Σκοτωμός για μια γκόμενα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκοτωμός για μια γκόμενα
Για τεχνικούς λόγους δε μπορώ να βάλω το βίντεο αλλά κάποιος από το περιβάλλον του δράστη λέει ότι η αιτία δεν ήταν τα βλέμματα. Ισχυρίζεται πως το θύμα τσακωνόταν με την κοπέλα του και πως έκανε απρόκλητη επίθεση προς τον δράστη τον οποίο μάλλον τον πέρασε για τον δίδυμο αδερφό του με τον οποίο η κοπέλα του χόρευε προκλητικά λίγες μέρες πριν.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Φλερτ ηταν αυτοgeorge-dm έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 13:21Μου είχε τύχει ένας 35αρης-40αρης σε γυμναστήριο, με κάτι σημάδια στο κεφάλι, που μου ζήτησε το λόγο επειδή τα μάτια μου διασταυρώθηκαν μια στιγμή με τα δικά του. "Μένω εδώ λίγο πιο πάνω, άμα έχεις πρόβλημα να έρθεις να μου το πεις" και κάτι τέτοιες παπαρόλες. Σαν τι να έκανα δηλαδή -να πήγαινα σπίτι του και να του πω "έχω πρόβλημα";Γάταρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 13:15Δεν είναι θέμα χώρας, είναι θέμα ηλικίας.
Το φονικό λοιπόν φαίνεται ότι έγινε για την αιτία που γίνονται πολλοί τσακωμοί στο Γυμνάσιο και που ξεκινούν με τα "τι κοιτάς ρε;".
Άρα έχω δίκαιο όταν λέω ότι οι 18αρηδες - 25αρηδες είναι επικίνδυνοι άνθρωποι που έχουν δικαιώματα ενηλίκων αλλά παιδικό μυαλό. Έχετε δει πολλούς 40ρηδες -ακόμα και μεθυσμένους- να τσακώνονται και να λέει ο ένας στον άλλο "τι κοιτάς ρε".
Όπως ο γορίλας που αν τον κοιτάξεις στα μάτια αγριεύει, έτσι κι αυτά τα κωλόζωα δολοφονούν ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή έτυχε να διασταυρωθεί το βλέμμα τους. Πρόκειται γι' ανασφαλή κομπλεξικά σκουπίδια τα οποία λειτουργούν με βάση το ζωώδες ένστικτό τους.
Μακριά από τη νεολαία, εμείς είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι.
Όταν η ψυχική διαταραχή συναντάει το IQ πατάτας...
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εκτός του ότι είναι ψυχάκιας ο δολοφόνος, το θέμα είναι πολύ βαθύτερο και συνδέεται άμεσα με την νοοτροπία άνδρας και "γκόμενα" όπως υποτιμητικά αναφέρεται στον τίτλο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
η γυναικοκρατια τσακιζει μαζικα ζωες
κατα τα αλλα τα ναρκωτικα και το αλκοολ τους πειραζουν
κατα τα αλλα τα ναρκωτικα και το αλκοολ τους πειραζουν

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
αυτοί είναι οργανωμένοι επαγγελματίες, δε θα ρίσκαραν ισόβια για πέντε φράγκα. Εδώ τα στοιχεία δείχνουν μάλλον παρακμιακό υποκείμενο.Esperos έγραψε: ↑02 Ιαν 2019, 11:40Παιδιά, υπάρχουν και περιπτώσεις προστασίας- νταβατζιλίκι, όπου ο καταστηματάρχης δεν τα ακουμπάει.
Με ένα τέτοιο φονικό, κλείνει το μαγαζί, δεν ξαναπατάει πελάτης, το μαγαζί παίρνει κακό όνομα - φήμη.
Τα γειτονικά καταστήματα σπεύδουν να τα ακουμπήσουν για να μην έχουν τέτοιες εξελίξεις.
Ο φονιας είναι μισθωμένος και το θύμα τυχαίος που τσίμπησε στην πρόκληση.
Εγώ έχω τύχει σε ωραίο μαγαζί με θαλασσινά όπου προσέφεραν ωραίες ποικιλίες σε λογικές τιμές,
πολύ δουλειά, δεν έβρισες να κάτσεις ώσπου μια μέρα, δύο παρέες παρεξηγήθηκαν, έβγαλαν όπλα και έριξαν
μερικές ντουφεκιές στον αερα, ο κόσμος με τα παιδιά, όπου φύγει φύγει, το κατάστημα απώλεσε όλες τις εισπράξεις
τις ημέρας και μετά από λίγο έκλεισε.
Οι παρέες που παρεξηγήθηκαν ηταν απ τους νταβατζήδες που δεν δέχθηκε ο καταστηματάρχης να αγοράσει τις υπηρεσίες τους.
- Otto Weininger
οτι δεν ειναι ''κακο μαγαζι''.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
https://www.zougla.gr/greece/article/af ... ston-pirea
σεσημασμένος για ναρκωτικά ο δράστης
"τί κοιτά ρε;" και η σκατομαγκιά απ τα μπατζάκια
σεσημασμένος για ναρκωτικά ο δράστης
"τί κοιτά ρε;" και η σκατομαγκιά απ τα μπατζάκια
Θέλω να μάθεις και κόλπα ε

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΑΝ ΒΆΛΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΗΝ ΣΎΖΥΓΟ ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 09 Ιαν 2024, 21:54 » σε Εγκληματικότητα - 7 Απαντήσεις
- 838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Ιαν 2024, 23:57
-
-
- 287 Απαντήσεις
- 4661 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
14 Δεκ 2024, 20:22