποιος νιώθει να απειλείται που υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βάλουν πέος στο στόμα τους και πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική ή επιβάλλεται από το κράτος.
Αυτοί οι άνθρωποι -εσείς- είναι άρρωστοι και χρειάζονται ψυχιατρική παρακολούθηση. Δυστυχώς το κράτος ακόμα δεν έχει μεριμνήσει γι' αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 18 Μάιος 2018, 13:19
hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 00:10
Όσο μπορεί κάποιος να σε κάνει στρέιτ, άλλο τόσο μπορεί να σε κάνει και γκέι.
Όχι, ομοφοβικός είναι όποιος νιώθει να απειλείται που υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βάλουν πέος στο στόμα τους και πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική ή επιβάλλεται από το κράτος.
Αυτοί οι άνθρωποι -εσείς- είναι άρρωστοι και χρειάζονται ψυχιατρική παρακολούθηση. Δυστυχώς το κράτος ακόμα δεν έχει μεριμνήσει γι' αυτό.
Δεν ξέρω αν τον θυμάσαι από το παλιό, όπου έβαζε παρόμοια ποστς - με φώτος - αλλά για το παπαδαριό και παράλληλα ασχολιόταν με παράξενα ζώα, γέφυρες, σπίτια, κλπ.
Όταν μπήκε στο ελεύθερο.νετ κάτι έσπασε. Εμφανίστηκε με μίσος κατά των homo έγινε μονομανία και το κοντέρ βάρεσε κόκκινο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
hellegennes
από hellegennes » 18 Μάιος 2018, 13:30
Μποτάκι. Δεν ξέρω τι είδους, πάντως είναι μποτάκι. Στο παλιό δεν απαντούσε σε τίποτα. Μόνο πόσταρε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
The Rebel
- Phorum.gr user: Wild Rebel
από The Rebel » 19 Μάιος 2018, 02:49
ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ Nandros - hellegennes
Όταν λες στους νεοταξίτες ότι, τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, που θέλουν να γίνουν… ανάδοχοι παιδιών, θα τα κάνουν σαν τα μούτρα τους, σού απαντούν ότι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, διότι ομοφυλόφιλος… γεννιέσαι...
δεν γίνεσαι. Όταν όμως τους ρωτάς… «oι Έλληνες γεννιούνται ή γίνονται»;
Τότε, σού απαντούν:... «Οι Έλληνες γίνονται».
Τα συμπεράσματα, δικά σας… 
-
blackpaint
από blackpaint » 19 Μάιος 2018, 07:30
hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2018, 13:30
Μποτάκι. Δεν ξέρω τι είδους, πάντως είναι μποτάκι. Στο παλιό δεν απαντούσε σε τίποτα. Μόνο πόσταρε.
Κυριολεκτικα ειναι μποτ, ενα προγραμμα σχεδιασμενο για να σπαμαρει, το οποιο ισως και να χειριζεται που και που καποιος/οι ανθρωπος/οι. Ακομα και οταν "απανταει" σε καποιον, ειναι με τη μορφη copy paste, ενδεχομενως και απο αλλα παλια σχολια απο δω μεσα. Τον εχω πετυχει μια φορα να γραφει ακριβως τα ιδια με το ιδιο στυλ, ακομα και με τα ροζουλι χρωματακια, οπως ο κλινοσοφιστης.
Κατι σαν αυτο.
https://en.wikipedia.org/wiki/XRumer
-
hellegennes
από hellegennes » 19 Μάιος 2018, 12:50
The Rebel έγραψε: ↑19 Μάιος 2018, 02:49
Όταν λες στους νεοταξίτες ότι, τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, που θέλουν να γίνουν… ανάδοχοι παιδιών, θα τα κάνουν σαν τα μούτρα τους, σού απαντούν ότι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, διότι ομοφυλόφιλος… γεννιέσαι...
δεν γίνεσαι. Όταν όμως τους ρωτάς… «oι Έλληνες γεννιούνται ή γίνονται»;
Τότε, σού απαντούν:... «Οι Έλληνες γίνονται».
Τα συμπεράσματα, δικά σας…
Οι Έλληνες δεν γεννιούνται γιατί δεν υπάρχει κάτι στο DNA σου που να σε κάνει Έλληνας. Η λέξη Έλληνας, όπως και η λέξη Γερμανός, Άγγλος, Γάλλος, Πορτογάλος, περιγράφουν ένα σετ πολιτισμικών αξιών, παραδόσεων, στυλ, νοοτροπίας και κουλτούρας. Τίποτα απ' αυτά δεν είναι γενετικό χαρακτηριστικό. Κανείς δεν γεννιέται με τάση να μιλάει ελληνικά και να οδηγεί μεθυσμένος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
-
- 93 Απαντήσεις
- 1811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
05 Μάιος 2025, 21:39
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από elpidios
04 Απρ 2025, 08:58
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 690 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
30 Μαρ 2024, 23:34
-
-
- 28 Απαντήσεις
- 1141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
19 Φεβ 2025, 00:42
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.