Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2023, 14:41
Isildur έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 14:26
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 14:09
Isildur έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 13:58
Όλοι κάπου χρειάζονται, το είπε κι ο Γκάνταλφ.
My heart tells me that Gollum has some part to play in it, for good or evil, before this is over...
Οπότε, η μόνη λύση είναι η νοικοκυρέικη λίστα των "αόρατων";
Γιατί από ένα σημείο και μετά η προστατευμένη αυθεντικότητα στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης και των πολυφωνικών αποδεκτών ζυμώσεων, περισσότερο παραπέμπει σε πρωϊνάδικα, μεσημεράδικα και πολιτικώς ορθά δελτία ειδήσεων στο πράιμ τάιμ.

Η μέθοδος αυτή είναι μια κάποια λύσις, σίγουρα. Αλλά γενικά δεν την πολυ-ακολουθώ, σε σπάνιες περιπτώσεις μόνο.
Σε κάποια στιγμή είχα τον Φραπεζίτη και τον Αμοιβαδουραίο στη λίστα, αλλά τους έβγαλα για να μπορώ να γελάω και να μου φτιάχνουν τη μέρα το πρωί. Μετά έβαλα τον χαρχάλατα γιατί τσίριζε πολύ και μού έπαιρνε τα αυτιά. Κι αυτόν τον έβγαλα τώρα που ξανάρθε, να δω αν έγινε άνθρωπος. Φρούδες αποδείχθηκαν οι ελπίδες, αλλά βαρέθηκα να τον ξαναβάλω. Τελικά, τον μόνο που έχω μόνιμα εκεί είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ρέμπελος, κι αυτό καθαρά για τεχνικούς λόγους.
Εγώ σκοπεύω να βάλω αρκετούς. Και γενικώς να ακολουθήσω την πχορουμική θεσμική πεπατημένη. Στην τελική, μια στοιχειώδη ικανότητα να διαβάζω τους κανονισμούς, την έχω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2023, 15:04
Isildur έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 13:58
Όλοι κάπου χρειάζονται, το είπε κι ο Γκάνταλφ.
My heart tells me that Gollum has some part to play in it, for good or evil, before this is over...
Γιατί από ένα σημείο και μετά η προστατευμένη αυθεντικότητα στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης και των πολυφωνικών αποδεκτών ζυμώσεων, περισσότερο παραπέμπει σε πρωϊνάδικα, μεσημεράδικα και πολιτικώς ορθά δελτία ειδήσεων στο πράιμ τάιμ.

Η μέθοδος αυτή είναι μια κάποια λύσις, σίγουρα. Αλλά γενικά δεν την πολυ-ακολουθώ, σε σπάνιες περιπτώσεις μόνο.
Σε κάποια στιγμή είχα τον Φραπεζίτη και τον Αμοιβαδουραίο στη λίστα, αλλά τους έβγαλα για να μπορώ να γελάω και να μου φτιάχνουν τη μέρα το πρωί. Μετά έβαλα τον χαρχάλατα γιατί τσίριζε πολύ και μού έπαιρνε τα αυτιά. Κι αυτόν τον έβγαλα τώρα που ξανάρθε, να δω αν έγινε άνθρωπος. Φρούδες αποδείχθηκαν οι ελπίδες, αλλά βαρέθηκα να τον ξαναβάλω. Τελικά, τον μόνο που έχω μόνιμα εκεί είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ρέμπελος, κι αυτό καθαρά για τεχνικούς λόγους.
Eγώ έβαλα σήμερα, γύρω στους 16. Θα δούμε πως θα πάει και αν δεν, θα παίξει το επίσης θεσμικώς αποδεκτόν πλαίσιο των αναφορών. Τελικώς, you can teach an old cat old tricks. Eυκολάκι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 30 Οκτ 2023, 15:06
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 15:04

Eγώ έβαλα σήμερα, γύρω στους 16. Θα δούμε πως θα πάει και αν δεν, θα παίξει το επίσης θεσμικώς αποδεκτόν πλαίσιο των αναφορών. Τελικώς, you can teach an old cat old tricks. Eυκολάκι.

Τι γράφεις; Δεν βλέπω, σ' έχω στο ignore.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 30 Οκτ 2023, 15:07
Isildur έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 15:06

Γαληκά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 30 Οκτ 2023, 15:09
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 15:07
Isildur έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 15:06

Γαληκά.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
Frappezitis
από Frappezitis » 01 Νοέμ 2023, 19:36
Η φωτογραφία είναι από Πανορμου Αμπελόκηποι.
Στην ουρά, με μπόλικη υπομονή και λαχτάρα, για μια δωρεάν μακαρονάδα που αποφάσισε να μοιράσει πριν λίγες μέρες, γνωστός επιχειρηματίας που έχει ανοίξει αλυσίδα εστίασης και πιο συγκεκριμένα, ζυμαρικών.
Θα έρθει ο κομμουνισμός και θα τρώμε από από τα συσσίτια.....

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι

ισραηλινοι.
-
Thor
- Phorum.gr user: Thor
από Thor » 03 Νοέμ 2023, 11:44
Frappezitis έγραψε: ↑01 Νοέμ 2023, 19:36
Η φωτογραφία είναι από Πανορμου Αμπελόκηποι.
Στην ουρά, με μπόλικη υπομονή και λαχτάρα, για μια δωρεάν μακαρονάδα που αποφάσισε να μοιράσει πριν λίγες μέρες, γνωστός επιχειρηματίας που έχει ανοίξει αλυσίδα εστίασης και πιο συγκεκριμένα, ζυμαρικών.
Θα έρθει ο κομμουνισμός και θα τρώμε από από τα συσσίτια.....
[img]https://i.postimg.cc/T3cJyNXK/3969 ... .jpg[/img]
Σκεψου αυτο που βλεπεις στη φωτο δηλαδη αλλα σε ολη τη χωρα και σε καθε γειτονια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
30 Οκτ 2024, 14:12
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
10 Δεκ 2024, 18:01
-
-
- 148 Απαντήσεις
- 3048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
16 Οκτ 2024, 21:57
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
26 Δεκ 2024, 11:53
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.