Incel δικαζει φεμινιστριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Incel δικαζει φεμινιστριες
Μπορει να εχετε δικιο. Ο παππους μου παντως πεθανε μετα τα 90 και εζησε γερός.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 00:29Μπορει να εχετε δικιο. Ο παππους μου παντως πεθανε μετα τα 90 και εζησε γερός.
πέθανε υγιής ε
Πώς φτάσαμε εδώ από κει που λέγαμε για τους κοντούς incels?
Τα ήμο ήταν φάση που κρατούσε κανέναν χρόνο στον καθένα. Ο ινσελισμός είναι εκφυλιστική νόσος ταχέως εξελισσόμενη όμως.
Γιάνη εσύ;blackpaint έγραψε: ↑17 Ιούλ 2019, 23:36απο το λιγο που σ εχω ψυχολογησει, εισαι ενας ετεροφωτος που εδω και μερες μου χεις γινει κολητσιδα, ζητιανευοντας την προσοχη μου. Οπως τα κουταβακια που ολο γυροφερνουν τα μεγαλα σκυλια.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πόσα παιδιά έκανε η μητέρα του και πόσα επέζησαν;Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 00:29Μπορει να εχετε δικιο. Ο παππους μου παντως πεθανε μετα τα 90 και εζησε γερός.
Τα πεθερικά μου, νεώτερα του παππού σου, έκαναν 18 παιδιά και επέζησαν/ ενηλικιώθηκαν τα 6!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
O δρακος της Δαφνης ηταν θυμα της κοινωνιας που δε δεχτηκε να παιξει με τους κανονες της. Ακουω διαφωνιες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αρτεμις Seaford ΔΙΚΑΖΕΙ την Μητσοτακική μπανανία
από Φραγμένος_Τελεστής » 31 Ιούλ 2024, 12:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 107 Απαντήσεις
- 2076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
31 Ιούλ 2024, 18:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μάκης Βορίδης δικάζει Κούλη Μητσοτάκη
από Μαδουραίος » 30 Ιαν 2025, 17:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 500 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
30 Ιαν 2025, 18:29
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
07 Οκτ 2023, 10:28
-
-
Νέα δημοσίευση Αλεπουδιάρες φεμινίστριες γίνονται σκόνη.
από Kauldron » 14 Ιούλ 2024, 10:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
14 Ιούλ 2024, 10:49
-