Με χαστούκια ρε τυπε
Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot
Εγώ δεν έγραψα κάποια άποψη. Παρέθεσα μια συνέντευξη.nemo έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 18:02αμα ισχυε αυτο που εγραψες ολος ο αντρικος πληθυσμος θα ηταν γκεηΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 17:33Καλα, μην ξανοίγεσαι.
"Μάρκελλος Νύκτας: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, δε μπόρεσα να φτιάξω τη σχέση μου μαζί του"
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media ... u/1614862/
επισης οταν λεμε σκυλο εννοουμε σκυλο
τα παιδια χρειαζονται και την μητρική φιγουρα μιας γυναικας και την πατρικη φιγουρα ενος πατερα
που να επεμβαινει και με τον λογο του και με πραξεις στο παιδι και στο τι φανταζεται σαν παιδι που ειναι
ή σαν εφηβος ....μετα τα 18 του ας κανει οτι θελει
και οταν λενε οι γυναικες σημερα οτι οι ανδρες συμπεριφερονται σαν γκεισες στο χαρεμι
δεν εχουν και πολυ αδικο ...απο οτι βλεπω εδω
Εσύ έγραψες την άποψη πως ένα χαστούκι από τον πατέρα κάνει το παιδί άντρα, αλλιώς έχει 80% πιθανότητα να γίνει γκαιης.
Και λέω άποψη από ευγένεια για να μη γράψω σαχλαμάρα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
δεν νομιζω οτι εγραψα οτι τα χαστουκια κανουν το παιδι αντρα αλλιως θα γινει γκεηςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 18:30Εγώ δεν έγραψα κάποια άποψη. Παρέθεσα μια συνέντευξη.nemo έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 18:02αμα ισχυε αυτο που εγραψες ολος ο αντρικος πληθυσμος θα ηταν γκεηΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 17:33
Καλα, μην ξανοίγεσαι.
"Μάρκελλος Νύκτας: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, δε μπόρεσα να φτιάξω τη σχέση μου μαζί του"
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media ... u/1614862/
επισης οταν λεμε σκυλο εννοουμε σκυλο
τα παιδια χρειαζονται και την μητρική φιγουρα μιας γυναικας και την πατρικη φιγουρα ενος πατερα
που να επεμβαινει και με τον λογο του και με πραξεις στο παιδι και στο τι φανταζεται σαν παιδι που ειναι
ή σαν εφηβος ....μετα τα 18 του ας κανει οτι θελει
και οταν λενε οι γυναικες σημερα οτι οι ανδρες συμπεριφερονται σαν γκεισες στο χαρεμι
δεν εχουν και πολυ αδικο ...απο οτι βλεπω εδω
Εσύ έγραψες την άποψη πως ένα χαστούκι από τον πατέρα κάνει το παιδί άντρα, αλλιώς έχει 80% πιθανότητα να γίνει γκαιης.
Και λέω άποψη από ευγένεια για να μη γράψω σαχλαμάρα.
το εγραψα;
επισης δεστε και αυτο το βιντεο -δεν μπορω να το μεταφερω και αν μπορει καποιος να το ανεβασει προς συζητηση https://x.com/i/status/1910799228940804484
το ειχα καταλαβει και απλα ηθελα να βεβαιωθω και για σενα
το να δεχτει δυο τρια χαστουκια μεχρι την εφηβεια του και σε καταστασεις που δεν καταλαβε οτι το οχι
ειναι οχι δεν νομιζω παλι οτι θα παθει καποιο σωματικο ή πολιτισμικο σοκ!
αν εσεις το νομιζετε τοτε απεχουν πολυ οι αποψεις μας
Δεν μου απάντησες εάν έχεις μεγαλώσει παιδίnemo έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 18:41το ειχα καταλαβει και απλα ηθελα να βεβαιωθω και για σενα
το να δεχτει δυο τρια χαστουκια μεχρι την εφηβεια του και σε καταστασεις που δεν καταλαβε οτι το οχι
δυο ενα και ενα ... και τα μεγαλωνω με κωδικα ηθικης- εσυ γυναικα και συ ανδραςBeria έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 19:45Δεν μου απάντησες εάν έχεις μεγαλώσει παιδίnemo έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 18:41το ειχα καταλαβει και απλα ηθελα να βεβαιωθω και για σενα
οι γυναικες βαφονται για να ειναι ομορφες για μας και οι ανδρες ειναι για να πολεμουν
οκ; βλεπουμε και μπαλα τωρα
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Το σχολείο δεν υπάρχει για να αλλάζει τους κοινωνικούς ρόλους ούτε για να κάνει το παιδί να "ξεχωρίζει" με ανούσιες, ιδεοληπτικές ανοησίες που στην καλύτερη έχουν πιο χρήσιμες εναλλακτικές και στη χειρότερη στοχεύουν στο μπέρδεμα του παιδιού: πρέπει πραγματικά να είναι κάποιος πολύ εκκεντρικός, να το πω πάρα πολύ ευγενικά, για να νομίζει ότι το σχολείο υπάρχει για νύχια και φούστες σε αγόρια. Εξάλλου, η υποχρεωτικοτητα της δραστηριότητας δεν παραπέμπει σε... μοναδικότητα. Τέλος, όπως είπα και πριν, και κοριτσάκια να βάλουν να βάψουν νύχια, είναι εντελώς λάθος.Polaris3 έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 17:06Επειδή οι γυναίκες βάφουν νύχι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει ένας άντρας ή ένα μικρό αγόρι. Το πρόβλημα είναι στο μυαλό όσων δεν αισθάνονται άνετα με αγόρια και άντρες που δεν θέλουν να είναι ένα με την μάζα, που θέλουν να ξεφύγουν από τους έμφυλους κανόνες των ενδυμασίας.
Ωραία περίπτωση αλληλεγγύης ήταν η στήριξη που έδειξαν συμμαθητές ενός αγοριού που πήγε στο σχολείο με φούστα και τον κακοποίησε λεκτικά ένας καθηγητής, την επόμενη μέρα οι συμμαθητές του εμφανίστηκαν με φούστες. Στην Ελλάδα συνέβη.
Δεν παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεση ενός αγοριού αν του βάψεις το νύχι. Παρεμβαίνεις αν το κακοποιείς, αν υποστεί bullying στο σχολείο.
Δεν έχει σημασία αν το συγκεκριμένο περιστατικό όντως συνέβη στη Νορβηγία. Το θέμα είναι υπαρκτό και αφορά άμεσα τον ψυχισμό των παιδιών που κάποιοι θέλουν να εκθέτουν σε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, ντραγκ κουινς που θέλουν να διαβάσουν παραμύθια σώνει και ντε σδ νηπιαγωγείο και όχι πχ σε γηροκομείο κτλ. Αν όντως οι τύποι αυτοί έχουν τις καλές προθέσεις που ισχυρίζονται, απλώς ας ζητήσουν τα παιδιά να είναι ευγενικά, διακριτικά, ειλικρινή, χωρίς προ-αποκλεισμούς στις παρέες τους που δεν έχουν καμία σχέση με τη συμπεριφορά κτλ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
εδω δεν θελουν οι εκπαιδευτικοι καν αξιολογηση σιγα μην αφησει καποιος το παιδι του σε τετοια ηλικια στις ηλιθιοτητες καθε παλαβης νηπιαγωγου ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
σωστα τα λες αλλα νομιζεις οτι το κανουν εντελως τυχαια; ή αποσκοπουν σε κατι αλλοRakomelofronas έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 23:49Το σχολείο δεν υπάρχει για να αλλάζει τους κοινωνικούς ρόλους ούτε για να κάνει το παιδί να "ξεχωρίζει" με ανούσιες, ιδεοληπτικές ανοησίες που στην καλύτερη έχουν πιο χρήσιμες εναλλακτικές και στη χειρότερη στοχεύουν στο μπέρδεμα του παιδιού: πρέπει πραγματικά να είναι κάποιος πολύ εκκεντρικός, να το πω πάρα πολύ ευγενικά, για να νομίζει ότι το σχολείο υπάρχει για νύχια και φούστες σε αγόρια. Εξάλλου, η υποχρεωτικοτητα της δραστηριότητας δεν παραπέμπει σε... μοναδικότητα. Τέλος, όπως είπα και πριν, και κοριτσάκια να βάλουν να βάψουν νύχια, είναι εντελώς λάθος.Polaris3 έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 17:06Επειδή οι γυναίκες βάφουν νύχι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει ένας άντρας ή ένα μικρό αγόρι. Το πρόβλημα είναι στο μυαλό όσων δεν αισθάνονται άνετα με αγόρια και άντρες που δεν θέλουν να είναι ένα με την μάζα, που θέλουν να ξεφύγουν από τους έμφυλους κανόνες των ενδυμασίας.
Ωραία περίπτωση αλληλεγγύης ήταν η στήριξη που έδειξαν συμμαθητές ενός αγοριού που πήγε στο σχολείο με φούστα και τον κακοποίησε λεκτικά ένας καθηγητής, την επόμενη μέρα οι συμμαθητές του εμφανίστηκαν με φούστες. Στην Ελλάδα συνέβη.
Δεν παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεση ενός αγοριού αν του βάψεις το νύχι. Παρεμβαίνεις αν το κακοποιείς, αν υποστεί bullying στο σχολείο.
Δεν έχει σημασία αν το συγκεκριμένο περιστατικό όντως συνέβη στη Νορβηγία. Το θέμα είναι υπαρκτό και αφορά άμεσα τον ψυχισμό των παιδιών που κάποιοι θέλουν να εκθέτουν σε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, ντραγκ κουινς που θέλουν να διαβάσουν παραμύθια σώνει και ντε σδ νηπιαγωγείο και όχι πχ σε γηροκομείο κτλ. Αν όντως οι τύποι αυτοί έχουν τις καλές προθέσεις που ισχυρίζονται, απλώς ας ζητήσουν τα παιδιά να είναι ευγενικά, διακριτικά, ειλικρινή, χωρίς προ-αποκλεισμούς στις παρέες τους που δεν έχουν καμία σχέση με τη συμπεριφορά κτλ.
περα απο αυτο που διαπιστωνουμε
woke καραγκιοζιλικια ... αυτες οι προδιαθεσεις ειναι αντιληπτες μονο απο πολυ εξειδικευμενους παιδοψυχολογους ... δεν μπορει να το αναλαβει καποια νηπιαγωγος της σειρας με παπαριες τυπου βαφουμε τα νυχακια και φοραμε στο αγορακι στολη πριγκιπισσας ...
βασικ η ολη ιστορια γινεται για να υπαρχει και καλα ηπια αντιμετωπιση των γκευ περιπτωσεων απο τα υπολοιπα παιδακια με το να ανακατευονται απο πολυ νωρις οι ρολοι και τα στερεοτυπα ... δεν νοιαζονται ομως και πολυ τη ζημια που γινεται στο γενικο πληθυσμο των παιδιων
fixed.vantono έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 23:36Εχω ανεβασει φωτο μου στο πχορουμ με βαμμενο πράσινο νυχι (οχι πρασινακι αδερφιστικο, αλλα χακί στρατιωτικό αντρικό πουστάτο) και δεν τη βρισκω με τιποτα να σας την επαναποστάρω κι εδω μεσα.Kauldron έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 23:22vantono, περιμένουμε τοποθέτηση.Καραμελίτσα έγραψε: ↑12 Απρ 2025, 20:53Σε λευκούς άντρες δεν πάει γενικά το χρώμα στα νύχια, ένα διάφανο είναι οκ, παραπάνω και γίνεται σουπερκάγκουρας. Σε μαύρους όμως είναι ωραία και τα έντονα χρώματα.
Οποιος μου τη βρει, δώρο ενα μπραντάτο φουτερακι με τεράστια γραμματα της επωνυμίας
αλλα δεν δειχνω τι ακριβως αλλαξα, να το ψαξεις.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
nemo έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 19:57δυο ενα και ενα ... και τα μεγαλωνω με κωδικα ηθικης- εσυ γυναικα και συ ανδραςBeria έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 19:45Δεν μου απάντησες εάν έχεις μεγαλώσει παιδίnemo έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 18:41
το ειχα καταλαβει και απλα ηθελα να βεβαιωθω και για σενα
οι γυναικες βαφονται για να ειναι ομορφες για μας και οι ανδρες ειναι για να πολεμουν
οκ; βλεπουμε και μπαλα τωρα

Εγώ την κόρη μου ήδη τη βάζω να μαζευει τα πιάτα απο το τραπέζι και να είναι δίπλα στη γυναίκα μου όταν μαγειρευει για να βλέπει να μαθαινει.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν χανεται τετοιο κελεπουρι για ενοικιαση
από Μαδουραίος » 15 Ιουν 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 101 Απαντήσεις
- 3329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
18 Ιουν 2024, 22:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση τέτοιο γαμησι θελαν τα μουνια στο 90
από jackie Daniels » 22 Ιαν 2025, 22:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 317 Απαντήσεις
- 5869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
17 Απρ 2025, 10:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εσεις θα κανατε προσπεραση σε τετοιο δρομο?
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 11:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 26 Απαντήσεις
- 806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Ιουν 2024, 08:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε βγάλει συναγρίδα σε τέτοιο μέγεθος ;
από Μαδουραίος » 14 Αύγ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 931 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels