Αποκλειστικά για κρατήσεις μίλησα. Για να υπολογίσω τους φόρους χρειάζομαι μια 'βδομάδα.
μας λέει η τέτοια του καθαριστηρίου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: μας λέει η τέτοια του καθαριστηρίου
SpoilerShow
Και βαριέμαι
Καμμία σχέση.
Έκοψα κάθε δεσμό με το παλιό μου ταμείο και για όσα πλήρωσα για επιδόματα άλλων, έχω πιει ένα ποτάκι στην υγειά τους. Ειλικρινά.
Και ακριβώς γι' αυτό δεν απαιτώ τίποτα. Αλλά δεν προτίθεμαι να πληρώσω έστω και μια μέρα παραπάνω. Με τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει ιδιωτικος τομεας που να λειτουργει ρυθμισμενα και να τηρει την νομοθεσια συν οτι τα τελευταια 30 χρονια υπαρχει η νεοφιλελε θεωρηση περι εργασιακου κοστους που αντι να ανεβασει το εργασιακο και εργατικο κοστος στις αναπτυσσομενες χωρες συντριβει τα αντιστοιχα κοστη στις υποτιθμενες ανεπτυγμενες σε ενα ατερμονο παιχνιδι ακραιου ανταγωνισμου την ιδια στιγμη που οι τιμες διατηρουνται σταθερες η σταθερα αυξανονταιfoscilis έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 16:51well αν ο ίδιος ο εργαζόμενος ζητά να πληρώνεται 800 μικτά αντί για 1000 μικτά (ή πόσο είναι το 400+400 έναντι του 800 άσπρα) μάλλον δε δουλεύουν και πολύ καλά. Για την ακρίβεια αυτό που κάνουν είναι να συγκρατούν τους μισθούς από ένα ύψος και κάτω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 16:47
πιστευω γνωριζεις ποιον ειναι ο λογος υπαρξης των επιδοματων και του κοινωνικου κρατους,υπαρχουν ακριβως για να μπορουν οι μισθοι να συγκρατουνται απο ενα υψος και πανω
συν το γεγονος οτι η ελ επιχειρηματικοτητα της ντοματας,ελιας και του all inclusive δεν μπορει να παραγει προιοντα και υπηρεσιες υψηλης υπεραξιας λογω του ακραιου στρεβλωμενου μοντελου επιχειρηματικοτητας,των δεσμευσεων που δημιουργει ο ενιαιος οικονομικος χωρος και των τερατωδων αποικειοκρατικων δεσμευσεων που δημιουργησε το προτερο οικονομικο μοντελο
αν δεν επανεκκινησεις με αλλους ορους απαλλαγμενος απο τις δεσμευσεις χρονο με τον χρονο θα κανιβαλιζουμε ο ενας τον αλλο σε ολο και χαμηλοτερο επιπεδο και θα θεωρεις ως τρυπα πραγματα που κατοχυρωνουν μια στοιχειωδη κοινωνικη γαληνη την ιδια ωρα που οι φοροαπαλλαγες ανοιγουν τρυπαρες που εσυ καλεισαι να καλυψεις και κανεις οτι δεν βλεπεις
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αν βρήκες νόμιμο τρόπο να το κάνεις μπράβο, αλλά εξακολουθεί να ισχύει ότι αυτό
είναι αναληθές κι ότι έχω πληρώσει τα πολλαπλάσια από αυτά που μου δίνουν. Δεν μου χαρίζουν τίποτα, μου επιστρέφουν ένα μικρό μέρος από αυτά που τους έδωσα.
- nik_killthemall
παντου παιζει μαυρη εργασια, σε μεγαλο ναυπηγικό γραφειο στο πειραια οι μισοι υπαλληλοι ειναι με μαύρα + 5ωρες αδηλωτες υπερωριες / ημερα και αποτι έμαθα εχουν και κονε για ελεγχους απο εργανη και επιθεωρηση εργασιας. Γαμάνε.foscilis έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 14:02Ότι έχοντας ανοίξει οι δουλειές λόγω των πολλών AirBnB στην περιοχή ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό για υπάλληλο αλλά δε μπορεί να βρει γιατί όλοι θέλουν να είναι από εντελώς μαύρα έως part time κανονικά και το υπόλοιπο μαύρα, ώστε να μη χάσουν τα διάφορα επιδόματα (στέγασης, ανεργίας, κοινωνικό τιμολόγιο). Αυτή δεν δέχεται γιατί είναι Αλβανίς και κατά συνέπεια κωλοβυθομετράται αρκετά συχνά από τις αρχές (όταν καταργήθηκαν οι Κυριακές έφαγε 15.000 πρόστιμο επειδή ήταν ανοιχτά παρ' όλο που δουλεύουν μόνο εκείνη και ο άντρας της)
Thoughts.
Οταν ο πυλώνας της οικονομίας είναι φορο-επιδρομη, μη ανταποδοτικές εισφορές και επιδοματα, και οι δημοσιες υπηρεσίες παραμένουν διεφθαρμενες και απαρχαιωμένου προσωπικού χωρίς ίχνος αξιολόγησης και δυνατότητα απολύσεων, τότε όλο αυτό είναι απλό επακόλουθο στον πραγματικό κόσμο της ζούγκλας.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Eθνικοκοινωνιστης
το πιο αστειο με τους γιολαντουτσαιους ειναι η καραμελα οτι με τους φορους μας ταιζουμε τους τεμπεληδες ανεργους και το παπαγαλιζουν μαζι μαγαζατορες,ελευθεροι επαγγελματιες και λουμπεν μισθωτοι που συνολικα ολοι αυτοι συνεισφερουν φορολογικα απο καθολου ως απειροελαχιστα
αυτο μπορουν να το ισχυριστουν μονο οι συνταξιουχοι και οι μισθωτοι δημοσιου και ιδιωτικου τομεα που ειναι αρκετα πανω απο το αφορολογητο (εκτος αν συνεισφορα νοειται ο φπα που πληρωνεις ή η συμβολικη φορολογικη συμβολη που πολλες φορες ανεργοι λογω τεκμηριων πληρωνουν περισσοτερα απο ολες τις κατηγοριες που αναφερθηκαν στην πρωτη παραγραφο δλδ ουσιαστικα πληρωνουν για τα επιδοματα τους)
αυτο μπορουν να το ισχυριστουν μονο οι συνταξιουχοι και οι μισθωτοι δημοσιου και ιδιωτικου τομεα που ειναι αρκετα πανω απο το αφορολογητο (εκτος αν συνεισφορα νοειται ο φπα που πληρωνεις ή η συμβολικη φορολογικη συμβολη που πολλες φορες ανεργοι λογω τεκμηριων πληρωνουν περισσοτερα απο ολες τις κατηγοριες που αναφερθηκαν στην πρωτη παραγραφο δλδ ουσιαστικα πληρωνουν για τα επιδοματα τους)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Επηρεάζει αυτό τις υπηρεσίες που προσφέρει το καταστήμα; Αν ναι, τι σκοπεύει να κάνει για να ανταπεξέλθει;foscilis έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 14:02Ότι έχοντας ανοίξει οι δουλειές λόγω των πολλών AirBnB στην περιοχή ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό για υπάλληλο αλλά δε μπορεί να βρει γιατί όλοι θέλουν να είναι από εντελώς μαύρα έως part time κανονικά και το υπόλοιπο μαύρα, ώστε να μη χάσουν τα διάφορα επιδόματα (στέγασης, ανεργίας, κοινωνικό τιμολόγιο). Αυτή δεν δέχεται γιατί είναι Αλβανίς και κατά συνέπεια κωλοβυθομετράται αρκετά συχνά από τις αρχές (όταν καταργήθηκαν οι Κυριακές έφαγε 15.000 πρόστιμο επειδή ήταν ανοιχτά παρ' όλο που δουλεύουν μόνο εκείνη και ο άντρας της)
Thoughts.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
τις επηρεάζει γιατί το πάπλωμα θα το πάρουμε σε ένα μήνα. Τι να κάνει; Απλά θα συνεχίσει να ψάχνει, κάποιον θα βρει.
(την ξέρω γιατί πηγαίναμε μαζί πιλάτες)
(την ξέρω γιατί πηγαίναμε μαζί πιλάτες)

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 17:23το πιο αστειο με τους γιολαντουτσαιους ειναι η καραμελα οτι με τους φορους μας ταιζουμε τους τεμπεληδες ανεργους

Not the same thing.
Ας πούμε ότι έχω πληρώσει κάποια περισσότερα χρονάκια από σένα.
Με πραγματικά χρήματα και όχι εισφορές άλλων.
Το ότι εσύ ψάρωσες στα πρώτα 7, είναι άλλο θέμα.
Εγώ πάντως δεν έχω διεκδικήσει μέχρι στιγμής ούτε ένα ευρώ.

Οπότε, το ποιος θολώνει τα νερά, είναι αμφισβητήσιμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπράβο. Θεωρείς ότι αυτό έχει σχέση με ό,τι ειπώθηκε προηγουμένως ή απλά είπες να το μοιραστείς;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 17:30Ας πούμε ότι έχω πληρώσει κάποια περισσότερα χρονάκια από σένα.
Γιατί άμα το πάμε έτσι να ανοίξουμε νήμα που λέγεται "γκρουπ θέραπι" να λέει ο κάθε ένας ό,τι θέλει.
Δεν θέλω να μοιραστώ κάτι. Με κανέναν.Γραφικός έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 17:32Μπράβο. Θεωρείς ότι αυτό έχει σχέση με ό,τι ειπώθηκε προηγουμένως ή απλά είπες να το μοιραστείς;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 17:30Ας πούμε ότι έχω πληρώσει κάποια περισσότερα χρονάκια από σένα.
Γιατί άμα το πάμε έτσι να ανοίξουμε νήμα που λέγεται "γκρουπ θέραπι" να λέει ο κάθε ένας ό,τι θέλει.
Αυτό λέω τόση ώρα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Αυτό είναι που λένε ότι όσο περνάνε τα χρόνια ο άνθρωπος τείνει προς την δεξιά;foscilis έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 14:38Επίσης με τους ανασφάλιστους παρ' όλο που συμφωνώ επί της αρχής με την καθολική πρόσβαση στην υγεία βρίσκω εξωφρενικό ότι έχουν τα πάντα τζάμπα ενώ ο ασφαλισμένος έχει συμμετοχή (και πρέπει και να πληρώνει με το μήνα). Πρώτον από πού κι ως πού "ανασφάλιστος" σημαίνει και άπορος που δεν έχει να δώσει ούτε ένα εικοσάευρω για μια εξέταση.
Βλέπεις τους ίδιους ανθρώπους να καμαρώνουν που κάνουν θεραπείες των 15.000 το μήνα τζάμπα και ταυτόχρονα να κράζουν για το πεντάευρω που είχε βάλει εισιτήριο ο Άδωνις. Όχι καριόλη μου. Αν είναι να σε ξελασπώσω από 15.000 το μήνα έξοδα, πλήρωσε ένα γαμημένο πεντάευρω έστω συμβολικά, μην πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα που έτσι κι αλλιώς γι' αυτό το λόγο βρέθηκες με χημειοθεραπεία in the first place παρακμιακέ.
Δεύτερον αν είναι ρε αρχιμαλάκα να έχεις καθολική πρόσβαση στην υγεία να καταργήσεις τελείως τις εισφορές για όλους και να έχεις κονδύλι από τον προϋπολογισμό και ολόιδιους όρους πρόσβασης για το σύνολο. Αυτό πάει να πει καθολική πρόσβαση. Όχι πληρώνω εγώ που δε μπορώ να κρύψω ούτε ευρώ για να έχει τα πάντα δωρεάν ο άλλος που δουλεύει μαύρα, τόσο νιονιό θέλει γαμώ το φελέκι μου ότι αυτό είναι κίνητρο για να δουλεύεις μαύρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1766 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
12 Απρ 2024, 11:31
-
-
Νέα δημοσίευση Θα ζούσατε σε μια τετοια κοινωνια?
από George_V » 24 Νοέμ 2024, 18:16 » σε Κοινωνικά θέματα - 23 Απαντήσεις
- 633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
25 Νοέμ 2024, 10:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τετοια λεγε Κουλη και το 28% θα γινει 8%
από Μαδουραίος » 12 Ιουν 2024, 08:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1317 Προβολές
-