Κάποια παλιά εποχή φεμινίστριες και αριστερές (όχι Κνίτισσες) κάνανε το πιο απελευθερωμένο σεξ.
Σήμερα.. ακριβώς το αντίθετο..
Κάποια παλιά εποχή φεμινίστριες και αριστερές (όχι Κνίτισσες) κάνανε το πιο απελευθερωμένο σεξ.
Οχι,είναι και αυτοί που όντως δεν ξυπνανε ούτε με σκουντηγμα,ούτε με κλωτσιδι.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 14:13Δεν ξυπνάω εύκολα σημαίνει ότι πρέπει να με σκουντήξεις λίγο ή ότι αντιλαμβάνομαι ότι πας να με ξυπνήσεις και σε γράφω. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω καμμιά αίσθηση ότι η άλλη μού γλείφει το στήθος.
Το ότι κι αυτή ήταν ξύπνια στην πρώτη φάση το κατάλαβες;
Δε συμφωνώ, ξαναλέω ότι αυτό είναι κάτι που όντως χρειάζεται σε αρκετές περιπτώσεις. Ουσιαστικά ο εντελώς ουδέτερος και 100% πρόθυμος ακροατής σε αναγκάζει να ξεδιπλώσεις τον ίδιο σου τον εαυτό που είναι το αληθινό πρόβλημα. Και βέβαια δεν κάνουν ΜΟΝΟ αυτό οι ψυχολόγοι. Είναι όντως σύνθετη επιστήμη και έχω αλλάξει γνώμη πάνω στο θέμα σε σχέση με αυτήν που είχα πριν 5-10 χρόνια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 14:00έτσι ακριβώς
όταν το είπα αυτό σε μια παρέα έπεσαν να με φάνε
μη τυχόν και θίξω την "επιστήμη" της ψυχολογίας
Όπως είπα και στην Νάιδα, υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν με τίποτα να σηκωθούν και σε γράφουν, έστω και σχεδόν ασυνείδητα. Δηλαδή έχουν εκπαιδεύσει τον εαυτό τους να κλείνουν τα αφτιά τους και να υψώνουν φράγμα. Αλλά από το «δεν θέλω να σηκωθώ» ως το «παίζει γιν-γιανγκ με τα μπαλάκια μου και δεν παίρνω πρέφα» υπάρχει τεράστια απόσταση.vantono έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 14:14Μην εισαι τόσο σίγουρος. Αυτό νομιζα κι εγώ καποτε, ακριβως επειδη προσωπικά ξυπνάω με το παραμικρό. Αλλα στην πορεια της ζωής μου εχω δει πάρα πολλά, τόσο απο πρώην μου (όπως προανέφερα κιόλας) όσο και απο φίλους και άτομα στο στρατό. Μιλάμε για τέρμα μούσχαρους, να τους τραντάζεις ολόκληρους και να μην αντιδρούν, να νομιζεις ότι σου κανουν πλάκα ή να εχεις φτασει να πιστεύεις οτι οντως εχουν παθει κατι σοβαρο, και πρέπει να καλεσεις γιατρό. Δυο άτομα στο στρατό, κυριολεκτικά τους αρπαζα και τους πετούσα απ το κρεβάτι,οταν ημουν θαλαμοφύλακας. Και η πλακα ειναι οτι εκεινοι μου ειχαν δώσει το ελευθερο να τους ξυπνάω με ακραίες μεθόδους, ακριβώς επειδη αναγνωριζαν και παραδέχονταν το πρόβλημά τους.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 14:04Αυτό το πράγμα δεν υφίσταται. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να τον αγγίζεις πάνω από δυο δευτερόλεπτα και να μην ξυπνάει, εκτός κι αν είναι ναρκωμένος. Όλοι θα ξυπνούσαν και γι' αυτό και η αφήγηση της τύπισσας είναι αναξιόπιστη. Το σημείο στο οποίο γίνεται αναξιόπιστη είναι ότι ο τύπος επιδίωκε να μην ξυπνήσει η τύπισσα, σύμφωνα με την ίδια.
Κι έτσι πρέπει
Μα η απελευθέρωση έγκειται στο ξεπέρασμα ευνοικών ιδεοληψιών περί ιδανικού αρσενικούAthos έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 14:17Κάποια παλιά εποχή φεμινίστριες και αριστερές (όχι Κνίτισσες) κάνανε το πιο απελευθερωμένο σεξ.
Σήμερα.. ακριβώς το αντίθετο..
foscilis έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 14:18Δε συμφωνώ, ξαναλέω ότι αυτό είναι κάτι που όντως χρειάζεται σε αρκετές περιπτώσεις. Ουσιαστικά ο εντελώς ουδέτερος και 100% πρόθυμος ακροατής σε αναγκάζει να ξεδιπλώσεις τον ίδιο σου τον εαυτό που είναι το αληθινό πρόβλημα. Και βέβαια δεν κάνουν ΜΟΝΟ αυτό οι ψυχολόγοι. Είναι όντως σύνθετη επιστήμη και έχω αλλάξει γνώμη πάνω στο θέμα σε σχέση με αυτήν που είχα πριν 5-10 χρόνια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 14:00έτσι ακριβώς
όταν το είπα αυτό σε μια παρέα έπεσαν να με φάνε
μη τυχόν και θίξω την "επιστήμη" της ψυχολογίας
Απλώς στην περίπτωση που ο εαυτός σου είναι απλά μια χαζογκόμενα που δε γουστάρει να της λένε ότι κάνει μαλακίες, κάνουν ΚΑΙ αυτό και σε αυτήν την περίπτωση λειτουργούν διαφορετικά, περίπου όπως το ηρεμιστικό χαπάκι όταν το παίρνει ενα τζάνκι με δικιά του πρωτοβουλία αντί κάποιος που πάσχει στ' αλήθεια από αγχώδη διαταραχή με συνταγή γιατρού. Δεν πάει να θεραπευτεί ένα τέτοιο άτομο στον ψυχολόγο, πάει να επιβεβαιωθεί. Και πάλι δεν είναι κακό, από το να τα ακούνε διάφοροι έρμοι φίλοι και συγγενείς και να τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι καλύτερα ένας επαγγελματίας που επιπλέον σου βάζει και σαφές όριο πόση ώρα μπορείς να αραδιάζεις τις παπαριές σου.
Εδώ βλέπουμε βέβαια ότι ο άλλος (αν και εξακολουθώ να το θεωρώ φανταστική ιστορία) δεν άντεξε και κατάφερε να της πει ότι λέει μαλακίες, με τρόπο φυσικά. Γραντ Μάστερ
Το ότι ο άλλος μόλις αυτή έκανε ότι πάει να ξυπνήσει σταματούσε το κατάλαβες;το ότι το παραδέχτηκε στην πορεία ότι νόμιζε πως κοιμάται;
Τώρα, μην κάνεις αντίλογο για τον αντίλογο. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται γιατί είναι εξελικτικά αδύνατον.
vantono έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 14:08
Κόντεψα να φύγω άσχημα λιντσαρισμένος κάποτε απο μια παρέα μου, για αυτόν ακριβώς το λόγο. Ειναι τρομερά αστείο το πόσο εχει καταφέρει να ποτίσει συνειδήσεις,αυτό το πράγμα. Εχει καταντήσει παρόμοιο της αστρολογίας (με τη μονη διαφορά ότι με αυτην, ακομα κι αυτοι που την πιστεύουν κατα βάθος την παιρνουν και σαν πλάκα). Ενω με την τεράστια επιστημη την ψυχανάλυση (για να μην πω ακριβώς ψυχολογία)*, ολοι τις οι υποστηρικτές αγγιζουν τα όρια της θρησκοληψίας.
Εξαιρώ την παιδοψυχολογία και κάποια είδη συμβουλευτικής.
hellegennes έγραψε: ↑09 Ιαν 2020, 14:24Τώρα, μην κάνεις αντίλογο για τον αντίλογο. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται γιατί είναι εξελικτικά αδύνατον.
Αν υπάρχει κάποιος γνωστός σου που δεν ξυπνάει αν τον κλωτσάς, ίσως να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά ότι σε δουλεύει και απλά σε γράφει στην καραπουτσακλάρα του όταν πας να τον ξυπνήσεις. Πάψε να είσαι αφελής.
Το πρώτο είναι στην φαντασία της τύπισσας, το δεύτερο είναι ότι ο τύπος προσπαθούσε να την κρατήσει. Λίγες φορές νομίζεις παραδεχόμαστε πράγματα τα οποία δεν πιστεύουμε ότι ισχύουν; Κλασικό παράδειγμα: