Μάνα μεγαλώνει το 11 μηνων μωρό της ως αφυλο για να το αφησει να διαλεξει μονο του τι θελει να ειναι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Μάνα μεγαλώνει το 11 μηνων μωρό της ως αφυλο για να το αφησει να διαλεξει μονο του τι θελει να ειναι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 16 Φεβ 2019, 10:44

anatta έγραψε:
16 Φεβ 2019, 10:01
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
16 Φεβ 2019, 07:32
anatta έγραψε:
15 Φεβ 2019, 23:08
Το πιο πιθανό είναι το παιδάκι να γίνει ένας φυσιολογικός άνδρας ή γυναίκα
Γιατί σου φαίνεται αυτο το πιο πιθανό;
Αν διάβαζες και το υπόλοιπο, ίσως καταλάβαινες.
Εγώ δεν κατάλαβα κατι τέτοιο, αλλά αφου το έκανες εσυ μπορείς να μου το εξηγήσεις.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Μάνα μεγαλώνει το 11 μηνων μωρό της ως αφυλο για να το αφησει να διαλεξει μονο του τι θελει να ειναι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 16 Φεβ 2019, 10:46

hellegennes έγραψε:
16 Φεβ 2019, 10:41
Highlander έγραψε:
16 Φεβ 2019, 10:33
Κακοποίηση είναι στο μυαλό σου που λειτουργεί με βάση στερεοτυπικές αντιλήψεις. Στην πραγματικότητα κακοποίηση είναι η επιβολή στο παιδί μίας διαμορφωμένης από τους γονείς του θρησκευτικής-"εθνικής"-φυλετικής ταυτότητας και έτσι θα θεωρείται στο μέλλον που θα έχουν προχωρήσει λιγάκι οι κοινωνίες μας.
Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα μπορούσε να ζήσει μία άσχημη ζωή το παιδί είναι εξαιτίας των προϊστορικών που κουβαλούν ένα κάρο κόμπλεξ και πιστεύουν ακόμη στα ταμπού του μεσαίωνα.
Εσένα λειτουργεί το μυαλό με στερεοτυπικές αντιλήψεις, που βάζει μπροστά στην ψυχική και σωματική υγεία του παιδιού του μια επίφαση προόδου και αλλαγής για να το παίξεις ήρωας, δηλαδή για εντελώς εγωιστικούς λόγους.

Κακοποίηση είναι να αρνείσαι στο παιδί σου την φυσιολογική του εξέλιξη και να του περνάς τα κόμπλεξ σου και τις ιδεοληψίες σου. Δεν υπάρχει φυλετική ταυτότητα, υπάρχει βιολογικό φύλο και έτσι είναι παντού στο ζωικό βασίλειο. Δεν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι το φύλο δεν είναι 100% βιολογικά προσδιορισμένο και το να καταπιέζεις το παιδί σου να είναι κάτι διαφορετικό ή να το καταπιέζεις να διαλέξει είναι κακοποίηση και πρέπει να τιμωρείται με αφαίρεση επιμέλειας και φυλάκιση.-
Να σε ενημερώσω ότι δε ζούμε σαν ζώα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Φεβ 2019, 10:51

Ας δούμε το κοριτσάκι. Με όλες τις θρησκευτικές μαλακίες που του έχουν πει, λέει ότι είναι "demigirl", λες και υπάρχει τέτοιο πράγμα. Το κοριτσάκι έχει μπερδευτεί σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι αγόρι και τι να είσαι κορίτσι.

Το να σου αρέσει το ποδόσφαιρο ή να παίζεις με τις λάσπες όταν είσαι μικρό δεν σε κάνει αγόρι. Μάλιστα υπάρχει και στα ελληνικά και σε όλες τις γλώσσες λέξη για τα κορίτσια που τους αρέσει να σκαρφαλώνουν σε δέντρα και να παίζουν με τρόπο που συνήθως παίζουν τα αγόρια: τα λέμε αγοροκόριτσα.

Υπάρχουν πράγματα που καθορίζονται απ' το φύλο μας και άλλα που καθορίζονται απ' τις προτιμήσεις μας και τις κοινωνικές συνήθειες, συχνά με κάποια φυλετική βιολογική τάση για το ποιες είναι οι προτιμήσεις μας. Ας πούμε είναι πιο πιθανό να αρέσουν βίαια σπορ στους άντρες, αν και δεν αρέσουν σε όλους τους άντρες τα βίαια σπορ ή η βία γενικά. Εμένα π.χ. μου αρέσει η βία στις ταινίες αλλά βαριέμαι τα βίαια σπορ (γενικά βαριέμαι τα περισσότερα σπορ).

Το κοριτσάκι, βέβαια, δεν μπορεί σ' αυτήν την ηλικία να ξεχωρίσει τι έχει να κάνει με το φύλο του και τι με συνήθειες που κοινωνικά αποδίδονται συχνότερα στο ένα φύλο ή στο άλλο και έτσι λέει είμαι "demigirl" γιατί η μαλακισμένη σκρόφα που το μεγαλώνει του έχει κάνει θρησκευτική πλύση εγκεφάλου ότι «αυτό το κάνουν τα αγόρια» κι «εκείνο τα κορίτσια», δηλαδή αυτή είναι που έχει στερεότυπα στο μυαλό της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Φεβ 2019, 10:51

Highlander έγραψε:
16 Φεβ 2019, 10:46
Συριζαίος δεν είσαι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Φεβ 2019, 10:52

hellegennes έγραψε:
16 Φεβ 2019, 10:26

Κάντε μου like, αν σας θυμίζει αυτό θρησκεία με εντελώς ανατριχιαστικό τρόπο. Το πράγμα που την μεγαλώνει την έπεισε (indoctrination) ότι είναι κάτι άλλο και καταπιέζει το τι πιστεύει ότι είναι.

Επειδή στο κείμενο αναφέρεται ότι το μεγάλο αδελφάκι επέλεξε το ίδιο το φύλο του, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποιο είναι το βιολογικό του φύλο, έριξα μια ματιά και σε άλλα βίντεο και κάπου έχω την εντύπωση ότι είναι αγόρι.

Ρίξτε μια ματιά στο 2:28
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 16 Φεβ 2019, 10:53

hellegennes έγραψε:
16 Φεβ 2019, 10:51
Highlander έγραψε:
Συριζαίος δεν είσαι;
Βεβαίως.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Φεβ 2019, 10:56

Highlander έγραψε:
hellegennes έγραψε:
16 Φεβ 2019, 10:41
Εσένα λειτουργεί το μυαλό με στερεοτυπικές αντιλήψεις, που βάζει μπροστά στην ψυχική και σωματική υγεία του παιδιού του μια επίφαση προόδου και αλλαγής για να το παίξεις ήρωας, δηλαδή για εντελώς εγωιστικούς λόγους.

Κακοποίηση είναι να αρνείσαι στο παιδί σου την φυσιολογική του εξέλιξη και να του περνάς τα κόμπλεξ σου και τις ιδεοληψίες σου. Δεν υπάρχει φυλετική ταυτότητα, υπάρχει βιολογικό φύλο και έτσι είναι παντού στο ζωικό βασίλειο. Δεν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι το φύλο δεν είναι 100% βιολογικά προσδιορισμένο και το να καταπιέζεις το παιδί σου να είναι κάτι διαφορετικό ή να το καταπιέζεις να διαλέξει είναι κακοποίηση και πρέπει να τιμωρείται με αφαίρεση επιμέλειας και φυλάκιση.-
Πέρα απ' την πλάκα, το αν ζούμε σαν ζώα ή όχι είναι επιλογή. Το αν είμαστε σαν τα άλλα ζώα είναι βιολογική πραγματικότητα. Διάλεξε λοιπόν. Ή η ύπαρξη του τρανσεξουαλισμού είναι βιολογική, οπότε θα πρέπει να βρεις τις ανύπαρκτες βάσεις της ή είναι επιλογή, οπότε δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να την ενθαρρύνουμε.

Για να σε βοηθήσω, πάντως, το επιχείρημα των διεμφυλικών είναι ότι έτσι γεννήθηκαν και το χρησιμοποιούν ενάντια σε όσους υποστηρίζουν ότι αντί για ενθάρρυνση χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη και θεραπεία. Θεωρούν ότι η μοναδική θεραπεία είναι η μετάβαση, γιατί αυτή είναι η φυσική τους κατάσταση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Φεβ 2019, 11:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Φεβ 2019, 10:52
Επειδή στο κείμενο αναφέρεται ότι το μεγάλο αδελφάκι επέλεξε το ίδιο το φύλο του, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποιο είναι το βιολογικό του φύλο, έριξα μια ματιά και σε άλλα βίντεο και κάπου έχω την εντύπωση ότι είναι αγόρι.
Δεν μοιάζει για αγόρι. Άσχετα απ' τα σκουλαρίκια και τα μακριά μαλλιά (διότι για αυτούς τους προοδευτικούς γονείς τα μακριά μαλλιά και τα σκουλαρίκια σημαίνουν κορίτσι. Μακριά από εμάς τα στερεότυπα :lol: ).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Φεβ 2019, 11:18

hellegennes έγραψε:
16 Φεβ 2019, 11:00
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Φεβ 2019, 10:52
Δεν μοιάζει για αγόρι. Άσχετα απ' τα σκουλαρίκια και τα μακριά μαλλιά (διότι για αυτούς τους προοδευτικούς γονείς τα μακριά μαλλιά και τα σκουλαρίκια σημαίνουν κορίτσι. Μακριά από εμάς τα στερεότυπα :lol: ).
Δεν επηρεάζομαι από τα μακριά μαλλιά γιατί είναι συνηθισμένα σε πολλά αγοράκια.

Αλλά στο πρώτο βίντεο κόλλησα στο ίδιο σημείο με σένα, δηλαδή εκεί που λέει το πιτσιρίκι "Sometimes I think I should become a normal girl, but... that's not who I am."

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοεί. Να μοιάσει σωματικά με ένα φυσιολογικό κορίτσι (αν είναι αγόρι) ή να νοιώσει ελεύθερα ως φυσιολογικό κορίτσι χωρίς να απολογείται (αν είναι κορίτσι).

Το σίγουρο είναι ότι χρησιμοποιεί τον όρο normal και έχει πλήρη συναίσθηση ότι δεν είναι. Άρα δεν βιώνει ως κάτι φυσικό αυτό που είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας » 16 Φεβ 2019, 13:26

lyna έγραψε:
16 Φεβ 2019, 08:26
Πάνας έγραψε:
16 Φεβ 2019, 01:27
Καλά μεγαλώνοντας το παιδάκι θα καταλάβει ότι έχει τσουτσούνι και θα βλέπει τις διαφορές στα άλλα παιδιά, κορίτσια - αγόρια. Απλά του έτυχε για μάνα ο στόκος.

Ξέρετε πόσοι στόκοι έχουν γίνει μάνες;
Κ πατέρες .
Στην προκειμενη είναι διπλός ρόλος
Βουαλά!

Για πες γιατί η είδηση αναφέρεται μόνο στην μάνα; Δεν το πρόσεξες;
the end

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 16 Φεβ 2019, 13:36

εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει
η οικονομική ευημερία, η έλλειψη σοβαρών προβλημάτων και πολέμων, οδηγούν τις κοινωνίες στο να επινοούν νέους τομείς προβληματισμού, πραγματικά επίπλαστους, και δίνοντάς τους σημαίνουσα βαρύτητα σε τέτοιο βαθμό, δημιουργούν νέα προβλήματα και νέες συγκρούσεις που κανονικά θα έπρεπε να μην υφίστανται.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 16 Φεβ 2019, 13:40

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Φεβ 2019, 11:18
Το σίγουρο είναι ότι χρησιμοποιεί τον όρο normal και έχει πλήρη συναίσθηση ότι δεν είναι. Άρα δεν βιώνει ως κάτι φυσικό αυτό που είναι.
δεν έχει κάνει ακόμα minor στα gender studies να μάθει τη σωστή newspeak.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 16 Φεβ 2019, 15:21

Έχει πια κανείς την αμφιβολία ότι όλοι αυτοί δεν είναι ψυχασθενείς που χρίζουν ψυχιατρικής περίθλαψης.

Το γκεϊλίκι, το ομοφιλοφυλίκι και όλες οι συναφείς ψυχικές διαταραχές θεραπεύονται. Με σκληρό τρόπο όπως το ηλεκτροσόκ αλλά θεραπεύονται. Αρκεί να το αποδεχθούν οι νοσούντες και οι υπερασπιστές τους...

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 16 Φεβ 2019, 16:18

Athina__P έγραψε:
16 Φεβ 2019, 10:37
Και ένα σχόλιο από αντίστοιχο αγγλόφωνο άρθρο.

As if children didn't have enough to deal with in today's world. Now some parents are giving them the responsibility of determining their own gender. And I suppose have no influence on what the kids decide?

λαθος attitude
οι γονεις εχουν μονο καποια survival skills σε σχεση με τα παιδια και απο αυτα εξαρτωνται σε μικρη ηλικια, τα παιδια δεν ειναι κτημα ουτε ιδιοκτησια των γονιων, καθε ανθρωπος ειναι το μεσο που δινει ζωη το πως θα διαμορφωθει αυτη ειναι δικος της λογαριασμος

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών