Space_Passenger έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 12:49
O I έγραψε: ↑17 Ιαν 2024, 12:14
Αφού το κάνεις προσωπικό, πες μου πρώτα ειλικρινά τι λες εσύ μέσα σου και στο στενό σου περιβάλλον για την υπόθεση - τι θα έκανες αν ήταν κόρη σου το θύμα του βιασμού και του εκβιασμού - για να σου απαντήσω τι θα έλεγα αν ο βιαστής και εκβιαστής ήταν αδελφός μου.
.,
ΟΛΟΙ ειμαστε εν δυναμει δολοφονοι και αυτοχειρες υπο τις καταλληλες συνθηκες. Τωρα
αν θα εφτανα στο εγκλημα δεν ξερω και δεν θελω να μαθω. Αυτο δεν ευχομαι να τυχει ουτε στον εχθρο μου.
Αντίθετα από σένα, ο πατέρας από την άλλη είχε τ' αρχδα να πράξει το πρέπον που ερμηνεύει η κοινή λογική ότι θα έπραττε ο κάθε πατέρας που έχει σκεφτεί αυτό που απεύχεσαι καν να σκεφτείς εσύ ή κάποιος άλλος, όταν μαθαίνει με στοιχεία ότι ο κουνιάδος του βιάζει την κόρη του, πόσο μάλλον από τα 9-18 της χρόνια...εγώ προσωπικά το έχω σκεφτεί και ξέρω τι θα έκανα. ότι θα έκανε ο κάθε πατέρας που τιμά την ιδιότητά του:
O I έγραψε: ↑16 Ιαν 2024, 13:14
Το ότι του γύρισαν τα μάτια ανάποδα όταν του είπε η κόρη του το περιστατικό δεν παίζει ως υπόθεση, ε;
Πρέπει να αποδείξει μάλιστα ότι αν τον είχε μπροστά του όταν του είπε τα περιστατικά η κόρη του, θα τον έσκιζε με τα ίδια του τα χέρια

όπως θα έκανε ο κάθε πατέρας άλλωστε...
.,
Να σου πω και για τις απόψεις που θέλουν να εμπνεύσουν πολιτική ανικανότητα. Για τους μόνους λόγους που μπορεί να καταδικαστεί ο πατέρας είναι για ηλίθιες πολιτικές αντιπαραθέσεις. αν τα κάνει καλά σε νομικό πλαίσιο η νυν κυβέρνηση σε αντίθεση με την άλλη που θα τα έκανε καλύτερα και παρόμοιες παπαρολογίες

είναι πολλά τέτοια παραδείγματα στο νήμα και σε άλλα παρόμοια νήματα τα οποία δε με πείθουν για τα αγνά ελατήρια που κινούν τέτοια επιχειρήματα...από την άλλη, εκτός λίγων φωνών (καλή ώρα) κανείς δε βγήκε να καταδικάσει το γεγονός. ακόμα και οι συγχωριανοί του ή άλλοι που κάνουν έρανο για να πληρωθούν οι δικαστικές ανάγκες. Ο κουνιάδος του εξ αγχιστείας με αυτά που έκανε στη μικρή ή και σε άλλους ανθρώπους..."τα γύρευ' ο κώλος του" κι αν δεν το έβρισκε απ' τον πατέρα, θα το έβρισκε από τους συγκρατούμενούς του που θα τον λιντσάραν όπου τον έβρισκαν μέσα στη φυλακή.
.,