Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 25 Ιουν 2022, 19:58
Bazoomba έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 19:53
ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΓΑΛΗΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΤΩΩΩΡΑ!
Ο Αρίστος κι εγώ γνωριζόμαστε και δεν χρειαζόμαστε περαιτέρω ραντεβουδάκια.
Αλλά πραγματικά θα ήθελα να δω από κοντά τις φατσούλες πολλών από σας, γλυκειά μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ST48410
από ST48410 » 25 Ιουν 2022, 20:02
Αρίστος έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 19:56
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 19:54
ST48410 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 19:52
Μόνο που κάτι τέτοια αφήνουν κακές συνήθειες. Έκλεβε και από τους εργαζόμενούς του.
Για το καλό του λαού, το έκανε βρε. Μην στέκεσαι σε ασήμαντες λεπτομέρειες.

Συνεχιστε να βριζετε τον πεθαμενο για να ξεπλυνετε τους πραγματικους κλεφτες της χωρας που ειναι ζωντανοι και σας κλεβουν καθημερινα.
.
Άφησε τους πληθυντικούς ευγενείας

Πότε με διάβασες να ξεπλένω κάποιο πολιτικό που έχει κλέψει; Κι επειδή κλέβουν οι πολιτικοί, θα πρέπει να κλέβουν και οι εκδότες και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί;
Τα έγραψα στο άλλο νήμα αλλά μάλλον δεν τα διάβασες.
Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα
Δες οφειλές που άφηνε απλήρωτες ο καημένος ο άφραγκος. Μη χαλάμε αυτό το νήμα μεταφέροντας τη συζήτηση εδώ.
-
Ερμής
από Ερμής » 25 Ιουν 2022, 20:03
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 19:45
ethereal έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 18:27
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 18:21
Ο Τζούμας δεν είχε ευρύ κοινό, απευθύνονταν στους λίγους και εκλεκτούς(άσχετα αν έβγαινε στα ΜΜΕ ή μιλούσε μπροστά
σε κάτι εκατοντάδες άτομα) αλλά βλέπω εδώ στο φόρουμ ξέρουν πως το εσωστρεφές ίνδαλμα τους θα μειδιούσε, θα χαίρονταν,
θα έκανε, θα έρανε. Προφανώς, ανήκουν στους λίγους και εκλεκτούς ή στους συγγενείς του εκλιπόντος.
Κατά τα άλλα, η μεγάλη σοφία του εκλιπόντος ήταν πως πρέπει να ζούμε τη ζωή μας στην ελαφρότητα. Φοβερό συμπέρασμα που
δε το σκέφτηκε κανείς άλλος στον κόσμο.
Κανείς δεν σου επέβαλλε να συμπλεύσεις με ό,τι δεν επιθυμείς.
Ερχόμενος όμως να εκφέρεις άποψη με τόση ισχυρογνωμοσύνη [ασχέτως της πρόσφατης κωλοτούμπας
(άσχετα αν έβγαινε στα ΜΜΕ ή μιλούσε μπροστά
σε κάτι εκατοντάδες άτομα)] αναπόφευκτα θα σε φέρει στη θέση του άμυαλου παπαγάλου (επιεικέστατα) που καπελώνει όσους τον γνωρίζαμε, αποκαλώντας μας, θέλοντας να απαλύνεις την άγνοιά σου,"λίγους και εκλεκτούς".
Που την είδες την κωλοτούμπα? Εμένα η θέση μου είναι πως ο Τζούμας ήταν μία ακόμα μιντιακή περσόνα και αυτά που γράφονται πως δεν απευθύνονταν στο ευρύ κοινό διαψεύδονται απλώς με μία αναζήτηση στο Google. Βλέπεις τις εμφανίσεις του εν λόγω κάλεσα τον οποιοδήποτε
να δει, δε ζήτησα αξιολόγηση διατριβών για "να μην αρκεί μία αναζήτηση στο Google". Κατά τα άλλα, εδώ διαβάζουμε πως ο Τζούμας είχε κάτι το μυστηριώδες και το μεγαλειώδες και το βαθύτατα πνευματικό και εμείς που δε θέλουμε να συμπλεύσουμε με αυτό είμαστε αγνώμονες και άμυαλοι παπαγάλοι. Δε νομίζω πως δεν έχουμε προσπάθειες επιβολής εδώ πέρα.
Περσονα Ναι, μιντιακη οχι. Προφανώς δε τον παρακολουθούσες και εννοείται δε το λέω για κακό, απλά δε τον παρακολουθούσες όπως δε παρακολουθούμε καθημερινά χιλιάδες ατόμων.
Ασε τα YT. Το να εμφανίζεται κάποιος 10 λεπτά το χρόνο σε μια εκπομπή πανελλήνιας εμβέλειας, δε τον κάνει μιντιακο.
Όποιος ήθελε να τον γνωρίσει ξέρει σε ποιο καφέ του Κολωνακίου σύχναζε. Σίγουρα δε θα άνοιγε κουβέντα. Ανταλλάξαμε πριν κάποια χρόνια μερικές λέξεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 25 Ιουν 2022, 20:06
ST48410 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:02

Συνεχιστε να βριζετε τον πεθαμενο για να ξεπλυνετε τους πραγματικους κλεφτες της χωρας που ειναι ζωντανοι και σας κλεβουν καθημερινα.
.

Πότε με διάβασες να ξεπλένω κάποιο πολιτικό που έχει κλέψει; Κι επειδή κλέβουν οι πολιτικοί, θα πρέπει να κλέβουν και οι εκδότες και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί;
Δες οφειλές που άφηνε απλήρωτες ο καημένος ο άφραγκος.
Μη χαλάμε αυτό το νήμα μεταφέροντας τη συζήτηση εδώ.
Με τέτοιου τύπου παρεμβάσεις, το νήμα για τον Τζούμα δεν χαλάει, εμπλουτίζεται.
Πες μου τον φίλο και τον εχθρό σου, να σου πω ποιος είσαι/ήσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΑΛΗ την 25 Ιουν 2022, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 25 Ιουν 2022, 20:08
ST48410 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:02

.

Δες οφειλές που άφηνε απλήρωτες ο καημένος ο άφραγκος. Μη χαλάμε αυτό το νήμα μεταφέροντας τη συζήτηση εδώ.
Αν δεν σε ενοχλει που οι αποκαλυψεις εγιναν μετα το θανατο του ακριβως απο αυτους που εκβιαζε γιατι ηταν οι αρχικλεφταρεοι, εμενα μου περισσευει.
.
-
ST48410
από ST48410 » 25 Ιουν 2022, 20:10
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:06
Πες μου τον φίλο και τον εχθρό σου, να σου πω ποιος είσαι.
Εγώ δεν θα κατηγορούσα οποιονδήποτε συνεργάστηκε, δούλεψε ή αισθανόταν φίλος του Τράγκα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του εφόσον δεν ήταν ευρέως γνωστές οι βρωμοδουλειές που μάθαμε μετά θάνατον.
Δες και την περίπτωση Χαρδαβέλλα που του ζήτησαν και εκφώνησε επικήδειο και πήρε αποστάσεις εκ των υστέρων.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 25 Ιουν 2022, 20:11
ST48410 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:10
Εγώ δεν θα κατηγορούσα οποιονδήποτε συνεργάστηκε, δούλεψε ή αισθανόταν φίλος του Τράγκα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του εφόσον δεν ήταν ευρέως γνωστές οι βρωμοδουλειές που μάθαμε μετά θάνατον.
Δες και την περίπτωση Χαρδαβέλλα που του ζήτησαν και εκφώνησε επικήδειο και πήρε αποστάσεις εκ των υστέρων.
Η Μαλβινα ηταν πιστη συνεργατις και στενη φιλη του Τραγκα, ναι η οχι;
Ζηταω απο τη Γαλη επι σελιδες να το παραδεχτει και πεταει διαρκως την μπαλα στην εξεδρα.
.
-
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 25 Ιουν 2022, 20:11
Ερμής έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:03
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 19:45
ethereal έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 18:27
Κανείς δεν σου επέβαλλε να συμπλεύσεις με ό,τι δεν επιθυμείς.
Ερχόμενος όμως να εκφέρεις άποψη με τόση ισχυρογνωμοσύνη [ασχέτως της πρόσφατης κωλοτούμπας
(άσχετα αν έβγαινε στα ΜΜΕ ή μιλούσε μπροστά
σε κάτι εκατοντάδες άτομα)] αναπόφευκτα θα σε φέρει στη θέση του άμυαλου παπαγάλου (επιεικέστατα) που καπελώνει όσους τον γνωρίζαμε, αποκαλώντας μας, θέλοντας να απαλύνεις την άγνοιά σου,"λίγους και εκλεκτούς".
Που την είδες την κωλοτούμπα? Εμένα η θέση μου είναι πως ο Τζούμας ήταν μία ακόμα μιντιακή περσόνα και αυτά που γράφονται πως δεν απευθύνονταν στο ευρύ κοινό διαψεύδονται απλώς με μία αναζήτηση στο Google. Βλέπεις τις εμφανίσεις του εν λόγω κάλεσα τον οποιοδήποτε
να δει, δε ζήτησα αξιολόγηση διατριβών για "να μην αρκεί μία αναζήτηση στο Google". Κατά τα άλλα, εδώ διαβάζουμε πως ο Τζούμας είχε κάτι το μυστηριώδες και το μεγαλειώδες και το βαθύτατα πνευματικό και εμείς που δε θέλουμε να συμπλεύσουμε με αυτό είμαστε αγνώμονες και άμυαλοι παπαγάλοι. Δε νομίζω πως δεν έχουμε προσπάθειες επιβολής εδώ πέρα.
Περσονα Ναι, μιντιακη οχι. Προφανώς δε τον παρακολουθούσες και εννοείται δε το λέω για κακό, απλά δε τον παρακολουθούσες όπως δε παρακολουθούμε καθημερινά χιλιάδες ατόμων.
Ασε τα YT. Το να εμφανίζεται κάποιος 10 λεπτά το χρόνο σε μια εκπομπή πανελλήνιας εμβέλειας, δε τον κάνει μιντιακο.
Όποιος ήθελε να τον γνωρίσει ξέρει σε ποιο καφέ του Κολωνακίου σύχναζε. Σίγουρα δε θα άνοιγε κουβέντα. Ανταλλάξαμε πριν κάποια χρόνια μερικές λέξεις.
Εμφανίστηκε σε αρκετές εκπομπές, σε κάποιες όπως εκείνη του Μπογδάνου η παρουσία του ήταν εκτενής. Ο ίδιος είχε εκπομπή, ενώ συμμετείχε και σε εκδηλώσεις με την παρουσία κόσμου. Σε άλλη κουβέντα με άλλη τροπή, δε θα τα παρουσίαζα αυτά τα γεγονότα ως αρνητικά ο άνθρωπος ήθελε να πει δύο κουβέντες παραέξω και το έκανε με γειά του με χαρά του. Δεν είναι ανάγκη να έχει κάποιος μυστηριώδες προφίλ για να είναι διανοούμενος, ούτε είναι ανάγκη οι πράξεις ενός διανοούμενου να ερμηνεύονται όλες υπό το πρίσμα κάποιας πνευματικότητας. Το ότι δε θα μου μιλούσε την ώρα που άραζε στο Κολωνάκι, έπινε καφέ και έξυνε τα απαυτά του για παράδειγμα δεν είναι ένδειξη κάποιου βαθύτατου συναισθήματος απόρριψης των πολλών, πολύ πιθανόν να αποτελούσε τη φυσιολογική συμπεριφορά ενός ανθρώπου. Αν ήμουν ραδιοφωνικός παραγωγός και ερχόταν στην καφετέρια ο καθένας να μου πει " Α Φιλελέ σε ακούω στο ραδιόφωνο, πόσο ωραία τα λες, έλα για μία σέλφι" ε εκεί θα έλεγα δύο ευγενικές κουβέντες και από μέσα μου θα σκεφτόμουν " Ε ρε πούστη μου, έναν καφέ να πιώ, τίποτα άλλο δε θέλω".
-
ST48410
από ST48410 » 25 Ιουν 2022, 20:13
Αρίστος έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:08
Αν δεν σε ενοχλει που οι αποκαλυψεις εγιναν μετα το θανατο του ακριβως απο αυτους που εκβιαζε γιατι ηταν οι αρχικλεφταρεοι, εμενα μου περισσευει.
Φυσικά με ενοχλεί. Θα προτιμούσα να είχε κινηθεί η δικαιοσύνη όσο ζούσε και να πλήρωνε για ό,τι παράνομο έχει κάνει αν και εφόσον υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία.
Αλλά βάζω στοίχημα ότι σε περίπτωση δίωξής του θα έβγαινες πρώτος πρώτος εδώ να βάλεις πλάτη λέγοντας ότι τον χτυπάει το σύστημα γιατί γνωρίζει για τους απατεώνες της κυβέρνησης.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 25 Ιουν 2022, 20:14
Πάλι θα τσακώνονται με τη γαλή, και το νήμα θα κρατήσει καμιά δεκαριά χρόνια. Θα βρυκολακιασει ο τζουμας όπως στον δράκουλα των εξαρχειων και θα αρχίσει να κυνηγάει συντονιστές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 25 Ιουν 2022, 20:16
ST48410 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:13
Φυσικά με ενοχλεί. Θα προτιμούσα να είχε κινηθεί η δικαιοσύνη όσο ζούσε και να πλήρωνε για ό,τι παράνομο έχει κάνει αν και εφόσον υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία.
Αλλά βάζω στοίχημα ότι σε περίπτωση δίωξής του θα έβγαινες πρώτος πρώτος εδώ να βάλεις πλάτη λέγοντας ότι τον χτυπάει το σύστημα γιατί γνωρίζει για τους απατεώνες της κυβέρνησης.
Δεν σε ειδα ομως να το λες, απλα συνεχως κινεισαι στο ρυθμο της δολοφονιας χαρακτηρα που γινεται κατ' εντολη του διαπλεκομενου συστηματος. Μιντια και πολιτικοι εδωσαν εντολη να θαφτει σαν χαρακτηρας αλλα ΜΕΤΑ το θανατο του και προφανως υπηρχε σοβαρος λογος που τον ξερουμε.
.
-
ST48410
από ST48410 » 25 Ιουν 2022, 20:18
Αρίστος έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:11
Ζηταω απο τη Γαλη επι σελιδες να το παραδεχτει και πεταει διαρκως την μπαλα στην εξεδρα.
.
Δεν το γνωρίζω. Αν ήταν τι σημαίνει; Ότι έτρωγαν μαζί λεφτά που πιθανός έβγαζε με παράνομο τρόπο ο Τράγκας; Τον καθαγιάζει η φιλίας της για κάποιον ιδιαίτερο λόγο; Τι ήταν η Μαλβίνα δηλαδή; Συγχωροχάρτι;
Το δημοσιογραφικό σινάφι σε υψηλό επίπεδο είναι 50-100 άνθρωποι και από την εποχή του ιδιωτικού ραδιοφώνου όλοι έχουν συστεγαστεί με όλους σε κάποιο σταθμό ή κανάλι. Τι με αυτό; Ο μακαρίτης μπορεί να ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος να κάνεις παρέα εκτός δουλειάς. Και πιθανόν να αναπτύσσονται φιλίες ή "φιλίες" ανάμεσα σε άτομα που χτυπάνε το ίδιο κέντρο εξουσίας. Δεν λένε τίποτα αυτά.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 25 Ιουν 2022, 20:19
ST48410 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:10
.
Άσε μας ρε Αρίστο. Επειδή ακριβώς γνωριζόμαστε, τα αιτήματα σου έχουν την ίδια ακριβώς βαρύτητα με τα αιτήματα του/της κάθε μπαζούμπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ST48410
από ST48410 » 25 Ιουν 2022, 20:21
Αρίστος έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:16
ST48410 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:13
Δεν σε ειδα ομως να το λες, απλα συνεχως κινεισαι στο ρυθμο της δολοφονιας χαρακτηρα που γινεται κατ' εντολη του διαπλεκομενου συστηματος. Μιντια και πολιτικοι εδωσαν εντολη να θαφτει σαν χαρακτηρας αλλα ΜΕΤΑ το θανατο του και προφανως υπηρχε σοβαρος λογος που τον ξερουμε.
.
Τι να σου πω; Το αυτονόητο. Προφανώς θα είχε πολύ μεγαλύτερη αξία η παραπομπή του μακαρίτη στη δικαιοσύνη όσο ζούσε. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα έπαιζε το χαρτί της θυματοποίησης όπως είναι σίγουρο ότι θα έβρισκε και υποστηρικτές.
Τέρμα για μένα εδώ. Ό,τι θέλεις έλα στο νήμα του να τα συζητήσουμε.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 25 Ιουν 2022, 20:21
ST48410 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:18
.
Δεν το γνωρίζω. Αν ήταν τι σημαίνει; Ότι έτρωγαν μαζί λεφτά που πιθανός έβγαζε με παράνομο τρόπο ο Τράγκας; Τον καθαγιάζει η φιλίας της για κάποιον ιδιαίτερο λόγο; Τι ήταν η Μαλβίνα δηλαδή; Συγχωροχάρτι;
Προφανως και δεν ετρωγαν λεφτα μαζι και απλα σημαινει οτι ο Τραγκας ειχε και τη ρομαντικη του πλευρα, λεφτα μπορουσε να βγαζει και γλειφοντας το συστημα αλλα προτιμουσε να βριζει τους κλεφτες, συνεπως η συνεργασια του με τη Μαλβινα ηταν απο τις φοβερες στιγμες της αδεσμευτης πολιτικης δημοσιογραφιας στην Ελλαδα.
.
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 754 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Δεκ 2024, 23:24
-
-
- 68 Απαντήσεις
- 2840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σαββάτιος
02 Φεβ 2025, 23:12
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Αύγ 2023, 17:31
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Μάιος 2023, 13:13
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.