Ευτυχώς που υπάρχουν και οι λαθρομετανάστες, για να ιδούν οι Ευρωπαίες χαρά στα σκέλια τους...

Τι πίκρα Θεε μου κι αυτή που τρώνε οι Ρωμιοί, τη σήμερον ημέρα...
Δεν τολμάνε να πουν μια σέξυ κουβέντα σε κυρία [που πιθανότατα να τα εχει πετάξει κι όλα έξω] και κινδυνευουν να γίνουν βούκινο απο κανεναν Τριανταφυλλόπουλο, ως επίδοξοι βιαστές...
[Απο "Γεωργίες", δόξα τω Θεω, υπαρχουν άφθονες]
Ασε πια το άλλο, με κείνον τον φεμινισμό. Αν ακουγε κανείς πως αναφερονται οι Ρωμιές στους ατυχείς συμπατριωτες τους, θα νόμιζε ότι ο πασα ένας Ελληνάκος είναι ένας μεταμφιεσμένος "Φιλιππίδης", που γυρνάει με τη μαλαπερδα έξω, ψάχνοντας για αθώα φεμινιστικά αιδοία...
Φυσικά, για έναν παρατηρητή της ανθρωπινης συνθήκης, όλα αυτα τα Metoo και οι "Γεωργίες" και οι φεμινίστριες και οι τρελαμένες παντός δικαιωματισμού, δεν επιδεικνύουν παρά μία και μοναδική πραγματικότητα. Τα λευκά θηλυκά στην Ευρώπη [γιατί και γυναίκες δεν τις λες] έχουν χάσει το γλυκό "μυστικό της ζωής", κάπου μεταξύ φεμινισμού και απωθημένων, με συνεπεια να κυκλοφορουν εχοντας διαρκως σφηνωμενο στο φαντασιωτικο τμημα του εγκεφαλου τους, ενα πεος...
Και που αλλου να το βρουν, αναμεσα στους βιοεκφυλισμενους λευκους Ευρωπαίους, παρά στους "παντα έτοιμους" αφροασιατες λαθρομεταναστες, οι οποίοι δεν έχουν ασθενησει ακόμα απο τα ευρωμικρόβια του φεμινισμού, της χορτοφαγίας, της πολιτικης ορθοτητας, του δικαιωματισμού και της απώλειας της συλλογικης ταυτοτητας του φύλου.
Το παρακατω γαργαλιάρικο περιστατικό απο την Πατρα, καταδεικνυει το λογου το αληθες.
Ευτυχως που υπαρχουν και οι λαθρομεταναστες στην Ευρωπη, ωστε να ιδουν λιγη χαρα στα σκελια τους και οι Ευρωπαιες φεμινιστριες...
Όργια αλλοδαπών με κυρίες σε εγκαταλελειμμένο κτίριο του πρώην Λιμεναρχείου Πάτρας.
Σε άντρο ακολασίας και ανομίας έχει μετατραπεί το εγκαταλειμμένο κτίριο του πρώην Λιμεναρχείου στην Πάτρα, μέσα στο οποίο οι παράνομοι μετανάστες προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες σε κοινή θέα, την ώρα που ο δήμος φαίνεται να «σφυρίζει» αδιάφορα! Οι αλλοδαποί φαίνεται ότι έχουν βρει τρόπο για να εξασφαλίζουν χρήματα, τρόφιμα και άλλα είδη, ικανοποιώντας τις σεξουαλικές ανάγκες κάποιων γυναικών που έρχονται από διάφορες περιοχές.
Οι περίοικοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους με το θράσος που δείχνουν τόσο οι… επιβήτορες όσο και οι «πελάτισσές» τους, που μπαίνουν στο κτίριο κρατώντας τα καλούδια και άλλα δωράκια τα οποία προσφέρουν αντί μιας ολιγόλεπτης σεξουαλικής συνεύρεσης! Μάλιστα, ούτε οι «πελάτισσες» ούτε, φυσικά, οι εκδιδόμενοι φαίνεται να πτοούνται από το γεγονός ότι τα σημεία όπου εκτυλίσσονται οι «καυτές» σκηνές είναι το κλιμακοστάσιο και υπαίθριοι χώροι. Ετσι, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις ερωτικές συνευρέσεις τους.
«Ερχονται κάθε μέρα γυναίκες από την Πάτρα και συνευρίσκονται ερωτικά με μετανάστες. Εγώ έχω δει τουλάχιστον τρεις. Δεν γνωρίζω ποια είναι η συναλλαγή που έχουν, ξέρω όμως ότι τις έχω δει και τις έχω φωτογραφίσει να κάνουν έρωτα υπαίθρια και, μάλιστα, σε κοινή θέα. Ολη η γειτονιά τις βλέπει!» αποκάλυψε κάτοικος της περιοχής στην τοπική εφημερίδα «Πελοπόννησος».
Το «κουφάρι» του πρώην Λιμεναρχείου, που εκκενώθηκε έπειτα από τον σεισμό του 2008, καθώς μπορεί να καταρρεύσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, έχει γίνει κόμβος για Σύρους, Μαροκινούς και Λίβυους, οι οποίοι είναι στα μαχαίρια με τους Αφγανούς που κατοικοεδρεύουν στη νότια πλευρά του λιμανιού.
Μάλιστα, πρόσφατα οι παράνομοι μετανάστες εξασφάλισαν και… ρευματοδότηση, αξιοποιώντας την… τεχνογνωσία ημεδαπών που γνωρίζουν πώς να κλέβουν ρεύμα από κολώνες! Το τριτοκοσμικό σκηνικό συμπληρώνεται από τα ανήλικα των μεταναστών, που περιφέρονται όλη μέρα ανεξέλεγκτα στους γύρω δρόμους, με κίνδυνο να προκληθεί κάποιο ατύχημα από τα αυτοκίνητα. Η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα όποτε καλείται, η Δημοτική Αρχή δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία, ενώ το πρόγραμμα για κατεδάφιση και ανέγερση νέου κτιρίου έχει πιάσει… αράχνες!
https://panusis.blogspot.com/2022/06/blog-post_53.html
https://www.olympia.gr/1478534/ellada/o ... is-patras/