Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Πτολεμαίος » 17 Δεκ 2023, 16:45
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:48
Πτολεμαίος έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 14:37
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 12:53
Μπρο, πρώτα από όλα ένας ένας. Δεύτερον, την έχεις ρωτήσει τη δικιά σου για τις εμπειρίες στο περίμενε του λεωφορείου; Πόσο είναι το περισσότερο που έχει περιμένει στη στάση; Επίσης, η Ριζάρη έχει ωραιότατο υπόγειο πάρκινγκ ώστε να μη στο τρώει και ο ήλιος.
Σοβαρά τώρα και απευθύνομαι σε όλους. Έχετε κυκλοφορήσει ποτέ στην Αθήνα σαν κανονικοί άνθρωποι. Δε ρωτάω σαν αστοί και αριστοκράτες, ούτε καν σαν μεσοαστοί.
Γιατί εντάξει, μπορεί να σας αρέσει να ζείτε με το ρίσκο αν θα φτάσει το λεωφορείο ή να είστε αργόσχολοι να μη σας πειράζει αν θα κάνετε είκοσι λεπτά αλλά και δύο ώρες για να μετακινηθείτε. Να μην έχετε πρόβλημα να κάτσετε όρθιοι δίπλα σε πορτοφολά, πρεζόνια που κάνουν τη δόση τους, αλβανούς, πακιστανούς ή ρομά. Τύπους που μυρίζουν σκατίλα και έχουν τσακωθεί με το μπάνιο. Ε, χίλιες φορές καθιστός, με μουσικούλα, άνετος και ωραίος.
Κινούμαι αποκλειστικά με τα ΜΜΜ.
Και μετά πάσης βεβαιότητος μπορώ να πω ότι το μόνο μέσο που κάνει για Αθήνα είναι το δίτροχο και το μετρό. Αν βολεύει, το μετρό είναι το καλύτερο μέσο.
Το αυτοκίνητο είναι απλά εφιάλτης.
Όσοι αρέσκεστε στις μετακινήσεις σας με αυτό, είστε απλά αδιάγνωστοι ψυχοπαθείς. Και πως αλλιώς μπορείς να περιγράψεις ένα άτομο που γυρίζει 17 ώρες γύρω γύρω να βρει πάρκινγκ απλά και μόνο για να μην μπει στο λεωφορείο.
Πάρκινγκ στη Ριζάρη μας λες.
Τιμή δεν μας λες.
Αφήνω ασχολίαστο το "Αλβανοί, Πακιστανοί, Ρομά"
Δε σε βλέπω τόσο ελιτιστή σε άλλα νήματα διότι εκεί βρίσκεις λίγο ρατσιστή όποιον καταφερθει ενάντια σε αυτούς ή τις συνήθειες τους.
Αποκλείεται να κινείσαι αποκλειστικά με τα μέσα και να μην είσαι φοιτητής ή φτωχάτζα. Ειδικά όταν μου λες για Ζωγράφου που δεν έχει μετρό. Να μου έλεγες ότι παίρνεις το μετρό και αυτό από Χολαργό μέχρι την πρεσβεία να σου πω εντάξει, είναι λογικό. Αλλά ρε τύπε μου λες ότι μπαίνεις στο 608 και πιστεύεις ότι δεν είσαι φτωχάτζα;
Όσο για το πάρκινγκ στη Ριζάρη, νομίζω ότι είναι γύρω στα 3-4 ευρώ. Ε δε χρειάζεται να είσαι από μεσοαστός και πάνω ώστε αντί να πληρώνεις 2,30 για ένα όποτε έρθει λεωφορείο ή να πηδάς από τα παράθυρα έτσι και μπουν κατσαρίδες ούτως ώστε να βάλεις κάτι παραπάνω και να πας άνετα, καθιστός, με το αιρκοντίσιον και με τη μουσικούλα σου και να παρκάρεις σε ένα πάρκινγκ.
Τα 10 λεπτα που θα περάσω στο 608 ή στο 235 για να φτάσω στο μετρό, είναι πολύ μικρός χρόνος για να με αποτρέψουν από το να τα χρησιμοποιήσω.
Δεν είναι 2,30. Είναι 27 ευρώ μηνιαία κάρτα.
Ποσό λιγότερο και από την ασφάλεια και τα τέλη ενός έτους.
Για κομμουνιστής δεν φέρεσαι σωστά στις "φτωχαντζες".

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
- Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 17 Δεκ 2023, 16:57
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:57
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:51
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:27
Γενικά, ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Έχουν χτίσει μια άμυνα που λέει
εγώ είμαι αστός και όσοι διαφωνούν μαζί μου είναι κομμούνια. Έρχεται ο άλλος και τους λέει φτωχάντζες επειδή κυκλοφορούν με άθλια μέσα εις βάρος της ποιότητας ζωής τους και δεν έχουν κάτι άλλο να σου πουν. Θα σε πουν κομμούνι που παίρνεις το αμάξι. Μέχρι εκεί φτάνει ο παραλογισμός τους.
Οκ, διευκρινήστε τί είστε εσύ και ο Πλέριος και αφήστε τις αναλύσεις για παραλογισμούς και άμυνες.
Γιατί το μπακγκράουντ σας, είναι απολύτως σαφές.

Σφραγίδα του τί είναι έχουν μόνο τα πρόβατα και τα αρνιά που τα πάνε για σφάξιμο. Αυτά τα οπαδιλίκια με ερωτήσεις του τί είσαι εσύ ή του είναι ο άλλος αφορούν τις κατώτερες κοινωνικά τάξεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις απλά ανήκεις σε μια από αυτές τις κατώτερες κοινωνικά τάξεις και ίου παίρνεις και μέσα μαζικής μεταφοράς όπως οι ακόμη πιο χαμηλές τάξεις από εσένα, τα πακιστάνια, οι γύφτοι και οι αλβανοί...
Έχεις δει αστό ή αξιωματούχο να χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ αν δεν έχει κάμερες και δεν κάνει εγκαίνια; Τυχαίο; Άκου εκεί Καλλιθέα - Μαρούσι με τον ηλεκτρικό. Ίου. Και ασχολούμαι και μαζί σας people of low quality life...
.
Δηλαδή λές οτι σε όλη τη Δύση δεν πρέπει ο αστικός πληθυσμός να χρησιμοποιεί ΜΜΜ γιατί υπάρχουν ιδρωμένες κατσαρίδες ;;; .

Ξεχνάς να πείς και τι μαλάκες ειναι όσοι πάνε διακοπές στόν 3ο κόσμο και ακουμπάνε τούς άπλυτους ιθαγενείς τους οι βρωμιαρέοι....

Κάτσε γιατί μούρθε εμετός μόνο που τα σκέφτικα.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 17 Δεκ 2023, 17:03
Πλέριος έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 16:32
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 16:31
Πλέριος έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 16:23
ακομα περιμενω
Άσε μας ρε αρρωστάκι.
Το κωμικό σε τέτοιες φάσεις, είναι ότι τρέχουν να ενσωματωθούν και τα νανάκια, λόγω αυθεντικής τάσης στήριξης της αγέλης, του εν λόγω είδους.
ακομα......
Δεν βρέχει, σε φτύνω.
Το αν ψιλογουστάρεις, είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 17 Δεκ 2023, 17:06
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 16:57
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:57
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 15:51
Οκ, διευκρινήστε τί είστε εσύ και ο Πλέριος και αφήστε τις αναλύσεις για παραλογισμούς και άμυνες.
Γιατί το μπακγκράουντ σας, είναι απολύτως σαφές.

Σφραγίδα του τί είναι έχουν μόνο τα πρόβατα και τα αρνιά που τα πάνε για σφάξιμο. Αυτά τα οπαδιλίκια με ερωτήσεις του τί είσαι εσύ ή του είναι ο άλλος αφορούν τις κατώτερες κοινωνικά τάξεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις απλά ανήκεις σε μια από αυτές τις κατώτερες κοινωνικά τάξεις και ίου παίρνεις και μέσα μαζικής μεταφοράς όπως οι ακόμη πιο χαμηλές τάξεις από εσένα, τα πακιστάνια, οι γύφτοι και οι αλβανοί...
Έχεις δει αστό ή αξιωματούχο να χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ αν δεν έχει κάμερες και δεν κάνει εγκαίνια; Τυχαίο; Άκου εκεί Καλλιθέα - Μαρούσι με τον ηλεκτρικό. Ίου. Και ασχολούμαι και μαζί σας people of low quality life...
.
Δηλαδή λές οτι σε όλη τη Δύση δεν πρέπει ο αστικός πληθυσμός να χρησιμοποιεί ΜΜΜ γιατί υπάρχουν ιδρωμένες κατσαρίδες ;;; .

Ξεχνάς να πείς και τι μαλάκες ειναι όσοι πάνε διακοπές στόν 3ο κόσμο και ακουμπάνε τούς άπλυτους ιθαγενείς τους οι βρωμιαρέοι....

Κάτσε γιατί μούρθε εμετός μόνο που τα σκέφτικα.....

.
Αφού θέλεις να μιλήσουμε για Δύση, να μιλήσουμε για Δύση. Πειράζει να προσθέσω μερικά στατιστικά στοιχεία ή βολεύει καλύτερα να λέμε ευχολόγια και γενικότητες;
https://www.acea.auto/fact/fact-sheet-buses/
Έχουμε τον πιο ηλικιωμένο στόλο λεωφορείων μαζικής μεταφοράς στην Δύση. Ή για να ακριβολογούμε η Ρουμανία μας περνά ένα χρόνο.
Νομίζω ότι δε θα πρέπει να ρίξουμε τόσο χαμηλά τον πήχη ούτως ώστε να προσπαθεί κάποιος να πείσει κάποιον άλλο ότι τα παλιά λεωφορεία δεν είναι σαν το παλιό κρασί.
Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και για τα σταθερής τροχιάς. Αξίζει; Στα ίδια θα καταλήξουμε.
Αν πάλι κατέβεις ένα σκαλί και από εκεί που αποκαλείς την Ελλάδα μέρος της Δύσης, την αποκαλέσεις μέρος του τρίτου κόσμου μπορούμε να πούμε πόσο καλύτεροι είμαστε από τις υπόλοιπες χώρες του τρίτου κόσμου.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 17 Δεκ 2023, 17:10
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 17:06
Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και για τα σταθερής τροχιάς. Αξίζει; Στα ίδια θα καταλήξουμε.
Αν πάλι κατέβεις ένα σκαλί και από εκεί που αποκαλείς την Ελλάδα μέρος της Δύσης, την αποκαλέσεις μέρος του τρίτου κόσμου
μπορούμε να πούμε πόσο καλύτεροι είμαστε από τις υπόλοιπες χώρες του τρίτου κόσμου.
Μα ακριβώς σ' αυτήν την κατηγορία παίζεις καλό μου. Στους τριτοκοσμικούς που την είδαν αστοί.
Από τέτοιους άρχοντες, άλλο τίποτα. Και ναι, σπέρνεις σ' αυτήν την κατηγορία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 17 Δεκ 2023, 17:15
Πτολεμαίος έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 16:45
Πτολεμαίος έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 14:37
Κινούμαι αποκλειστικά με τα ΜΜΜ.
Και μετά πάσης βεβαιότητος μπορώ να πω ότι το μόνο μέσο που κάνει για Αθήνα είναι το δίτροχο και το μετρό. Αν βολεύει, το μετρό είναι το καλύτερο μέσο.
Το αυτοκίνητο είναι απλά εφιάλτης.
Όσοι αρέσκεστε στις μετακινήσεις σας με αυτό, είστε απλά αδιάγνωστοι ψυχοπαθείς. Και πως αλλιώς μπορείς να περιγράψεις ένα άτομο που γυρίζει 17 ώρες γύρω γύρω να βρει πάρκινγκ απλά και μόνο για να μην μπει στο λεωφορείο.
Πάρκινγκ στη Ριζάρη μας λες.
Τιμή δεν μας λες.
Αφήνω ασχολίαστο το "Αλβανοί, Πακιστανοί, Ρομά"
Δε σε βλέπω τόσο ελιτιστή σε άλλα νήματα διότι εκεί βρίσκεις λίγο ρατσιστή όποιον καταφερθει ενάντια σε αυτούς ή τις συνήθειες τους.
Αποκλείεται να κινείσαι αποκλειστικά με τα μέσα και να μην είσαι φοιτητής ή φτωχάτζα. Ειδικά όταν μου λες για Ζωγράφου που δεν έχει μετρό. Να μου έλεγες ότι παίρνεις το μετρό και αυτό από Χολαργό μέχρι την πρεσβεία να σου πω εντάξει, είναι λογικό. Αλλά ρε τύπε μου λες ότι μπαίνεις στο 608 και πιστεύεις ότι δεν είσαι φτωχάτζα;
Όσο για το πάρκινγκ στη Ριζάρη, νομίζω ότι είναι γύρω στα 3-4 ευρώ. Ε δε χρειάζεται να είσαι από μεσοαστός και πάνω ώστε αντί να πληρώνεις 2,30 για ένα όποτε έρθει λεωφορείο ή να πηδάς από τα παράθυρα έτσι και μπουν κατσαρίδες ούτως ώστε να βάλεις κάτι παραπάνω και να πας άνετα, καθιστός, με το αιρκοντίσιον και με τη μουσικούλα σου και να παρκάρεις σε ένα πάρκινγκ.
Τα 10 λεπτα που θα περάσω στο 608 ή στο 235 για να φτάσω στο μετρό, είναι πολύ μικρός χρόνος για να με αποτρέψουν από το να τα χρησιμοποιήσω.

Αν μιλάμε για δέκα λεπτά απλά περπάτα. Εκτός και αν τα δέκα λεπτά τα μετράς σαν το σκάκι δηλαδή όταν οι ρόδες γυρίζουν. Θα πρέπει να υπολογίσεις το χρόνο να πας στη στάση, να περιμένεις το λεωφορείο, να μπεις, να φτάσεις, να κατέβεις και να φτάσεις εκεί που θέλεις. Και μιλάμε για το 608 που έτσι και γίνει κάτι στην Παπάγου ή τη Γαλατσίου θα περάσει του Αγίου Πούτσου ανήμερα.
Όλα τα παραπάνω αφορούν τους χρόνους. Αν μιλήσουμε για ποιότητα μετακίνησης, ρίσκο κλοπής κλπ χέστα. Αλήθεια, βοήθησε τον κόσμο εδώ. Στις τελευταίες δέκα ημέρες που το χρησιμοποίησες πόσες φορές δεν υπήρξε καβγάς μέσα στο λεωφορείο; Πόσες φορές άργησε παρά το αναρτημένο πρόγραμμα και την τηλεματική; Πόσες φορές μπλόκαρε στην Παπάγου ή την Μιχαλακοπούλου;
Αγορίνα, δε μιλάς με κανένα χθεσινό. Και εμείς υπήρξαμε φτωχάντζες φοιτητές. Δεν είναι ντροπή. Εκεί που είσαι ήμασταν. Με τη διαφορά ότι όλα χειροτέρεψαν οπότε είσαι κάπως χειρότερα. Λυπάμαι για αυτό πραγματικά σε λυπάμαι. Αλλά μπες στη φάση της αποδοχής γιατί δε σε βλέπω καλά.
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 17 Δεκ 2023, 17:17
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 17:10
Αν πάλι κατέβεις ένα σκαλί και από εκεί που αποκαλείς την Ελλάδα μέρος της Δύσης, την αποκαλέσεις μέρος του τρίτου κόσμου
μπορούμε να πούμε πόσο καλύτεροι είμαστε από τις υπόλοιπες χώρες του τρίτου κόσμου.
Μα ακριβώς σ' αυτήν την κατηγορία παίζεις καλό μου. Στους τριτοκοσμικούς που την είδαν αστοί.

Εντάξει. Απλά και η Ινδία έχει δισεκατομμυριούχους. Το ίδιο και το Σουδάν.
-
nyxtovios
από nyxtovios » 17 Δεκ 2023, 17:19

Εσύ σε ποιά κατηγορία παίζεις;
Στους γαλαζαίους που κάνουν τους τζημερικούς;
-
Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
από Πτολεμαίος » 17 Δεκ 2023, 19:25
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 17:15
Πτολεμαίος έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 16:45

Αν μιλάμε για δέκα λεπτά απλά περπάτα. Εκτός και αν τα δέκα λεπτά τα μετράς σαν το σκάκι δηλαδή όταν οι ρόδες γυρίζουν. Θα πρέπει να υπολογίσεις το χρόνο να πας στη στάση, να περιμένεις το λεωφορείο, να μπεις, να φτάσεις, να κατέβεις και να φτάσεις εκεί που θέλεις. Και μιλάμε για το 608 που έτσι και γίνει κάτι στην Παπάγου ή τη Γαλατσίου θα περάσει του Αγίου Πούτσου ανήμερα.
Όλα τα παραπάνω αφορούν τους χρόνους. Αν μιλήσουμε για ποιότητα μετακίνησης, ρίσκο κλοπής κλπ χέστα. Αλήθεια, βοήθησε τον κόσμο εδώ. Στις τελευταίες δέκα ημέρες που το χρησιμοποίησες πόσες φορές δεν υπήρξε καβγάς μέσα στο λεωφορείο; Πόσες φορές άργησε παρά το αναρτημένο πρόγραμμα και την τηλεματική; Πόσες φορές μπλόκαρε στην Παπάγου ή την Μιχαλακοπούλου;
Αγορίνα, δε μιλάς με κανένα χθεσινό. Και εμείς υπήρξαμε φτωχάντζες φοιτητές. Δεν είναι ντροπή. Εκεί που είσαι ήμασταν. Με τη διαφορά ότι όλα χειροτέρεψαν οπότε είσαι κάπως χειρότερα. Λυπάμαι για αυτό πραγματικά σε λυπάμαι. Αλλά μπες στη φάση της αποδοχής γιατί δε σε βλέπω καλά.
Αλάνι, βρες κάποιον άλλον να λυπηθείς.
Ειλικρινά.
Μαρτυρουσα με το αυτοκίνητο σε μικρή πόλη νησιού, δεν θα υποβάλλω τον εαυτό μου σε τέτοια διαδικασία και στην πολύ χειρότερη Αθήνα.
3 χρόνια ούτε καβγά έχω πετύχει αλλά ούτε και να μπλοκάρει η Παπάγου. Ακόμα και να συμβούν κάτι τέτοια, στοναχιλλεαμπεο μου βέβαια.
Οπτικά δεν είμαι τύπος που θα ξεκινήσεις καβγά αλλά ούτε και κλοπή.
Καλά όσο για τις κλοπές θα αστειεύεσαι έτσι;
Καθημερινά σας ξαφριζαν;
Αφήνω ασχολίαστο το "περπάτα δυόμιση χιλιόμετρα".
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Πλέριος
- Phorum.gr user: aytos
από Πλέριος » 17 Δεκ 2023, 19:31
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 17:03
Πλέριος έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 16:32
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 16:31
Άσε μας ρε αρρωστάκι.
Το κωμικό σε τέτοιες φάσεις, είναι ότι τρέχουν να ενσωματωθούν και τα νανάκια, λόγω αυθεντικής τάσης στήριξης της αγέλης, του εν λόγω είδους.
ακομα......
Δεν βρέχει, σε φτύνω.
Το αν ψιλογουστάρεις, είναι άλλο θέμα.
1-4!!!!!
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 17 Δεκ 2023, 19:38
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 17:17

Ναι βρε, το ξέρω. Και εκτός από λεφτάδες έχει και απολύτως ζόρικες τάξεις. Καμμία σχέση με το γκρις που ο κάθε τυπάκος, τη βλέπει ταξικός σελέμπριτυ στο χαλαρό.
Αν ζούσες στην Ινδία, θα έπαιζες ως κομπάρσος σε τριτοκλασσάτο μπόλυγουντ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 17 Δεκ 2023, 19:42
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 19:38
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 17:17

Ναι βρε, το ξέρω. Και εκτός από λεφτάδες έχει και απολύτως ζόρικες τάξεις. Καμμία σχέση με το γκρις που ο κάθε τυπάκος, τη βλέπει ταξικός σελέμπριτυ στο χαλαρό.
Αν ζούσες στην Ινδία, θα έπαιζες ως κομπάρσος σε τριτοκλασσάτο μπόλυγουντ.
Φιού πάλι καλά. Πίστευα ότι θα μάζευα σκατά και απόβλητα στο Γάγγη.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 17 Δεκ 2023, 19:47
nyxtovios έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 17:19

Εσύ σε ποιά κατηγορία παίζεις;
Στους γαλαζαίους που κάνουν τους τζημερικούς;
Καλώς τον αναπληρωματικό στο μπόλυγουντ μπαλέτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Πλέριος
- Phorum.gr user: aytos
από Πλέριος » 17 Δεκ 2023, 19:50
ειναι στην κατηγορια ''εγω ειμαι αλτ δεξα'' αλλα κατω τα χερια απο τον Κουλης
ειδικως και γενικως
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 17 Δεκ 2023, 19:57
Πλέριος έγραψε: ↑17 Δεκ 2023, 19:50
ειναι στην κατηγορια ''εγω ειμαι αλτ δεξα'' αλλα κατω τα χερια απο τον Κουλης
ειδικως και γενικως
Σιγά το χέρι που μπορείτε να βάλετε στον...
Κούλη, βρε συμπλεγματικές χλαπάτσες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 1165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
18 Φεβ 2025, 13:08
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 773 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
16 Ιουν 2024, 21:21
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.