Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Σε νοιάζει όμως τι επαγγελοταν μικρότερος, λες και η εργασία είναι ντροπή, λες και είναι αμάρτημα να κάνει κάποιος άνθρωπος μεροκάματα σαν σωματοφύλακας ή οικοδόμος ή σερβιτόρος, είναι λαϊκά επαγγέλματα αυτά δεν θα έπρεπε να τα καταδικάζεις. Μην σκέφτεσαι έτσι απαρχαιωμενα. Η τοπική κοινωνία ευτυχώς είναι πιο ανοιχτομυαλοι, δημοκρατικοί άνθρωποι του 21ου αιώνα και αναγνώριζουν το κοινωνικό του έργο ως δήμαρχος.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Άθρεπος της ΔΕΥΑΜ (ΕΥΔΑΠ της Μυτιλήνης) μου είπε ότι ο Μπέος θέλει να πάρει τα νερά των πηγών να τα πουλήσει σε ιδιώτες και τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Γι' αυτό τους υδροδοτεί πρώτα από το δίκτυο. Μου είπε επίσης ότι μέχρι τώρα δεν πλήρωναν νερό επειδή δεν επιβάρυναν το δίκτυο καθόλου, και τα 60 ευρώ τον χρόνο ήταν 60 ευρώ περισσότερα απ' όσα θα έπρεπε.
Ξέρω, οι πηγές μου δεν είναι οι πιο αξιόπιστες, αν κι εγώ τον άνθρωπο τον θεωρώ αξιόπστο.
Ξέρω, οι πηγές μου δεν είναι οι πιο αξιόπιστες, αν κι εγώ τον άνθρωπο τον θεωρώ αξιόπστο.
κομθουνιστης κ αξιοπιστια ειναι ανεκδοτοΒλήμα έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 18:47Άθρεπος της ΔΕΥΑΜ (ΕΥΔΑΠ της Μυτιλήνης) μου είπε ότι ο Μπέος θέλει να πάρει τα νερά των πηγών να τα πουλήσει σε ιδιώτες και τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Γι' αυτό τους υδροδοτεί πρώτα από το δίκτυο. Μου είπε επίσης ότι μέχρι τώρα δεν πλήρωναν νερό επειδή δεν επιβάρυναν το δίκτυο καθόλου, και τα 60 ευρώ τον χρόνο ήταν 60 ευρώ περισσότερα απ' όσα θα έπρεπε.
ας προσεχατε πιο κατω κ τον μπεο εισαστε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μα δεν το εχω σε εκτιμηση - ειναι ολα οσα του καταλογιζουν
εσας ομως σας εχω σε χειροτερη θεση απ αυτον

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και προτιμάς να χάσουν οι αθρώποι τις πηγές που τους ανήκουν προκειμένου να χάσει "η αριστερά¨.
Θα μου πεις δεξιός δεν είσαι; Τι περισσότερο μπορεί να περιμένει κανείς από έναν δεξιό παρά άδικη, καταστροφική καραμπαμποσύνη; Αυτός είναι ο ορισμός της δεξιάς.
δεξιος απο ποτε κ δεν το καταλαβα; - ενημερωσε με

πως τους ανηκουν οι πηγες; τι μαλακια ειναι αυτη ;
πως θα χασουν κατι που δεν τους ανηκει;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει.Αγις έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 19:16δεξιος απο ποτε κ δεν το καταλαβα; - ενημερωσε με
πως τους ανηκουν οι πηγες; τι μαλακια ειναι αυτη ;
πως θα χασουν κατι που δεν τους ανηκει;
Τους ανήκουν γεωγραφικά + πλήρωναν τόσα χρόνια για να τις συντηρούν.
Τους ανήκουν.
1 εγραψες μαλακια μαλλον απο ουζοΒλήμα έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 19:24Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει.
Τους ανήκουν γεωγραφικά + πλήρωναν τόσα χρόνια για να τις συντηρούν.
Τους ανήκουν.
2 αρχιδια τους ανηκουν εγραψες μαλακια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
επειδη ειστε τρομπες κ προπαγανδιστες της πουτσας μια ζωη θα τρωτε φαπες απο μπεους
κανε αλλη μια προσωπικη επιθεση τωρα απο αυτες που ειναι ψωμοτυρι στο κωμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τ΄ότι θεωρείς προσωπική επίθεση το "δεξιός" με κάνει να ελπίζω ακόμα σε εσένα.
Η λέξη δεξιός και μόνο είναι προσβολή και χαίρομαι που το αναγνωρίζεις.
''κομθουνι '' ειναι η χειροτερη των πολιτικων βρισιων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αν καταλαβα καλα στο χωριο παιρνανε νερο με τοπικο δικτυο απο πηγη και ο μπεος θελει να σταματησει να γινεται αυτο για να δωσει την πηγη σε καποιους δικους του που θελουν να το πουλανε εμφιαλωμενοΑσέβαστος έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 19:34πολυ ανουσιο μπλαμπλα, μηπως αυτο ειναι η ουσια; δε θενε χλωριωμενο νερο, θενε κατευθειαν απο την πηγη;Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 19:23
Το καλοκαίρι του 2011 ήρθε η χλωρίωση! Διεκδικήσαμε νομικά την απαλλαγή από το χλώριο,
αν ναι, ειμαι με τον μπεο.
οι κατοικοι λενε επισης οτι αν ενα δικτυο δινει νερο σε λιγοτερο απο 3000 ατομα δεν ειναι υποχρεωτικο να χλωριωνεται το νερο(που ειναι το επιχειρημα του μπεου για να σταματησουν να παιρνουν νερο απο την πηγη και να παιρνουν απο το δικτυο)
μπερδεμενη φαση μοιαζει
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αχιλλέας Μπέος, ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας
από Unique » 05 Σεπ 2023, 15:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 162 Απαντήσεις
- 7233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique