"Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: "Ο βιαστής είσαι εσύ" ΚΑΙ στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Δεκ 2019, 20:50

Θέλει ο blackpaint να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Στα λόγια παριστάνει τον προοδευτικό, αλλά με την πρώτη ευκαιρία ξεδιπλώνει όλον του τον σεξισμό, τον μισογυνισμό, την μισανθρωπία, το κόμπλεξ του απέναντι σε φυλετικές ομάδες, σε επαγγέλματα, σε ηλικίες, σε άτομα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, σε ομοφυλόφιλους, σε άτομα με αναπηρίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Δεκ 2019, 20:50

Δημοκράτης έγραψε:
23 Δεκ 2019, 20:44
Kauldron έγραψε:
23 Δεκ 2019, 20:40
Δημοκράτης έγραψε:
23 Δεκ 2019, 20:25

το δημοκρατικό κράτος έχει δικαίωμα να σαπήσει στο ξύλο όποιο τομάρι προσπαθεί να διαταράξει την κοινωνική γαλίνη. Δηλαδή νεοναζί και ζαίοι έχετε να φάτε πολύ ξύλο και καλώς θα το φάτε όχι γιατί πάτε βόλτα με κακόγουστα μπλουζάκια αλλά γιατί κάνετε αλητείες
Ούγκ! Κι εσύ εγκληματείς εις βάρος της ελληνικής γλώσσας, αλλά κανείς δε λέει να σε δείρουν γι' αυτό.
Κλασικός κομπλεξικός βλάκας δεξιούλης είσαι, γουστάρεις να ρίχνεις ξύλο δι' αντιπροσώπου ή εκ του πληκτρολογίου, μπάς και νιώσεις άντρας (που δεν είσαι, μια ζωή τζιτζιφιόγκος θα 'σαι).
Σύμφωνα με την εισαγγελέα, πάντως, κανένα έγκλημα δεν έκαναν οι ΧΑτες. Δε σε χάλασε. :c020:
Μου αρκεί όσους μήνες έκαναν φυλακή και ότι πήρατε τον πουλο από την βουλή. Όλα καλα
Και θα 'χει πλάκα να ξαναμπούν Βουλή, για να αφρίζεις. :smt005:
Με τα λεφτά που θα πάρουν αναδρομικά, αν αθωωθούν, μια χαρά καμπάνια θα κάνουν. :c020:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 23 Δεκ 2019, 21:02

ναι ρε σίιιιιγουρα

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Δεκ 2019, 21:10

Πόσα υπογλώσσια πήρες όταν έμαθες την πρόταση της εισαγγελίας για τη ΧΑ?
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Δεκ 2019, 21:11

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
23 Δεκ 2019, 20:38
blackpaint έγραψε:
23 Δεκ 2019, 20:34
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
23 Δεκ 2019, 20:30

ναι, θα έπρεπε να τους εξορίσουν ή να τους εκτελ ..oh wait
αν ηταν στο χερι μου, θα τους ειχα εκτελεσει ολους και θα χα στειλει στο κατεργο του ψηφοφορους τους, ισοβια.
και αν ήταν στο δικό τους το ίδιο θα έκαναν σε σένα
συμπέρασμα;
Ρε πας καλα; Την τελευταια φορα χρειαστηκε να γκρεμισουμε τη μιση ευρωπη και να τους παμε γαμιωντας μεχρι το Βερολινο, για να χω εσενα εδω περα να μου το παιζεις ισαποστακιας; Για συνελθε.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 23 Δεκ 2019, 21:13

blackpaint έγραψε:
23 Δεκ 2019, 21:11
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
blackpaint έγραψε:
23 Δεκ 2019, 20:34
αν ηταν στο χερι μου, θα τους ειχα εκτελεσει ολους και θα χα στειλει στο κατεργο του ψηφοφορους τους, ισοβια.
συμπέρασμα;
Ρε πας καλα; Την τελευταια φορα χρειαστηκε να γκρεμισουμε τη μιση ευρωπη και να τους παμε γαμιωντας μεχρι το Βερολινο, για να χω εσενα εδω περα να μου το παιζεις ισαποστακιας; Για συνελθε.
πολέμησες και εσύ στον βππ σύντροφε; Την θυμάσαι ακόμα την απόβαση στην Νορμανδία;

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Δεκ 2019, 21:16

Kauldron έγραψε:
23 Δεκ 2019, 21:10
Πόσα υπογλώσσια πήρες όταν έμαθες την πρόταση της εισαγγελίας για τη ΧΑ?
Εγω δεν επεσα απο τα συννεφα. Ο σκοπος της δικης επετευχθη, τα απολωλοτα γυρισαν στο μαντρι, με γερα ανταλλαγματα βεβαια, οποτε τωρα ποσως τους νοιαζει να ξεμπερδεψουν οριστικα με το αυγο του φιδιου/γειτονα στην (ακρο)δεξια πολυκατοικια.

Μοναχα ενας θα εκανε αψογη, γρηγορη και αποτελεσματικη δουλεια.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 23 Δεκ 2019, 21:17

Δυστυχως πάει αυτός. Τώρα τι κάνουμε;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 23 Δεκ 2019, 21:18

Πάντως για έναν περίεργο λόγο, και για να επιστρέψω στο θέμα του αρχικού πόστ, το ιβέντ είναι κάπως... ερεθιστικό.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Δεκ 2019, 21:23

Δημοκράτης έγραψε:
23 Δεκ 2019, 21:13
blackpaint έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

συμπέρασμα;
πολέμησες και εσύ στον βππ σύντροφε; Την θυμάσαι ακόμα την απόβαση στην Νορμανδία;
Μιλαω στο ονομα της πολιτισμενης, αντιφασιστικης κοινωνιας. Ειχα ωστοσο συγγενεις στον ελληνο-ιταλικο πολεμο και στο ΕΑΜ, που μετα πολεμησαν ελληνες μοναρχοφασιστες.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Δεκ 2019, 21:25

Kauldron έγραψε:
23 Δεκ 2019, 21:18
Πάντως για έναν περίεργο λόγο, και για να επιστρέψω στο θέμα του αρχικού πόστ, το ιβέντ είναι κάπως... ερεθιστικό.
εαν εμπαινες στον κοπο να πιασεις κουβεντα με καποια απο αυτες, θα διαπιστωνες πως δεν λενε και τοσο παραλογα πραγματα, ουτε καν ειναι "μισανδρες".

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 23 Δεκ 2019, 21:37

blackpaint έγραψε:
23 Δεκ 2019, 21:23
Δημοκράτης έγραψε:
23 Δεκ 2019, 21:13
blackpaint έγραψε:

Μιλαω στο ονομα της πολιτισμενης, αντιφασιστικης κοινωνιας. Ειχα ωστοσο συγγενεις στον ελληνο-ιταλικο πολεμο και στο ΕΑΜ, που μετα πολεμησαν ελληνες μοναρχοφασιστες.
για την ίδια κοινωνία που πολέμησε και τον κομμουνισμό μιλάς; Πως πήγε η μάχη με τους μοναρχοφασίστες σύντροφε;

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 23 Δεκ 2019, 21:38

blackpaint έγραψε:
23 Δεκ 2019, 21:25
Kauldron έγραψε:
εαν εμπαινες στον κοπο να πιασεις κουβεντα με καποια απο αυτες, θα διαπιστωνες πως δεν λενε και τοσο παραλογα πραγματα, ουτε καν ειναι "μισανδρες".
εγώ το έχω κάνει και μάλιστα με τις ορίτζιναλ εξ αμερικής. Μόνο μαλακίες λένε, δεν παίζει να έχει υπάρξει μεγαλύτερη μαλακία στους sjw από το rape calture.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Δεκ 2019, 21:49

Δημοκράτης έγραψε:
23 Δεκ 2019, 21:38
blackpaint έγραψε:
23 Δεκ 2019, 21:25
Kauldron έγραψε:
εγώ το έχω κάνει και μάλιστα με τις ορίτζιναλ εξ αμερικής. Μόνο μαλακίες λένε, δεν παίζει να έχει υπάρξει μεγαλύτερη μαλακία στους sjw από το rape calture.
θες να πεις πως εχεις δει βιδεο με τον Τακερ Καρλσον ή τον Μπεν Σαπιρο να ΕΞΑΕΡΩΝΕΙ με ΛΟΓΙΚΗ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ μια ανεργη ηθοποιο που υποδυεται την φεμινιστρια.
Η πως εβρισες καμια στο τουιτερ και σε περιελαβε αναλογως.
Αλλα με τιποτα δεν πειθομαι πως εκατσες κι εκανες ουσιαστικο διαλογο ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ και για οτιδηποτε θεμα. Θα ταν σα να πιστευα πως η γατα μου μπορει να λυνει διαφορικες εξισωσεις.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Δεκ 2019, 22:02

Είναι βέβαιο ότι η γάτα σου έχει περισσότερες πιθανότητες να λύσει διαφορική εξίσωση από σένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών