Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 13 Απρ 2025, 18:27

nemo έγραψε:
13 Απρ 2025, 18:10
Beria έγραψε:
13 Απρ 2025, 18:04
nemo έγραψε:
13 Απρ 2025, 17:12

80% να γινει γκεη με αυτα που λες ...το αγορι ειδικα θελει εναν δυναμικο πατερα
εναν γονιο που οταν χρειαστει και θα σηκωσει την φωνη και θα του ριξει και ενα χαστουκι
αυτο ειναι προτυπο για ενα αγορι και οχι εναν γονιο που θα συμφωνει με οτι παπαρια λεει το παιδι
Έχεις μεγαλώσει παιδί;
Έχεις φερθεί με αυτόν τον τρόπο;
ποιο τροπο;
Με χαστούκια ρε τυπε
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 13 Απρ 2025, 18:30

nemo έγραψε:
13 Απρ 2025, 18:02
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
13 Απρ 2025, 17:33
nemo έγραψε:
13 Απρ 2025, 17:12

80% να γινει γκεη με αυτα που λες ...το αγορι ειδικα θελει εναν δυναμικο πατερα
εναν γονιο που οταν χρειαστει και θα σηκωσει την φωνη και θα του ριξει και ενα χαστουκι
αυτο ειναι προτυπο για ενα αγορι και οχι εναν γονιο που θα συμφωνει με οτι παπαρια λεει το παιδι
Καλα, μην ξανοίγεσαι.

"Μάρκελλος Νύκτας: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, δε μπόρεσα να φτιάξω τη σχέση μου μαζί του"

Εικόνα

https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media ... u/1614862/
αμα ισχυε αυτο που εγραψες ολος ο αντρικος πληθυσμος θα ηταν γκεη
επισης οταν λεμε σκυλο εννοουμε σκυλο

τα παιδια χρειαζονται και την μητρική φιγουρα μιας γυναικας και την πατρικη φιγουρα ενος πατερα
που να επεμβαινει και με τον λογο του και με πραξεις στο παιδι και στο τι φανταζεται σαν παιδι που ειναι
ή σαν εφηβος ....μετα τα 18 του ας κανει οτι θελει

και οταν λενε οι γυναικες σημερα οτι οι ανδρες συμπεριφερονται σαν γκεισες στο χαρεμι
δεν εχουν και πολυ αδικο ...απο οτι βλεπω εδω
Εγώ δεν έγραψα κάποια άποψη. Παρέθεσα μια συνέντευξη.

Εσύ έγραψες την άποψη πως ένα χαστούκι από τον πατέρα κάνει το παιδί άντρα, αλλιώς έχει 80% πιθανότητα να γίνει γκαιης.
Και λέω άποψη από ευγένεια για να μη γράψω σαχλαμάρα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 13 Απρ 2025, 18:34

13 Απρ 2025, 18:30
nemo έγραψε:
13 Απρ 2025, 18:02
13 Απρ 2025, 17:33

Καλα, μην ξανοίγεσαι.

"Μάρκελλος Νύκτας: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, δε μπόρεσα να φτιάξω τη σχέση μου μαζί του"

Εικόνα

https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media ... u/1614862/
αμα ισχυε αυτο που εγραψες ολος ο αντρικος πληθυσμος θα ηταν γκεη
επισης οταν λεμε σκυλο εννοουμε σκυλο

τα παιδια χρειαζονται και την μητρική φιγουρα μιας γυναικας και την πατρικη φιγουρα ενος πατερα
που να επεμβαινει και με τον λογο του και με πραξεις στο παιδι και στο τι φανταζεται σαν παιδι που ειναι
ή σαν εφηβος ....μετα τα 18 του ας κανει οτι θελει

και οταν λενε οι γυναικες σημερα οτι οι ανδρες συμπεριφερονται σαν γκεισες στο χαρεμι
δεν εχουν και πολυ αδικο ...απο οτι βλεπω εδω
Εγώ δεν έγραψα κάποια άποψη. Παρέθεσα μια συνέντευξη.

Εσύ έγραψες την άποψη πως ένα χαστούκι από τον πατέρα κάνει το παιδί άντρα, αλλιώς έχει 80% πιθανότητα να γίνει γκαιης.
Και λέω άποψη από ευγένεια για να μη γράψω σαχλαμάρα.
δεν νομιζω οτι εγραψα οτι τα χαστουκια κανουν το παιδι αντρα αλλιως θα γινει γκεης

το εγραψα;

επισης δεστε και αυτο το βιντεο -δεν μπορω να το μεταφερω και αν μπορει καποιος να το ανεβασει προς συζητηση https://x.com/i/status/1910799228940804484

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 13 Απρ 2025, 18:41

Beria έγραψε:
13 Απρ 2025, 18:27
nemo έγραψε:
Beria έγραψε:
13 Απρ 2025, 18:04

Έχεις μεγαλώσει παιδί;
Έχεις φερθεί με αυτόν τον τρόπο;
ποιο τροπο;
Με χαστούκια ρε τυπε
το ειχα καταλαβει και απλα ηθελα να βεβαιωθω και για σενα
το να δεχτει δυο τρια χαστουκια μεχρι την εφηβεια του και σε καταστασεις που δεν καταλαβε οτι το οχι
ειναι οχι δεν νομιζω παλι οτι θα παθει καποιο σωματικο ή πολιτισμικο σοκ!

αν εσεις το νομιζετε τοτε απεχουν πολυ οι αποψεις μας

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 13 Απρ 2025, 19:45

nemo έγραψε:
13 Απρ 2025, 18:41
Beria έγραψε:
nemo έγραψε:

ποιο τροπο;
Με χαστούκια ρε τυπε
το να δεχτει δυο τρια χαστουκια μεχρι την εφηβεια του και σε καταστασεις που δεν καταλαβε οτι το οχι

Δεν μου απάντησες εάν έχεις μεγαλώσει παιδί
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 13 Απρ 2025, 19:57

Beria έγραψε:
13 Απρ 2025, 19:45
nemo έγραψε:
Beria έγραψε:

Με χαστούκια ρε τυπε

δυο ενα και ενα ... και τα μεγαλωνω με κωδικα ηθικης- εσυ γυναικα και συ ανδρας
οι γυναικες βαφονται για να ειναι ομορφες για μας και οι ανδρες ειναι για να πολεμουν
οκ; βλεπουμε και μπαλα τωρα

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 13 Απρ 2025, 23:49

Polaris3 έγραψε:
13 Απρ 2025, 17:06
Επειδή οι γυναίκες βάφουν νύχι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει ένας άντρας ή ένα μικρό αγόρι. Το πρόβλημα είναι στο μυαλό όσων δεν αισθάνονται άνετα με αγόρια και άντρες που δεν θέλουν να είναι ένα με την μάζα, που θέλουν να ξεφύγουν από τους έμφυλους κανόνες των ενδυμασίας.

Ωραία περίπτωση αλληλεγγύης ήταν η στήριξη που έδειξαν συμμαθητές ενός αγοριού που πήγε στο σχολείο με φούστα και τον κακοποίησε λεκτικά ένας καθηγητής, την επόμενη μέρα οι συμμαθητές του εμφανίστηκαν με φούστες. Στην Ελλάδα συνέβη.

Δεν παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεση ενός αγοριού αν του βάψεις το νύχι. Παρεμβαίνεις αν το κακοποιείς, αν υποστεί bullying στο σχολείο.
Το σχολείο δεν υπάρχει για να αλλάζει τους κοινωνικούς ρόλους ούτε για να κάνει το παιδί να "ξεχωρίζει" με ανούσιες, ιδεοληπτικές ανοησίες που στην καλύτερη έχουν πιο χρήσιμες εναλλακτικές και στη χειρότερη στοχεύουν στο μπέρδεμα του παιδιού: πρέπει πραγματικά να είναι κάποιος πολύ εκκεντρικός, να το πω πάρα πολύ ευγενικά, για να νομίζει ότι το σχολείο υπάρχει για νύχια και φούστες σε αγόρια. Εξάλλου, η υποχρεωτικοτητα της δραστηριότητας δεν παραπέμπει σε... μοναδικότητα. Τέλος, όπως είπα και πριν, και κοριτσάκια να βάλουν να βάψουν νύχια, είναι εντελώς λάθος.

Δεν έχει σημασία αν το συγκεκριμένο περιστατικό όντως συνέβη στη Νορβηγία. Το θέμα είναι υπαρκτό και αφορά άμεσα τον ψυχισμό των παιδιών που κάποιοι θέλουν να εκθέτουν σε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, ντραγκ κουινς που θέλουν να διαβάσουν παραμύθια σώνει και ντε σδ νηπιαγωγείο και όχι πχ σε γηροκομείο κτλ. Αν όντως οι τύποι αυτοί έχουν τις καλές προθέσεις που ισχυρίζονται, απλώς ας ζητήσουν τα παιδιά να είναι ευγενικά, διακριτικά, ειλικρινή, χωρίς προ-αποκλεισμούς στις παρέες τους που δεν έχουν καμία σχέση με τη συμπεριφορά κτλ.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 13 Απρ 2025, 23:57

εδω δεν θελουν οι εκπαιδευτικοι καν αξιολογηση σιγα μην αφησει καποιος το παιδι του σε τετοια ηλικια στις ηλιθιοτητες καθε παλαβης νηπιαγωγου ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 14 Απρ 2025, 00:00

Rakomelofronas έγραψε:
13 Απρ 2025, 23:49
Polaris3 έγραψε:
13 Απρ 2025, 17:06
Επειδή οι γυναίκες βάφουν νύχι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει ένας άντρας ή ένα μικρό αγόρι. Το πρόβλημα είναι στο μυαλό όσων δεν αισθάνονται άνετα με αγόρια και άντρες που δεν θέλουν να είναι ένα με την μάζα, που θέλουν να ξεφύγουν από τους έμφυλους κανόνες των ενδυμασίας.

Ωραία περίπτωση αλληλεγγύης ήταν η στήριξη που έδειξαν συμμαθητές ενός αγοριού που πήγε στο σχολείο με φούστα και τον κακοποίησε λεκτικά ένας καθηγητής, την επόμενη μέρα οι συμμαθητές του εμφανίστηκαν με φούστες. Στην Ελλάδα συνέβη.

Δεν παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεση ενός αγοριού αν του βάψεις το νύχι. Παρεμβαίνεις αν το κακοποιείς, αν υποστεί bullying στο σχολείο.
Το σχολείο δεν υπάρχει για να αλλάζει τους κοινωνικούς ρόλους ούτε για να κάνει το παιδί να "ξεχωρίζει" με ανούσιες, ιδεοληπτικές ανοησίες που στην καλύτερη έχουν πιο χρήσιμες εναλλακτικές και στη χειρότερη στοχεύουν στο μπέρδεμα του παιδιού: πρέπει πραγματικά να είναι κάποιος πολύ εκκεντρικός, να το πω πάρα πολύ ευγενικά, για να νομίζει ότι το σχολείο υπάρχει για νύχια και φούστες σε αγόρια. Εξάλλου, η υποχρεωτικοτητα της δραστηριότητας δεν παραπέμπει σε... μοναδικότητα. Τέλος, όπως είπα και πριν, και κοριτσάκια να βάλουν να βάψουν νύχια, είναι εντελώς λάθος.

Δεν έχει σημασία αν το συγκεκριμένο περιστατικό όντως συνέβη στη Νορβηγία. Το θέμα είναι υπαρκτό και αφορά άμεσα τον ψυχισμό των παιδιών που κάποιοι θέλουν να εκθέτουν σε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, ντραγκ κουινς που θέλουν να διαβάσουν παραμύθια σώνει και ντε σδ νηπιαγωγείο και όχι πχ σε γηροκομείο κτλ. Αν όντως οι τύποι αυτοί έχουν τις καλές προθέσεις που ισχυρίζονται, απλώς ας ζητήσουν τα παιδιά να είναι ευγενικά, διακριτικά, ειλικρινή, χωρίς προ-αποκλεισμούς στις παρέες τους που δεν έχουν καμία σχέση με τη συμπεριφορά κτλ.
σωστα τα λες αλλα νομιζεις οτι το κανουν εντελως τυχαια; ή αποσκοπουν σε κατι αλλο
περα απο αυτο που διαπιστωνουμε

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 14 Απρ 2025, 00:01

nostromos έγραψε:
13 Απρ 2025, 23:57
εδω δεν θελουν οι εκπαιδευτικοι καν αξιολογηση σιγα μην αφησει καποιος το παιδι του σε τετοια ηλικια στις ηλιθιοτητες καθε παλαβης νηπιαγωγου ...
εξω ειναι σχεδον υποχρεωτικο λεμε και αν καποιος γονιος διαμαρτυρεται εχει επιπτωσεις

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 14 Απρ 2025, 00:04

nemo έγραψε:
14 Απρ 2025, 00:01
nostromos έγραψε:
13 Απρ 2025, 23:57
εξω ειναι σχεδον υποχρεωτικο λεμε και αν καποιος γονιος διαμαρτυρεται εχει επιπτωσεις
woke καραγκιοζιλικια ... αυτες οι προδιαθεσεις ειναι αντιληπτες μονο απο πολυ εξειδικευμενους παιδοψυχολογους ... δεν μπορει να το αναλαβει καποια νηπιαγωγος της σειρας με παπαριες τυπου βαφουμε τα νυχακια και φοραμε στο αγορακι στολη πριγκιπισσας ...

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 14 Απρ 2025, 00:09

βασικ η ολη ιστορια γινεται για να υπαρχει και καλα ηπια αντιμετωπιση των γκευ περιπτωσεων απο τα υπολοιπα παιδακια με το να ανακατευονται απο πολυ νωρις οι ρολοι και τα στερεοτυπα ... δεν νοιαζονται ομως και πολυ τη ζημια που γινεται στο γενικο πληθυσμο των παιδιων

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Απρ 2025, 11:27

vantono έγραψε:
12 Απρ 2025, 23:36
Kauldron έγραψε:
12 Απρ 2025, 23:22
Καραμελίτσα έγραψε:
12 Απρ 2025, 20:53
Σε λευκούς άντρες δεν πάει γενικά το χρώμα στα νύχια, ένα διάφανο είναι οκ, παραπάνω και γίνεται σουπερκάγκουρας. Σε μαύρους όμως είναι ωραία και τα έντονα χρώματα.
vantono, περιμένουμε τοποθέτηση.
Εχω ανεβασει φωτο μου στο πχορουμ με βαμμενο πράσινο νυχι (οχι πρασινακι αδερφιστικο, αλλα χακί στρατιωτικό αντρικό πουστάτο) και δεν τη βρισκω με τιποτα να σας την επαναποστάρω κι εδω μεσα.
Οποιος μου τη βρει, δώρο ενα μπραντάτο φουτερακι με τεράστια γραμματα της επωνυμίας :102:
fixed.

αλλα δεν δειχνω τι ακριβως αλλαξα, να το ψαξεις. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 14 Απρ 2025, 11:40

nemo έγραψε:
13 Απρ 2025, 19:57
Beria έγραψε:
13 Απρ 2025, 19:45
nemo έγραψε:

δυο ενα και ενα ... και τα μεγαλωνω με κωδικα ηθικης- εσυ γυναικα και συ ανδρας
οι γυναικες βαφονται για να ειναι ομορφες για μας και οι ανδρες ειναι για να πολεμουν
οκ; βλεπουμε και μπαλα τωρα
:+1:

Εγώ την κόρη μου ήδη τη βάζω να μαζευει τα πιάτα απο το τραπέζι και να είναι δίπλα στη γυναίκα μου όταν μαγειρευει για να βλέπει να μαθαινει.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 14 Απρ 2025, 11:45

Unique έγραψε:
14 Απρ 2025, 11:40

:+1:

Εγώ την κόρη μου ήδη τη βάζω να μαζευει τα πιάτα απο το τραπέζι και να είναι δίπλα στη γυναίκα μου όταν μαγειρευει για να βλέπει να μαθαινει.
:smt038:smt023

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών