Παρέμβαση Πλεύρη για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Παρέμβαση Πλεύρη για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Ιούλ 2022, 14:38

Επειδή επενέβη εισαγγελέας,το θέμα θα πάει στα δικαστήρια.Και τα δικαστήρια θα κρίνουν με βάση το νόμο και τους κανονισμούς.Καθώς κανείς γιατρός δεν τον είδε και όλοι θα ισχυρισθούν ότι δεν ήξεραν καν το περιστατικό,είναι απίθανο να προκύψει κάποια ευθύνη.Επομένως η μόνη που θα έχει μπελά είναι η νοσοκόμα.
Εάν έχει καλό δικηγόρο θα βγει και αυτή λάδι αλλά επειδή δεν είναι πρόσωπο υψηλού κύρους είναι απίθανο να βγουν κάποιοι φωνάζοντας "δεν είναι αθώα".Στο τέλος θα τα βάλουν με το "σύστημα".

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 16 Ιούλ 2022, 14:40

under έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:37
talaipwros έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:30
under έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:23

Εννοειται οτι το μη εφημερευον δεν βλεπει εξωτερικα περιστατικα αλλα μιλαμε για καποιον που ουσιαστικα πεθαινε.Δυο τρεις ερωτησεις απο εστω και εναν ειδικευομενο ενδεχομενως να του εσωζαν τη ζωη.
Δηλαδη αν σου χτυπησει την πορτα καποιος και σου πει "ποναω πολυ,βοηθεια" θα του πεις αντε γαμησου ; Δεν θα το κανεις.
μα πηγε περπατωντας επιστρεφοντας απο ιδιωτη, γιατι δεν καλεσε το ΕΚΑΒ;

Αυτο που λες θα το δεχομουν αν ξερω γω γινοταν ενα τροχαιο εξω απο το νοσοκομειο να τρεχαν οι γιατροι να δωσουν τις πρωτες βοηθειες μεχρι να ερθει το ΕΚΑΒ.
ξανα λεω, να εχει ενα walk in clinic καθε νοσοκομειο και ασθενοφορα για διακομιδες; Να εχει.
Ετσι οπως ειναι τωρα η κατασταση, κατα τη γνωμη μου δεν φταιει η νοσοκομα που δεν ανοιξε το νοσοκομειο για εναν περιπατητικο ασθενη που μολις ειχε γυρισει απο ιδιωτη γιατρο.

Η μονη κριτικη που της κανω ειναι που δεν πιθανοτατα δεν του ειπε "θες να παρω τηλεφωνο το 166 να καλεσω ασθενοφορο;" , αλλα αυτο θα επρεπε να το κανει ο ιδιος και οποιοσδηποτε τον ακουγε να παραπονιεται.

Αν καποιος εχει ευθυνη, ειναι ο ιδιωτης γιατρος
Ρε ταλαιπ,οκ πηγε περπατωντας,οκ δεν καλεσε το ΕΚΑΒ.
Αν ησουν εσυ στη βαρδια και σου ελεγαν απο κατω οτι ηρθε ενας με επιμονο πονο στην πλατη,τι λες,δεν θα κατεβαινες να τον δεις για δυο λεπτα ; Και αν τον εβλεπες για δυο λεπτα εστω,τι λες,παιζει να τον εσωζες ;
τα στοιχεια που εχουμε ειναι τα εξης"
ο 49χρονος έφτασε εκεί με το αυτοκίνητό του, λέγοντας ότι πονάει στην πλάτη από ψύξη, επικαλούμενος παράλληλα γνωμάτευση από τον προσωπικό του γιατρό.

Η ασφάλεια του νοσοκομείου κάλεσε νοσηλεύτρια η οποία συνομίλησε μαζί του, εκείνος της ανέφερε ότι πονάει, μάλλον από ψύξη, και εκείνη τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να πάει στο Νοσοκομείο του Ρίου, που εφημερεύει, για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του προσωπικού εκείνος αποχώρησε, χωρίς να δώσει σημάδια ότι η κατάστασή του ήταν σοβαρή και κρίσιμη.

"Η ηλικία του, το γεγονός ότι έφτασε μόνος του με το αυτοκίνητό του και περπατούσε κανονικά και επικοινωνούσε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στο προσωπικό", αναφέρει ο κ. Θεοδωρόπουλος.
με βαση αυτα μπορεις να μου πεις γιατι δεν πηγε κατευθειαν στο Ριο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 16 Ιούλ 2022, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 16 Ιούλ 2022, 14:41

πατησιωτης έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:38
Επειδή επενέβη εισαγγελέας,το θέμα θα πάει στα δικαστήρια.Και τα δικαστήρια θα κρίνουν με βάση το νόμο και τους κανονισμούς.Καθώς κανείς γιατρός δεν τον είδε και όλοι θα ισχυρισθούν ότι δεν ήξεραν καν το περιστατικό,είναι απίθανο να προκύψει κάποια ευθύνη.Επομένως η μόνη που θα έχει μπελά είναι η νοσοκόμα.
Εάν έχει καλό δικηγόρο θα βγει και αυτή λάδι αλλά επειδή δεν είναι πρόσωπο υψηλού κύρους είναι απίθανο να βγουν κάποιοι φωνάζοντας "δεν είναι αθώα".Στο τέλος θα τα βάλουν με το "σύστημα".
αυτο ναι, βαλε walk in clinics παντου

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 16 Ιούλ 2022, 14:42

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:20
AlienWay έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:10

Τώρα άκουσα στο ραδιόφωνο ότι ο διευθυντής του νοσοκομείου παραιτήθηκε. Βέβαια αν ήταν ο Τζίτζι στη θέση του, δεν θα υπέβαλλε παραίτηση γιατί όλα θα τα έκανε καλά. Ο Μητσοτάκης θα έφταιγε που δεν έκανε προσλήψεις.
βρε πουλάκι μου...αφού αγνοείτε βασικά πράγματα ..οκ να έχεις άποψη, αλλά δεν καταλαβαίνεις πως η άποψή σου δεν είναι και τόσο βαριά;

πχ ο διοικητής παραιτήθηκε, ο οποίος δεν είναι γιατρός βέβαια και είναι διορισμένος από την κυβέρνηση, κατά 120% κάποιο κομματόσκυλο της ΝΔ που θα βολευτεί σε 6 μήνες κάπου αλλού για να τσιμπάει κάποιες δεκάδες χιλιάδες τον χρόνο.
Πολύ συγκρατημένο σε βλέπω. :lol:
Οικονομολόγος στο επάγγελμα και αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Έναν νέο άνθρωπο, μόλις 41 ετών, επέλεξε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας. Πρόκειται για τον οικονομολόγο και αντιπρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου ΒΔ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Ηλία Θεοδωρόπουλο, ο οποίος είναι και υπεύθυνος του Τομέα Οικονομικών της ΝΟΔΕ Αχαΐας.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, μίλησε πριν από λίγο στο thebest.gr, μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής του στο «τιμόνι» του Αγίου Ανδρέα. Όπως είπε, αποτελεί τιμή που αναλαμβάνει τη διοίκηση του νοσοκομείου και πως γνωρίζει ότι ο τομέας της Υγείας είναι ένας δύσκολος και ευαίσθητος τομέας. Ωστόσο, πιστεύει πως με όρεξη για δουλειά «θα τα καταφέρουμε».

Το βιογραφικό του

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ημερομηνία γέννησης: 08/03/1978

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

Στρατιωτικές υποχρεώσεις: Εκπληρωμένες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ιανουάριος 2014 – σήμερα

Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων , Πάτρα

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία

Τμήμα: Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας

Θέση: Στέλεχος/ Οικονομολόγος

Διαχείριση προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014 – 2020, Αξιολογήσεις επενδυτικών προτάσεων, Πιστοποιήσεις δαπανών και εκταμιεύσεις, Έλεγχος επιχειρήσεων

Οκτώβριος 2007 – Δεκέμβριος 2013

Earn Finance & Consulting, Πάτρα

Ατομική Επιχείρηση

Χρηματοδότηση Επιχειρηματικών Σχεδίων, Υποβολή και διαχείριση επενδυτικών προτάσεων στα πλαίσια Εθνικών και Κοινοτικών προγραμμάτων, Επιχειρηματική Ανάπτυξη - Οικονομική διαχείριση - Στρατηγικός και Επιχειρησιακός Σχεδιασμός, Εκπόνηση Στρατηγικών & Επιχειρησιακών Σχεδίων (Business Plans), Τεχνικές Πωλήσεων

Μάιος 2011– Σεπτέμβριος 2013

Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, Τ.Ε.Ι Πάτρας

Τμήμα: Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π)

Θέση: Εξωτερικός Συνεργάτης – Ειδικός Επιστήμονας Τεχνικής Υποστήριξης

Επιστημονική και τεχνική υποστήριξη της ΜΟ.ΔΙ.Π. σε θέματα ποιότητας της εκπαίδευσης και αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου

Μάιος 2006 – Ιούλιος 2007

EuroTeam Κ.Ε.Κ. Α.Ε., Πάτρα

Τμήμα: Υλοποίησης Προγραμμάτων Κατάρτισης

Θέση: Υπεύθυνος Τμήματος – Συντονιστής

Υπεύθυνος υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων και εργαζομένων , Επικοινωνία με αναθέτουσες αρχές (Υπουργεία, Περιφέρειες), έλεγχος παραδοτέων

Απρίλιος 2005 – Μάιος 2006

Data Research and Consulting, Πάτρα

Τμήμα: Συλλογής δεδομένων – Fieldwork

Θέση: Field manager – Call center supervisor

Διαχείριση ανθρωπίνων πόρων (επιλογή, εκπαίδευση και αξιολόγηση συνεντευξιοληπτών), Οργάνωση και συντονισμός ομάδων εργασίας , Θέσπιση κανόνων και οδηγιών, Ποιοτικός έλεγχος των διαδικασιών συλλογής των δεδομένων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών [πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.]

Πτυχίο Οικονομικής Επιστήμης

Βαθμός πτυχίου: Καλώς (6,00)

Πανεπιστήμιο Πατρών

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις «Νέες Αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)»

Βαθμός πτυχίου: Λίαν Καλώς (8,33)

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Μονάδων Υγείας (Msc)»

Σε αναμονή ορκωμοσίας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Πιστοποιημένος στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π κατά ΣΤΕΠ-92 2721 και 2511

Πιστοποιημένος Εισηγητής για τα προγράμματα κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-25 και ΛΑΕΚ 0,45%

Διδακτική εμπειρία στο Α.Τ.Ε.Ι Πάτρας, στο Δημόσιο ΙΕΚ Πατρών και σε ΚΕΚ

ΓΝΩΣΕΙΣ Η/ Υ

Κατοχή πιστοποιητικού ICT Intermediate B γνώσης / χειρισμού

Microsoft Word , Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Internet Services

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά (First Certificate in English)

Γερμανικά (Zertifikat Deutsch als Fremdsprache)

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Αντιπρόεδρος 10ου Περιφερειακού Τμήματος Βορειοδυτικής Πελ/σου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Τακτικό Μέλος του Συμβουλίου Κοινωφελών Περιουσιών της Αποκ/νης Διοίκησης Πελ/σου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου

Μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ε.Π «Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων 2014-2020»

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Β’ Τάξης και Άδεια ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος

Μέλος του Μητρώου Αξιολογητών Αναπτυξιακών προτάσεων του ΕΦΕΠΑΕ Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης με τίτλο «Διασφάλιση Ποιότητας και Διοίκηση στην Ανώτατη Εκπαίδευση και Κατάρτιση» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης με τίτλο «Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
https://www.thebest.gr/article/558945-p ... -ag-andrea
Είχε εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα, τα ΕΣΠΑ και τα οικονομικά... Ήξερε και Word. Ήξερε και internet services. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάει κάτι στραβά... :smt047
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εμπεδοκλής την 16 Ιούλ 2022, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 16 Ιούλ 2022, 14:43

πατησιωτης έγραψε:
Άσχετα με τις ευθύνες και τα δικαστήρια, στην συγκεκριμένη περίπτωση από πλευράς του νοσοκομείου
Τι έπρεπε να γίνει και δεν έγινε;
Τι έγινε ενώ δεν έπρεπε να είχε γίνει;
:D

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 16 Ιούλ 2022, 14:43

talaipwros έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:34

Ο Τζίτζι, όπως όλοι οι όμοιοί του, είναι κομματόσκυλο. Προφανώς αυτό, είναι σημαντικότερο απ'το λειτούργημα για το οποίο υποτίθεται έδωσαν όρκο. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση πλέον.
κατσε ρε συ Πασιφαη, πολιτικα εγω με τον τζιτζι ειμαστε σε τελειως διαφορετικη θεση, στο συγκεκριμενο συμφωνουμε ομως διοτι και οι δυο εχουμε εφημερευσει επι σειρα ετων σε ελληνικα νοσοκομεια.

με βαση το δημοσιευμα, δεν φταιει σε κατι το νοσοκομειο - κατα τη γνωμη μου τελος παντων.
Ρε μάνα μου, απάντησέ μου ξεκάθαρα σε κάτι. Αν εγώ σκάσω μύτη στο νοσοκομείο που ΔΕΝ εφημερεύει, επειδή ενδεχομένως είναι το κοντινότερο προς εμένα και σου πω, ''δεν μπορώ να ανασάνω, ή πονάω στην πλάτη'', τί θα κάνεις; Θα με στείλεις σ'αυτό που εφημερεύει ή θα προσπαθήσεις, ενώ ΥΠΑΡΧΟΥΝ γιατροί σε εφημερία, να με βοηθήσεις; Και εν συνεχεία θα με στείλεις με ασθενοφόρο στο άλλο; Πώς το κόβεις;
Ποιός φταίει ρε συ Ταλ δλδ; Ο πεθαμένος;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Ιούλ 2022, 14:44

talaipwros έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Ο Τζίτζι, όπως όλοι οι όμοιοί του, είναι κομματόσκυλο. Προφανώς αυτό, είναι σημαντικότερο απ'το λειτούργημα για το οποίο υποτίθεται έδωσαν όρκο. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση πλέον.
κατσε ρε συ Πασιφαη, πολιτικα εγω με τον τζιτζι ειμαστε σε τελειως διαφορετικη θεση, στο συγκεκριμενο συμφωνουμε ομως διοτι και οι δυο εχουμε εφημερευσει επι σειρα ετων σε ελληνικα νοσοκομεια.

με βαση το δημοσιευμα, δεν φταιει σε κατι το νοσοκομειο - κατα τη γνωμη μου τελος παντων.
Ο θάνατος που θα μπορούσε να αποφευχθεί με κάποια ελαφρά μέριμνα, είναι ξεφτίλα να συμβαίνει σε νοσοκομείο. Πήγε λέει πεζός. Ε, προφανώς την ώρα που τον πιάσανε οι πόνοι ήταν κάπου εκεί γύρω και δεν είχε τη δυνατότητα να δει αν το νοσοκομείο εφημέρευε ή όχι.

Ο νόμος μπορεί να αφήνει ανοιχτό παραθυράκι σε αυτή την περίπτωση ή να μην έχει προβλέψει τι πρέπει να γίνεται. Αλλά από ηθικής πλευράς, με βάση το χρέος που έχουν τα νοσοκομεία, πρόκειται περί απαράδεκτου συμβάντος.

Είναι σαν να έχεις ένα παράρτημα πυροσβεστικής υπηρεσίας όπου οι μισοί πυροσβέστες είναι ταυτόχρονα και εμπρηστές. Είναι σαν να κάνει κάποιος γυμνισμό για να μαυρίσει και αντί για παραλία να προτιμά το προαύλιο μιας εκκλησίας, να τον βλέπει όλο το ποίμνιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Ιούλ 2022, 14:45

talaipwros έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:40
Μπορεί να μην ήξερε ποιό νοσοκομείο εφημέρευε και να πήγε στο πιο κοντινό.Μπορεί και ο ίδιος να μην πίστευε ότι ήταν σοβαρή η κατάστασή του,κανείς δεν πέθανε από ψύξη.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 16 Ιούλ 2022, 14:48

AlienWay έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:44
talaipwros έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Ο θάνατος που θα μπορούσε να αποφευχθεί με κάποια ελαφρά μέριμνα, είναι ξεφτίλα να συμβαίνει σε νοσοκομείο. Πήγε λέει πεζός. Ε, προφανώς την ώρα που τον πιάσανε οι πόνοι ήταν κάπου εκεί γύρω και δεν είχε τη δυνατότητα να δει αν το νοσοκομείο εφημέρευε ή όχι.

Ο νόμος μπορεί να αφήνει ανοιχτό παραθυράκι σε αυτή την περίπτωση ή να μην έχει προβλέψει τι πρέπει να γίνεται. Αλλά από ηθικής πλευράς, με βάση το χρέος που έχουν τα νοσοκομεία, πρόκειται περί απαράδεκτου συμβάντος.

Είναι σαν να έχεις ένα παράρτημα πυροσβεστικής υπηρεσίας όπου οι μισοί πυροσβέστες είναι ταυτόχρονα και εμπρηστές. Είναι σαν να κάνει κάποιος γυμνισμό για να μαυρίσει και αντί για παραλία να προτιμά το προαύλιο μιας εκκλησίας, να τον βλέπει όλο το ποίμνιο.
Αλλιεν, έχει τύχει περιστατικό με φωτιά σε γειτονικό σπίτι πριν χρόνια. Η Πυροσβεστική είναι στα 30 μέτρα απ'το σπίτι μου. Τί έπρεπε να κάνω; Να πάρω τηλ ή να βγω στη γωνία να τους πω ''παιδιά τρέξτε, καιγόμαστε;''
Σκάσανε μύτη το ίδιο λεπτό. Αν έπρεπε να ακολουθήσω το ''γράμμα του νόμου'' το σπίτι θα καιγόταν. Ευτυχώς που είχαμε βγάλει τα παιδιά και τους γέροντες έξω.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Ιούλ 2022, 14:50

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:43
πατησιωτης έγραψε:
Άσχετα με τις ευθύνες και τα δικαστήρια, στην συγκεκριμένη περίπτωση από πλευράς του νοσοκομείου
Τι έπρεπε να γίνει και δεν έγινε;
Τι έγινε ενώ δεν έπρεπε να είχε γίνει;
:D
Δεν ξέρω αν μπορούσε να γίνει κάτι με το παρόν σύστημα.Πρέπει να αλλάξει το σύστημα και να δημιουργηθεί κάποιο τμήμα Υπερεπειγόντων που θα εφημερεύει 24 ώρες το 24ωρο αλλά φυσικά δεν θα δέχεται κάθε πιθανή ασθένεια αλλά μόνον αυτές που μπορούν να προκαλέσουν άμεσο θάνατο.Ποιές είναι αυτές,μάλλον τα εμφράγματα.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν τόσοι καρδιολόγοι για να στελεχώσουν όλα τα νοσοκομεία για 24 ώρες το 24ωρο.Δεν ξέρω εάν είναι δυνατόν να επιφορτισθούν και άλλες ειδικότητες με τη διάγνωση τουλάχιστον καρδιακών περιστατικών.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 16 Ιούλ 2022, 14:50

πατησιωτης έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:45
talaipwros έγραψε:
Μπορεί να μην ήξερε ποιό νοσοκομείο εφημέρευε και να πήγε στο πιο κοντινό.Μπορεί και ο ίδιος να μην πίστευε ότι ήταν σοβαρή η κατάστασή του,κανείς δεν πέθανε από ψύξη.
οκ, οποτε να αποφασισουμε αν θελουμε ολα τα νοσκομεια να εφημερευουν παντα. Κατα τη γνωμη μου το συστημα εφημεριων ειναι παραλογο, τι πα να πει το νοσοκομειο δεν εφημερευει; τι πεταγμα πορων ειναι αυτο; Αυτο ομως θελει και λεφτα και προσωπικο.

Γιατι αλλιως παντοτε θα υπαρχει κοσμος που θα πηγαινει στο κλειστο νοσοκομειο να δει τι γινεται και μετα θα βριζουμε το κλειστο νοσοκομειο.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Ιούλ 2022, 14:51

Πασιφάη έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:48
AlienWay έγραψε:
talaipwros έγραψε:

Αλλιεν, έχει τύχει περιστατικό με φωτιά σε γειτονικό σπίτι πριν χρόνια. Η Πυροσβεστική είναι στα 30 μέτρα απ'το σπίτι μου. Τί έπρεπε να κάνω; Να πάρω τηλ ή να βγω στη γωνία να τους πω ''παιδιά τρέξτε, καιγόμαστε;''
Σκάσανε μύτη το ίδιο λεπτό. Αν έπρεπε να ακολουθήσω το ''γράμμα του νόμου'' το σπίτι θα καιγόταν. Ευτυχώς που είχαμε βγάλει τα παιδιά και τους γέροντες έξω.
Κι εγώ είπα προηγουμένως ότι στην ίδια μας τη χώρα, υπάρχουν αρκετά νοσοκομεία όπου συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά και η μεταχείριση είναι η δέουσα.

Το γεγονός ότι το συμβάν έγινε βούκινο, οφείλεται στο γεγονός ότι η μεταχείριση δεν ήταν η δέουσα και ο ασθενής κατέληξε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Ιούλ 2022, 14:55

talaipwros έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:50
οκ, οποτε να αποφασισουμε αν θελουμε ολα τα νοσκομεια να εφημερευουν παντα. Κατα τη γνωμη μου το συστημα εφημεριων ειναι παραλογο, τι πα να πει το νοσοκομειο δεν εφημερευει; τι πεταγμα πορων ειναι αυτο; Αυτο ομως θελει και λεφτα και προσωπικο.
Δεν υπάρχουν τόσα λεφτά για 24ωρη λειτουργία όλων των νοσοκομείων ούτε χρειάζεται για όλες τις παθήσεις.Εκείνο που χρειάζεται είναι 24ωρη εφημερία για εμφράγματα και τίποτε άλλο αλλά δεν φθάνουν οι καρδιολόγοι και πρέπει να δεχθούν να αναλάβουν και άλλες ειδικότητες την αρχική τουλάχιστον εξέταση.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 16 Ιούλ 2022, 14:56

AlienWay έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:51
Πασιφάη έγραψε:
16 Ιούλ 2022, 14:48
AlienWay έγραψε:

Κι εγώ είπα προηγουμένως ότι στην ίδια μας τη χώρα, υπάρχουν αρκετά νοσοκομεία όπου συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά και η μεταχείριση είναι η δέουσα.

Το γεγονός ότι το συμβάν έγινε βούκινο, οφείλεται στο γεγονός ότι η μεταχείριση δεν ήταν η δέουσα και ο ασθενής κατέληξε.
Προφανώς και ισχύει αυτό που λες. Απλά υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που ισοπεδώνουν τα πάντα όλα, λόγω κομματικών πεποιθήσεων. Αυτό με εκνευρίζει τα μάλα.
Κάνε τη δουλειά σου ρε άνθρωπα. Στον εκάστοτε ασθενή. Αν βαριέσαι, ή θεωρείς πως η μη εφημερία, σου δίνει μπόνους καθισιού, ε, κάτσε σπίτι σου και μη μας πρήζεις.
Τί διαόλο, πώς κοιμούνται το βράδυ; Ειδικά σε περιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν σωθεί;

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 16 Ιούλ 2022, 14:58

talaipwros έγραψε:
Δεν ξερω γιατι δεν πηγε κατευθειαν στο Ριο αλλα νομιζεις οτι οντως ειναι αυτο το προβλημα ;
Αν οντως παρουσιαστηκε και ειπε οτι εχει ψυξη η νοσηλευτρια δικαιολογειται σε μεγαλο βαθμο.
Αν ομως προσθεσε οτι ο πονος ειναι εντονος και οτι δεν αισθανεται καλα,νομιζεις οτι δεν θα μπορουσε να γινει κατι περισσοτερο ; Μια απλη ερωτηση πχ : μπορεις να μου περιγραψεις τον πονο ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών