Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Αν έκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου θ απαντούσα με gunshot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Απρ 2025, 11:50

GoBack έγραψε:
13 Απρ 2025, 00:37
Καραμελίτσα έγραψε:
12 Απρ 2025, 20:53
Σε λευκούς άντρες δεν πάει γενικά το χρώμα στα νύχια, ένα διάφανο είναι οκ, παραπάνω και γίνεται σουπερκάγκουρας. Σε μαύρους όμως είναι ωραία και τα έντονα χρώματα.
Σε αντρες γενικα δεν παει τιποτα στα νυχια.Αφηνουμε ενα παραθυρακι για τους εφηβους αυστηρα σε μαυρο χρωμα αλλα θελει και αναλογη μουσικη υποκρουση.
σε αληθινους αντρες, παει μονο η μπιχλα απο χειρωνακτικη εργασια. γρασσο, χρωμα, χωμα,αιμα,κολλα κλπ.

αλλα απαραιτητα ξεθωριασμενο, απο εντατικη (αποτυχημενη ομως) προσπαθεια να καθαρισει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 14 Απρ 2025, 19:16

Rakomelofronas έγραψε:
13 Απρ 2025, 23:49
Polaris3 έγραψε:
13 Απρ 2025, 17:06
Επειδή οι γυναίκες βάφουν νύχι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει ένας άντρας ή ένα μικρό αγόρι. Το πρόβλημα είναι στο μυαλό όσων δεν αισθάνονται άνετα με αγόρια και άντρες που δεν θέλουν να είναι ένα με την μάζα, που θέλουν να ξεφύγουν από τους έμφυλους κανόνες των ενδυμασίας.

Ωραία περίπτωση αλληλεγγύης ήταν η στήριξη που έδειξαν συμμαθητές ενός αγοριού που πήγε στο σχολείο με φούστα και τον κακοποίησε λεκτικά ένας καθηγητής, την επόμενη μέρα οι συμμαθητές του εμφανίστηκαν με φούστες. Στην Ελλάδα συνέβη.

Δεν παρεμβαίνεις στην ψυχοσύνθεση ενός αγοριού αν του βάψεις το νύχι. Παρεμβαίνεις αν το κακοποιείς, αν υποστεί bullying στο σχολείο.
Το σχολείο δεν υπάρχει για να αλλάζει τους κοινωνικούς ρόλους ούτε για να κάνει το παιδί να "ξεχωρίζει" με ανούσιες, ιδεοληπτικές ανοησίες που στην καλύτερη έχουν πιο χρήσιμες εναλλακτικές και στη χειρότερη στοχεύουν στο μπέρδεμα του παιδιού: πρέπει πραγματικά να είναι κάποιος πολύ εκκεντρικός, να το πω πάρα πολύ ευγενικά, για να νομίζει ότι το σχολείο υπάρχει για νύχια και φούστες σε αγόρια. Εξάλλου, η υποχρεωτικοτητα της δραστηριότητας δεν παραπέμπει σε... μοναδικότητα. Τέλος, όπως είπα και πριν, και κοριτσάκια να βάλουν να βάψουν νύχια, είναι εντελώς λάθος.

Δεν έχει σημασία αν το συγκεκριμένο περιστατικό όντως συνέβη στη Νορβηγία. Το θέμα είναι υπαρκτό και αφορά άμεσα τον ψυχισμό των παιδιών που κάποιοι θέλουν να εκθέτουν σε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, ντραγκ κουινς που θέλουν να διαβάσουν παραμύθια σώνει και ντε σδ νηπιαγωγείο και όχι πχ σε γηροκομείο κτλ. Αν όντως οι τύποι αυτοί έχουν τις καλές προθέσεις που ισχυρίζονται, απλώς ας ζητήσουν τα παιδιά να είναι ευγενικά, διακριτικά, ειλικρινή, χωρίς προ-αποκλεισμούς στις παρέες τους που δεν έχουν καμία σχέση με τη συμπεριφορά κτλ.
Καταλαβαίνω τι γράφεις όμως τα καλλωπιστικά στολίδια όπως σκουλαρίκια και βαμμένα νύχια δεν επηρεάζουν τον ψυχισμό ενός παιδιού. Είναι σαν να λες πως αν ένα αγοράκι φτιάχνει τα μαλλιά του με ζελέ, τότε επηρεάζεται ο ψυχισμός του.

Το σχολείο υπάρχει για να σου καλλιεργήσει το πνεύμα που σημαίνει και αμφισβήτηση των έμφυλων κανόνων. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο καθώς όλα είναι παπαγαλία, σε άλλες χώρες η κατάσταση είναι καλύτερη. Ας πούμε στις Σκανδιναβικές χώρες, τα παιδιά από μικρή ηλικία μαθαίνουν για την σεξουαλικότητα, στην Ελλάδα έβαλε βέτο η εκκλησία.

Τα υπόλοιπα σχετικά με τις ντραγκ κουινς, δεν έχουν νόημα να απαντηθούν, απορώ πως γίνεται να εστιάζετε κάποιοι τόσο πολυ σε απλά ζητήματα. Οι ανθρώπινες κοινωνίες έχουν ποικιλία, θα δεις ιερείς, θα δεις ντραγκ κουινς, κουστουμάτους κλπ. Το να μαθαίνεις σε ένα παιδί ότι όλοι είναι άνθρωποι, δεν είναι πρόβλημα, το αντίθετο. Προσωπικά βρίσκω πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα τις ομοφοβικές επιθέσεις που έγιναν στην Θεσσαλονίκη πριν κάποιο καιρό παρά τις ντραγκ κουινς και τα βαμμένα νύχια.

Αν ποτέ κάνω παιδί θα μεγαλώσει αποκλειστικά στο εξωτερικό καθώς στην Ελλάδα του 2025 δεν μπορεί ο μέσος Έλληνας να συνυπάρξει ειρηνικά με άλλους που θεωρεί ότι αποκλίνουν. Στην Ελλάδα το παιδί έχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει ομοφοβικό, ρατσιστής και άλλα πολλά εκτός φυσικά αν υπάρχει ένας γονιός που δεν είναι όλα τα προηγούμενα, είναι δηλαδή...άνθρωπος.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 14 Απρ 2025, 19:17

Ασέβαστος έγραψε:
14 Απρ 2025, 11:50
GoBack έγραψε:
Καραμελίτσα έγραψε:
12 Απρ 2025, 20:53
Σε λευκούς άντρες δεν πάει γενικά το χρώμα στα νύχια, ένα διάφανο είναι οκ, παραπάνω και γίνεται σουπερκάγκουρας. Σε μαύρους όμως είναι ωραία και τα έντονα χρώματα.
Σε αντρες γενικα δεν παει τιποτα στα νυχια.Αφηνουμε ενα παραθυρακι για τους εφηβους αυστηρα σε μαυρο χρωμα αλλα θελει και αναλογη μουσικη υποκρουση.
σε αληθινους αντρες, παει μονο η μπιχλα απο χειρωνακτικη εργασια. γρασσο, χρωμα, χωμα,αιμα,κολλα κλπ.

αλλα απαραιτητα ξεθωριασμενο, απο εντατικη (αποτυχημενη ομως) προσπαθεια να καθαρισει.
Εγώ θέλω να φοράω κραγιόν και να έχω βαμμένο νυχάκι. Που είναι το πρόβλημα ? :p2:

Σε ενοχλώ ?

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 14 Απρ 2025, 21:30

nostromos έγραψε:
14 Απρ 2025, 00:04
nemo έγραψε:
14 Απρ 2025, 00:01
nostromos έγραψε:
13 Απρ 2025, 23:57
εδω δεν θελουν οι εκπαιδευτικοι καν αξιολογηση σιγα μην αφησει καποιος το παιδι του σε τετοια ηλικια στις ηλιθιοτητες καθε παλαβης νηπιαγωγου ...
εξω ειναι σχεδον υποχρεωτικο λεμε και αν καποιος γονιος διαμαρτυρεται εχει επιπτωσεις
woke καραγκιοζιλικια ... αυτες οι προδιαθεσεις ειναι αντιληπτες μονο απο πολυ εξειδικευμενους παιδοψυχολογους ... δεν μπορει να το αναλαβει καποια νηπιαγωγος της σειρας με παπαριες τυπου βαφουμε τα νυχακια και φοραμε στο αγορακι στολη πριγκιπισσας ...
Polaris3 έγραψε:
14 Απρ 2025, 19:17
Ασέβαστος έγραψε:
GoBack έγραψε:

Εγώ θέλω να φοράω κραγιόν και να έχω βαμμένο νυχάκι. Που είναι το πρόβλημα ? :p2:

Σε ενοχλώ ?

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 15 Απρ 2025, 07:05

Polaris3 έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
GoBack έγραψε:

Σε ενοχλώ ?
Κανένα απολύτως. Κόψτε το λαιμό σας. Αλληλοδαχτυλοθειτε όσο θέλετε, δε μας ενδιαφέρει.

Τα ξερά σας όμως μακριά απο τα παιδιά μας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Απρ 2025, 07:56

Polaris3 έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
GoBack έγραψε:

Σε ενοχλώ ?
οχι, καθολου.

απλως αν μου πεις οτι με αυτα μετατραπηκες σε γυναικα, θα απαντησω οτι δεν ισχυει.

οσο καταλαβαινεις οτι εξακολουθεις να εισαι αρσενικο, που φοραει φουστες κραγιον η οτι αλλο, δε μου πεφτει λογος. καλα ξηγιεσαι, οτι σε εκφραζει. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 15 Απρ 2025, 07:59

Ότι παριστάνουμε πως είμαστε Αμερική και πλακωνομαστε για το θέμα με ξεπερνάει.

Σε λίγο θα ανοίγουμε νήματα για την οπλοκατοχή και τις αμβλώσεις... :011:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 15 Απρ 2025, 17:52

Unique έγραψε:
15 Απρ 2025, 07:05
Polaris3 έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

Σε ενοχλώ ?
Κανένα απολύτως. Κόψτε το λαιμό σας. Αλληλοδαχτυλοθειτε όσο θέλετε, δε μας ενδιαφέρει.

Τα ξερά σας όμως μακριά απο τα παιδιά μας.
Τα παιδιά δεν είναι δικά σας. Αν ενα λοατκι πληρεί τις προϋποθέσεις τότε θα μπορεί να υιοθετήσει όσο και να σκούζετε οι ακροδεξιοί.

Η εποχή σας έχει περάσει, πλέον στα περισσότερα δυτικά κράτη τα λοατκι μπορούν να έχουν παιδιά. Όταν πεθάνετε οι βλαμμένοι δεξιοί, τότε αυτό θα θεωρείται κανονικότητα. Ξυδακι.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 15 Απρ 2025, 18:42

Ασέβαστος έγραψε:
15 Απρ 2025, 07:56
Polaris3 έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

Σε ενοχλώ ?
οχι, καθολου.

απλως αν μου πεις οτι με αυτα μετατραπηκες σε γυναικα, θα απαντησω οτι δεν ισχυει.

οσο καταλαβαινεις οτι εξακολουθεις να εισαι αρσενικο, που φοραει φουστες κραγιον η οτι αλλο, δε μου πεφτει λογος. καλα ξηγιεσαι, οτι σε εκφραζει. :102:
Άρα εσύ είσαι εντάξει με το να φοράει ο κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα από το βιολογικό φύλο του ό,τι του αρέσει.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 15 Απρ 2025, 18:48

The Rebel έγραψε:
14 Απρ 2025, 21:30
nostromos έγραψε:
14 Απρ 2025, 00:04
nemo έγραψε:
14 Απρ 2025, 00:01

εξω ειναι σχεδον υποχρεωτικο λεμε και αν καποιος γονιος διαμαρτυρεται εχει επιπτωσεις
woke καραγκιοζιλικια ... αυτες οι προδιαθεσεις ειναι αντιληπτες μονο απο πολυ εξειδικευμενους παιδοψυχολογους ... δεν μπορει να το αναλαβει καποια νηπιαγωγος της σειρας με παπαριες τυπου βαφουμε τα νυχακια και φοραμε στο αγορακι στολη πριγκιπισσας ...
Polaris3 έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

Σε ενοχλώ ?

Εικόνα

[img]https://i.postimg.cc/KvJRjnx9/4905 ... .jpg[/img]

Εικόνα
Πριν ποσταρεις θα ήταν καλό να παίρνεις το χάπι της πίεσης γιατί όλο μαλακίες ανεβάζεις

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών