Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 22 Νοέμ 2018, 12:49

παντου μπορει να κολλησει και ενα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Νοέμ 2018, 13:07

Beria έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 12:47
sys3x έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 10:53
Beria έγραψε:
21 Νοέμ 2018, 14:18

Εαν καταφέρεις να αποδείξεις θάνατο από LSD θα είσαι περιζήτητος στα ιατρικά και εγκληματολογικά συνέδρια ανα την υφήλιο :smt005:
Αν κάποιος πιει καμία σταγόνα ή κάνα χαρτάκι και ξάφνου εκεί που κουνήσει τα χέρια παρατηρήσει ότι έβγαλε φτερά και πάρει φόρα και πηδήσει από τον έκτο ξέρω γω από τι θα πεθάνει; αν πάλι αντί να πηδήσει μπουκάρει σε ένα υαλοπωλείο και νομίσει ότι έγινε ταύρος;
Θέλω να πω, οκ δεν πεθαίνει το 5χρονο παλαιστινιάκι από την σκατοψυχιά του Εβραίου στρατιώτη που το σημαδεύει και πατάει την σκανδάλη, από την σφαίρα σκοτώνεται αλλά έλεοc..
Παραλήρημα!
Γιατί ρε συ;
Γιατί νομίζω πως οι ερωτήσεις του μας έχουν νόημα, ρωτάει αν γίνανε όντως εξετάσεις για κάποιες συγκεκριμένες ουσίες πιθανότατα να έχει μεγάλη σημασία και να εξηγούνται κάποια πράματα πιο εύκολα ασχέτως αν όντως δεν έχει επέλθει ποτέ κλινικός θάνατος από τα τριπάκια κτλ.
Σειρά μου τώρα, το παραλήρημα που το είδες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Νοέμ 2018, 13:10

Βινόσαυρος έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 12:49
Πήρα ένα κομμάτι γυαλί με γυμνά χέρια και πήγα να σκοτώσω αυτούς που μου δίνανε τις πρώτες βοήθειες.
Αυτοάμυνα για παραλήρημα τρελέ μου;

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Νοέμ 2018, 13:12

vatraxos έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 11:49
ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 11:42
Δεν είμαι νομικός, τη γνώμη μου αναφέρω.

Και με βάση όλα τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής (ή έστω έχουν ανακοινωθεί) θεωρώ αστήρικτη την άποψη ότι το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων στοιχειοθετεί την κατηγορία για φόνο.

Απλώς γιατί ο Κωστόπουλος δεν ήταν ένα υγιές άτομο, ψυχολογικά ή σωματικά. Ο οργανισμός του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένος άρα ευάλωτος στο οτιδήποτε. Και δεν ήταν σε ψύχραιμη κατάσταση όταν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο. Ακόμα και αν μπήκε μόνον για να κρυφτεί, αυτό πιστοποιεί ότι βρισκόταν σε πανικό για τον χ ή ψ λόγο που ήταν τελείως άσχετος με ό,τι επακολούθησε. Και υπάρχουν μαρτυρίες, τόσο για το χρονικό διάστημα πριν την είσοδο του στο κατάστημα όσο και για την κατάσταση που ήταν τις προηγούμενες μέρες. Ακόμη και οι υπερασπιστικές μαρτυρίες των φίλων του, πιστοποιούν ότι ο περίγυρος του είχε απομακρυνθεί γιατί ήταν ....... πρόσθεσε ό,τι θέλεις.

Γενικώς, προσπαθείτε να βγάλετε μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια (νοικοκυρέους και μπάτσους) και βρίσκεστε σε κατάσταση ευφορίας.
Δεν καταλαβαίνω γιατί με τσουβαλιάζεις.

Θα επαναλάβω, όποιος θέλει μπορεί να έχει την άποψη ότι οι ιατροδικαστές έχουν κάνει σφάλμα στη γνωμάτευσή τους.

Αλλά χρειάζεται τεκμηρίωση. Θα τονίσω όμως ότι αυτή τη στιγμή συζητάμε το αποτέλεσμα του πορίσματος και όχι το αιτιολογικό, οι ιατροδικαστές το τόνισαν ότι υπάρχει πολυσέλιδη έκθεση που αιτιολογεί το πόρισμα.

Αν το είχαμε διαθέσιμο και κάποιον με επαρκείς γνώσεις να το πιστοποιήσει ή να το αμφισβητήσει θα ήταν καλό.

Αλλά δεν έχουμε. Έχουμε μόνο την υπερασπιστική γραμμή που κατά τη γνώμη μου με μεγάλη προχειρότητα επιχείρησε να αμφισβητήσει το πόρισμα και μάλιστα στο πρώτο από τα τρία επιχειρήματα αναφορικά με τις αιματολογικές εξετάσεις, πιάστηκε φάουλ καθώς οι ουσίες που ανέφερε τελικά ελέγχθηκαν και δε βρέθηκαν στον οργανισμό του.
Στις περιπτώσεις θανάτου, περισσότερη δυναμική έχει η τεκμηρίωση της κατηγορίας. Κατά τη γνώμη μου, η υπόθεση ότι το ισχαιμικό επεισόδίο πιθανόν προκλήθηκε από τα χτυπήματα, δεν είναι τεκμηρίωση.
Πρώτον, γιατί παραμένει υπόθεση και δεύτερον γιατί δεν μπορεί να αποδοθεί μαζική κατηγορία για ανθρωποκτονία για χτυπήματα που έγιναν σε διαφορετικό χρόνο για διαφορετικό λόγο.

Και θα επαναλάβω ότι αν ο Κωστόπουλος ήταν ένα υγιές άτομο, το πράγμα θα ήταν πολύ διαφορετικό.
Από τη στιγμή που η γενική του κατάσταση (σωματική και ψυχολογική) ήταν κάκιστη πριν καν εισέλθει στο μοιραίο κατάστημα, το οτιδήποτε μπορεί να προκαλούσε δραματική επιβάρυνση της κατάστασης του. Ακόμη και το υπερβολικό στρες, που έχει επίσης αναφερθεί από τους ιατροδικαστές.

Θα επαναλάβω επίσης ότι η συγκεκριμένη ιατροδικαστική αοριστία, είναι ένας τρόπος "διπλωματικής" εξισορρόπησης και για τις δύο πλευρές.
Καλύπτεται η υστεροφημία του Κωστόπουλου και συγχρόνως δεν μπορεί να αποδοθεί συγκεκριμένη κατηγορία γιατί δεν διευκρινίζεται το ποιος έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 22 Νοέμ 2018, 13:12

sys3x έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 13:10
Βινόσαυρος έγραψε:
Πήρα ένα κομμάτι γυαλί με γυμνά χέρια και πήγα να σκοτώσω αυτούς που μου δίνανε τις πρώτες βοήθειες.
Παραλήρημα, εμφανώς
σαν τη συσχέτιση του Ζακ με τον 5χρονο Παλαιστίνιο
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Νοέμ 2018, 13:13

Beria έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 13:12
sys3x έγραψε:
Βινόσαυρος έγραψε:
Παραλήρημα, εμφανώς
Όντως είναι παραλήρημα η συσχέτιση που έκανες.
:D

Α ναι, επίσης ο φασιστάκος πριν δήλωσε ότι όταν ο Ζ πήρε το σπασμένο γυαλί με τα γυμνά του χέρια ήταν σε αυτοάμυνα απέναντι στους εκαβίτες. Γενικά σαλάτα τα έκανες.
:P

.

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 22 Νοέμ 2018, 13:16

Beria έγραψε:
sys3x έγραψε:
Βινόσαυρος έγραψε:
Παραλήρημα, εμφανώς
δεν είναι τέτοιου τύπου, είναι του τύπου
όπως της αυτοαμυνας που έπαιξε στο τζιφακι
της προηγουμενης σελιδας

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 22 Νοέμ 2018, 13:18

ΓΑΛΗ έγραψε:
Στις περιπτώσεις θανάτου, περισσότερη δυναμική έχει η τεκμηρίωση της κατηγορίας. Κατά τη γνώμη μου, η υπόθεση ότι το ισχαιμικό επεισόδίο πιθανόν προκλήθηκε από τα χτυπήματα, δεν είναι τεκμηρίωση.
Πρώτον, γιατί παραμένει υπόθεση και δεύτερον γιατί δεν μπορεί να αποδοθεί μαζική κατηγορία για ανθρωποκτονία για χτυπήματα που έγιναν σε διαφορετικό χρόνο για διαφορετικό λόγο.

Και θα επαναλάβω ότι αν ο Κωστόπουλος ήταν ένα υγιές άτομο, το πράγμα θα ήταν πολύ διαφορετικό.
Από τη στιγμή που η γενική του κατάσταση (σωματική και ψυχολογική) ήταν κάκιστη πριν καν εισέλθει στο μοιραίο κατάστημα, το οτιδήποτε μπορεί να προκαλούσε δραματική επιβάρυνση της κατάστασης του. Ακόμη και το υπερβολικό στρες, που έχει επίσης αναφερθεί από τους ιατροδικαστές.

Θα επαναλάβω επίσης ότι η συγκεκριμένη ιατροδικαστική αοριστία, είναι ένας τρόπος "διπλωματικής" εξισορρόπησης και για τις δύο πλευρές.
Καλύπτεται η υστεροφημία του Κωστόπουλου και συγχρόνως δεν μπορεί να αποδοθεί συγκεκριμένη κατηγορία γιατί δεν διευκρινίζεται το ποιος έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα.
Γιατί λες "πιθανώς"; Έτσι το διατύπωσαν οι ιατροδικαστές;

Απο κει και πέρα, τι θα πει "αν ήταν υγιές άτομο"; Το αποτέλεσμα κρίνουμε, όχι το υποθετικό αποτέλεσμα αν ίσχυε κάτι άλλο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Νοέμ 2018, 13:22

Επίσης Μπέρι για να στα κάνω εξηνταράκια δεν έκανα (εγώ) καμία συσχέτιση με τον Ζ και τα παλαιστινιάκια, η συσχέτιση ήταν μεταξύ αυτού που είπες, ότι δεν πέθανε κάνεις από λσδ, και το πόσο σχέση έχει αυτό με το αν γίναν όντως εξετάσεις για αυτές τις συγκεκριμένες ουσίες, αν δεν γίναν γιατί δεν γίναν και κατά πόσο αν όντως είχε γίνει χρήση τέτοιων ουσιών σε πιο βαθμό αυτό επηρέασε στο να πεθάνει τελικά ο Ζ.
(:

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Νοέμ 2018, 13:23

Βινόσαυρος έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 13:16
Beria έγραψε:
sys3x έγραψε:

Παραλήρημα, εμφανώς
δεν είναι τέτοιου τύπου, είναι του τύπου
όπως της αυτοαμυνας που έπαιξε στο τζιφακι
της προηγουμενης σελιδας
Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση αυτοάμυνα τρελέ μου.

.

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 22 Νοέμ 2018, 13:24

το γνωριζω συσεξ μου
έπρεπε να προβοκάρω λιγο όμως

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 22 Νοέμ 2018, 13:25

vatraxos έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 11:51
Otto Weininger έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 11:46
Δουλειά της υπεράσπισης είναι όχι δική μου. Εγώ εκφράζω λογικές απορίες.
Έχω την αίσθηση ότι λόγω του ντόρου θα έχουμε υπερβολές.
Ντόρος υπήρχε και κατά την ιατροδικαστική εξέταση που μακροσκοπικά συμπέρανε ότι τα χτυπήματα δεν επέφεραν το θάνατο. Οι ίδιοι ιατροδικαστές στη συνέχεια συνέδεσαν τα χτυπήματα με το ισχαιμικό επεισόδιο που προκάλεσε το θάνατο.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, αν επρόκειτο για ένα οποιοδήποτε άλλο περιστατικό, που δεν είχε πάρει δημοσιότητα και δεν αφορούσε έναν οροθετικό, γνωστό ομοφυλόφιλο, δεν θα υπήρχε τέτοια σύνδεση. Το ότι οι πολιτικοί -και όχι μόνο- ανακατεύονται στην δικαιοσύνη το ξέρουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 22 Νοέμ 2018, 13:26

sys3x έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 13:22
Επίσης Μπέρι για να στα κάνω εξηνταράκια δεν έκανα (εγώ) καμία συσχέτιση με τον Ζ και τα παλαιστινιάκια, η συσχέτιση ήταν μεταξύ αυτού που είπες, ότι δεν πέθανε κάνεις από λσδ, και το πόσο σχέση έχει αυτό με το αν γίναν όντως εξετάσεις για αυτές τις συγκεκριμένες ουσίες, αν δεν γίναν γιατί δεν γίναν και κατά πόσο αν όντως είχε γίνει χρήση τέτοιων ουσιών σε πιο βαθμό αυτό επηρέασε στο να πεθάνει τελικά ο Ζ.
(:
Η συμπεριφορά του θύματος, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει χαρακτηριστικά αμόκ
Λογικά θα εξεταστεί και η χρήση ναρκωτικών,
Εξετάστηκε και δεν βρέθηκε κάτι
Φαντάζομαι ότι οι ιατροδικαστές τηρούν κάποιο συγκεκριμένο πρωτόκολλο
Οι CSI του φόρουμ επιμένουν ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 22 Νοέμ 2018, 13:27

vatraxos έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 13:18

Γιατί λες "πιθανώς"; Έτσι το διατύπωσαν οι ιατροδικαστές;

Απο κει και πέρα, τι θα πει "αν ήταν υγιές άτομο"; Το αποτέλεσμα κρίνουμε, όχι το υποθετικό αποτέλεσμα αν ίσχυε κάτι άλλο.
Αφού την έχουμε δει όλοι Πουαρό ας το παραχέσουμε εξαντλήσουμε
Ειναι μπερδεμένο το θέμα διότι το θύμα πιθανότητα χτυπήθηκε σε σκηνικό πριν μπει στο μαγαζί, χτύπησε μόνος όταν προσπαθούσε να βγει, χτυπήθηκε από καταστηματάρχη και τον άλλον, χτυπήθηκε από αστυνομία και χτυπήθηκε και από διασώστες (?) (όπως λένε)
Ποιό είναι το χτύπημα που προκάλεσε το ισχαιμικό και ποιός είναι ο δράστης? :roll:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 22 Νοέμ 2018, 13:29

Beria έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 13:26
Οι CSI του φόρουμ επιμένουν ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους
Ασχετο αλλα οι CSI agents σε πολλα επεισοδια εχουν αποδειξει οτι οι ιατροδικαστες παραπλανηθηκαν
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών