Διαγραφή μητέρας ως “άθεης” από Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών στη Θεσσαλονίκη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Διαγραφή μητέρας ως “άθεης” από Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών στη Θεσσαλονίκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 22 Δεκ 2018, 20:32

Δεν ξερω αν αληθευει, αλλα αν παραιτηθηκαν αυτοι που εδιωξαν την τρελη τοτε μιλάμε για ανθρωπακια που με το πρωτο μπου κανουν πισω.

Άβαταρ μέλους
paul25

Re: Διαγραφή μητέρας ως “άθεης” από Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών στη Θεσσαλονίκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 22 Δεκ 2018, 20:53

Επομενως, εφοσον τελικα η ΓΣ ακυρωσε την διαγραφη δεν θα ειχε προηγηθει οπως ισως υποθεταμε.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 23 Δεκ 2018, 08:59

Πέντε αντιδραστικοί πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι... Τα θερμά μας «συλληπητήρια» και στις φασιστικές ιστοσελίδες που με πομπώδεις τίτλους πανηγύριζαν την διαγραφή της κομμουνίστριας!

Εικόνα

Αλλά όπως λέει ακόμα μια παροιμία του θυμόσοφου λαού μας: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος...»

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 23 Δεκ 2018, 09:42

26/4/2014
Λαικη Συσπειρωση
Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην εκλογική περιφέρεια Συκεών.
Screenshot_1.jpg
Screenshot_1.jpg (22.12 KiB) Προβλήθηκε 464 φορές
https://laikisispirosisikeon.blogspot.c ... st_26.html

Και γιατι οι γυναικες εχουν ξεχωριστη προεδρο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 23 Δεκ 2018, 10:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 23 Δεκ 2018, 10:00

Εδω με ημερομηνια 12/10/2012 υπογραφει στην σελιδα του ΚΚΕ ως Γραμματεας Συλλογου γονεων και κηδεμονων την καταργηση των μνημονιων και των δανειακων συμβασεων

http://www.kke.gr/si/view.html
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Δεκ 2018, 12:22

Βινόσαυρος έγραψε:
22 Δεκ 2018, 15:39
Ασέβαστος έγραψε:
22 Δεκ 2018, 14:48
Βινόσαυρος έγραψε:
22 Δεκ 2018, 13:56

Όλος ο προοδευτικός κόσμος είναι μαζί της.
define: "προοδευτικος"
άθεοι, εθνικομηδενισται, κομμουνια και απλυταριά

σοβαρά τώρα, αμα χρειάζεται να προσδιορίσω το προοδευτικός
νιώθω πόνο σωματικό και ψυχικό, το θεωρώ ευκόλως εννοούμενο

@Αγις καλά Χριστουγεννα-ηλιούγεννα
δεν υπαρχει παραταξη πιο συντηρητικη απο τα κομμουνια. οι λοιποι ναι, εχουν κατι το προοδευτικο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 23 Δεκ 2018, 12:27

Ασέβαστος έγραψε:
23 Δεκ 2018, 12:22
Βινόσαυρος έγραψε:
22 Δεκ 2018, 15:39
Ασέβαστος έγραψε:
22 Δεκ 2018, 14:48

define: "προοδευτικος"
άθεοι, εθνικομηδενισται, κομμουνια και απλυταριά

σοβαρά τώρα, αμα χρειάζεται να προσδιορίσω το προοδευτικός
νιώθω πόνο σωματικό και ψυχικό, το θεωρώ ευκόλως εννοούμενο

@Αγις καλά Χριστουγεννα-ηλιούγεννα
δεν υπαρχει παραταξη πιο συντηρητικη απο τα κομμουνια. οι λοιποι ναι, εχουν κατι το προοδευτικο.
Μεγάλη αλήθεια - οτι πιο αντιπροοδευτικό έχει εμφανισθεί
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 23 Δεκ 2018, 13:36

Αγις έγραψε:
22 Δεκ 2018, 15:13
Αποκαλυπτικό μήνυμα .
Οι ανεμοι αλλαζουν Συντροφε - συσπειρώσου , αλλά τα διαβολοσκορπισματα δεν θα τα αποφύγεις - οσο και να σε τρομοκρατεί το τέλος της ανοχής και της ασυλίας .

* Θα πήξεις. :003:
πως την βλεπεις την κατασταση τωρα; αλλαξαν οι ανεμοι; επηξε ο φιλος Βινοσαυρος;

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 23 Δεκ 2018, 13:41

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε:
23 Δεκ 2018, 13:36
Αγις έγραψε:
22 Δεκ 2018, 15:13
Αποκαλυπτικό μήνυμα .
Οι ανεμοι αλλαζουν Συντροφε - συσπειρώσου , αλλά τα διαβολοσκορπισματα δεν θα τα αποφύγεις - οσο και να σε τρομοκρατεί το τέλος της ανοχής και της ασυλίας .

* Θα πήξεις. :003:
πως την βλεπεις την κατασταση τωρα; αλλαξαν οι ανεμοι; επηξε ο φιλος Βινοσαυρος;
Θα πήξετε .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 23 Δεκ 2018, 13:52

Αγις έγραψε:
23 Δεκ 2018, 13:41
Θα πήξετε .
εγω βλεπω οτι καποιοι πανηγυριζαν για την διαγραφη της αθεης, εκτοξευαν διαφορες απειλες και υβρεις, και τελικά πήραν το τρίτο το μακρύτερο

το ίδιο είχε γίνει με τους θρασύδειλους που ήθελαν διώξουν τα γιεζίντι προσφυγόπουλα από ένα σχολείο στις Σέρρες. με το που ακούστηκε η λέξη "εισαγγελέας" τρέχαν όλοι πανικόβλητοι.

τραβήξτε ένα μεγαλο Χ σε τέτοιες ιδέες διότι οπως βλεπεις δε περνανε

αλλα ναι, θα πηξουμε :003:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 23 Δεκ 2018, 14:06

Θα πήξετε + θα γινετε καρπαζοεισπράκτορες + το γνωρίζετε + το βλέπετε να έρχεται .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 25 Δεκ 2018, 10:57

Ju-87 έγραψε:
18 Δεκ 2018, 09:14
18 Δεκ 2018, 09:07
lmao πέντε θρασύπουστες διέγραψαν μια τύπισσα και οι πχορουμιστες πανηγυρίζουν, λες και κατάφεραν κάτι πέρα από το να αυτο-ξεφτιλιστούν

βοθροδοξοι οι ροχάλες έρχονται βροχή, για αυτό καταλήξατε στο 20% να μην πιστεύει σε θεό, διότι όλοι βλέπουν τη συμπεριφορά σας
https://goo.gl/images/X4moAc
πάρε ένα άκυρο τώρα όλο δικό σου πασά μου

τις μαγκιές εκεί που σας παίρνει. οι ροχάλες ήρθαν, ακριβώς όπως προέβλεψα

παρε το ζουρλομανδία και δώστο στα άτομα που ακούνε φωνές από νεκροζώντανους εβραίους μάγους

Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 » 25 Δεκ 2018, 11:02

25 Δεκ 2018, 10:57
Ju-87 έγραψε:
18 Δεκ 2018, 09:14
18 Δεκ 2018, 09:07
lmao πέντε θρασύπουστες διέγραψαν μια τύπισσα και οι πχορουμιστες πανηγυρίζουν, λες και κατάφεραν κάτι πέρα από το να αυτο-ξεφτιλιστούν

βοθροδοξοι οι ροχάλες έρχονται βροχή, για αυτό καταλήξατε στο 20% να μην πιστεύει σε θεό, διότι όλοι βλέπουν τη συμπεριφορά σας
πάρε ένα άκυρο τώρα όλο δικό σου πασά μου

τις μαγκιές εκεί που σας παίρνει. οι ροχάλες ήρθαν, ακριβώς όπως προέβλεψα

παρε το ζουρλομανδία και δώστο στα άτομα που ακούνε φωνές από νεκροζώντανους εβραίους μάγους
Δημοκράτης έγραψε:
31 Αύγ 2021, 14:42
Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε:
05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 25 Δεκ 2018, 11:13

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
17 Δεκ 2018, 22:32
η μητέρα διεγράφη από το Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εξαιτίας του γεγονότος ότι τα προηγούμενα χρόνια πρωτοστάτησε σε αγώνες του Συλλόγου με τους οποίους πέντε από τα μέλη του ΔΣ δεν συμφωνούν!
εσύ Μπούμπη όποιον σαμποτάρει αυτά που αποφασίζει το σωματείο, πώς τον χαρακτηρίζεις ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών