Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
Στο ίδιο κείμενο να την περιγράφει σαν γυναίκα και παιδί ταυτόχρονα, περιγράφοντας τη σχέση τους. Καλά τα υπόλοιπα που λέει είναι απλά ψωμάκι των δικηγόρων της κοπέλας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Ομολογία-σοκ του προπονητή ιστιοπλοΐας της 11χρονης: Δεν ήταν βιασμός -Ηθελα να την παντρευτώ
ειμαι μια οαση λογικης - καθάριας - ψυχρης και αλανθαστης σκέψης σε ενα απεραντο τρολλοχανειο- Casper - έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:49Οκ, με κάλυψες, thanks.
Τώρα εξηγούνται όλα.

Μιας και τον ανέφερες,ξέρεις που έμενε μέχρι πριν δυο-τρία χρόνια ;
Άγιο Αθανάσιο,σπιτωμένος σε μία καθηγήτρια φιλόλογο (μάλλον την ξέρεις - είναι λίγο psycho αυτή)
Τον πετύχαινα που και που στο Σ/Μ ή στο δρόμο.
Αδιάφορος εμφανισιακά.
Ναι.
Δεν υπάρχει άλλη εύκολη περίπτωση παύσης της δίωξης, παρά μόνο αν η κοπέλα τον παντρευτεί.
Είναι από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις υπεράσπισης επειδή ακριβώς πρόκειται για απλό και ξεκάθαρο αριθμητικό ζήτημα: ηλικία. Δεν αλλάζει ό,τι και να κάνεις. Και δεν επιτρέπεται κανενός είδους ερωτική πράξη με μικρές ηλικίες. Δεν υφίσταται καν η έννοια της συναίνεσης.
Η κατάσταση αλλάζει αν αργότερα παντρευτούν υπό την έννοια ότι πλέον το συμφέρον του θύματος δεν ταυτίζεται με τη δίωξη του δράστη, κι επομένως το θύμα ...θυματοποιείται για δεύτερη φορά με τη δίωξή του. Πολύ απλοϊκά τοποθετημένο από μέρους μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Ιαν 2021, 00:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εννοώ γενικά,όλοι μας,τέτοια σκουπίδια ψηφίζουμε.- Casper - έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:56;;Papa John έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:54Εσύ τους ψηφίζεις.- Casper - έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 23:06Υπάρχει περίπτωση να τον έβαλε δικηγόρος να τα πει αυτά; Αν όχι τότε ή προσπαθεί να το παίξει τρελλός μπας και "γλυτώσει" (λέμε τώρα), ή όντως είναι. Πάντως ένας νορμάλ και λογικός άνθρωπος δεν θα ξεστόμιζε ποτέ αυτά τα λόγια. Ήταν πάνω από 12 λέει. Σαν να σου λέει "ε στα 12 όλα επιτρέπονται, ωρίμασε". Πόση αρρώστια υπάρχει στον κόσμο.
Οι τοπ πολιτικοί στον κόσμο ζουν για την παιδεραστία.
Η παιδεραστία ήταν και είναι το απόλυτο τρεντ της ελίτ,από την αρχαιότητα έως σήμερα - γέλα όσο θες,αλλά αυτό είναι μία πικρή πραγματικότητα.
Το χειρότερο είναι ότι η παιδεραστία στους κύκλους αυτούς συνδυάζεται με αιμομιξία αλλά και σατανιστικές τελετουργίες.
Λυπάμαι

- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες η (εστω και κακως νοουμενη) δημοφιλια?

στην αμερικη αντιστοιχα τετοιας αντιμετωπισης τυγχανουν δολοφονοι και βιαστες με σχεδον αποκλειστικα θαυμαστριες γυναικες (πολλες απο αυτες αγαπησαν και τους βιαστες τους)
υβριστοφιλια και ενστικτωδες κυνηγι του κυρους και της ισχυος

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κύριος οίδε ,μακάρι να επανεντάχτηκε. Κι εγώ στα 53 δεν είμαι όπως στα 30..
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:04
ειδες η (εστω και κακως νοουμενη) δημοφιλια?
στην αμερικη αντιστοιχα τετοιας αντιμετωπισης τυγχανουν δολοφονοι και βιαστες με σχεδον αποκλειστικα θαυμαστριες γυναικες (πολλες απο αυτες αγαπησαν και τους βιαστες τους)
υβριστοφιλια και ενστικτωδες κυνηγι του κυρους και της ισχυος
Το θέμα είναι απίστευτα πολύπλοκο,αλλά ζούμε σε μία εποχή όπου,το να εκφέρεις "αιρετικές" απόψεις,σε οδηγεί στην (κοινωνική) πυρά.
Αυτόματα όλοι τάσσονται με το μέρος του βιασθέντος ή της βιασθείσης,χωρίς να λαμβάνουν καν υπ' όψη πόσο δαιδαλώδης είναι η ανθρώπινη ψυχολογία : πολλοί/πολλές,"ερωτεύονται" τον βιαστή τους,κάτι σαν το Σύνδρομο της Στοκχόλμης,στο σεξουαλικό επίπεδο.
Εδώ συζητάμε για ένα (κατ' εμέ) σοκαριστικό περιστατικό,το οποίο όμως κρύβει πολλές διαστάσεις.Δεν νομίζω πως διαβάζουμε την πραγματική ιστορία,σιγά μην μας την έδιναν και στο πιάτο δηλαδή.
Μια χαρά είναι σε διαβεβαιώ (τουλάχιστον μέχρι τότε που τον πετύχαινα)Στύγιος έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:04Κύριος οίδε ,μακάρι να επανεντάχτηκε. Κι εγώ στα 53 δεν είμαι όπως στα 30..
Να προσθέσω και κάτι ακόμη.
Περιπτώσεις σαν του night stalker (Richard Ramirez),για να πιάσουμε μία από τις πλέον συνταρακτικές της ιστορίας,δεν είναι έργα ενός και μοναδικού θύτη.Από πίσω,όπως αποδεικνύεται τελικά,υπάρχει ολόκληρο επιτελείο, που κατευθύνει και καταγράφει τα γεγονότα,σαν ένα είδος κοινωνικού πειράματος.
Σε έναν διαφορετικό τόνο,θα πω ότι φαινόμενα σαν αυτά του βιασμού,ή,της παιδεραστίας,στην πραγματικότητα ενθαρρύνονται από τις powers that be.
Περιπτώσεις σαν του night stalker (Richard Ramirez),για να πιάσουμε μία από τις πλέον συνταρακτικές της ιστορίας,δεν είναι έργα ενός και μοναδικού θύτη.Από πίσω,όπως αποδεικνύεται τελικά,υπάρχει ολόκληρο επιτελείο, που κατευθύνει και καταγράφει τα γεγονότα,σαν ένα είδος κοινωνικού πειράματος.
Σε έναν διαφορετικό τόνο,θα πω ότι φαινόμενα σαν αυτά του βιασμού,ή,της παιδεραστίας,στην πραγματικότητα ενθαρρύνονται από τις powers that be.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σίγουρος για τις πηγές σου, καθηγητά?
Εγώ εχω ακουσει το ακριβώς αντίθετο για αυτόν, δηλαδή ότι τον είχε τεράστιο αλλα, υπο νορμαλ συνθηκες, δεν του σηκωνόταν. Ωσπου καποια στιγμή ανακάλυψε οτι μόνο μέσω του βιασμού αποκτούσε στύση, και ειπε να το καθιερωσει.
Δεν ξερω γενικά τι λέει ο εκαστοτε αστικός μύθος πίσω από αυτό τον τύπο, και ποια η επικρατέστερη θεωρία. Παρα πολλά εχουν ακουστει.
Ο "αστικός μύθος" λέει ότι πήγε με την παλιοπαρέα σε πόρνη και τον κορόϊδεψε ότι τον είχε μικρό και δεν του σηκωνόταν. Έτσι φημολογούνταν κάποτε..vantono έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:17Σίγουρος για τις πηγές σου, καθηγητά?
Εγώ εχω ακουσει το ακριβώς αντίθετο για αυτόν, δηλαδή ότι τον είχε τεράστιο αλλα, υπο νορμαλ συνθηκες, δεν του σηκωνόταν. Ωσπου καποια στιγμή ανακάλυψε οτι μόνο μέσω του βιασμού αποκτούσε στύση, και ειπε να το καθιερωσει.
Δεν ξερω γενικά τι λέει ο εκαστοτε αστικός μύθος πίσω από αυτό τον τύπο, και ποια η επικρατέστερη θεωρία. Παρα πολλά εχουν ακουστει.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ετσι ειχα διαβασει και εγω.Στύγιος έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:22Ο "αστικός μύθος" λέει ότι πήγε με την παλιοπαρέα σε πόρνη και τον κορόϊδεψε ότι τον είχε μικρό και δεν του σηκωνόταν. Έτσι φημολογούνταν κάποτε..vantono έγραψε: ↑23 Ιαν 2021, 00:17Σίγουρος για τις πηγές σου, καθηγητά?
κι ομως, ειναι αργα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Ιαν 2021, 20:12Καταλάβατε τώρα ανόητοι γιατί έπρεπε να μιλήσει η Μπεκατώρου; Γιατί ακόμα και τώρα δεν είναι αργά;
αν μιλουσε νωρις, θα μπορουσαν να εχουν αποφευχθει μερικα τετοια.
βεβαια, καλλιο αργα παρα ποτε, αλλα ακομη καλυτερα, νωρις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με λένε Τόκο, ήθελα να γίνω ζώο και έγινα κόλεϊ.
από Μαδουραίος » 02 Ιουν 2024, 07:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
02 Ιουν 2024, 07:48
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
05 Φεβ 2025, 19:59
-
-
Νέα δημοσίευση Ομολογία Βορίδη στον «αέρα»: «Με παρακολουθούσαν μέσω Predator»
από Αρίστος » 27 Νοέμ 2023, 16:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
27 Νοέμ 2023, 16:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ομολογία ήττας των (Π)ΗΠΑ: Αν οι Χούτηδες σταματήσουν τις επιθέσεις στην Ερυθρά θάλασσα
από Kauldron » 04 Απρ 2024, 14:54 » σε Διεθνής πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
20 Νοέμ 2024, 13:39
-