Και στο δρόμο μετράει , χιχι

εντάξει, άστο ..
νομίζω υπάρχει κάτι βαθύτερο στην ετοιμολογία της λέξης, θα τους λέγαμε μπάζα αν ήταν από εκεί που λες. Μάλλον υποσυνείδητα θέλουμε να μας ραπίσουν και να μας φιλήσουν, μίξη του bazza και του bacio, μαζοχισμός μάλλον.
ρε Νεόφυτε, μήπως ο μπαμπάς έβαλε σε άλλο παιδί το κολλάρο ;
Cavaliere έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 17:38Θεωρώ πως η φάπα σε 11χρονο κι ενώ δεν συμβαίνει κάτι βίαιο εκείνη τη στιγμή, είναι μικροτσουτσουνισμός μεγίστου είδους, και καλώς απολύθηκε ο κωλόμπατσος. Μπάτσους τους λέμε, και δεν πρέπει να χαϊδεύουν, αλλά όχι να χτυπούν παιδιά, και μάλιστα σε έναν απλό έλεγχο.
Έχεις την εντύπωση ότι εδώ συμβαίνει κάτι διαφορετικό;
Συνεργάζομαι άψογα σε ελέγχους τροχαίας, διότι φροντίζω να είμαι άψογος.Cavaliere έγραψε: ↑26 Ιαν 2020, 17:381. Με εκνευρίζει εξαιρετικά ο εξυπνάκιας που δεν συνεργάζεται σε έναν νόμιμο έλεγχο, ή μια νόμιμη διαδικασία. Προσωπικά μου έχουν χαριστεί μπάτσοι σε πολλά κράτη, επειδή μονάχα μιλούσα σοβαρά και ήρεμα, και δεν ούρλιαζα σαν πασόκος νομάρχης.
2. Θεωρώ πως η φάπα σε 11χρονο κι ενώ δεν συμβαίνει κάτι βίαιο εκείνη τη στιγμή, είναι μικροτσουτσουνισμός μεγίστου είδους, και καλώς απολύθηκε ο κωλόμπατσος. Μπάτσους τους λέμε, και δεν πρέπει να χαϊδεύουν, αλλά όχι να χτυπούν παιδιά, και μάλιστα σε έναν απλό έλεγχο. Ακόμα και αν το παιδί τους έβρισε. Πιστεύω πως ό,τι έγινε μετά, έγινε σωστά, ο σκατόμπατσος έχασε τη δουλειά του, και όλα είναι ΟΚ.
Όχι, όπως έχω ξαναγράψει, μας κρατήσαν μια νύχτα στο τμήμα παλιά, για θέματα νυχτερινών σπορ, και μαζί μου είχανε την καλύτερη συζήτηση, φυσικά, αυτά τα λαϊκά παιδιά εγώ τα αγαπώ, μπορώ πάντα να τους πω χρήσιμα πράγματα, και με σέβονται.