υπαρχουν 4 φορες περισσοτερα κοτοπουλα στον πλανητη απ οτι ανθρωποι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:14Άμα είναι αυτό το πρόβλημα θα κάνουμε ένα τελευταίο τρικούβερτο τσιμπούσι και θα τα φάμε.Kauldron έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:11Ερώτημα προς βήγανους και βηγανίζοντες.
Αν σταματήσουμε να τρώμε πρόβατα, βόδια, γουρούνια, κλπ, ποιός θα τα εκτρέφει? Αν δεν τα εκτρέφει κανείς, και τα ξαμολύσουμε στη φύση, δεν θα εξοντωθούν από τους φυσικούς θηρευτές (λύκους, αρκούδες, κλπ)? Συνεπώς δεν θα υπάρξει μια κατά πολύ μεγαλύτερη σφαγή απ' αυτή που κάνουν οι άνθρωποι?
Υπόψη, τα περισσότερα αρπακτικά τρώνε το θήραμά τους ενώ είναι ζωντανό, πχ τα λιοντάρια ανοίγουν την κοιλιά του ζώου ενώ ένα λιοντάρι το κρατάει απ' το λαιμό. Οι δε αρκούδες, με το που πιάσουν ένα ζώο πχ από το πόδι, αρχίζουν κανονικά να το τρώνε, δηλαδή το ζώο κοιτάει ενώ η αρκούδα τρώει το πόδι του, κλπ.
«Δες ποιον έφαγες σήμερα»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: «Δες ποιον έφαγες σήμερα»
- Dwarven Blacksmith
Nuggets και στην κατάψυξη.blackpaint έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:16υπαρχουν 4 φορες περισσοτερα κοτοπουλα στον πλανητη απ οτι ανθρωποι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:14Άμα είναι αυτό το πρόβλημα θα κάνουμε ένα τελευταίο τρικούβερτο τσιμπούσι και θα τα φάμε.Kauldron έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:11Ερώτημα προς βήγανους και βηγανίζοντες.
Αν σταματήσουμε να τρώμε πρόβατα, βόδια, γουρούνια, κλπ, ποιός θα τα εκτρέφει? Αν δεν τα εκτρέφει κανείς, και τα ξαμολύσουμε στη φύση, δεν θα εξοντωθούν από τους φυσικούς θηρευτές (λύκους, αρκούδες, κλπ)? Συνεπώς δεν θα υπάρξει μια κατά πολύ μεγαλύτερη σφαγή απ' αυτή που κάνουν οι άνθρωποι?
Υπόψη, τα περισσότερα αρπακτικά τρώνε το θήραμά τους ενώ είναι ζωντανό, πχ τα λιοντάρια ανοίγουν την κοιλιά του ζώου ενώ ένα λιοντάρι το κρατάει απ' το λαιμό. Οι δε αρκούδες, με το που πιάσουν ένα ζώο πχ από το πόδι, αρχίζουν κανονικά να το τρώνε, δηλαδή το ζώο κοιτάει ενώ η αρκούδα τρώει το πόδι του, κλπ.

- blackpaint
τσικεν τενδις για το φορουμDwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:17Nuggets και στην κατάψυξη.blackpaint έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:16υπαρχουν 4 φορες περισσοτερα κοτοπουλα στον πλανητη απ οτι ανθρωποι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:14
Άμα είναι αυτό το πρόβλημα θα κάνουμε ένα τελευταίο τρικούβερτο τσιμπούσι και θα τα φάμε.
Ναι βρε παιδί μου, σου λέω αποφασίζουμε όλοι να γίνουμε βήγκαν, και δεν τα τρώμε πλέον, δε θέλουμε να τα σφάζουμε κλπ. Οπότε δεν τα σκοτώνουμε. Τί θα τα κάνουμε? Τα ξαμολάμε ελεύθερα? Ακόμα και αν δεν τα φάνε οι θηρευτές, αν πολλαπλασιαστούν δε θα φάνε όλη τη φυτική ύλη, και μετά βήγκαν εμείς βήγκαν και τα μουσκάρια, δεν θα υπάρχει αρκετή τροφή για όλους? Σενάριο "δεν ξανατρώμε κρέας" (εντάξει, μερικοί θα ζοριστούν, αφού είχαν συνηθίσει να τρώνε πολύ κρέας...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:14Άμα είναι αυτό το πρόβλημα θα κάνουμε ένα τελευταίο τρικούβερτο τσιμπούσι και θα τα φάμε.Kauldron έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:11Ερώτημα προς βήγανους και βηγανίζοντες.

- Dwarven Blacksmith
Δεν ζουν τα σημερινά οικόσιτα ζώα ελεύθερα, δε γίνεται.
Εγώ δεν είμαι κεκάκι αλλά...ήδη τέτοια έφαγα σήμερα το μεσημέρι και μάλλον και το βράδυ το ίδιο.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εγώ δεν ισχυρίζομαι τίποτα από όλα αυτά, που η φαντασία σου μου προσάπτει.blackpaint έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 19:48μαλιστα, ισχυριζεσαι δηλαδη πως οι αγελαδες ειναι ζωα που με καποιο θαυματουργο τροπο κατεβαζουν γαλα βρεξει χιονισει, ανεξαρτητα εαν εχουν μοσχαρακια, και πως το γαλα τους ειναι τοσο αφθονο που εαν δεν αρμεχτουν, θα παθουν ζημια, ασχετα εαν το μοσχαρακι θηλασει (που δεν το αφηνουν να θηλαζει).Nandros έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 18:34Ο εξάδελφος μου έχει σχεδιάσει και στήσει 2 βουστάσια, σε συνεργασία με την Αμερικανική Σχολή της Μακεδονίας.blackpaint έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 17:12στις γαλακτοπαραγωγικες μοναδες χρησιμοποιουν ορμονες οι οποιες παραμορφωνουν τους μαστους των αγελαδων και τις οδηγουν σε ασθενεια και προωρο θανατο.
Εσύ φαίνεται να ξέρεις περισσότερα.
Το παραμύθι με αυτόν που σφάζει την χήνα που γεννάει χρυσά αυγά είναι παραμύθι!
Δεν έχω καμία τύψη για το γαλατάκι, τυράκι, αυγουλάκι, κρεατάκι που καταναλώνω.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Είναι τόσα πολλά τα ζώα που εκτρέφουμε, που δεν υπάρχουν αρκετοί θηρευτές γι αυτά, αφού τους εξαφανίσαμε - σχεδόν - και αυτούς.Kauldron έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 20:11Ερώτημα προς βήγανους και βηγανίζοντες.
Από την άλλη είναι υβρίδια από τεχνητή επιλογή και τα πιο πολλά ανίκανα είναι να ζήσουν μόνα τους στην φύση.
Κάποια ίσως να "αγριέψουν" όπως γουρούνια, σκυλιά, άλογα, κλπ αλλά τα πιο πολλά θα πεθάνουν από την πείνα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- blackpaint
οι ανυπαρκτες τυψεις σου (καμια εκπληξη) δεν ειναι το θεμα μας εδω. Το γαλα που παραγεται στις μεγαλες γαλακτοκομικες μοναδες ομως δεν ειναι ενα φυσιολογικο παραγωγο της κτηνοτροφιας, οπως αφησες να εννοηθει, αλλα παραγεται με τροπους οπως διαρκεις γονιμοποιησεις και σφαγες νεογνων και χορηγηση ορμονων σε ζωα που ζουν ολη τους την ζωη αλυσοδεμενα σε κλουβια, με αποτελεσμα να αρρωσταινουν και να σφαζονται οταν δεν μπορουν να παραγουν πια αλλο γαλα, μολις στα 4 τους χρονια.Nandros έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 21:08Εγώ δεν ισχυρίζομαι τίποτα από όλα αυτά, που η φαντασία σου μου προσάπτει.blackpaint έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 19:48μαλιστα, ισχυριζεσαι δηλαδη πως οι αγελαδες ειναι ζωα που με καποιο θαυματουργο τροπο κατεβαζουν γαλα βρεξει χιονισει, ανεξαρτητα εαν εχουν μοσχαρακια, και πως το γαλα τους ειναι τοσο αφθονο που εαν δεν αρμεχτουν, θα παθουν ζημια, ασχετα εαν το μοσχαρακι θηλασει (που δεν το αφηνουν να θηλαζει).
.
- Nandros
Εγώ έγραψα ακριβώς αυτό:blackpaint έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 21:16οι ανυπαρκτες τυψεις σου (καμια εκπληξη) δεν ειναι το θεμα μας εδω. Το γαλα που παραγεται στις μεγαλες γαλακτοκομικες μοναδες ομως δεν ειναι ενα φυσιολογικο παραγωγο της κτηνοτροφιας, οπως αφησες να εννοηθει, αλλα παραγεται με τροπους οπως διαρκεις γονιμοποιησεις και σφαγες νεογνων και χορηγηση ορμονων σε ζωα που ζουν ολη τους την ζωη αλυσοδεμενα σε κλουβια, με αποτελεσμα να αρρωσταινουν και να σφαζονται οταν δεν μπορουν να παραγουν πια αλλο γαλα, μολις στα 4 τους χρονια.Nandros έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 21:08Εγώ δεν ισχυρίζομαι τίποτα από όλα αυτά, που η φαντασία σου μου προσάπτει.blackpaint έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 19:48μαλιστα, ισχυριζεσαι δηλαδη πως οι αγελαδες ειναι ζωα που με καποιο θαυματουργο τροπο κατεβαζουν γαλα βρεξει χιονισει, ανεξαρτητα εαν εχουν μοσχαρακια, και πως το γαλα τους ειναι τοσο αφθονο που εαν δεν αρμεχτουν, θα παθουν ζημια, ασχετα εαν το μοσχαρακι θηλασει (που δεν το αφηνουν να θηλαζει).
.
Ούτε για φυσικά, ούτε για αφύσικα και μάθε πως οι ελευθέρας βοσκής είναι ελευθέρας βοσκής, χωρίς αλυσίδες και μπούρδες. Ζουν συνεχώς έξω και μπαίνουν μόνες τους στον στάβλο όταν ο καιρός χοντρύνει πολύ!
Όλα αυτά που γράφεις είναι της; φαντασίας σου και δεν τα έγραψα, ούτε εννοούσα εγώ!
.
- Cecily Anne
Μπλακι, ειλικρινά σου λεω, εχω μια ξαδέρφη με την οποία θα ταιριαζες ταμαμ. Άμα αποφασίσεις να αφήσεις την Αθήνα για κυκλαδες στειλε μου να κανω το κονε.
Ειναι και μια κούκλα.
Ειναι και μια κούκλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ειναι αγελαδες.blackpaint έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 21:16οι ανυπαρκτες τυψεις σου (καμια εκπληξη) δεν ειναι το θεμα μας εδω. Το γαλα που παραγεται στις μεγαλες γαλακτοκομικες μοναδες ομως δεν ειναι ενα φυσιολογικο παραγωγο της κτηνοτροφιας, οπως αφησες να εννοηθει, αλλα παραγεται με τροπους οπως διαρκεις γονιμοποιησεις και σφαγες νεογνων και χορηγηση ορμονων σε ζωα που ζουν ολη τους την ζωη αλυσοδεμενα σε κλουβια, με αποτελεσμα να αρρωσταινουν και να σφαζονται οταν δεν μπορουν να παραγουν πια αλλο γαλα, μολις στα 4 τους χρονια.Nandros έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 21:08Εγώ δεν ισχυρίζομαι τίποτα από όλα αυτά, που η φαντασία σου μου προσάπτει.blackpaint έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 19:48μαλιστα, ισχυριζεσαι δηλαδη πως οι αγελαδες ειναι ζωα που με καποιο θαυματουργο τροπο κατεβαζουν γαλα βρεξει χιονισει, ανεξαρτητα εαν εχουν μοσχαρακια, και πως το γαλα τους ειναι τοσο αφθονο που εαν δεν αρμεχτουν, θα παθουν ζημια, ασχετα εαν το μοσχαρακι θηλασει (που δεν το αφηνουν να θηλαζει).
.
Επι 10.000 χρονια διασταυρωνονται τα πιο ηλιθια βοοειδη με τα πιο παχυσαρκα βοοειδη και βγηκαν αυτες.
Δεν ξερω αν φανταζεσαι οτι αν τις αφησεις εξω θα αρχισουν να θαυμαζουν το μεγαλειο της δημιουργιας αλλα δεν ισχυει.
- blackpaint
φυσικα και ειναι μια κουκλα, αποψεις σαν τις δικες μας εχουν ευγενεις και ωραιοι ανθρωποι χωρις μισος στις καρδιες τους, και αυτο αποτυπωνεται στα χαρακτηριστικα τους.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 21:25Μπλακι, ειλικρινά σου λεω, εχω μια ξαδέρφη με την οποία θα ταιριαζες ταμαμ. Άμα αποφασίσεις να αφήσεις την Αθήνα για κυκλαδες στειλε μου να κανω το κονε.
Ειναι και μια κούκλα.
Επισης, ειναι μολις μια βδομαδα που γυρισα αθηνα και νοιωθω να πνιγομαι: δεν μπορεις να φανταστεις ποσο δελεαστικη ακουγεται η προσφορα σου.
- Cecily Anne
Αντε μπράβο καλομ σκεψου το.blackpaint έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 21:38φυσικα και ειναι μια κουκλα, αποψεις σαν τις δικες μας εχουν ευγενεις και ωραιοι ανθρωποι χωρις μισος στις καρδιες τους, και αυτο αποτυπωνεται στα χαρακτηριστικα τους.
Επισης, ειναι μολις μια βδομαδα που γυρισα αθηνα και νοιωθω να πνιγομαι: δεν μπορεις να φανταστεις ποσο δελεαστικη ακουγεται η προσφορα σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- blackpaint
και τι σημαινει αυτο τωρα, πως δεν υποφερουν η πως ο πονος τους θα επρεπε να μας αφηνει τοσο συναισθηματικα αδιαφορους οσο μια μηχανη που δυσλειτουργει; Και τι με νοιαζει εαν δεν ειναι ικανες να θαυμαζουν το μεγαλειο της δημιουργιας η να γραφουν ποιηση, οπως ολα τα πλασματα χαιρονται κι αυτες τη ζωη οταν μπορουν.foscilis έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 21:34Ειναι αγελαδες.blackpaint έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 21:16οι ανυπαρκτες τυψεις σου (καμια εκπληξη) δεν ειναι το θεμα μας εδω. Το γαλα που παραγεται στις μεγαλες γαλακτοκομικες μοναδες ομως δεν ειναι ενα φυσιολογικο παραγωγο της κτηνοτροφιας, οπως αφησες να εννοηθει, αλλα παραγεται με τροπους οπως διαρκεις γονιμοποιησεις και σφαγες νεογνων και χορηγηση ορμονων σε ζωα που ζουν ολη τους την ζωη αλυσοδεμενα σε κλουβια, με αποτελεσμα να αρρωσταινουν και να σφαζονται οταν δεν μπορουν να παραγουν πια αλλο γαλα, μολις στα 4 τους χρονια.
Επι 10.000 χρονια διασταυρωνονται τα πιο ηλιθια βοοειδη με τα πιο παχυσαρκα βοοειδη και βγηκαν αυτες.
Δεν ξερω αν φανταζεσαι οτι αν τις αφησεις εξω θα αρχισουν να θαυμαζουν το μεγαλειο της δημιουργιας αλλα δεν ισχυει.

ναι/ναι αντίστοιχα.blackpaint έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 21:50
και τι σημαινει αυτο τωρα, πως δεν υποφερουν η πως ο πονος τους θα επρεπε να μας αφηνει τοσο συναισθηματικα αδιαφορους οσο μια μηχανη που δυσλειτουργει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φουρθιώτης σε Κοκλώνη: Έφαγες 22 εκατομμύρια, μη βάλεις τους μπράβους σου να με δείρουν
από Αρίστος » 19 Φεβ 2024, 18:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
19 Φεβ 2024, 18:28
-
-
- 104 Απαντήσεις
- 2143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
11 Δεκ 2024, 20:33