Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 20 Μάιος 2020, 13:04

Beria έγραψε:
20 Μάιος 2020, 12:40
panos291 έγραψε:
20 Μάιος 2020, 12:38
Beria έγραψε:
20 Μάιος 2020, 12:32
Μα ρε σεις τον Αχιλλέα;
Τον Αχιλλέα;; πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε;
Και δικαιολογία 'μα απέδειξε ότι είναι αποτελεσματικός'

Ε, βεβαια είναι αποτελεσματικός. Αυτό είναι το προσόν της μαφίας
Μένεις Βόλο?
Τον Αχιλλέα τον γνωρίζω από το 1976
Το γεγονός ότι προσκυνάτε έναν μαφιόζο δεν σας τιμά καθόλου
Άσε γιατί έχω γνωρίσει δημάρχους, κλασσικά παραδείγματα πολιτικαντηδων και έχω πολύ κακή εμπειρία. Ψευτοευγενειες, ευφράδεια λόγου που συνδυαζεται με αοριστολογιες, υποσχέσεις φούμαρα, και γενικά άχρηστοι με μηδέν έργο.
Εμένα με ενδιαφέρει το έργο του δημάρχου. Ούτε οι τρόποι του, ούτε τα προσωπικά του.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 20 Μάιος 2020, 13:38

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 13:41

georgebi έγραψε:
20 Μάιος 2020, 13:38
μια ζωη τα ιδια - μετα απορουν γιατι προτιμουν το μπεο οι βολιωτες
μιλαμε για καταντια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 20 Μάιος 2020, 13:48

georgebi έγραψε:
20 Μάιος 2020, 11:45
Διανθίζω το νήμα με δυο ακόμα άρθρα..
O Κοροβίνης γράφει ό,τι να 'ναι, ειδικά για την ''προσφυγομάνα'' Νέα Ιωνία που στις τελευταίες δημοτικές έδωσε μεγαλύτερο ποσοστό στον Μπέο από ότι ο κυρίως Βόλος :g030: .

Ο Χαραλαμπόπουλος γράφει αρκετά σωστά, ειδικά για τη συμπεριφορά του Μπέου, ωστόσο το θέμα των σκουπιδιών (που κατ' εμέ είναι πιο σημαντικό από αυτό της πηγής των Σταγιατών) είναι κάτι το οποίο γνωρίζει όλη η πόλη και είχε κάνει προεκλογικά σημαία τουλάχιστον η αριστερή αντιπολίτευση (Αποστολάκης) και όμως ο Μπέος βγήκε πανηγυρικά. Δυστυχώς δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.

Υ.Γ. Ο δήμος θα έχει τεράστια έσοδα αν θεσπίσει εισιτήριο έστω και ενός ευρώ για τις δημοτικές συνελεύσεις.

:smt005:

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 20 Μάιος 2020, 14:02

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
20 Μάιος 2020, 13:48
ωστόσο το θέμα των σκουπιδιών (που κατ' εμέ είναι πιο σημαντικό από αυτό της πηγής των Σταγιατών)
Ναι ρε γαμώτο, έτσι λέω κι εγώ.. αλλά τα αριστερά το περνάνε στα - πολύ - ψιλά... Φυσικά να υπενθυμίσω πως σήμερα Τετάρτη 20-05-20 στις 20-00 η ώρα θα πραγματοποιηθεί θεματική εκπομπή με την συνέλευση κατοίκων από Σταγιάτες Βόλου για την απόφαση της αυτοδιαχείρισης του χωριού και την εξέλιξη των γεγονοτών γύρω από το θέμα απο τους Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 93.8 FM https://athens.indymedia.org/post/1605201/ την οποία εκπομπή δεν ξέρω αν αντέχω να την παρακολουθήσω.... Παλαιοελλαδίτη thank you for the great job :smt023
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 20 Μάιος 2020, 14:06

επιτέλους απαντάται ποιός ενέπνευσε τον χαρακτήρα του Wilson Fisk

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 20 Μάιος 2020, 14:18

.

Λεμε Ναί στήν ιδιωτικοποίηση τού Νερού..... :fp:

Καί μούρχεται στο μυαλό αυτός ο Χοσε Σαραμάγκου.....

Στό τέλος.....λέει.....

Ιδιωτικοποιήστε καί τή πουτάνα τη μάνα πού σας γέννησε..... :102:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 20 Μάιος 2020, 14:41

Βλέποντας το phorum-ικο ματς με λύπη μου να γέρνει υπέρ του Μπεου... κάνω μια τελευταία προσπάθεια μήπως ο Αλκίνοος το γυρίσει, έστω και στο 90... http://www.katiousa.gr/epikairotita/ota ... -parasimo/ Σαν το νερό των Σταγιατών δεν έχει,
όποιος το πίνει πολεμάει κι αντέχει
δεν τ’ αγοράζω, δε πουλώ
μα με κερνά και το κερνώ
σαν το νερό των Σταγιατών δεν έχει.

Κυλάει στις πέτρες και στο χώμα τρέχει,
κορμούς ποτίζει και κορμάκια βρέχει
πλατάνια, όρεια κι αριβιές
ελιές, κορίτσια και οξιές
κορμούς ποτίζει και κορμάκια βρέχει

Απ’ των αιώνων την πηγή κατρακυλά
δροσίζει το αύριο και το υπόσχεται ξανά
μα εδώ και τώρα το νερό
μέσα απ’ τη χούφτα σου θα πιω
ζωή να γίνει η ζωή σε μια γουλιά.

Σαν το νερό των Σταγιατών δεν έχει,
δεν τ’ αγοράζω, δε πουλώ
μα με κερνάς και στο κερνώ
σαν το νερό των Σταγιατών δεν έχει.
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 20 Μάιος 2020, 18:15

panos291 έγραψε:
20 Μάιος 2020, 13:04
Beria έγραψε:
panos291 έγραψε:
20 Μάιος 2020, 12:38

Μένεις Βόλο?
Άσε γιατί έχω γνωρίσει δημάρχους, κλασσικά παραδείγματα πολιτικαντηδων και έχω πολύ κακή εμπειρία. Ψευτοευγενειες, ευφράδεια λόγου που συνδυαζεται με αοριστολογιες, υποσχέσεις φούμαρα, και γενικά άχρηστοι με μηδέν έργο.
Εμένα με ενδιαφέρει το έργο του δημάρχου. Ούτε οι τρόποι του, ούτε τα προσωπικά του.
Το ότι είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ και έχει κάνει ΦΥΛΑΚΗ και παίζει να ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, το ότι υπήρξε ΜΠΡΑΒΟΣ, το ότι υπήρξε ΚΛΕΦΤΗΣ, όλα αυτά είναι προσωπικά ή τρόποι; Δεν πρέπει να ενδιαφέρουν ξερωγώ αν ο Δήμαρχός μας παίζει να στείλει κεφάλι αλόγου στο κρεβάτι μας;

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 20 Μάιος 2020, 18:22

μη δείτε οι συντηρητικοί άνθρωπο να επανεντάσσεται και να διακρίνεται στον κοινωνικό στίβο :-?
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 20 Μάιος 2020, 18:32

stella έγραψε:
20 Μάιος 2020, 18:15
panos291 έγραψε:
Beria έγραψε:

Το ότι είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ και έχει κάνει ΦΥΛΑΚΗ και παίζει να ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, το ότι υπήρξε ΜΠΡΑΒΟΣ, το ότι υπήρξε ΚΛΕΦΤΗΣ, όλα αυτά είναι προσωπικά ή τρόποι; Δεν πρέπει να ενδιαφέρουν ξερωγώ αν ο Δήμαρχός μας παίζει να στείλει κεφάλι αλόγου στο κρεβάτι μας;
TΙ σκοταδιστικες μεσαιωνικές αντιλήψεις είναι αυτές; Κατ αρχάς βαρειες εκφράσεις, το ότι έχει εργασθεί ως σωματοφυλακή δεν μπορει να είναιμομφή εναντίον του, μια δουλειά είναι, τι κοινωνικός ρατσισμός είναι αυτός; Άλλα ακόμη και έτσι να είναι θα έπρεπε να χαίρεσαι πού ένας συνανθρωπος μας επανήλθε από τον βούρκο του περιθωρίου και προσφέρει επιτυχώς μάλιστα για το κοινό γενικο καλό. Σε λίγο Στέλλα μου με αυτόν τον μεσαιωνικό τρόπο σου σκέψης θα εξανιστασαι πχ αν ένα δημόσιο πρόσωπο είναι ομοφυλόφιλο. Μεσαιωνας.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 20 Μάιος 2020, 18:33

Μαυροβασίλης έγραψε:
20 Μάιος 2020, 18:22
μη δείτε οι συντηρητικοί άνθρωπο να επανεντάσσεται και να διακρίνεται στον κοινωνικό στίβο :-?
Αυτό ακριβώς Μαυροβασιλη, μεσαίωνας, τι να πει κανείς :102:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 20 Μάιος 2020, 18:35

Sid Vicious έγραψε:
20 Μάιος 2020, 18:32
stella έγραψε:
20 Μάιος 2020, 18:15
panos291 έγραψε:

TΙ σκοταδιστικες μεσαιωνικές αντιλήψεις είναι αυτές; Κατ αρχάς βαρειες εκφράσεις, το ότι έχει εργασθεί ως σωματοφυλακή δεν μπορει να είναιμομφή εναντίον του, μια δουλειά είναι, τι κοινωνικός ρατσισμός είναι αυτός; Άλλα ακόμη και έτσι να είναι θα έπρεπε να χαίρεσαι πού ένας συνανθρωπος μας επανήλθε από τον βούρκο του περιθωρίου και προσφέρει επιτυχώς μάλιστα για το κοινό γενικο καλό. Σε λίγο Στέλλα μου με αυτόν τον μεσαιωνικό τρόπο σου σκέψης θα εξανιστασαι πχ αν ένα δημόσιο πρόσωπο είναι ομοφυλόφιλο. Μεσαιωνας.
Όχι καλέ, δε με νοιάζει αν τομπαίρνει ο Μπέος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών