απο το πχορουμ - ευκολα καμια δεκαρια
Ζω στη χωρα που ο γιος του Μαρινάκη, ενώ είναι φέσι και παρενοχλεί την Φουρέιρα, δεν τολμά κανείς να παρέμβει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ζω στη χωρα που ο γιος του Μαρινάκη, ενώ είναι φέσι και παρενοχλεί την Φουρέιρα, δεν τολμά κανείς να παρέμβει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Ζω στη χωρα που ο γιος του Μαρινάκη, ενώ είναι φέσι και παρενοχλεί την Φουρέιρα, δεν τολμά κανείς να παρέμβει
Μα σε κάποια θέματα, υπάρχει σαφέστατη ισότητα. Όσοι/ες γουστάρουν κονέ με μαρινάκηδες, εκ των πραγμάτων θα δώσουν τυπικώς ή ατύπως κώλο, ανεξαρτήτως φύλου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για μαγαζι μιλαμε απο τα οποια σιχαίνομαι ( οσες φορες εχω παει μπουζουκια με εχουν συρει κυριολεκτικα . ) αν χαλασε κανα ταλιρο ο γονος και αφησε και κανα πεντακοσαρικο τιπς παιζει να τον πιπωσε στο καμαρινι .
Στα μπινελικια του τρακη αναφερομαι προς τη διαιτητη,επρεπε να κανει διακρισεις λογω φυλου;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- omg kai 3 lol
της νυχτας τα καμωματα.. τα διαβαζουν το απομεσημερο οι μαδουραιοι και οι χελωνοι και κλαινε με μαυρο δακρυ.. 

Εγώ έχω περάσει καλύτερα σε χύμα μαγαζιά, τις μεγάλες πίστες τις βαριόμουν από μικρή.

Κατά τα άλλα...
Γενικώς, δεν είναι τακσικό αλλά εγκεφαλικό, το θέμα. Αν ήταν λαϊκό παιδί ο γόνος, μπορεί και να τον έκαναν τραγούδι, ταινία κλπ κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Γιατί είναι αυτεπάγγελτο.Chupacabra έγραψε: ↑07 Ιουν 2024, 19:34Αν η ιδια δεν επιθυμει να καταγγειλει παρενοχληση γιατι να κινηθει εισαγγελεας just sayimg.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- omg kai 3 lol
καλημερα γονε καλημεεεερααα !!! ( σου ειπα σταματα ... )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 09 Ιουν 2024, 00:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
hellegennes έγραψε: ↑09 Ιουν 2024, 00:15Γιατί είναι αυτεπάγγελτο.Chupacabra έγραψε: ↑07 Ιουν 2024, 19:34Αν η ιδια δεν επιθυμει να καταγγειλει παρενοχληση γιατι να κινηθει εισαγγελεας just sayimg.

Έχω καλύτερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ρε τι ειχαμε να δουμε στις οθονες μας απ τα ιντερνετς .... σε ξενυχταδικο που πινουν αλκοολ σα νεροφιδες ενας βγηκε εκτος γραμμης .
διαδιδουν αυτα που μας κρυβουν ο μαδουραιος κ οι συνιστωσες ...
Πρόσεξε πως μιλάς για τον επόμενο πρωθυπουργο ( αν είναι αυτός)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
18 Απρ 2024, 02:43
-
-
Νέα δημοσίευση Θα παρέμβει η ελληνική Κιναιδοσύνη για Βοθρίδη-Σκέρτσο-Αυτιά?
από Kauldron » 06 Ιουν 2023, 14:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
07 Ιουν 2023, 11:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διάδοση ψευδών ειδήσεων, από μπουμπουκο Θα παρέμβει κάποιος εισαγγελέας επιτέλους;
από Μαδουραίος » 25 Ιαν 2025, 21:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
28 Ιαν 2025, 22:43
-
-
- 50 Απαντήσεις
- 1119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
25 Δεκ 2024, 13:14