Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
akirav
- Phorum.gr user: akirav
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από akirav » 28 Οκτ 2023, 19:29
Μαδουραίος έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 21:58
Η μεσαία τάξη του Κούλη ψωμολυσαει.
δε μπραζ κομπαρε
σημασία έχει οτι δεν πεινανε οι μετανάστες
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
-
Thor
- Phorum.gr user: Thor
από Thor » 30 Οκτ 2023, 12:43
Αν ηταν της Ρωσιας φανταζομαι δεν θα υπηρχε προβλημα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
GoBack
από GoBack » 30 Οκτ 2023, 12:59
Τι να επαθε, δεν βλεπεις το σημαιοφορο που εφαγε όλα τα μακαρονια
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Scouser
από Scouser » 30 Οκτ 2023, 13:03
Ναύτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 23:50
sharp έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 23:40
Ναύτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 23:36
Να σου πω. Ας πούμε, ένα ζευγάρι που δούλευαν κι οι δυο, μπορούσαν να στήσουν σπιτικό. Σήμερα δεν.
Πάλι τα φράγκα είναι το παν; Δεν ισχύει πάντως, για ψάχτο καλύτερα. Και τότε τα έχωναν οι γονείς, απλώς το θεωρούσαν όλοι φυσιολογικό, κανείς δεν διαμαρτυρόταν.
Λάθος κάνεις. Εγώ, ας πούμε, έφυγα από το σπίτι μου στα 22 κι έκτοτε δεν πήρα από τον πατέρα μου ούτε σεντ.
Σήμερα οι περισσότεροι νέοι δεν παίρνουν ανάσα. "Απασχολήσιμοι" συνηθέστατα μερικής απασχόλησης, αν βρουν καμιά δουλειά για να παίρνουν 6-7 κατοστάρικα κάνουνε τούμπες. Εν τω μεταξύ, τα νοίκια στις λεγόμενες λαϊκές συνοικίες κοστίζουν σχεδόν ένα μηνιάτικο. Την δίκη μου την εποχή φεύγαμε από το σπίτι μας χωρίς άγχος, είμαστε σίγουροι ότι η ζωή μας θα ήταν καλύτερη απ' εκείνη των γονιών μας. Σήμερα οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους με αβεβαιότητα, αν δεν έχεις πίσω σου οικογένεια για να σε στηρίζει διαρκώς, δεν τη βγάζεις. Το '89 έπαιρνα μισθό 110 χιλιάρικα έμενα μόνος μου και κάθε μήνα έβαζα στην άκρη λεφτά. Που θα πει 322 ευρώ.
Αυτή όμως ήταν μόνο μια συγκεκριμένη περίοδος σε σχεδόν 200 χρόνια ύπαρξης ελ κράτους (1981-2010) και ακόμα και τότε εγώ θυμάμαι αισχρή γκρίνια για το πόσο καλύτερα ήταν
παλιά τα πράγματα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
-
Ναύτης
από Ναύτης » 30 Οκτ 2023, 13:03
GoBack έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 12:59
Ε κι από πίσω, με την ελληνική σημαία, έφαγε όλο το οβελιστήριο. Είναι λόγος αυτός για να χαλιέται, τισταδιάλα, διαιτολόγος είναι;
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2023, 13:06
Frappezitis έγραψε: ↑26 Οκτ 2023, 21:56
Oυρά πάνω απο 500 νεοφιλελερες σε μαγαζί που πουλάει μακαρόνια σε προσφορές.
Οχι δεν είναι στο Καματερό είναι στην πλατεία Ν.Σμύρνης.
Καλά δεν βλέπουν στον ΣΚΑΙ ότι αναβαθμιστήκαμε στην πίστα της επενδυτικής βαθμίδας;

Γελάω, γιατί τo ξέρω πολύ καλά το μαγαζί, βλαξ.
https://www.mailos.gr/
Διαφημιστική και όχι φιλανθρωπική κίνηση ήταν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ναύτης
από Ναύτης » 30 Οκτ 2023, 13:09
Scouser έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 13:03
Ναύτης έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 23:50
sharp έγραψε: ↑25 Οκτ 2023, 23:40
Πάλι τα φράγκα είναι το παν; Δεν ισχύει πάντως, για ψάχτο καλύτερα. Και τότε τα έχωναν οι γονείς, απλώς το θεωρούσαν όλοι φυσιολογικό, κανείς δεν διαμαρτυρόταν.
Λάθος κάνεις. Εγώ, ας πούμε, έφυγα από το σπίτι μου στα 22 κι έκτοτε δεν πήρα από τον πατέρα μου ούτε σεντ.
Σήμερα οι περισσότεροι νέοι δεν παίρνουν ανάσα. "Απασχολήσιμοι" συνηθέστατα μερικής απασχόλησης, αν βρουν καμιά δουλειά για να παίρνουν 6-7 κατοστάρικα κάνουνε τούμπες. Εν τω μεταξύ, τα νοίκια στις λεγόμενες λαϊκές συνοικίες κοστίζουν σχεδόν ένα μηνιάτικο. Την δίκη μου την εποχή φεύγαμε από το σπίτι μας χωρίς άγχος, είμαστε σίγουροι ότι η ζωή μας θα ήταν καλύτερη απ' εκείνη των γονιών μας. Σήμερα οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους με αβεβαιότητα, αν δεν έχεις πίσω σου οικογένεια για να σε στηρίζει διαρκώς, δεν τη βγάζεις. Το '89 έπαιρνα μισθό 110 χιλιάρικα έμενα μόνος μου και κάθε μήνα έβαζα στην άκρη λεφτά. Που θα πει 322 ευρώ.
Αυτή όμως ήταν μόνο μια συγκεκριμένη περίοδος σε σχεδόν 200 χρόνια ύπαρξης ελ κράτους (1981-2010) και ακόμα και τότε εγώ θυμάμαι αισχρή γκρίνια για το πόσο καλύτερα ήταν
παλιά τα πράγματα.
Δεν ξέρω για πιο πριν, λέω γι' αυτά που έζησα εγώ. Το '90 με μισθό αντίστοιχο με 322 ευρώ, εγώ περνούσα μπέικα. Πολυτέλειες δεν γύρευα, αλλά ζούσα μόνος μου -εννοώ δεν έμενα στο πατρικό μου- και απολύτως τίποτα δεν μού έλειπε. Αντιθέτως, κάθε μήνα έβαζα και στην άκρη.
Σήμερα, μπορεί ένας νέος/μια νέα να ζήσει με τα διπλάσια;
-
GoBack
από GoBack » 30 Οκτ 2023, 13:09
Ναύτης έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 13:03
GoBack έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 12:59
Ε κι από πίσω, με την ελληνική σημαία, έφαγε όλο το οβελιστήριο. Είναι λόγος αυτός για να χαλιέται, τισταδιάλα, διαιτολόγος είναι;
Απλά βλεπει οτι ο λαός δεν είναι έτοιμος για τον κομμουνισμο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2023, 13:23
Με τη συγκεκριμένη πανίδα του πχόρουμ, τί θα γίνει;

Ρητορικόν το ερώτημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 30 Οκτ 2023, 13:58
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 13:23

Ρητορικόν το ερώτημα.
Όλοι κάπου χρειάζονται, το είπε κι ο Γκάνταλφ.
My heart tells me that Gollum has some part to play in it, for good or evil, before this is over...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2023, 14:09
Isildur έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 13:58

Ρητορικόν το ερώτημα.
My heart tells me that Gollum has some part to play in it, for good or evil, before this is over...
Οπότε, η μόνη λύση είναι η νοικοκυρέικη λίστα των "αόρατων";
Γιατί από ένα σημείο και μετά η προστατευμένη αυθεντικότητα στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης και των πολυφωνικών αποδεκτών ζυμώσεων, περισσότερο παραπέμπει σε πρωϊνάδικα, μεσημεράδικα και πολιτικώς ορθά δελτία ειδήσεων στο πράιμ τάιμ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 30 Οκτ 2023, 14:26
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 14:09
Isildur έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 13:58

Ρητορικόν το ερώτημα.
Οπότε, η μόνη λύση είναι η νοικοκυρέικη λίστα των "αόρατων";
Γιατί από ένα σημείο και μετά η προστατευμένη αυθεντικότητα στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης και των πολυφωνικών αποδεκτών ζυμώσεων, περισσότερο παραπέμπει σε πρωϊνάδικα, μεσημεράδικα και πολιτικώς ορθά δελτία ειδήσεων στο πράιμ τάιμ.

Η μέθοδος αυτή είναι μια κάποια λύσις, σίγουρα. Αλλά γενικά δεν την πολυ-ακολουθώ, σε σπάνιες περιπτώσεις μόνο.
Σε κάποια στιγμή είχα τον Φραπεζίτη και τον Αμοιβαδουραίο στη λίστα, αλλά τους έβγαλα για να μπορώ να γελάω και να μου φτιάχνουν τη μέρα το πρωί. Μετά έβαλα τον χαρχάλατα γιατί τσίριζε πολύ και μού έπαιρνε τα αυτιά. Κι αυτόν τον έβγαλα τώρα που ξανάρθε, να δω αν έγινε άνθρωπος. Φρούδες αποδείχθηκαν οι ελπίδες, αλλά βαρέθηκα να τον ξαναβάλω. Τελικά, τον μόνο που έχω μόνιμα εκεί είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ρέμπελος, κι αυτό καθαρά για τεχνικούς λόγους.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
-
- 0 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
30 Οκτ 2024, 14:12
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
10 Δεκ 2024, 18:01
-
-
- 148 Απαντήσεις
- 3048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
16 Οκτ 2024, 21:57
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
26 Δεκ 2024, 11:53
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.