Έρχεται η αστυνομία όταν την καλείς;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: Έρχεται η αστυνομία όταν την καλείς;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 04 Σεπ 2023, 16:53

Στην Αμερική λένε πως όταν η ζωή σου θα βρεθεί σε κίνδυνο μέσα σε δευτερόλεπτα, η Αστυνομία είναι μόνο μερικά λεπτά μακριά. Ευτυχως στην Ελλάδα, που δεν έχουμε και 2nd Amendment, δεν έχουμε τέτοια θέματα, ξέρεις ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έρθει μερικές ώρες μετά το έγκλημα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 04 Σεπ 2023, 16:54

Φαντάσου να καλέσεις το 100 και στην άλλη άκρη της γραμμής να είναι η ΓΑΛΗ και να αρχίσει να σου λέει αυτά. :lol:
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Σεπ 2023, 17:01

Dwarven Blacksmith έγραψε:
04 Σεπ 2023, 16:54
Φαντάσου να καλέσεις το 100 και στην άλλη άκρη της γραμμής να είναι η ΓΑΛΗ και να αρχίσει να σου λέει αυτά. :lol:
Έχω ήδη εμπειρία με το 100 και την έχω αναφέρει. Όπως έχω εμπειρία και από διαρρήξεις ή ληστείες σε γνωστούς.

Οπότε, η θέση μου είναι σαφής. Τον διαρρήκτη που μπουκάρει επειδή ξέρει ότι το σπίτι είναι άδειο μπορεί να τον καταλάβω. Τον ληστή που μπουκάρει όταν ξέρει ότι είσαι μέσα (ενίοτε με πρόθεση εκβιασμού/χρήσης βίας) τον τοποθετώ τρεις κλίμακες κάτω από την οποιαδήποτε κατσαρίδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Σεπ 2023, 17:09

Ενστάσεις δεκτές αλλά χωρίς μελό προσεγγίσεις ανθρωπιστικών επιστημών. Έχω επαρκή επίγνωση της νομολογίας και το σίγουρο είναι ότι έχεις περισσότερα μπένεφιτς ως δράστης παρά ως θύμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 04 Σεπ 2023, 17:17

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
04 Σεπ 2023, 16:47
ρε παιδιά, τι έγινε, μεταμορφώθηκε και η αστυνομία σε δημόσια υπηρεσία του 80 επί Αντρέα;
Λολ οι άλλες δημόσιες υπηρεσίες μεταμορφώθηκαν σε αστυνομία το 80 επί Αντρέα.

Η αστυνομία πάντα του κώλου ήταν, το μόνο πράγμα που ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά ήταν να παρακολουθεί κουμούνια κι αυτό σιγά τις ικανότητες Κλουζώ που θέλει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Σεπ 2023, 17:21

foscilis έγραψε:
04 Σεπ 2023, 17:17
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
04 Σεπ 2023, 16:47
ρε παιδιά, τι έγινε, μεταμορφώθηκε και η αστυνομία σε δημόσια υπηρεσία του 80 επί Αντρέα;
Λολ οι άλλες δημόσιες υπηρεσίες μεταμορφώθηκαν σε αστυνομία το 80 επί Αντρέα.

Η αστυνομία πάντα του κώλου ήταν, το μόνο πράγμα που ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά ήταν να παρακολουθεί κουμούνια κι αυτό σιγά τις ικανότητες Κλουζώ που θέλει.
Ακριβώς γι' αυτό λέω να καταργηθεί βρε φόσι. Στην τελική, ικανότητες Κλουζώ έχουν και οι περισσότεροι πολίτες σήμερα, που έχουν μπλέξει την αστυνομία με την ψυχολογική υποστήριξη που παρέχουν στους ευάλωτους οι κοινωνικές υπηρεσίες. Ας ενσωματωθούν στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 04 Σεπ 2023, 18:41

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
04 Σεπ 2023, 16:38
talaipwros έγραψε:
04 Σεπ 2023, 14:07
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
04 Σεπ 2023, 13:53

κάτσε ρε συ. δηλαδή το μήνυμα ποιο είναι; γίνετε όλοι διαρρήκτες γιατί η αστυνομία δεν υπάρχει περίπτωση να σας μαγκώσει;

εμένα φίλο μου που του έκλεψαν το διαμέρισμα στην Αίγυπτο, ήρθε η αστυνομία και τον βρήκε τον κλέφτη και μάλιστα βρήκαν και πολλά από τα κλοπιμαία. δεν του είπε η αστυνομία ότι είναι δύσκολο και τέτοιες μλκιες.

φίλος μου εδώ στην Ελλάδα που τον κλέψανε, πήγε στην αστυνομία ένα σωρό τυπωμένα στιγμιότυπα από τη κάμερα ασφαλείας που είχε στο χώρο (+ ολόκληρο το mp4 εννοείται) και οι αστυνομικοί του είπαν λίγο-πολύ "ό,τι και να μας φέρεις, μην έχεις ελπίδες". ε κάτσε, είναι νοοτροπία τώρα αυτή;
Θα δεχοσουν καμερες και τσιπακια παντου ωστε κανεις διαρρήκτης να μην ξεφεύγει;
:lol:
τα τσιπάκια που λες δεν είναι για τους διαρρήκτες, είναι για τον ολοκληρωτικό έλεγχο της τσέπης μας

κάμερες ναι, δεν έχω πρόβλημα, όποιος δεν κάνει κάτι παράνομο δεν έχει να φοβηθεί από τις κάμερες ΟΜΩΣ κάμερες ούτως ή άλλως υπάρχουν πλέον παντού κι επίσης, στο ποστ μου που έκανες quote, γράφω ότι ο φίλος μου τους πήγε υλικό από την κάμερα ασφαλείας που φαίνονταν οι διαρρήκτες αλλά δεν έγινε τίποτα, μάλιστα του είπαν να μην τρέφει πολλές ελπίδες
να μην τρεφει ελπιδες επειδη δεν εχουμε και τσιπακια.

Οποτε ενταξει, συμφωνεις με τα τσιπακια;

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 04 Σεπ 2023, 18:44

metalhead did nothing wrong

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Σεπ 2023, 19:12

Ας πει κάποιος στον τεχνολογικά αναλφάβητο ότι για να διαβάζονται τα τσιπάκια θα πρέπει να είναι σε σημείο όπου αφαιρούνται πολύ εύκολα χωρίς ειδικά εργαλεία και χωρίς βοήθεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 01 Οκτ 2023, 11:37

user έγραψε:
30 Αύγ 2023, 17:28
Θα το θέσω αινιγματικά :003:

Ποιος είναι εγγονός του πατέρα του και γιος της αδερφή του? Εε ποιος? :lol:

Αφιερωμένο στον Kauldron, του το χρωστούσα :003:
:003:
E, κακίες! :P
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 01 Οκτ 2023, 17:58

EKPLIKTIKOS έγραψε:
29 Αύγ 2023, 14:51
Τα τελευταία 6 χρόνια έχω καλέσει 2 φορές την αστυνομία. Η μια ήταν για ηχορύπανση από οικοδομή που δουλεύει παράνομα ενω προσπαθουσα να κοιμισω μωρο, κ άλλη μια όταν μου έκλεισαν το γκαράζ κ ήθελα να φύγω κ δεν μπορουσα. Μου είπαν κ τις δύο φορές ότι θα έρθουν κ δεν ήρθαν ποτέ :smt017

.
Έχω καλέσει 2 φορές για καύση σκουπιδιών και καλωδίων. Ήρθαν, τα είδαν, του έκαναν παρατήρηση, και έφυγαν. Φυσικά συνέχισε.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 01 Οκτ 2023, 17:58

Dwarven Blacksmith έγραψε:
04 Σεπ 2023, 16:54
:smt005::smt005::smt005:
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 01 Οκτ 2023, 18:03

Στα εγκληματα μια χαρα κανει την δουλειά της η αστυνομία. Εγω παντως τους λυπαμαι. Να συλλαμβανουν τον καθε λεχριτη για εγκληματα, και την αλλη μέρα να τους αφηνουν ελεύθερους οι δικαστες.
Καλυτερα σερβιτορος σε γυραδικο.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 01 Οκτ 2023, 18:16

panos291 έγραψε:
01 Οκτ 2023, 18:03
Στα εγκληματα μια χαρα κανει την δουλειά της η αστυνομία. Εγω παντως τους λυπαμαι. Να συλλαμβανουν τον καθε λεχριτη για εγκληματα, και την αλλη μέρα να τους αφηνουν ελεύθερους οι δικαστες.
Καλυτερα σερβιτορος σε γυραδικο.
Το αν θα κάνει τη δουλειά της η μπατσονομία στα χωριά, είναι συνάρτηση του αν είναι "μόνιμος κάτοικος" ο παραβατικός, ή οχι.
Αν είναι μόνιμος κάτοικος, και φόνο να κάνει (εντάξει, τρόπος του λέγειν), δε κάνουν τίποτα.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών