Σε τέτοιες περιπτώσεις, αναλαμβάνουν άλλοι την ενημέρωση...
Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφού αυτά θελει να δει ρε ο Έλληνας. Λες να μην το ξέρει το ψευτορωμαικο σαν την παλάμη του ο Μητσοτάκης;panos291 έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 22:38Απεριγραπτα ρεζιλικια παλι αν ισχύει. Η κυβερνηση να ασκει πιεσεις σε μια ιδιωτικη εταιρεία για να διωξει τον διευθυνων συμβουλο της, ωστε να φανει οτι εκανε κατι.
Βεβαια με το τρενο που ειχε ντουζινες νεκρων, τον αρμόδια υπουργο τον ξανακατεβασαν βουλευτή.
Η κυβερνηση δεν ειχε καμια δουλειά να ανακατωθει υπογειως σε ενα θεμα που αφορα καθαρα την δικαιοσυνη, ομως παλι κανουν καραγκιοζιλικια για να πουλησουν ευαισθησια στο ποπολο.
"Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου ασκήθηκαν πιέσεις και από την πλευρά της κυβέρνησης για να αναλάβει η Attica Group τις ευθύνες της."
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ρατσιστικό έγκλημα από τα καθάρματα του ΠΑΜΕ.Frappezitis έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 20:43Ο Αντώνης είχε ενα μικρό νοητικό πρόβλημα.
Αλλα κουβαλούσε ακόμη ενα μεγαλύτερο κακό: ήταν φτωχός!
Ετσι δεν είχε την δυνατότητα να κανει λογοθεραπεία ή οποιαδηποτε αλλη θεραπεία.
Το κρατος, το καπιταληστικο συστημα, τον γεννησε φτωχό, τον κράτησε φτωχό και στο τελος τον σκότωσε.
Καλό ταξίδι!
Τα σκυλιά του περισσου δολοφονούν τους αδύναμους.
ναι αλλά όπως φαίνεται δεν κατάλαβες ότι δεν θέλω να βρω καμία δικαιολογία για τους συγκεκριμένους και το σημαντικότερο. Δεν μιλάω γι αυτούςST48410 έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 22:50Εγώ να μπορώ να σκεφτώ χίλιες δικαιολογίες, πιθανές ή τραβηγμένες για το γιατί ενήργησαν με τέτοιο τρόπο αρχικά. Και αυτό που έγραψε ο Chilloutbuddy μου φαίνεται αρκετά λογικό.Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 22:44Ρώτησε η μεγάλη κόρη τη γυναίκα μου "Μαμά, τι άνθρωπος είναι αυτός που έσπρωξε το παιδί στη θάλασσα;"
Της απάντησε "Δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι. Μπορεί να είναι και ο καλύτερος άνθρωπος που λέει ο λόγος, μπορεί να πάρουν συνέντευξη από πολλούς που τον ήξεραν και να πουν ότι ήταν καλός. να έχει χίλια δυο στο κεφάλι του, να ζει μία φρίκη, να έχει νεύρα κάθε μέρα και να έρθει η στιγμή να κάνει το λάθος. Γι αυτό πρέπει να πάντα να φυλάμε τον εαυτό μας από το λάθος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προσέχουμε τι αφήνουμε να μπαίνει μέσα μας, να μας επηρεάζει και τελικά να μας αλλοιώνει. Κι αυτός που τον λέμε γομάρι, μπορεί να μην ήτανε κάποτε. να έγινε, Κι αυτό το κατηγορούμε.Φταίμε που δεν καλλιεργούμε τον εαυτό μας"
Αυτά, αφού χτες μιλούσαμε μξε τη γυναίκα μου και σκεφτήκαμε διάφορα. Πως σου βγαίνει να σπρώξεις αντί να τραβήξεις προς τα μέσα. Λειτουργία που σίγουρα θα την έχει ο φονιάς. Πες ας πούμε ότι είναι ο ίδιος σε φάση που ένα παιδί έχει γλιστρήσει και κρεμιέται με τα χέρια του σε έναν γκρεμό ξέρω γω. Τέλος πάντων φτιάξτο το σκηνικό με το μυαλό σου. Το πόιντ είναι ότι θα έκανε κίνηση τραβήγματος, για να σώσει. Όμως έσπρωξε. Άρα του βγήκε αυτό. Τι του έβγαλε όμως αυτό; Το γεγονός ότι κάποιος μπήκε μέσα ενώ αυτό αποκλείεται από το σύμπαν του; Αφού δηλαδή τελείωσε ο έλεγχος και απαγορεύεται να μπει άλλος μέσα κλπ κλπ. Το απορρίπτουμε όμως αυτό αφού συμφωνούμε ότι αν ήταν ένας τύπος σαν τον Μαρινάκη ή τη Μενεγάκη που αναφέρθηκε, θα του έβγαινε η κίνηση που διευκολύνει την είσοδο. ή θα τράβαγε προς τα μέσα ή θα έκανε χώρο. Άρα αυτό που του έβγαλες την κίνηση που έκανε είναι αυτό που είδε.
Νομίζω ότι εκεί είναι το πόιντ και όχι στο τι σκατά είναι αυτός και πόσα σκατά μπορούμε ακόμα να του βρούμε συζητώντας δημόσια.
Ωστόσο δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι υπέρ τους για όσα δεν έγιναν από τη στιγμή που πέφτει ο άνθρωπος στη θάλασσα. Εκεί τα παραπάνω που λες δεν με καλύπτουν πλήρως. Δεν εξηγούν αυτό που βλέπω.

Δεν μιλάω καν για το γεγονός

Γιατί να μιλήσω άλλωστε; Είμαι δικαστής; Είμαι εμπειρογνώμονας και πρέπει να βγάλω πόρισμα. Εδώ ιδρύσαμε σχολή εμποροπλοιάρχων και αναλύουμε πότε πετάμε το σωσίβιο, η πίεση του νερού και ό,τι έχει ο μπαξές.
Δηλαδή σοβαρά ρε Στάθη η κοινωνία έπασχε από τον ύπαρχο που τελικά δεν έχει δικαιολογία, και τώρα που αποφανήκαμε γι αυτό η κοινωνία είναι ΟΚ;
μας αρέσει ο δημόσιος διάλογος. Αλλά πράγματι καίγεσαι να μάθεις τα πάντα για τοις συνθήκες γύρω από το σκηνικό;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Οι δικηγόροι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Θυμάμαι έναν άλλο στο παλιό φόρουμ, του brain drain κιόλας, να εκπλήσσεται όταν του είπα ότι εσχάτη προδοσία είναι να επιτίθεσαι στο πολίτευμα ή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι (όπως νόμιζε αυτός) "πάρα πολύ μεγάλη προδοσία" ξερωγω να γίνεσαι πράκτορας των Τούρκων ενάντια στην Ορθοδοξία. Του είχε φανεί τόσο αστείο που το έκανε και υπογραφή.
Meanwhile:
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... i-prodosia
Meanwhile:
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δλδ οποίος ευσυνείδητα και με τη θέληση του γίνεται όργανο ξένης δύναμης και δρά ενάντια στα συμφέροντα της χώρας δεν είναι προδότης?foscilis έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:04Θυμάμαι έναν άλλο στο παλιό φόρουμ, του brain drain κιόλας, να εκπλήσσεται όταν του είπα ότι εσχάτη προδοσία είναι να επιτίθεσαι στο πολίτευμα ή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι (όπως νόμιζε αυτός) "πάρα πολύ μεγάλη προδοσία" ξερωγω να γίνεσαι πράκτορας των Τούρκων ενάντια στην Ορθοδοξία. Του είχε φανεί τόσο αστείο που το έκανε και υπογραφή.
Meanwhile:
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Κατανοητό αυτό. Έγινε μία ανάλυση που κατέληγε στο ότι πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας και ότι ένας έως πριν καλός άνθρωπος (ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό) υπό κάποιες συνθήκες μπορεί να συμπεριφερθεί πολύ άσχημα.
Σε γενικές γραμμές δεκτό αυτό. Δεκτό για την πρώτη ενέργεια του σπρωξίματος. Μετά όμως υπάρχει χρόνος. Χρόνος να σκεφτείς, να επανεκτιμήσεις και να διορθώσεις ό,τι προλαβαίνεις πλέον και όσο μπορείς. Και δεν γίνεται τίποτα. Ε, το καλός άνθρωπος εδώ μοιάζει προβληματικό πλέον.
Έχω την περιέργεια. Θα ήθελα να καταλάβω λίγο καλύτερα αυτό που είδα και μοιάζει τόσο υπερβολικά άσχημο. Αν πχ αποδειχθεί ότι είχαν προηγούμενα (υπόθεση εργασίας), θα εξακολουθήσει να είναι αισχρό αυτό που έγινε αλλά θα έχει μια πιο λογική εξήγηση. Γενικά δεν αισθάνομαι πολύ άνετα όταν δεν βρίσκω λογικές εξηγήσεις.
Μπορεί να λέγεται και Αρχηγός ΣτρατούGeorge_V έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:09Δλδ οποίος ευσυνείδητα και με τη θέληση του γίνεται όργανο ξένης δύναμης και δρά ενάντια στα συμφέροντα της χώρας δεν είναι προδότης?foscilis έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:04Θυμάμαι έναν άλλο στο παλιό φόρουμ, του brain drain κιόλας, να εκπλήσσεται όταν του είπα ότι εσχάτη προδοσία είναι να επιτίθεσαι στο πολίτευμα ή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι (όπως νόμιζε αυτός) "πάρα πολύ μεγάλη προδοσία" ξερωγω να γίνεσαι πράκτορας των Τούρκων ενάντια στην Ορθοδοξία. Του είχε φανεί τόσο αστείο που το έκανε και υπογραφή.
Meanwhile:
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 22:53Ρίξε μια ματιά κι εδώ.Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 22:44Και δεν αφορά μόνον σε αυτόν που έσπρωξε αλλά στη συμπεριφορά όλων ακόμα και μετά το "συμβάν".
Ρώτησε η μεγάλη κόρη τη γυναίκα μου "Μαμά, τι άνθρωπος είναι αυτός που έσπρωξε το παιδί στη θάλασσα;"
Της απάντησε "Δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι. Μπορεί να είναι και ο καλύτερος άνθρωπος που λέει ο λόγος, μπορεί να πάρουν συνέντευξη από πολλούς που τον ήξεραν και να πουν ότι ήταν καλός. να έχει χίλια δυο στο κεφάλι του, να ζει μία φρίκη, να έχει νεύρα κάθε μέρα και να έρθει η στιγμή να κάνει το λάθος. Γι αυτό πρέπει να πάντα να φυλάμε τον εαυτό μας από το λάθος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προσέχουμε τι αφήνουμε να μπαίνει μέσα μας, να μας επηρεάζει και τελικά να μας αλλοιώνει. Κι αυτός που τον λέμε γομάρι, μπορεί να μην ήτανε κάποτε. να έγινε, Κι αυτό το κατηγορούμε.Φταίμε που δεν καλλιεργούμε τον εαυτό μας"
Αυτά, αφού χτες μιλούσαμε μξε τη γυναίκα μου και σκεφτήκαμε διάφορα. Πως σου βγαίνει να σπρώξεις αντί να τραβήξεις προς τα μέσα. Λειτουργία που σίγουρα θα την έχει ο φονιάς. Πες ας πούμε ότι είναι ο ίδιος σε φάση που ένα παιδί έχει γλιστρήσει και κρεμιέται με τα χέρια του σε έναν γκρεμό ξέρω γω. Τέλος πάντων φτιάξτο το σκηνικό με το μυαλό σου. Το πόιντ είναι ότι θα έκανε κίνηση τραβήγματος, για να σώσει. Όμως έσπρωξε. Άρα του βγήκε αυτό. Τι του έβγαλε όμως αυτό; Το γεγονός ότι κάποιος μπήκε μέσα ενώ αυτό αποκλείεται από το σύμπαν του; Αφού δηλαδή τελείωσε ο έλεγχος και απαγορεύεται να μπει άλλος μέσα κλπ κλπ. Το απορρίπτουμε όμως αυτό αφού συμφωνούμε ότι αν ήταν ένας τύπος σαν τον Μαρινάκη ή τη Μενεγάκη που αναφέρθηκε, θα του έβγαινε η κίνηση που διευκολύνει την είσοδο. ή θα τράβαγε προς τα μέσα ή θα έκανε χώρο. Άρα αυτό που του έβγαλες την κίνηση που έκανε είναι αυτό που είδε.
Νομίζω ότι εκεί είναι το πόιντ και όχι στο τι σκατά είναι αυτός και πόσα σκατά μπορούμε ακόμα να του βρούμε συζητώντας δημόσια.SpoilerShowΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 10:22
Κάτι είχα γράψει σε προηγούμενο ποστ για το σύνδρομο της ομαδοσκέψης, που αφορά και σε περιπτώσεις ομάδων με ψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, δυνατότητες εκτίμησης μιας κατάστασης, διαχείριση κρίσης κλπ
Παραθέτω κάτι πιο αναλυτικό.
Πότε εμφανίζεται το φαινόμενο Groupthink
1. Η ομάδα έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι άτρωτη. Τα μέλη της ομάδας αγνοούν τους προφανείς κινδύνους, παίρνουν ακραία ρίσκα και είναι υπέρμετρα αισιόδοξα για την επιτυχημένη πορεία των αποφάσεών τους.
2. Η ομάδα εμφανίζει τάση συλλογικού εξορθολογισμού. Τα μέλη της ομάδας εκλογικεύουν τις προειδοποιήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν υπό αμφισβήτηση το θεωρητικό της υπόβαθρο.
3. Η ομάδα διατηρεί την ψευδαίσθηση ότι χαρακτηρίζεται από εγγενή ηθική. Τα μέλη της ομάδας έχουν την πεποίθηση ότι οι αποφάσεις τους ακολουθούν έναν ορθό κώδικα ηθικής και αγνοούν τις ηθικές συνέπειες των αποφάσεών τους.
4. Η ομάδα παρουσιάζει τάση δημιουργίας υπερβολικών στερεοτύπων. Τα μέλη της ομάδας κατασκευάζουν αρνητικά στερεότυπα για τα μέλη «αντίπαλων» ομάδων.
5. Η ομάδα ασκεί πίεση για τη συμμόρφωση με τις πεποιθήσεις αυτής. Τα μέλη της ομάδας πιέζουν οποιοδήποτε άλλο μέλος εκφράζει απόψεις που δε συνάδουν με αυτές της ομάδας, να αποδεχθεί το θεωρητικό της πλαίσιο.
6. Η ομάδα χαρακτηρίζεται από ροπή αυτολογοκρισίας. Τα μέλη της ομάδας τείνουν να απαλείφουν όλες εκείνες τις προσωπικές τους απόψεις που διαφοροποιούνται από τις πεποιθήσεις που γίνονται γενικά αποδεκτές από την ομάδα.
7. Η ομάδα διαθέτει την ψευδαίσθηση της ομοφωνίας. Καθώς η σιωπή υπολογίζεται ως σημάδι συναίνεσης, τα μέλη της ομάδας θεωρούν λανθασμένα ότι όλοι είναι σύμφωνοι με τις αποφάσεις που προτείνονται.
8. Η ομάδα διαθέτει αυτόκλητους φρουρούς σκέψης. Ορισμένα μέλη αναλαμβάνουν το ρόλο να προστατεύουν την ομάδα από αρνητικά ερεθίσματα και πληροφορίες που ενδέχεται να βλάψουν τη θεωρητική συνοχή της.
Περισσότερα εδώ:
https://www.psychology.gr/koinoniki-psy ... epsis.html

Περιμένω να δεις τι κάνει η εδώ ομάδα. και γ εδώ ομάδα είναι όλοι. Αριστεροί-δεξιοί. Αν το εμμονικό τους είναι ίδιο αν το ψυχικό όργανο είναι ίδιο ή κάνει τα ίδια.
ο δικός μου προσανατολισμός είναι:
- κανιβαλισμός δεν είναι μόνο του δεξιού για το ΜΑΤΙ και του Μαδουραίου για τα πιο πρόσφατα.
Είναι και του "θυμωμένου". Ο "θυμωμένος" κλέβει (ή έστω δανείζεται) λίγη αθωότητα από το θύμα. Γι αυτό λέω και ταυτίζονται με το θύμα πρόσκαιρα και ποτέ με τον θύτη. Ξέρεις γιατί; Γιατί ήδη ο θύτης τώρα έχει τα χειρότερα χαρακτηριστικά που μπορούν να υπάρχουν. Χτίζεται. Ένα ένα χαρακτηριστικό θα το βρούμε και θα το κολλάμε. Τσάμπα είναι. όχι ότι δεν τα έχει τα χαρακτηριστικά, αλλά δεν βλέπουμε ότι τα έχουμε όλα κι εμείς.
- Οι θύτες (Από το Ρουπακιά μέχρι τον Κουφοντίνα - καλά αυτοί είναι ίδια κατηγορία - μέχρι τέλος πάντων... όποιον θες) έχουν οικογένειες. Αυτές πληγώνονται. Όμως αν το πεις αυτό θα σου πουν "Α τα σκουλίκια, κρεμάλα, στην κόλαση". και συνειδητοποιείς ότι δεν σε άκουσαν. Συνεχίζουν να μιλάνε για το θύτη. Αν επιμείνεις, ζορίζονται. Σου λέει, είμαι σε άλλη φάση τώρα ρε. Βρίζω τους κακούς εγώ ο καλός. Τι μου βάζεις τώρα να σκεφτώ;
Δεν ξέρω αν με πιάνεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μια χαρά εξηγήσεις υπάρχουν, σε όλα τα επίπεδαST48410 έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 23:10
Έχω την περιέργεια. Θα ήθελα να καταλάβω λίγο καλύτερα αυτό που είδα και μοιάζει τόσο υπερβολικά άσχημο. Αν πχ αποδειχθεί ότι είχαν προηγούμενα (υπόθεση εργασίας), θα εξακολουθήσει να είναι αισχρό αυτό που έγινε αλλά θα έχει μια πιο λογική εξήγηση. Γενικά δεν αισθάνομαι πολύ άνετα όταν δεν βρίσκω λογικές εξηγήσεις.
Πες το πιο απλά, η υπηρέτρια όταν λείπει η κυρία, δοκιμάζει κι εκείνη τα ρούχα της και φαντασιώνεται οτι είναι χαλίφης στη θέση του χαλίφηΧαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 22:44
Νομίζω ότι εκεί είναι το πόιντ και όχι στο τι σκατά είναι αυτός και πόσα σκατά μπορούμε ακόμα να του βρούμε συζητώντας δημόσια.
Και πιο απλά ακόμα, κράτος μαφιόζων νταβατζήδων που γαλουχεί μαφιόζους νταβατζήδες της διπλανής πόρτας
Γαληνός έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 22:18Μπράβο στον κυριο Πορτοσάλτε!
Ξυπνήστε και οι υπόλοιποι, δεν καταλαβαίνετε τι κακό κάνετε στην χώρα;;;
Δλδη ο Μητσοτάκης έχει το οκ σας
Να δουλευει 3 ημερο και 4ημερο να διακοπαρει,
Να ασχολείστε με προσωπικες μπίζνες και ησσονα ζητήματα , όταν πατα στο Μαξίμου
Να μην λογοδοτεί σε κανέναν και για τίποτα, ουτε καν στη Βουλή... Που όπως είπε ο Βελόπουλος, όποτε θέλει παταει κι ότι γουστάρει κάνει
Όσοι λοιπόν τους στηρίζετε, συνεχίστε να τους στηρίζετε, σαν καλές πολιτικές πόρνες -πού ξέρεις, μπορεί να σας περιμένουνε κι εσας για τις διακοπές σας σταματώντας τα καράβια-, και συνεχίστε το παραμυθάκι, δεν υπάρχει αντιπολίτευση και τί να κάνομεν και κακό που μας ηύρεν και ο ΣΥΡΙΖΑ
Αλλά σαν καλές πολιτικές πόρνες που είστε, γνωρίζετε οτι παίρνετε επάνω σας και όοοολη την ηθική ευθύνη για κάθε Αντώνη που θα πνίγουν στη θάλασσα, χώρια πόσους Αντώνηδες είστε κι εσείς διατεθειμένοι να πνίξετε με τα ίδια σας τα χέρια, όταν νομίζετε οτι δεν σας καταγράφει κάποια κάμερα. Και την ευθύνη την παίρνετε και εσεις και τα παιδιά σας.
Και δεν σας το λεω γιατί σας λυπάμαι και γιατί σας προειδοποιώ
Σας το λεω γιατί ισχύει εκείνο το, σου γνωστοποίησα τα πάντα και πάλι μυαλό δεν έβαλες άρα τώρα δεν θα έχεις καμια δικαιολογία..
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Σας τα είπε και η ίδια η Εριέττα με πολυ λιγότερα λόγια...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
τι να ψηφίσω τα αριστερά κόμματα που υποστηριζουν την ασυδοσία του δημοσίου που οδήγησε στα Τέμπη;sys3x έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 21:49Ναι βρε, κι εσύ ψήφα ότι γουστάρεις, απλά μην περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα εφόσον ψηφίζεις τα ίδια και τα ίδια, δεν υπάρχει δεν ήξερα.Σέλευκας έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 20:49Ψήφα ότι θες αλλά όχι επειδή ο Μανούσος έσπρωξε το Σιφηsys3x έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 18:23
Ναι μωρέ μαλάκα, σιγά μην περιμέναμε να το ρισκάρετε τα νουδουλικά και με τον γαμωσρζ, σίγουρα πράματα λαίμαι, Καραμανλής, Μητσοτάκης, Κικίλιας, Χατζηδάκης, Γεωργιάδης, Βαρβιτσώτης, 40 χρόνια συνεχόμενων επιτυχιών.
Μόνον ο σρζ και η νουδού υπάρχουν, το όλον πασοκ, η μοναδική σας επιλογή είναι να είστε αυτό που είστε. Άσε μην πάθει και καμμία υπερκόπωση ο παχύσαρκος εγκέφαλος σας και αρχίσει να λειτουργεί.
Επίσης η φάση δεν είναι έσπρωξε ο Μανούσος τον Σίφη, είναι πως να στο πω, λίγο πιο περίπλοκο αλλά δε νιώθεις οπότε.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύω ότι η στιγμή της αφόδευσης είναι η καλύτερη στιγμή για να διαλογιστεί κάποιος.
από Έκτωρ » 03 Απρ 2024, 11:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
10 Σεπ 2024, 08:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαουδάραβες συνοριακοί φρουροί σκότωσαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες
από Ίακχος » 21 Αύγ 2023, 09:51 » σε Διεθνής πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Αύγ 2023, 07:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λεσβία καπετάνισσα βυθίζει το πλοίο της.
από Kauldron » 07 Οκτ 2024, 11:11 » σε Διεθνής πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 1292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Οκτ 2024, 20:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πεθερικά σκότωσαν τον γαμπρό τους στην Μπογκοτά του Κουλισταν
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 1524 Προβολές
-